![]() |
Cytat:
|
ZBYMAK: Jestem pod wrażeniem, ludzie nie chcą nazwiska, a chcą zgadywać kto to może być. To oznacza, że wierzymy Twoim informacjom i delektujemy się transferem :) Powiedz coś więcej, ale tak, żeby nie psuć od razu niespodzianki.
1). Czy według Ciebie wydaje się być to dobry transfer ? 2) I czy , skoro dziś o tym piszesz, jest duża szansa jutro na konferencję? 3). I co z Marcelo? |
2mozesz tez napisac ile na tm jest wyceiniany ten obronca:) okolo oczywiscie... np 1 mil 2 mil 500k
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wyjątkowo ( ponieważ pośrednio dotknęła postem też mnie) zgadzam się ze Żmijką...
Nie o to chodzi by pół forum pisalo "proszę powiedz" a drugie pół zgadywało... |
Cytat:
|
dawaj jakies namiary zbymak bo sie zesikam, powiedz chociaz czy to jakis leszcz jest czy co?
|
No to sie zaczelo...:rotfl:
|
Cytat:
|
Dla dobra negocjacji i brakujacego 20% do zalatwienia sprawy wstrzymam sie z podaniem nazwiska.
|
Koniec, koniec, koniec. Jak chcecie to piszcie na privy - tu nie jest skrzynka kontaktowa. Jak ktoś ma jakieś informacje i uważa, że to klubowi nie zaszkodzi niech daje, ale koniec z listami życzeń. Bany czekają.
|
no ino powiedz czy dobry
|
pewnie nie wiesz czy dobry, wiec pewnie ktos malo znany w Polsce
|
http://www.brila-fm.net/index.php?op...825&catid=3825
Zeby zluzowac troche zbymaka, macie tutaj tekst o Makinwie. Co prawda sprzed 2 dni i wiele nowego nie ma to jednak mozna angielski podszlifowac :P. Orientuje sie ktos moze ile placa w Grecji, w takie Larissie np? Kryzys porzadnie na zarobki pilkarzy wplynal czy raczej przeszedl niezauwazalny ? |
Cytat:
więc z przebiciem Wisły kłopotów nie będą mieli Pytanie na ile mają taka ofertę a na ile to jest gra żeby Wisła zwiekszyła pensje W mojej opinii Makinwa nie jest wart takiego kontraktu ale moge sie mylić |
Nie jest zaklepany.
Jest napisane ze 80 %... CZekamy cierpliwie i tyle... |
sory jeśli to było ale czy ten ''zaklepany'' zawodnik kiedy ma być przedstawionY?
|
Cytat:
Banować możesz jakby to było w temacie polityka transferowa! Tu jest s-f! To do cholery o czym tu mają ludzie pisać? O filmach s-f? Dajże sobie na wstrzymanie z tymi ciągłymi groźbami... |
Cytat:
gdzie przypominam , że s jest skrótem od science a czym innym przebijanie sie przez 2 strony postów w stylu Zbymak napisz coś bo sie zesram czy coś w tym klimacie Miejmy troche szacunku dla samych siebie |
mam nadzieję, że nie ściągniemy kogoś jego pokroju :D
http://www.youtube.com/watch?v=SPJLV...eature=related |
dla zniecierpliwionych http://wislaportal.pl/news.php?id=18014
|
http://tsw.com.pl/news/We-wtorek-bedzie-ciekawie-317
Ma ktos jakąś opinie na temat tsw.com.pl bo ja nie bardzo znam ich "dokonania" ?? |
Cytat:
|
Cytat:
Na zgrupowaniu w jakimś hotelu to co najwyżej moga zaprezentować kogoś kolegom z drużyny :) bo innym to raczej słabo. EDIT: sorry, małe zamieszanie. Miałam zaznaczona " " i źle pokasowałam. |
Cytat:
"If i were a rich man.... " ;-) Cytat:
Żmijka to na pewno ja sie o to pytałem???? Kiedy?? |
Cytat:
|
Dziś tylko pousuwałem posty niedotyczące w żadnym razie transferów Wisły tylko tematu moderowania bądź próśb do innych osób na forum. Jeśli ktokolwiek przekroczy przepisy jutro będą miesięczne bany.
a dla tych, co mają jakiekolwiek wątpliwości, co do słuszności mojego postępowania dedykuje post, który tu przed chwilą usunąłem wislakrakow124 napisał(a): chociaz Wisla mi humor poprawia bo dziewczyna tylko wkur.. |
Cytat:
Więc wypraszam sobię insynuacje, jakoby jesteśmy ściemniaczami. Nasz serwis jest 4 nieoficjalnym serwisem Wisły - zaraz po TWSD, Wislaportal i Wislasoccer - a może nawet przed tym ostatnim. Przepraszam za OT Co do naszej polityki transferowej - mnie bardzo ucieszył powrót Żurawia, jutro najprawdopodobniej będzie Milinković - kto mógłby być tym drugim? Makinwa? Durovski? Nie wiem. |
obrońca;)
10 znakow |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl