![]() |
|
Radka szanuje, i będe szanował. Ale nie popadamy ze skrajności w skrajność. Radek nie zbawi Górnika. Na pewno będzie jego mocnym punktem, ale spokojnie z tym sadzaniem ich w czołówce ligi.
|
Cytat:
|
@mati - to się dopiero okaże. Jednak ja już teraz jestem przekonany, że gra Górnika będzie lepsza właśnie dzięki Sobolowi.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pomocnik z Rumunii i 2 Brazylijczyków na testach w Wiśle....
|
+ 3 Nigeryjczyków czyli razem 6 no nieźle
|
Przynajmniej na you tube jest o nim filmik, więc jakiś progres jest :)
|
|
Cytat:
|
Stadion,stadionem ale jak zobaczy jakąś Galerię...
|
Cytat:
tak samo jak Polska i 7999 innych narodowości zastanawia mnei jednak to zdjecie które wygląda jak z turnieju zakładowego TESCO ;/ |
Panowie spokojnie z inwigilacji na FB wychodzi, że on mieszka w Londynie także z jego ''wariactwem'' jak zobaczy cywilizację to bym się powstrzymał :)
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...04_468x234.jpg |
Akurat co do Rumuni to nie wypowiadajcie się proszę jeżeli nie byliście, co innego cygan a co innego Rumun. Miasta w Rumuni często schludniejsze niż nasze, tak samo z Pociągami, bardziej nowoczesne. Gdyby nie plaga Cyganów to było by tam lepiej niż w Polsce. Po Angielsku też się dogadać można.
Co do gracza. Na filmiku wygląda nieźle ale czy to uzupełnienie czy wzmocnienie to raczej ciężko powiedzieć, zobaczymy co pokaże z Zawiszą. |
Cytat:
|
Może źle się wyraziłem. Pytanie brzmi czy to zapowiadane wzmocnienie czy ma być to uzupełnienie w tym okienku.Jak uzupełnienie to git a jak Łysy i Dyzma traktują to jako wzmocnienie to już nie wiem co myśleć. Wzmocnienia miały przyjść na LO, OP i N Oficjalnie dalej cisza a to już koniec czerwca :(
|
w tym okienku.
Proces wygląda tak : Najpierw zwalniamy wszystkich piłkarzy, wpuszczamy rezerwowych i ME a następnie kontraktujemy BYLE KOGO który i tak jest lepszy niz ten z ME |
Ale... ale... miała być młoda polska Wisła. A my tu testujemy wszystkich tylko nie Polaków.
|
Nowy Chiacu na testach? Testować zawsze można - ja czekam na te 3 transfery co to miały wzmocnić skład. Oczywiście nie oczekuję cudów. No ale tyle zadeklarował Smuda.
BTW Vasil dokładnie - żadnego Polaka z niższych lig nie testujemy a będzie znowu kitowanie o "polskiej" Wiśle. Jak my możemy kogoś z Polski znaleźć jak pewnie nawet nie szukamy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Starczy nam jak w pierwszym składzie grać będzie Miskiewicz, Uryga Czekaj , Stolarski, Chrapek, Małecki, Wilk, Orbit i Boguski. Sarki i Nowy LO i macie wybitny Polski skład. Czego chcieć więcej :)
A na serio to dla mnie stosunek Polacy - reszta 7:4 lub 6:5 w pierwszym składzie jest optymalny. A na razie do pierwszego składu mamy Chaveza i Sarkiego więc jeszcze dwa/trzy wakaty wolne. W rezerwie powinno być podobnie. Fajnie by było żeby jeszcze tych 6 graczy z Polski reprezentowało poziom zaangażowania Małego i Wilka(pomimo że go nie lubię trzeba mu oddać co jego) a nie Garguły. |
Cytat:
[szydera on] Może coś zaproponujemy, żeby ułatwić pracę szatbowi szkoleniowemu i trenerowi? Mnie się nasuwa: "Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie piłkarza!" albo "Nieważne czy kopiesz prosto, ważne z kim Franz konie kradł" [/szydera off] A tak serio to oby te transfery skończyły się jak ten z Sarkim. I oby Sarki z trzyletnim kontraktem grał tak samo jak Sarki z 3 miesięcznym kontraktem. |
Cytat:
|
Odstaw rodaków!
Postaw na młodych Rumunów, Brazylijczyków, Kameruńczyków, Niemców i Algierczyków (z obywatelstwem francuskim)! |
ale tak naprawdę Ziry Hammer z Nancy, może być dobrym transferem, wiadomo, może nie był znaczącą postacią w swoim zespole, ale liga polska, a francuska to dwa inne światy. Przede wszystkim, chłopak ma dopiero 20 lat.
A tu filmik z jego grą w meczu z PSG, może nie zachwyca, ale na pewno źle nie jest... http://www.youtube.com/watch?v=lbszajWpuIc |
Polacy czy z zagranicy co za różnica? Już mieliśmy podłych zagranicznych w LE i świetny krajowy skład który liczył punkty do utrzymania.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:29. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl