Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

kws 11.08.2014 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1372378)
Taki błąd, taki karygodny błąd. Obejrzałem konferencje właścicieli Legii i oni jaj nie mają żeby przyznać kto zje.ał. A zje.bała babeczka. Od zawsze wiadomo, że kobiety do piłki się nie nadają, to oni zatrudniają jakąś niekompetentną babę, więc niech się nie dziwią, że wychodzą takie kwiatki. Nie wyobrażam sobie nawet co by zrobił Cupiał z Krzoską, gdyby zawalił w takim momencie.

No i właśnie tak by zrobiło 15/16 właścicieli klubów w Ekstraklasie...Natomiast w Legii DM i BL:

- uformowali wroga wszystkich; klubu i kibiców -> Celtic
- odwołali się do jakiś odkurzonych zasad Uefa, które nikogo nie interesują i stworzyli cel -> walka o sprawiedliwość
- co najlepsze, jak patrze na komentarze spowodowali, w ten i kilka innych sposobów, że chyba nigdy kibice L nie są tak zjednoczeni (wyjątek: Kowalczyk ;))
- pozyskali (nie wiem w jaki sposób) sporo artykułów, w zachodnich mediach, które nakręcają to co opisałem wcześniej
- kibice nie odwrócili się od klubu, spadek frekwencji nie będzie znaczny

Wbrew pozorom, ta porażka jest minimalizowana w rewelacyjnym stylu.
Oczywiście odwołanie, to szansa 0,0001%, ale dzięki niemu wiele osób zapomina o tym, że to klub zawinił przede wszystkim.

Każdy spodziewał się, że będzie płacz i lament na konferencji i po niej, a wyszła...powiem to, ale mam nadzieję że inni mnie nie zlinczują z mojego miasta: rewelacyjna szopka.

Dodam: Właśnie pojawiło się info....Legia gra z Realem w sobotę zamiast Fiorentiny na Narodowym. Poszaleli w tym klubie....ale pewnie wiedzą co robią.

dzollo 11.08.2014 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kws (Post 1372382)
No i właśnie tak by zrobiło 15/16 właścicieli klubów w Ekstraklasie...Natomiast w Legii DM i BL:

- uformowali wroga wszystkich; klubu i kibiców -> Celtic
- odwołali się do jakiś odkurzonych zasad Uefa, które nikogo nie interesują i stworzyli cel -> walka o sprawiedliwość
- co najlepsze, jak patrze na komentarze spowodowali, w ten i kilka innych sposobów, że chyba nigdy kibice L nie są tak zjednoczeni (wyjątek: Kowalczyk ;))
- pozyskali (nie wiem w jaki sposób) sporo artykułów, w zachodnich mediach, które nakręcają to co opisałem wcześniej
- kibice nie odwrócili się od klubu, spadek frekwencji nie będzie znaczny

Wbrew pozorom, ta porażka jest minimalizowana w rewelacyjnym stylu.
Oczywiście odwołanie, to szansa 0,0001%, ale dzięki niemu wiele osób zapomina o tym, że to klub zawinił przede wszystkim.

Każdy spodziewał się, że będzie płacz i lament na konferencji i po niej, a wyszła...powiem to, ale mam nadzieję że inni mnie nie zlinczują z mojego miasta: rewelacyjna szopka.

Dodam: Właśnie pojawiło się info....Legia gra z Realem w sobotę zamiast Fiorentiny na Narodowym. Poszaleli w tym klubie....ale pewnie wiedzą co robią.

Zupelnie nie rozumiem jaki sens ma taki mecz w trakcie sezonu w dodatku dzien po meczu ligowym, prezesi L chca chyba troszeczke udobruchac kibicow za ta wtope z LM bo innego wytlumaczenia nie widze.
Napewno odbije sie to na waszej piatkowej rywalizacji bo Berg bedzie na ekstraklase musial znowu wystawic jakis eksperymentalny sklakad z Lewczukami itd.

To tak jak w zwiazku, jak kobieta wkur...mezczyzne to potem zaciaga do do lozka i liczy ze wszystko bedzie okej....

A co do tych odwolan to szansze macie bliskie zeru, raz ze czasowo ta biurokracja trwa a IV runda LM juz tuz tuz, a dwa ze UEFA staie na glowie zeby juz nie mieszac w parach LM i LE, a do tego gdyby legia dopiela swego to w przyszlosci inne kluby w sporach z UEFA tez by nie odpuszczaly a tak beda chcieli pokazac panowie z UEFY, ze kazdy moze sobie myslec co chce i pisac gdzie chce a racja i tak musi byc po ich stronie, wiec wydaje mi sie, ze prawnicy L beda szukac okazji na to aby ten caly trybunal w Losannie wydal wyrok na rzecz L i beda chcieli jakis chajs wyciagnac na rzecz odszkodowania dla L od UEFA, i w tym momecie wszyscy w L zdaja sobie juz sprawe, ze sprawa awansu jest juz pozamiatana, a cala akcja rozgrywa sie juz wlasnie jedynie o kase.

kws 11.08.2014 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dzollo (Post 1372385)
A co do tych odwolan to szansze macie bliskie zeru, raz ze czasowo ta biurokracja trwa a IV runda LM juz tuz tuz, a dwa ze UEFA staie na glowie zeby juz nie mieszac w parach LM i LE, a do tego gdyby legia dopiela swego to w przyszlosci inne kluby w sporach z UEFA tez by nie odpuszczaly a tak beda chcieli pokazac panowie z UEFY, ze kazdy moze sobie myslec co chce i pisac gdzie chce a racja i tak musi byc po ich stronie, wiec wydaje mi sie, ze prawnicy L beda szukac okazji na to aby ten caly trybunal w Losannie wydal wyrok na rzecz L i beda chcieli jakis chajs wyciagnac na rzecz odszkodowania dla L od UEFA, i w tym momecie wszyscy w L zdaja sobie juz sprawe, ze sprawa awansu jest juz pozamiatana, a cala akcja rozgrywa sie juz wlasnie jedynie o kase.

Ja to wiem, Ty to wiesz...a ile osób wierzy, że się uda :)

Natomiast, z czasem to nie jest tak do końca bo w środę L ma komisję odwoławczą w Uefa, z tego co zrozumiałem decyzja ma byc tego samego dnia, natomiast w Lozannie chcą skorzystać z postepowania przed izbą ad hoc - werdykt w ciągu 24 h. Jest to możliwe dzięki temu, że Celtik nie występuje w całym procederze jako strona..więc nie ma procedury mediacji (do 2 miesięcy). Może ktoś sprostuje te informacje, bo moje mogą być błędne... Generalnie, oczywiście że chodzi o kasę, ale chcą to załatwić szybko, póki sprawa gorąca, bo boją się że im później, tym gorzej będzie z wyciągnięciem kasy...
Jak uda się wygrać marne 100 tyś. euro, to uznam że są cudotwórcami :lol:

el Nuero 11.08.2014 23:42

Maribor do boju!

Na forum w temacie dyskwalifikacji Legii padło już wiele mądrych słów. Pozwólcie i mnie dorzucić trzy grosze:

Legia Warszawa. Można się z nich śmiać albo ich żałować, niestety "durne prawo ale prawo". Durne, bo zawodnik Legii rzeczywiście nie grał w 3 meczach, ale twarde prawo, gdyż w obydwu meczach poprzedniej rundy nie był zgłoszony. Dziwię się działaczom Legii, że nikt nie zauważył tego przez cały czas. Może panią kierownik ktoś jeszcze powinien kontrolować, ewentualnie tuż przed meczem skonsultować jeszcze zawartość listy z delegatem UEFA? Przecież już po meczu z Patrykami można było policzyć, kto i co musi jeszcze odcierpieć. Nie zrobiono tego wówczas, dlatego teraz skończyło się wielkim bęc! Szanse na powodzenie odwołania Legii są iluzoryczne, w dodatku trochę to potrwa. I tak mamy kolejny rok marzeń o LM w łeb :evil:

Padlinożercy Glasgow. Co pewien czas w sporcie zdarzają się dyskwalifikacje. Przeżyła to Wisła (epizod z nożem rzuconym w Dino Baggio) i Legia (próba zdobycia Wilna przy okazji meczu z tamtejsza Vetrą). Jeśli jednak pewien klub raz po raz korzysta z nieszczęść innych, jest zwykłym padlinożercą. Możliwe, że zdecydowana większość klubów przyjęłaby taki dar od losu i nie zamierzałaby się z tym rozstać w imię „jakiegoś” fair-play. Z drugiej strony jednak, skoro Celtom zabrakło elementarnej odwagi by odebrać telefon z Warszawy i powiedzieć choćby tyle: „sorry, pals, zawiniliście więc nie miejcie teraz do nas pretensji” to jak taki klub nazwać? W moim odczuciu, „zarabiając” kilka milionów euro stracą znacznie więcej, np. dobrą markę w Europie, a epitet w rodzaju padlinożerców bez honoru może im utrudnić w przyszłości pozyskiwanie nowych sponsorów czy piłkarzy.

Dziwne reguły UEFA. Wprawdzie ustalenia są po to, by ich przestrzegać, jednak samej UEFA nie bardzo to dotyczy. Kiedy swego czasu Liverpool wygrał LM, ale w Premiership zajął miejsce poza pierwszą „czwórką”, UEFA natychmiast nagięła regulamin pozwalając drużynie angielskiej zacząć kwalifikacje do LM od rundy przedwstępnej, jako 5. drużyna z Anglii. Szkoda że inne kraje takich prezentów nie otrzymywały. I przykład w druga stronę – kiedy na zakończenie rozgrywek grupowych UEFA 2006/07 w grupie E został wykluczony (za burdy) Feyenoord, jego miejsca nie zajęła następna w grupie Wisła, tylko rywal (Tottenham) otrzymał wolny los. W moim odczuciu skrzywdzono w ten sposób oba kluby, pozbawiając ich szans na mecz i zarobek finansowy za bilety i transmisję. Natomiast najbardziej jaskrawym przykładem pozostaje los FC Sion – w 2011 roku wygrał dwumecz z, oczywiście, Celtikiem, po czym został przykładnie „udupiony”. Wyrokami szwajcarskich sądów UEFA podtarła sobie 4 litery, co wzmogło podejrzenia, że UEFA jest sportową organizacją kryptomafijną [tutaj całość].

Wołanie na puszczy. Apel Legii do władz Celtiku o honorowe postępowanie uważam za przysłowiowe „wołanie na puszczy”. Perspektywa zarobienia kilku milionów euro jest dla Szkotów ważniejsza niż jakiś tam honor. Może w przypadku Manchesteru, Bayernu czy Realu szanse byłyby większe, chociaż kto to wie. Tak czy siak, sprawa będzie się ciągnąć raczej długo (arbitraż, Lozanna, etc.), Legii pozostanie żal z powodu niewykorzystanej szansy, dla Wisły – nauka, jakich błędów się wystrzegać, a dla Celtiku informacja: jeśli Szkotom kiedykolwiek podwinie się noga z jakiegokolwiek powodu, nikt z nimi o fair-play rozmawiać nie zechce. Kto stąpa po cienkim lodzie od jednego walkowera (Sion) do drugiego (Legia), może skończyć gorzej niż Rangersi, ku złośliwej uciesze gawiedzi. :lol:

yarow 12.08.2014 01:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kws (Post 1372285)
[...]

Opinia tego samego gościa, chyba nawet z tego samego dnia....

W jakim my kraju....umrzemy.

... No fakt. To jakiś bystrzak. Gada w zależności od tego, czego oczekują rozmówcy albo może wróży z fusów co godzinę ;)

MJ 12.08.2014 07:08

W międzyczasie jego walkę celnie spuentował Gianni Infantino, sekretarz UEFA. – Wyroki sądów nas nie dotyczą – wyjaśnił zwięźle stanowisko i status organizacji.

Mafia?

Kolejne media piszą o UEFA mafia:

http://www.theguardian.com/football/...ns-league-fair

http://news.asiaone.com/news/sports/...rsaw-injustice

Mam nadzieję że Legia nie odpuści i będą się procesować z FIFA i UEFA tak jak kiedyś Sion.

P.S Że o kasę chodzi w FIFA i UEFA widać wyraźnie po tym, że Rosja ciągle ma organizację MŚ w 2018. Kij obchodzi ich to co Rosja robi na Ukrainie, liczy się tylko kasa.

Kaan 12.08.2014 09:53

Jaka mafia, jakie procesowanie?

Racja jest po stronie UEFA i nie ma o czym dyskutować. Przepisy choćby nie wiem jak były bzdurne są akceptowane przez wszystkie drużyny przystępujące do rozgrywek. Wytyczne w tym przypadku są jasne - walkower. Może i jest to niesprawiedliwe ale trudno, żeby dla biednej Legiuni zrobili precedens. Z jakiej racji?

Ja tam się cieszę i to bardzo. Frajerstwo stulecia. To już nie tylko c...le ale i frajerzy.

adam_09 12.08.2014 10:04

przecież jak im regulamin rozgrywek UEFA nie odpowiadał to na ch.uja brali w nich udział ?

-Goral- 12.08.2014 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MJ (Post 1372395)

Mam nadzieję że Legia nie odpuści i będą się procesować z FIFA i UEFA tak jak kiedyś Sion.

W sumie to chciałbym, żeby jednak Legie przywrócili, pograją sobie chłopaki w LM. Zobaczą co to wielka piłka.
Zawsze to więcj punktów pogubią w lidze niż gdyby zawsze pełnym składem wychodzili na ligę.

Ale Twój punkt widzenia podoba mi się jeszcze bardziej. To by było najlepsze co mogło być.
Jakby Legia miała zacząć sezon z -36 punktami tak jak Sion. Jest jak najbardziej za. Idealne rozwiązanie.

kws 12.08.2014 10:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Goral- (Post 1372406)
Jakby Legia miała zacząć sezon z -36 punktami tak jak Sion. Jest jak najbardziej za. Idealne rozwiązanie.

I tak po rundzie zasadniczej zostanie nam tylko - 18 :D

silver03 12.08.2014 10:40

Ranking! Od kto najbardziej zawinił, do kto najmniej!:

1. UEFA
2. Celtic
3. Delegat UEFA
4. Prezes PZPN Boniek
5. Przepisy
6. System zgłaszania zawodników
7. Komisja wydająca wyrok
8. Platini
9. St. Patrick
10. Polska liga
11. Ktoś jeszcze na pewno
12. Blondyna
13. Legia :D

Ma_niek 12.08.2014 11:03

A Apollon?. To przecież przez nich biedny Bereś dostał czerwień.

kws 12.08.2014 11:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ma_niek (Post 1372412)
A Apollon?. To przecież przez nich biedny Bereś dostał czerwień.

W takim razie, to powinno wyglądać tak:

1. Lech
2. Rumak (pozbył się go z Lecha)
3. Urban (sprowadził go do Legii)
4. Gaston Sanogy (to za niego dostał czerwień)
....

Ajax 12.08.2014 11:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1372410)
Ranking! Od kto najbardziej zawinił, do kto najmniej!:

1. UEFA
2. Celtic
3. Delegat UEFA
4. Prezes PZPN Boniek
5. Przepisy
6. System zgłaszania zawodników
7. Komisja wydająca wyrok
8. Platini
9. St. Patrick
10. Polska liga
11. Ktoś jeszcze na pewno
12. Blondyna
13. Legia :D

Lista do niczego wszem i wobec wiadomo, że to wina Tuska :D

shaggy 12.08.2014 12:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1372414)
Lista do niczego wszem i wobec wiadomo, że to wina Tuska :D

Zależy od opcji bo dla innych oczywistą oczywistością jest to wina Kaczyńskiego :D
Ale w jednym trzeba się zgodzić z silverem dopiero na szarym końcu jest tutaj domniemana wina Legii :)

jaro1985r 12.08.2014 12:53

Gdyby to się przydarzyło nam lub amice to tydzień było by gnojenie przez stanowskiego tych klubów, oczywiście wszystkiemu winny byłby Smuda i Rumak bo ten debil o nich dobrego słowa napisać nie potrafi. Dla niego bohaterzy to Iwan,Kowalczyk czy Czesio Michniewicz. Płacz tego osobnika i wydawanie idiotycznych koszulek otwiera wielu osobom oczy na tego zjebanego pseudo dziennikarzynę . Listy do Celticu... w jakim celu? Jak warszawiacy szukają honoru to niech nam przy okazji oddadzą punkty za przekręcony mecz gdy piłka wychodziła metr za linię a stojący obok zabramkowy cwel udawał ,że tego nie widzi.Wtedy cwele nie szukały honoru? Różne kluby nas eliminowały z ligi mistrzów ale ,żeby samemu się wyrzucić? hahaha Legia frajerzy dziesięciolecia :D MAM TAK SAMO JAK TY, LIGĘ MISTRZÓW W TV ;)

Rustin 12.08.2014 13:00

Niedobrze się robi, wszędzie dookoła Legia. Najgorsze jest to, że nawet jak odpadną z tymi Kazachami to będzie znowu 1000 artykułów o tym, jak to powinni grać o LM a tutaj padła im psychika itd. Frajerzy stulecia i tyle.

PhantomRanger 12.08.2014 13:33

Staczają się coraz niżej. Może niechaj od razu klękną o zrobią co trzeba...

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-swiecie/fb9f9

kws 12.08.2014 13:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r (Post 1372416)
Różne kluby nas eliminowały z ligi mistrzów ale ,żeby samemu się wyrzucić? hahaha Legia frajerzy dziesięciolecia :D MAM TAK SAMO JAK TY, LIGĘ MISTRZÓW W TV ;)

Za przeproszeniem. .......isz. Mówisz, jakbyśmy na pewno awansowali do LM. Zbyt duża podnieta po naszej stronie, a jeszcze IV runda... Zbyt długo oglądam naszą piłkę, aby nie myśleć logicznie - a logika podpowiadała, że w IV rundzie byśmy byli najsłabsi z każdą z ekip. Skończyło by się jak zazwyczaj, w LE. Do tego ta napina, co to nie my bo pokonaliśmy Celtic... a później balonik pęka.

Dziwie się, że będąc kibicem Wisły tego tak nie pojmujesz....Wy to chyba wałkowaliście kilka razy.

Frajerstwo to było w braku MP za Skorży i to co się stało w Wilnie, porażka ze Stalą Sanok w PP za Wdowczyka również za taką uważam...

Dopiero o frajerstwie będziecie mogli mówić, jak nie awansujemy do LE w meczach z Fc Aktobe przez ten walkower.(co tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że taki ch** jak byśmy awansowali do LM)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r (Post 1372416)
Gdyby to się przydarzyło nam lub amice to tydzień było by gnojenie przez stanowskiego tych klubów....

Mówisz o Amice i Studentach....a to nie frajerstwo ?..no to jak nazwiesz ich porażkę ze ? No i tydzień jeszcze od niej nie minął, pisze o tym prasa coś ? Gdyby nie debilizm pracowników L, to dalej by prasa ich jechała...

arth_ur 12.08.2014 13:44

Jest jakiś przepis w regulaminie UEFA za definitywne wyjebanie z pucharów skomlący klub ? To jest turniej UEFY i jej zasady. Czemu nie mogą się przyznać do błędów ?

jaro1985r 12.08.2014 13:44

Chłopku płaczecie i piszecie wszędzie listy jak baby, przyjmijcie swój błąd na klatę jak mężczyźni. Tak , tak jesteście frajerami bo sami wyjebaliście się z bardzo dużej szansy na awans do Ligi mistrzów. Jeszcze raz ci powtórzę, przestańcie szukać winnych tylko uderzcie się w piersi płaczące niewiasty. Inaczej się nie da nazwać takich p i z d. Stanowski winnych szuka w Glasgow, jest napisane w biblii "szukajcie a znajdziecie " :D Liga mistrzów- nie dla idiotów !

MatMario 12.08.2014 13:51

Cyklisci sa winni cyklisci!

Celtic skasowal wlasnie kase za awans do grupy w lidze europy i ma na to wywalone.

I to jest normalne podejscie, gruba kasa na stole to nie ma sentymentow a to skamlenie ze wspolczucia zaczyna budzic obrzydzenie.

Taka rumunska panda. Pan da, Pan da, Pan da.

AntyMod 12.08.2014 13:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1372421)
Staczają się coraz niżej. Może niechaj od razu klękną o zrobią co trzeba...

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-swiecie/fb9f9

wiadomo ze to mega pi...y ale taki cos ?? co jeszcze ? gdzie wyzebraja jeszcze ? moze u papieza Franciszka ?? w niedziele w Watykanie bylo juz ?? albo na Jasnej Gorze apel niech zrobia ...przynajmniej odrobine honoru by zachowali, ...a te sparciale miny Lesneg i tego drugiego d'Artagniana ...czyzby obawa przed brakiem dofinansowan przez pieniazki Kulczyka ??? ...nawet cygany tak zalosnie na dworcach nie zebraja o jalmuzne i politowanie jak ten marny klubik

Ciastek1 12.08.2014 14:11

Już widzę te nagłówki w prasie gdyby taki błąd popełniła Wisła."Kompromitacja", "Żenada", "Wstyd" itp.
Jako , że ten błąd ...wróć, wielbłąd zrobiła ta świetnie zarządzana Legia to wszystkie media głaszczą po główce Legiunie, wręcz nawołują do walki do upadłego. Nikt nie odbiera Legii tego , że zniszczyli Celtic w dwumeczu ale niestety za takie błędy należy konsekwencje przyjąć na klatę po męsku i posypać głowę popiołem. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest skamlanie Stanowskiego. Ale czemu się dziwić skoro względem Legii w kraju stosowane są podwójne standardy a tutaj taki zonk .
W dodatku ta cała zabawna konferencja prasowa po której dziennikarscy klakierzy mają kisiel w majtach jaka to ona nie była wspaniała. Konferencja powinna być ale na niej włodarze Legii powinni przyznać się do błędu oraz powiadomić o zwolnieniu osób odpowiedzialnych za zaistniała sytuację . Celtic zachował soę również beznadziejnie w myśl zasadny "nic nie słyszę ,nic nie widzę, nic nie mówię " ale do cholery, to odwoływanie się do moralności i zasad fair play to żenada - bo gdybyśmy byli na waszym miejscu to.... tere fere już to widzę. Rozumiem , że według włodarzy Legii po takiej wypowiedzi współwłaściciela ich klubu, zarząd Celticu powinien zareagować mniej więcej : aaaa skoro on zapewnia nas , że w takiej sytuacji zrezygnowałby z awansu to należy mu wierzyć - dzwonimy do Platiniego i wycofujemy się z LM !.

jaro1985r 12.08.2014 15:27

Kończąc dyskusje polecam oglądnąć mądrego dziennikarza a nie działającego na zasadzie pudelka stanow
skiego. Cała prawda o zaistniałej sytuacji
http://sport.tvp.pl/16390183/laskows...egos-z-honorem

mr_kwolf 12.08.2014 16:17

Nie bardzo rozumiem czemu ktokolwiek wymaga od właścicieli (tak, właścicieli!) Legii zwolnienia osób odpowiedzialnych. A jeszcze bardziej nie rozumiem zarzutów, że jak mogą nie ujawnić opinii publicznej osób odpowiedzialnych za tę pomyłkę. Komuna wróciła niezauważenie czy jak? Leśny od razu po werdykcie w tweecie wziął na siebie walkower, czego więcej?

Listy wiadomo, niepotrzebne, ale nie dziwie sie gościom, że nawet w taki naiwny sposób "walczą" o to co im się w pewien sposób należy. Ponadto oni sami nie wierzą, że co ugrają. Raczej próba odobruchania kibiców, że "staraliśmy się".

PS. Jestem ciekawy czy osoby tak gorliwie wyznające zasadę "Dura lex sed lex" na meczach siedzą zawsze na swoich miejscach czy wtedy jest to tylko "nieistotny przepis, którym nie ma co się przejmować", a jak policja złapie za przekroczenie prędkości to mówią "Panie władzo, ale ja jechałem o 40 km/h za szybko, a nie 30. 400 zł się mi należy". Moralność Kalego się kłania.

7 kotów 12.08.2014 16:44

Problemem nie jest "okrutny" regulamin, wlepiajacy walkower za glupote, tylko konsekwencje tego walkoweru - w tym konkretnym przypadku.
Legia "przegrala" roznica bramek w tym momencie, czyli zawazylo piorko na jednej z szal.
Gdyby walkower wynosil 2:0, gdyby wygrali 5:1 pierwszy mecz - przeszli by dalej i zadnych listow otwartych ani hashtagow #letfootbalwin by nie bylo.
Legii sie nie zgadza kasa i stad wielka afera o zniszczenie ducha sportu.

wolfy 12.08.2014 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1372494)
Legii sie nie zgadza kasa i stad wielka afera o zniszczenie ducha sportu.

Stanowski na "Weszło!" napisał artykuł dlaczego jesteś idiotą któremu się breja spomiędzy uszu wylewa. Tak więc pewnie nie masz racji.

7 kotów 12.08.2014 16:59

Nie wiem, nie czytam tego lysiejacego pedala.

Jazon 12.08.2014 17:17

W ciągu kilku dni odwiedziłem stronę Weszło parę razy i to co tam ujrzałem było jedyne w swoim rodzaju. Nieprawdopodobny ból dupy Stanowskiego, który już dawno odleciał gdzieś w inny wymiar, jest czymś, co rzadko spotyka się nawet u onetowych frustratów. To co przeżywa ten chłopak musi być dla niego jakimś granicznym przeżyciem psychicznym, generalnie - nie zazdroszczę.

shaggy 12.08.2014 17:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jazon (Post 1372529)
W ciągu kilku dni odwiedziłem stronę Weszło parę razy i to co tam ujrzałem było jedyne w swoim rodzaju. Nieprawdopodobny ból dupy Stanowskiego, który już dawno odleciał gdzieś w inny wymiar, jest czymś, co rzadko spotyka się nawet u onetowych frustratów. To co przeżywa ten chłopak musi być dla niego jakimś granicznym przeżyciem psychicznym, generalnie - nie zazdroszczę.

Dziwisz się ukochana Barcelona w poprzednim sezonie dostała oklep na wszystkich frontach co spowodowało, że flaga Kataloni na balkonie Stanowskiego zatknięta na kij od mopa została opuszczona do połowy...

Teraz cios ze strony drugiego ukochanego klubu - Legiusi. W akcie furii Stanowski spuscil do kibla koszulke Legii więc teraz przywdziewa trykoty z napisem Fuck Uefa...

63.5 Kg 12.08.2014 17:32

Uposledzenie Stanowskiego,Modulskiego,Lesnego Legiunii i całej Warszawy rosnie z kazda minuta...

mr_kwolf 12.08.2014 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shaggy (Post 1372532)
Dziwisz się ukochana Barcelona w poprzednim sezonie dostała oklep na wszystkich frontach co spowodowało, że flaga Kataloni na balkonie Stanowskiego zatknięta na kij od mopa została opuszczona do połowy...

Teraz cios ze strony drugiego ukochanego klubu - Legiusi. W akcie furii Stanowski spuscil do kibla koszulke Legii więc teraz przywdziewa trykoty z napisem Fuck Uefa...

Brakowało mi Ciebie przez ten okres jak Legia ogrywała Celtic. Wiem, wiem, wakacje. "Akurat tak wypadły", ale jesteś niezastąpiony.

Niektórzy tutaj też zaczynają dzień od sprawdzenia czy można otworzyć szampana bo sąsiadowi nowiutki samochód zajeb*** spod domu, ale ty jesteś w tym najlepszy.

Szpen 12.08.2014 17:53

Nie wasz klub,a spuszczacie się jak małolat w piżame. Nie wasz klub,nie wasze małpy.

wolfy 12.08.2014 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1372534)
Niektórzy tutaj też zaczynają dzień od sprawdzenia czy można otworzyć szampana bo sąsiadowi nowiutki samochód zajeb*** spod domu, ale ty jesteś w tym najlepszy.

Skoro już koniecznie chcesz użyć metafory, to niżej masz lepszą.
Po pierwsze, jeżeli już, to - sam rozjebał swój samochód na latarni, przez nieuwagę. I większość śmieje się nie z tego, a z faktu, że później zaczął oskarżać urząd miasta, że mu ten słup złośliwie pod maskę podstawili. O dziwo - stał tam już wiele lat i mało komu przeszkadzał...

A stany psychiczne Stanowskiego to coraz większy kabaret. Chłopaczyna się niesamowicie emocjonalnie zaangażował w budowę Wielkiej Legii.

syryls 12.08.2014 19:19

Krzysztof Stanowski ‏@K_Stanowski 2 godz.
A to jest dla mnie optymalna reakcja Polaka, który grał w Celtiku: http://www.przegladsportowy.pl/felie...32,1,1074.html

W środku Dziekanowski za Legią
Podobnie Weszło również pochwalili Boruca że coś napisał że też za Legią.

Teraz taka ciekawostka
Sorry za to gówno: http://forum.gazeta.pl/forum/w,31,12...u_APOEL_u.html
Artykuł niestety usuneli

kws 12.08.2014 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1372494)
Gdyby walkower wynosil 2:0, gdyby wygrali 5:1 pierwszy mecz - przeszli by dalej i zadnych listow otwartych ani hashtagow #letfootbalwin by nie bylo.

Nie wiesz o czym piszesz, ale piszesz....to nie ma żadnego znaczenia. Mogliśmy wygrać nawet 110:1.
Walkower jest umowny, nie jest określony jako wynik 3:0. Natomiast musi być korzystniejszy dla drużyny poszkodowanej. Od razu Ci wytlumaczę na przyszłość: Gdybyśmy wygrali 4:0, to byśmy dostali walkower 5:0.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1372544)
Teraz taka ciekawostka
Sorry za to gówno: http://forum.gazeta.pl/forum/w,31,12...u_APOEL_u.html
Artykuł niestety usuneli

To lepsze...

http://www.polskieradio.pl/43/265/Ar...-porazke-Wisly

Kocur 12.08.2014 19:37

Zamknijcie ten temat albo otwórzcie sobie oddzielny.

Jak żydowskie płaczki że zła UEFA zawsze przeciwko fair play...

kws 12.08.2014 19:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1372547)
Zamknijcie ten temat albo otwórzcie sobie oddzielny.

Tak łatwo nie będzie; pokaż najpierw punkt w regulaminie, który pozwala go zamknąć....:lol:

Yossarian 12.08.2014 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaro1985r (Post 1372464)
Kończąc dyskusje polecam oglądnąć mądrego dziennikarza a nie działającego na zasadzie pudelka stanow
skiego. Cała prawda o zaistniałej sytuacji
http://sport.tvp.pl/16390183/laskows...egos-z-honorem

Noooo Jacek.Trzymaj sie etatu,ktory masz bo w W-wie szybko roboty nie znajdziesz.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl