![]() |
Mam 1 zaproszenie na
Kod:
www.torrentleech.pl |
Witam mam taki problem potrzebuje zgrać sobie muzykę na MP3 i podczas kopiowania wyświetla mi się błąd ze dysk jest chroniony zapisem co trzeba zrobić?? Potrzebuje na szybkości odpowiedź...
|
Wylacz HOLD w mp3?
|
Pytanie do uzytkownikow WINDOWS XP okrojonego (MX, RGB itd) i NEOSTRADY (livebox)
Na ktorym windowsie nie ma problemow z polaczeniem z neostrada (wykrywaniem sygnalu)?. Wiem ze na ktoryms z nich nie chodzi, jednak nie mam jak posprawdzac na ktorym |
Saluten,mam taki problem.Podczas oglądania filmów z napisami w all playerze napisy są opóźnione i nie wiem jak je trochę przyśpieszyć,powiem tylko ,że edytor napisów w AP nie pomaga.
pozdro dzieki za odpowiedz szprostson |
czy w sklepie umrbo w Krakowskiej, sa mistrzowskie koszulki do kupienia?
dawid: polecam Subedit Player |
Cytat:
|
Siemka mam pytanie jak sie nazywa piosenka ktora leci na samym poczatku tego filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=7qEF_...eature=related |
Gdzie mogę przetłumaczyć sentencje z polskiego na łacinę (nie żadna sztampowa wiec kilka stron z gotowcami już przeglądnąłem). Ew. mamy tutaj jakiegoś bystrzaka w tej dziedzinie?
|
Moze ktoś wrzucić motyw "Solidarnościowy" z koszulki (napis Wisła)
|
Czy dzisiejszy koncert w Gdańsku jest transmitowany w jakiejś TV ?
|
Cytat:
Poszukaj na www.tv.wp.pl |
znów ja :) no to tak,mam problem z photoshopem .Robię jakąś gafike i zapisałem wczoraj wieczorem plik jako JPEG a nie plik photoshopa i teraz nie mogę edytować poszczególnych warstw i tekstów :( .Pomoże mi ktoś ?
|
Ale w jaki sposób pomoc? Bo chyba juz nie ma odwrotu
Jaka jest odległosc pomiedzy równikiem ziemi, a orbita stacjonarną? |
aa kurde...wiedziałem.
|
potrzebuje jutro dojechać do tego miejsca ---> http://hyundai.viamot.pl/?pg=kontakt tylko nie bardzo wiem jaki tam jest przystanek w pobliżu.
Podpowie ktos?? |
Cytat:
|
Orientuje się ktoś jak to jest z cenami sprzętu na giełdzie samochodowej ? Powiedzmy, że w sklepach i na allegro mam radio które kosztuje 240 zł. Cena na giełdzie będzie raczej podobna, czy może dałoby się wyhaczyć to samo radio np poniżej 200 ?
Mówimy oczywiście o nowych, nieużywanych. |
Mam pytanie gdzie w Bronowicach i okolicach jest dobra siłownia bo zamierzam w wakacje się wybrać.
Niestety na bronowiance jest zamknieta do 15 sierpnia tak słyszałem . Polecacie coś ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie w krakowie moge dostać taką kurtkę Diverse
http://allegro.pl/item650845469_nowa...na_2000_l.html |
Gdzie znajdę program obchodów 60lecia Nowej Huty na dziś i najbliższe dni?
|
czy dzisiejszy mecz Szwecja-Polska U21 bedzie gdzies transmitowany ? net,tv ?
|
Cytat:
http://www.60nh.pl/docs/kultura_-_60nh_29maja.pdf |
Cytat:
|
Ma ktoś zdjęcie starej maskotki wiślackiego smoka? Tej brązowej z lat 90
|
orientuje się ktoś czy teraz w UMBRO w galeri krakowskiej są jakieś koszulki polo z herbem Wisły na piersi albo z jakimś wiślackim motywem?
|
Grzechu dzięki.
Teraz inne pytanie. Byłem wczoraj w Gdańsku na koncercie, który był też transmitowany w TVP2. Może mi ktoś powiedzieć, czy występ Kylie Minogue też został pokazany w TV? |
Wie ktoś czy na Bora-Komorowskiego jest przystanek gdzieś blisko Obi i Galerii Krokus?
|
Cytat:
|
Aha tylko w strone centrum, bo że jest w druga to wiem.
|
No przystanki w obie strony są pawie na przeciw siebie. W stronę Huty jest na wysokości początku parkingu, w strone centrum jest przy Mc'ku.
|
Chciałbym się dowiedzieć jakim programem się posłużyć aby zgrać wideo na telefon : Sony Ericsson W200i ??
|
kiedy bedzie znany terminarz jesien 2009 ?
|
Kiedy okaże sie, jakie druzyny będą grać w nowym sezonie :)
|
Zakupił ktoś dziejszy,sobotni PRZEGLAD SPORTOWY ? jest jakis SKARB KIBICA, podsumowanie ligi czy cóz to takiego ?
|
Cytat:
no w stronę centrum to musisz podejść pod aquapark albo wsiąść w 159 i podjechać 3 przystanki i przesiadać się w 129/105. |
Był ktoś ostatnio w Budapeszcie i może potwierdzić, że nadal jest tam sklep, w którym można kupić ciuchy 'Mentalita Ultras'?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl