![]() |
Cytat:
|
Akurat tutaj nie ma bajkopisarstwa. W piątek podczas treningu przed konferencją nasz trener się poważnie wkur***. Dużo wskazuje, że chodziło o brak zaangażowania bo potem podczas konferencji wiele o tym mówił że nie można lekceważyć przeciwnika itd. Zapytany przez jednego z dziennikarzy bezpośrednio o to zajście powiedział, że to sprawa miedzy nim a zawodnikami.
|
Myślę, że wszyscy się zgodzą z pochwałą dla naszej defensywy. Od 3 meczy nie straciliśmy bramki.
|
Cytat:
|
K*rwa mać w lidze + extra znowu zwracają uwagę na Chaveza i jego "brutalność', oby nie skończyło się zawieszeniem.
|
Cytat:
|
Cytat:
E: Trudne mecze nas czekają najpierw z Polonią potem z Arką. Meczu z Polonią się mniej obawiam jest to łatwy chyba zespół do rozpracowania Janas trenerskim mistrzem nie jest. Mają słabą obronę a Smolarek i Sobiech ostatnio grają katastrofalnie. Obawiam się szczególnie tego całego Mierzejewskiego. Od powrotu Polonii do ekstraklasy regularnie wygrywaliśmy. Arka zapewne przez 90 minut będzie się bronić chyba, że Pasieka zaryzykuje tak jak w meczu z Legią i wyjdzie trzema napastnikami. Trudny teren na którym Arka raczej nie przegrywa. |
Hej, widział ktoś z Was może szczegóły zejścia z boiska Małego. W tv wyglądało to jakby był mocno zdenerwowany, odwrócił się od trenera kiedy ten podchodził do niego po zejściu z boiska. No i nie widziałem go po meczu na płycie boiska. Zaznaczam że nie byłem na meczu więc opisuję to co było w tv.
|
Mały siedział potem na ławce wśród piłkarzy.
|
Plus był na płycie boiska wraz z innymi piłkarzami pod sektorem dziękując kibicom za doping, gwoli ścisłości bo znów zaczną się teorie spiskowe
|
Dzisiaj ogladalem wywiad z Kuba Blaszczykowskim i powiedzial ze po wygranym meczu z Legia atmosfera w Wisle wcale nie jest najlepsza(ma kontakt z niektorymi pilkarzami)!!! Mowil ze nasze transfery sa niezbyt trafione i ze nasza polityka idzie nie w tym kierunku co trzeba .Hmmm wiele nam nie powiedzial ,w tej druzynie naprawde jest nie najlepiej :(
|
Ok.
Sory nie chciałem robić zamieszania. Tak to dziwnie w tv wyglądało. Dzięki za wyjaśnienie. |
O co chodzi z brutalnoscia Chaveza? Nie zauwazylem ;P
|
wejście w piłkarza ZAGLEBIA ,po zderzeniu depta nogę gościa ,niby widać ale ciężko mi powiedzieć, w lidze+ widzieli ewidentny brutalny faul ,pewnie bedzie zawieszony!
|
Cytat:
|
Mały był po prostu zły na siebie, nic więcej.
Nie dorabiajcie ideologii. |
Obrócił się od Krzoski ;) Nie od Maaskanta.
|
Strasznie Małecki się se sobą kłócił schodząc :rotfl:. Wyglądało, że wyklinał nieźle. Jakoś trudno mi uwierzyć, że na swoją grę wyklinał, sądzę, że mówił trenerowi to, czego w oczy mu nie powie. Należy to chyba uznać za dobry kierunek - zamiast robić aferę czy obrażać się pozłorzeczył nieco pod nosem. Czekam kiedy (jeśli w ogóle) stać go będzie na refleksję na temat własnej kiepskiej gry.
No, ale nie od razu Kraków zbudowano. |
Z Chaveza to chyba taki ksiadz jak z MR. Eko w Lost :D
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_wisly_w_tle/
Wcześniej jednak mikrofon przejął Marcin Daniec, który wprowadził publiczność w wyśmienity humor. „Nie ukrywam, że mam mały żal, ponieważ dowiedziałem się, że było to nagrywane 3,5 roku temu i nie wziąłem w tym udziału, ale może to i lepiej, że się nie wypowiadałem, bo Iwan był w takim gazie, że nic tu po mnie” – mówił znany kabareciarz. Potem artysta zwrócił się żartobliwie do Patryka Małeckiego. „Patrykowi Małeckiemu życzę, żeby wiedział, że mały kranik z wodą sodową można odkręcić wtedy, kiedy będzie się grało jak Boniek, Deyna, Musiał” – powiedział do zawodnika. Brawo Marcin :-) |
Cytat:
|
Brożek asem w tym roku ?
|
Cytat:
|
Co do wypowiedzi Dańca to uważam, że nie ładnie jest zabijać żartem osobę, która nie jest zdolna do ciętej riposty.
|
Cytat:
|
Co do Małeckiego zauważyłem taką tendencje że Patryk po doscy dobrych meczach chociażby ten z Legia ma tendencje do słabszych tak jak z Zagłębiem. Wydyaję mi się że jemu po prostu odbija sodów po dobrych meczach gdzie wypełnia zadania taktyczne gra zespołowo itp. W następnych występach zaczyna się kiwanie z samym sobą, ironiczne zachowania, bezmyslnasc w grze. Szczytem idiotyzmu był ślimaczenie się przy zmianie przy stanie 0:0 .... wiadomo, że koledzy z SKWK pogwiżdżą na trenera bo jak to Małego ściągać...
jeszcze tylko brakuje tego aby SKWK robiło zmiany.... cytując pana Szymańskiego: "Komus się chyba rolę pomyliły..." Z Małeckim trzeba cos zrobic bo zaczyna byc tak jak z Milajoviciem... ile można dawać tych szans. Nie wiem kiedy pewni ludzie zrozumieją że popierając zachowania Małeckiego robią mu po prostu krzywdę. Teraz mu powiedzą " dobrze Mały zrobiłes jeb** frajerów itp" Ciekawe co mu powiedzą jak go w końcu wywalą... EURO 2012 już przegrał.... dyskutując z ludźmi z SKWK dowiedziałem się " Smuda od początku miał coś do Małego" także pocieszenie wśród kolegów na pewno znalazł. Odkąd z klubu odszedł Głowacki Patrykowi kompletnie odbiło. |
Ja tez uwazam ze za duzo sie Maleckiemu poblaza i wybacza. Prawda jest taka ze On jest bardzo slaby psychicznie i lasy na komplementy. A ze i rozumem nie grzeszy to szybko zadowala sie tym co ma a nie mysli ze trezba dlaej pracowac i sie poprawiac.
|
Witam,
Mam prośbę. Wczoraj na Discovery Historia emitowany był film o historii klubu Wisły Kraków... wiecie skąd i czy już można ściągnąć albo gdzie obejrzeć w całości ten film. Najlepiej info na priv albo w komentarzach. Dzięki |
Podobno, niedługo będzie do zakupu w Wiślackim Świecie.
|
Cytat:
Czeski film :) |
Cytat:
|
Cytat:
Chciałbym też nawiązać do dopingu na ostatnim meczu. Wszystko super, ale czemu skandowali Patryka, kiedy schodził z boiska? Część kibiców w taki sposób daje mu powody do tego, żeby myślał, że dobrze robi i jest wszystko cacy. Na marginesie smuci mnie to, że nie skandowano na meczach u siebie Clebera. |
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...aglebia/42324/
Ja się nie dziwie piłkarzom że im grać się nie chce:> Bardzo ładne te cheerladerki:> |
Odnośnie Patryka w nowym numerze PN wywiad z Maaskantem i m.in. takie pytanie: Czy PM będzie panu potrzebny w drużynie (po zimie)? Odp. Nie odpowiem na to pytanie.
|
jest gdzieś cały wywiad ?
|
Cytat:
;-) |
Cytat:
Śmiało zarzucaj:-) |
Dupy nie widziałeś?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl