![]() |
Cytat:
Myślę, że 27 tys z żydkami powinno być. Na razie poszło ok 19-20 tys, na 5 dni przed meczem to chyba nie jest źle, tym bardziej, że z doświadczenia wiemy, że masa stałych bywalców sektora E kupuje bilety na dzień dwa przed meczem, lub bezpośrednio tuż przed. Pierwszy raz mamy sytuacje, że na głównej mamy wykupione 3 sektory na 5 dni przed meczem :shock: |
Cytat:
|
Witam Panowie, nie jestem z Krakowa ale na mecz wybrałbym się. Jest opcja żeby wejść na stadion bez tzw. karty kibica? Czy jeśli nie to czy jest opcja żebyś ktoś mógł w moim imieniu ją wyrobić?
|
Nie ma
Musisz być osobiscie bo zdjęcie muszą Ci zrobić na miejscu. Wszystko trwa 2 minuty. Wniosek możesz wypełnić już teraz ściągając go z http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ Tu sa wszystkie informacje !!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do tej pory jeśli chciałem się dowiedzieć czegoś konkretnego zawsze zaglądałem na fora. Wystarczyło tylko napisać, że taka i taka informacja znajduje się na głównej i po kłopocie. Jeśli ktoś ma słabe nerwy niech nie wchodzi w takie tematy skoro ma się od razu ponapinać i w takim wypadku to on zaśmieca forum. amen
|
Czy jadą z nami administratorzy?
Mój i kilka postów wyżej do skasowania. |
Niestety nie, musisz ją osobiście wyrobić na miejscu, ale spokojnie dasz zdążysz wyrobić KK i kupić bilet przed meczem (minimum 2 godziny przed)
|
Cytat:
Zaraz zaraz a czyja to wina , że twój brat nie miał przy sobie dokumentów ? Chyba rzeczą naturalną jest , że przy wyrabianiu takiej karty kibica należy okazać dokument . Jakie znowu przychylne spojrzenie ?Jeżeli ktoś tutaj jest mało zorganizowany to na pewno nie jest to klub . Kobieta zachowała się jak należy czyli bez okazania dokumentu nie ma możliwości wyrobienia karty i kropka. |
Czy na F bilet może kupić zwykły kibic, który nie ma dziecka?
|
Kurde, zgubiłem ostatnio dokumenty. Mam kartę kibica tylko. Nie mam dowodu, legitymacji, prawa jazdy itp.
Co jak na wejściu zapytają mnie o legitymacje? Miał ktoś taką sytuację? Kurde słyszałem, że mogą mnie wyprosić i zabrać mi kartę bo nie mam dowodu potwierdzającego tożsamość. W ogóle w tym sezonie sprawdzają jakoś dokładnie te dokumenty, bo przyznam szczerze, że mnie jeszcze nie kontrolowali, może dlatego, że przy zakupie domagają się legitymacji. Jak coś to priv. |
przeciez przy zgłaszaniu utraty dowodu dostaje sie chyba świstek o "utracie dowodu osobistego" czy cos w tym rodzaju. Wiec mozesz to zabrac. A z dziekanatu mozesz wziac zaświadczenie o byciu studentem, i problem z głowy. Na moim wydziale jak studiowałem, to wydawali to od ręki.
|
Cytat:
|
Na policji i w banku wszystko załatwione.
Zrobię tak jak piszecie i wezmę potwierdzenie studiowania z Uczelni. Dzięki! |
Cytat:
2. Zadnych morali nie musze sobie podnosic, szczegolnie na jakies osobie z forum. 3. No wlasnie, wiec skoro nie wchodzisz tu, to tym bardziej mogles zagladnac na strone oficjalna. Logiczna rzecza jest ze tam takie informacje beda. aNouc dal Ci linka, po ktorego i tak na strone musial wchodzic. I rzecz wiadoma juz od ponad roku jest, ze od sezonu 2011/2012 Karta Kibica jest obowiazkowa na wszystkich meczach ekstraklasy. 4. Oczywiscie ze jak sama nazwa wskazuje ten dzial jest od tego, ale Twoim obowiazkiem tez jest a.)troche pomsylec b.) przeczytać regulamin, jesli nie wiesz jakie sa zasady forów - zazwyczaj wyglada to tego ze zanim zadasz pytanie, to powienes sprawdzić czy nie ma na nie odpowiedzi - bo jesli o to chodz,i to chyba 100 razy juz na to odpowiadano w tym temacie. Rowniez ten temat jest do tego, aby odpowiadac na pytania, na ktore trudno znalesc odpowiedzi. 5. Jak robol to przeczyta, to niech jakis moderator to wykasuje, po co znow zasmiecac tym temat. |
Cytat:
a w temacie: myśle, że może być rekord, ja sama namawiam ludzi, mój ojciec też kupuje z kumplem na E bilet dopiero jutro - czwartek bo na E są i sie nie śpieszy. Będzie dobrze. Więc nakręcajmy kogo można! Btw. plakaty ze Smokiem Wawelskim w szaliku Wisełki się pojawiły na Czarnowiejskiej, Alejach, tak samo na telebimach reklamy koło Carrefour Zakopianka - nie ma co tak psioczyć na marketing. |
Cytat:
|
Cytat:
W klubie jest podejscie... a po co wydawac kase na promocje (to nie jest marketing) - ale poprostu trzeba czyms sciagnac ludzi.. i jak widac troche reklam i filmikow, i mamy efekty ! czemu od meczow z Apoelem nie bylo filmikow zachecajacych, gdzie kampani? na Wiosne 2011 byly, i na prawie kazdym meczu byl komplet.. |
Jeśli twoja dziewczyna słyszala,że są derby to wiedz, że coś się dzieje :D
|
Na Futbol News straszą, że bilety się kończą. :D
|
Cytat:
http://i49.tinypic.com/xao2o.jpg |
Zajebiste :D Takie zdjęcia trzeba wsżędzie promować :D
Graficznie na środę wieczór (4 icki do derbów): Cytat:
Na czarno - brak. |
Bracia, bierzemy ze sobą całe rozdziny - 30 stadion musi być pełny! WISŁA IS RED!
|
Cytat:
|
A ktoś wie jak się ma sprawa z lożami vip gold i silver? Jak się tam sprzedaje?
|
Cytat:
|
a ja dodam coś istotnego, co powinno być w każdym komunikacie dotyczących Derbów. WSZYSCY NA CZERWONO! Nikt nie może mieć wytłumaczenia, że nie bo pogoda zapowiada się świetnie a czerwona koszulke chyba już każdy ma...
|
Cytat:
Pogoda to bedzie jak w sierpniu 28 stopni i slonce :) wiec nie wyobrazam sobie zeby ktos przynajmniej na C nie mial czegos czerwonego namawiajcie jeszce kogo sie da mamy isc wciagnać nosem CRACOVIAAAA K CRACOVIA SSSS!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Na Olszy2 kibice sami wzięli się za marketing i wczoraj rano za każdą wycieraczka była informacja o derbach. Bardzo fajna akcja!!!
|
Byłem o 12.00 pod stadionem przy kasach...nie bylo ani jednej osoby . Mogli by zrobić na te derby bilety w tej samej cenie powiedzmy 25zl ,ciekawe czy wtedy prawie pelny stadion , bo przy obecnych cenach to 22-24 tys to prawdopodobnie nasz max.
|
A ja sądzę że akurat ceny na ten mecz są bardzo przystępne i nawet dla mnie z dojazdem około 80 kilometrów to nie jest problem :)
|
spokojnie jeszcze jest weekend zejdzie kilka tysi ;]
|
Czesc ludzi moze jedzie na dlugi weekend i przez to tez frekwencja moze byc zaniżona
|
eee nie przesadzajcie teraz jest pewnie 20tys, sprzedanych do weekendu zejdą jeszcze z 2tys, w weekend + poniedziałek z 5tys
i będzie nas około 27-28tys, więc i tak sporo:) |
Pytanie z innej beczki. 24 tysiące to i tak na razie rekord frekwencji prawda?
|
tak rekord 24,200 coś koło tego :]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl