Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

palikot 25.04.2012 13:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1243414)
No to fakt, W zwykły weekend ludzie siedzą w Krakowie, ale na mecz o 18 z Zagłebiem przychodzi 14.000. :) Kto ma być to będzie i tyle. Gdyby to był mecz o MP dla Wisły to wręcz by wypełnili stadion. Po prostu na dzien dzisiejszy rekord 24.000 jest nie do pobicia i tyle, bo takie jest zapotrzebowanie na tego typu rzeczy w regionie.

Dlaczego nie do pobicia, jak bilety sprzedają się lepiej niż wtedy, kiedy ten rekord padł?

Myślę, że 27 tys z żydkami powinno być. Na razie poszło ok 19-20 tys, na 5 dni przed meczem to chyba nie jest źle, tym bardziej, że z doświadczenia wiemy, że masa stałych bywalców sektora E kupuje bilety na dzień dwa przed meczem, lub bezpośrednio tuż przed. Pierwszy raz mamy sytuacje, że na głównej mamy wykupione 3 sektory na 5 dni przed meczem :shock:

vote-for-mikey 25.04.2012 14:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1243425)
O ile wiem to kupienie w Krakowie biletu jak sie ma karte kibica innego klubu nie jest możliwe. Ale mogę się mylić, bo tej innej karty nie mam :)

Akurat na Wisłę każdy może kupić bilet, bo Wisła jako jedyny klub w Polsce jest w innym systemie niż reszta klubów, czy Klub Kibica Reprezentacji (lol).

robol 25.04.2012 14:33

Witam Panowie, nie jestem z Krakowa ale na mecz wybrałbym się. Jest opcja żeby wejść na stadion bez tzw. karty kibica? Czy jeśli nie to czy jest opcja żebyś ktoś mógł w moim imieniu ją wyrobić?

aNouc 25.04.2012 14:38

Nie ma
Musisz być osobiscie bo zdjęcie muszą Ci zrobić na miejscu.

Wszystko trwa 2 minuty.

Wniosek możesz wypełnić już teraz ściągając go z http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf

WislaFan123 25.04.2012 14:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robol (Post 1243470)
Witam Panowie, nie jestem z Krakowa ale na mecz wybrałbym się. Jest opcja żeby wejść na stadion bez tzw. karty kibica? Czy jeśli nie to czy jest opcja żebyś ktoś mógł w moim imieniu ją wyrobić?

To jest niesamowite, ze ktos potrafi na forum znalesc temat o biletach, a nie potrafi wejsc na strone glowna Wisly, na ktora duzo latwiej trafic.... Chyba tylko kwestia podniesienia morali ze ktos odpisze na posta...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/

Tu sa wszystkie informacje !!!!!!!!!!!!

OpEnTaNy 25.04.2012 14:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robol (Post 1243470)

NIE ma takiej mozliwosci muszisz stawic sie osobiscie i sobie ja wyrobic .

robol 25.04.2012 15:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 1243478)
To jest niesamowite, ze ktos potrafi na forum znalesc temat o biletach, a nie potrafi wejsc na strone glowna Wisly, na ktora duzo latwiej trafic.... Chyba tylko kwestia podniesienia morali ze ktos odpisze na posta...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/

Tu sa wszystkie informacje !!!!!!!!!!!!

Niesamowite jest, że na każdym forum znajdzie się taki burak, który podnosi sobie morale bo pojechał kogoś na forum odpisując mu na posta....Gdybyś nie zauważył przedstawiłem się, że nie jestem z Krakowa, więc raczej często na tą stronę nie wchodzę, ba wczoraj odwiedziłem ją po raz pierwszy i chyba forum/dział o biletach jest o tego typu pytań.

jaszczur90 25.04.2012 15:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robol (Post 1243487)
Niesamowite jest, że na każdym forum znajdzie się taki burak, który podnosi sobie morale bo pojechał kogoś na forum odpisując mu na posta....Gdybyś nie zauważył przedstawiłem się, że nie jestem z Krakowa, więc raczej często na tą stronę nie wchodzę, ba wczoraj odwiedziłem ją po raz pierwszy i chyba forum/dział o biletach jest o tego typu pytań.

Ale czy nie pomyślałeś , że szybciej znajdziesz takie informacje na oficjalnej stronie klubu ? Przecież tam jest wszystko napisane jak dla dzieci. Ale czasami trzeba kliknąć kilka razy niż poprostu zaśmiecać ten temat tymi samymi pytaniami ...

robol 25.04.2012 15:33

Do tej pory jeśli chciałem się dowiedzieć czegoś konkretnego zawsze zaglądałem na fora. Wystarczyło tylko napisać, że taka i taka informacja znajduje się na głównej i po kłopocie. Jeśli ktoś ma słabe nerwy niech nie wchodzi w takie tematy skoro ma się od razu ponapinać i w takim wypadku to on zaśmieca forum. amen

jurukuru 25.04.2012 15:37

Czy jadą z nami administratorzy?
Mój i kilka postów wyżej do skasowania.

bartek_strz 25.04.2012 16:45

Niestety nie, musisz ją osobiście wyrobić na miejscu, ale spokojnie dasz zdążysz wyrobić KK i kupić bilet przed meczem (minimum 2 godziny przed)

Ciastek1 25.04.2012 17:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adas123 (Post 1243513)
Banda idiotów to jest taka,że szkoda gadać.Gorzej niż najgorsze biurwy po ZUSach i innych urzędach.Matka pojechała z moim 8letnim bratem,nomen omen posiadającym legitymacje inwalidzka,żadne tłumaczenie ale zawsze można przychylniej spojrzeć,wyrobic mu karte żeby mogli pójść na derby na rodzinny.Wzięłą spisała pesel a laska mówi że musi zobaczyć dokument na którym ten pesel jest.W jego przypadku to legitymacja tylko,wiec musze po....iać spod Krakowa zawieźć to teraz bo nie bedzie kiedy indziej czasu.Znalazl sie super ....a zorganizowany klub nagle

Zaraz zaraz a czyja to wina , że twój brat nie miał przy sobie dokumentów ? Chyba rzeczą naturalną jest , że przy wyrabianiu takiej karty kibica należy okazać dokument . Jakie znowu przychylne spojrzenie ?Jeżeli ktoś tutaj jest mało zorganizowany to na pewno nie jest to klub . Kobieta zachowała się jak należy czyli bez okazania dokumentu nie ma możliwości wyrobienia karty i kropka.

Kosa93 25.04.2012 17:08

Czy na F bilet może kupić zwykły kibic, który nie ma dziecka?

Proud 25.04.2012 17:20

Kurde, zgubiłem ostatnio dokumenty. Mam kartę kibica tylko. Nie mam dowodu, legitymacji, prawa jazdy itp.

Co jak na wejściu zapytają mnie o legitymacje?
Miał ktoś taką sytuację?

Kurde słyszałem, że mogą mnie wyprosić i zabrać mi kartę bo nie mam dowodu potwierdzającego tożsamość.

W ogóle w tym sezonie sprawdzają jakoś dokładnie te dokumenty, bo przyznam szczerze, że mnie jeszcze nie kontrolowali, może dlatego, że przy zakupie domagają się legitymacji.

Jak coś to priv.

Fuks 25.04.2012 17:45

przeciez przy zgłaszaniu utraty dowodu dostaje sie chyba świstek o "utracie dowodu osobistego" czy cos w tym rodzaju. Wiec mozesz to zabrac. A z dziekanatu mozesz wziac zaświadczenie o byciu studentem, i problem z głowy. Na moim wydziale jak studiowałem, to wydawali to od ręki.

podszywacz 25.04.2012 17:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1243530)
Kurde, zgubiłem ostatnio dokumenty. Mam kartę kibica tylko. Nie mam dowodu, legitymacji, prawa jazdy itp.

Co jak na wejściu zapytają mnie o legitymacje?
Miał ktoś taką sytuację?

Kurde słyszałem, że mogą mnie wyprosić i zabrać mi kartę bo nie mam dowodu potwierdzającego tożsamość.

W ogóle w tym sezonie sprawdzają jakoś dokładnie te dokumenty, bo przyznam szczerze, że mnie jeszcze nie kontrolowali, może dlatego, że przy zakupie domagają się legitymacji.

Jak coś to priv.

Mam nadzieję że poinformowałeś o zgubie w pierwszej kolejności dowolny bank a potem milicję? Żeby Ci ktoś na Twoje konto czasem kredytu hipotecznego nie wziął. Jeżeli zdjęcie się zgadza i ochrona nie ma żadnych wątpliwości to nikt Cię nie poprosi o dokument, chyba że masz ulgowy karnet to kto wie...

Proud 25.04.2012 17:49

Na policji i w banku wszystko załatwione.

Zrobię tak jak piszecie i wezmę potwierdzenie studiowania z Uczelni.

Dzięki!

WislaFan123 25.04.2012 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robol (Post 1243487)

1. Wyrażaj sie - buraki to mozesz w polu sobie sadzic...
2. Zadnych morali nie musze sobie podnosic, szczegolnie na jakies osobie z forum.
3. No wlasnie, wiec skoro nie wchodzisz tu, to tym bardziej mogles zagladnac na strone oficjalna. Logiczna rzecza jest ze tam takie informacje beda. aNouc dal Ci linka, po ktorego i tak na strone musial wchodzic. I rzecz wiadoma juz od ponad roku jest, ze od sezonu 2011/2012 Karta Kibica jest obowiazkowa na wszystkich meczach ekstraklasy.
4. Oczywiscie ze jak sama nazwa wskazuje ten dzial jest od tego, ale Twoim obowiazkiem tez jest a.)troche pomsylec b.) przeczytać regulamin, jesli nie wiesz jakie sa zasady forów - zazwyczaj wyglada to tego ze zanim zadasz pytanie, to powienes sprawdzić czy nie ma na nie odpowiedzi - bo jesli o to chodz,i to chyba 100 razy juz na to odpowiadano w tym temacie. Rowniez ten temat jest do tego, aby odpowiadac na pytania, na ktore trudno znalesc odpowiedzi.
5. Jak robol to przeczyta, to niech jakis moderator to wykasuje, po co znow zasmiecac tym temat.

mgła 25.04.2012 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1243539)
Na policji i w banku wszystko załatwione.

Zrobię tak jak piszecie i wezmę potwierdzenie studiowania z Uczelni.

Dzięki!

Albo paszport jak masz :P

a w temacie: myśle, że może być rekord, ja sama namawiam ludzi, mój ojciec też kupuje z kumplem na E bilet dopiero jutro - czwartek bo na E są i sie nie śpieszy.
Będzie dobrze. Więc nakręcajmy kogo można!

Btw. plakaty ze Smokiem Wawelskim w szaliku Wisełki się pojawiły na Czarnowiejskiej, Alejach, tak samo na telebimach reklamy koło Carrefour Zakopianka - nie ma co tak psioczyć na marketing.

Pan Jotka 25.04.2012 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1243458)
Dlaczego nie do pobicia, jak bilety sprzedają się lepiej niż wtedy, kiedy ten rekord padł?

Myślę, że 27 tys z żydkami powinno być. Na razie poszło ok 19-20 tys, na 5 dni przed meczem to chyba nie jest źle, tym bardziej, że z doświadczenia wiemy, że masa stałych bywalców sektora E kupuje bilety na dzień dwa przed meczem, lub bezpośrednio tuż przed. Pierwszy raz mamy sytuacje, że na głównej mamy wykupione 3 sektory na 5 dni przed meczem :shock:

Póki co. Jak pobiją ten rekord to będzie nowy rekord :D

WislaFan123 25.04.2012 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mgła (Post 1243572)
Albo paszport jak masz :P

a w temacie: myśle, że może być rekord, ja sama namawiam ludzi, mój ojciec też kupuje z kumplem na E bilet dopiero jutro - czwartek bo na E są i sie nie śpieszy.
Będzie dobrze. Więc nakręcajmy kogo można!

Btw. plakaty ze Smokiem Wawelskim w szaliku Wisełki się pojawiły na Czarnowiejskiej, Alejach, tak samo na telebimach reklamy koło Carrefour Zakopianka - nie ma co tak psioczyć na marketing.

Oczywiscie ze jest... !

W klubie jest podejscie... a po co wydawac kase na promocje (to nie jest marketing) - ale poprostu trzeba czyms sciagnac ludzi.. i jak widac troche reklam i filmikow, i mamy efekty ! czemu od meczow z Apoelem nie bylo filmikow zachecajacych, gdzie kampani? na Wiosne 2011 byly, i na prawie kazdym meczu byl komplet..

Pan Jotka 25.04.2012 21:42

Jeśli twoja dziewczyna słyszala,że są derby to wiedz, że coś się dzieje :D

Lacrima 25.04.2012 21:43

Na Futbol News straszą, że bilety się kończą. :D

aNouc 25.04.2012 21:43

Cytat:

Na Wielkie Derby Krakowa nie ma już biletów na trybunę północną i południową. Tydzień temu wyprzedane zostały wejściówki na sektor C, w środę skończyły się bilety na sektor G. Tych, którzy nie mają jeszcze biletów na mecz z Cracovią, zapraszamy do Strefy Kibica!

Nie ma już biletów na sektory A21, B11, B12, B21 całe C, D11, D12, D21, E22, F21, całe G oraz H23. Kończą się natomiast wejściówki na sektory A22, D22; D23 oraz E25. Coraz mniej biletów więc zostało na narożnik D – w ciągu najbliższych dni wejściówki na ten sektor zapewne się skończą.

Przypominamy, że w dni powszednie Strefa Kibica czynna jest od godziny 11:00 do 20:00, a w sobotę i niedzielę od 10:00 do 16:00. Warto wybrać się po bilety na Derby Krakowa już teraz. Wszystkie informacje o sprzedaży biletów na Derby Krakowa można znaleźć TUTAJ (KLIKNIJ)

http://i49.tinypic.com/xao2o.jpg

Grzadq 25.04.2012 21:45

Zajebiste :D Takie zdjęcia trzeba wsżędzie promować :D

Graficznie na środę wieczór (4 icki do derbów):

Na żółto - końcówka biletów
Na czarno - brak.

bartek_strz 25.04.2012 21:59

Bracia, bierzemy ze sobą całe rozdziny - 30 stadion musi być pełny! WISŁA IS RED!

Eternit 25.04.2012 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bartek_strz (Post 1243605)
Bracia, bierzemy ze sobą całe rozdziny - 30 stadion musi być pełny! WISŁA IS RED!

Ostatnie zdanie dość niefortunne...

licoo 25.04.2012 22:28

A ktoś wie jak się ma sprawa z lożami vip gold i silver? Jak się tam sprzedaje?

gigant 25.04.2012 22:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez licoo (Post 1243609)
A ktoś wie jak się ma sprawa z lożami vip gold i silver? Jak się tam sprzedaje?

Nieważne, przejmujemy jak YouTuba.

KamiK 25.04.2012 22:54

a ja dodam coś istotnego, co powinno być w każdym komunikacie dotyczących Derbów. WSZYSCY NA CZERWONO! Nikt nie może mieć wytłumaczenia, że nie bo pogoda zapowiada się świetnie a czerwona koszulke chyba już każdy ma...

Wojtas 25.04.2012 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KamiK (Post 1243618)
a ja dodam coś istotnego, co powinno być w każdym komunikacie dotyczących Derbów. WSZYSCY NA CZERWONO! Nikt nie może mieć wytłumaczenia, że nie bo pogoda zapowiada się świetnie a czerwona koszulke chyba już każdy ma...

Pogoda to bedzie jak w sierpniu

28 stopni i slonce :)

wiec nie wyobrazam sobie zeby ktos przynajmniej na C nie mial czegos czerwonego

namawiajcie jeszce kogo sie da mamy isc wciagnać nosem

CRACOVIAAAA K CRACOVIA SSSS!!!!!!!!!!!!!!

cinekw 25.04.2012 23:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KamiK (Post 1243618)

Słuszna uwaga, ale młyn powinien być na czerwono ZAWSZE, niezależnie czy są derby czy mecz towarzyski z IV ligowcami, dziwie się, że S K W K tego nie egzekwuje...

Pero 26.04.2012 10:04

Na Olszy2 kibice sami wzięli się za marketing i wczoraj rano za każdą wycieraczka była informacja o derbach. Bardzo fajna akcja!!!

AS82 26.04.2012 14:41

Byłem o 12.00 pod stadionem przy kasach...nie bylo ani jednej osoby . Mogli by zrobić na te derby bilety w tej samej cenie powiedzmy 25zl ,ciekawe czy wtedy prawie pelny stadion , bo przy obecnych cenach to 22-24 tys to prawdopodobnie nasz max.

jerry1990 26.04.2012 14:43

A ja sądzę że akurat ceny na ten mecz są bardzo przystępne i nawet dla mnie z dojazdem około 80 kilometrów to nie jest problem :)

szlaQ 26.04.2012 14:44

spokojnie jeszcze jest weekend zejdzie kilka tysi ;]

AS82 26.04.2012 14:53

Czesc ludzi moze jedzie na dlugi weekend i przez to tez frekwencja moze byc zaniżona

comek 26.04.2012 15:10

eee nie przesadzajcie teraz jest pewnie 20tys, sprzedanych do weekendu zejdą jeszcze z 2tys, w weekend + poniedziałek z 5tys

i będzie nas około 27-28tys, więc i tak sporo:)

jerry1990 26.04.2012 15:23

Pytanie z innej beczki. 24 tysiące to i tak na razie rekord frekwencji prawda?

szlaQ 26.04.2012 15:32

tak rekord 24,200 coś koło tego :]

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:17.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl