![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No i wkrótce się przekonamy. Wisał już nie jest liderem na rynku transferowym, nie jest ani głównym magnesem marketingowym, finansowym, czy też sportowym i aby odwrócić ten stan rzeczy trzeba nowego otwarcia przez właściciela, podobno Smuda ma być takim otwarciem, ale chyba nie sam !? Jak mam być szczery to czekam na czas po Smudzie i jakieś zdecydowane rozstrzygnięcia czy Wisła ma mieć sponsora będącego realnym inwestorem czy tylko właściciela podtrzymującego wegetacje klubu. A w nowym sezonie ważne abyśmy wygrali derby, nie byli chłopcem do bicia, załapali się do górnej połówki ligi i ..tyle. I pod takie cele mają być transfery, no bo nie na LM przecież, czy rozwój klubu mającego europejskie aspiracje . |
Cytat:
Powodzenia na 1ligowym froncie im źyczę. Mają okazje sie odwdzieczyc i wprowadzic Bot ponownie na salony! I nie wierzę że BoT przebił warunkami Wisłę. Jeśli mówili byśmy o warszawce czy amice to owszem można by z tym się zgodzić ale BOT? Przecież u nich większa bida niż na R22! Każdy wie że sponsor zwija manele dlatego między bajki można włożyć argumenty o lepszych warunkach. Tak naprawdę zmarszczyła im się dupa, wystraszyli się rywalizacji w i tak słabej Wiśle. I widać wybrali słusznie. Jeden to nawet by się z młodej nie przebił a drugi miał by problemy z wygryzieniem Ilieva a nie wspominając już o Małeckim. Kompletnie niczym tak naprawdę się w GKS nie wyróżniali żeby lamentować. Zresztą widać po zainteresowaniu , że na nikim chyba z rozumiem nie zrobili wrażenia. Ps: Jeśli ja bym dostał ofertę z ukochanego klubu to przystał bym nawet na mniejsze finase jednak w imię czegoś bardziej cennego. Nawet bym nie spojrzał na ofertę brunatnych, z całym szacunkiem. No chyba że .......ił bym tak pod publiczkę, wiedząc o obserwacji z klubu? No na pewno by mnie to ubarwiło w ich oczach i dało do myślenia . Już byli tacy oddani...Surma czy plejada byłych Wiślaków w pasiastych koszulkach. Nawet "Śmierć Wiśle" Świerszczok był gotowy całować Białą Gwiazdę dla lepszej kariery. A później usłyszysz " Piłka Nożna to mój zawód, idzie się tam gdzie Cię chcą. Finanase nie są najważniejsze jednak żyć i utrzymać rodzinę z czegoś trzeba . Nie rozumiem skąd całe te zamieszanie w okół mojej osoby " |
Ciekawe kiedy pan Jacek uraczy kibiców jakimiś testami bramkarza! Nie wierzę, że budowa wielkiej Wisły obejdzie się bez wypróbowania chociaż jednego bramkarza z bogatą przeszłością i egzotycznym pochodzeniem.
|
Cytat:
No jak widze kto ma sie temu przygladac i ich lowić to strach sie bac kogo oni tam znajdą? King Konga,Yeti? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiejszy DP informuje, że wcale nie jest przesądzone podpisanie nowych kontraktów przez Urygę, Chrapka i Czekaja. Cupiał nie chce płacić prowizji menadżerowi.
|
Cytat:
Fragment tu: http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...-prowizja.html |
Cytat:
|
Jednym słowem - komedia.
|
Cytat:
Cóż, to jest zbędna dyskusja - wiemy jak to się skończyło. |
To nasze "gwiazdy" już mają świetnych managerów którzy kasę ciągną ostro? Cupiał będzie musiał zatrudnić jakiś "klubowych" managerów dla naszych grajków by negocjowaliby zgodnie z wolą klubu ;>
|
"znakiem czasów" jest to, że dzisiejszy piłkarz zanim trzy razy prosto kopnie piłkę ma już u boku "profesjonalnych" menadżerów
|
Jak ktos pisze o De Guzmanie per "noname" albo emeryt to ma chyba 15 lat. Wcale sie pilka jakos bardzo nie interesuje, ale to nazwisko nie jest mi obce. Do tego facet jest w takim wieku, ze spokojnie pogra te 3 lata na wysokim poziomie, a doswiadczeniem i ograniem przewyzsza 80% tej ligi.
Brac jego + tego Koke z Ratyzbony. Dokladnie pamietam lament na forum jak przychodzil Cleber, ze stary i emeryt. I dokladnie wiedzialem i pisalem, ze gosc bedzie jednym z najlepszym obroncow w Polsce. Jak oni beda zdrowi to rowniez sie beda wyrozniac. |
Cytat:
|
Kim są te Maki ze sie tak nimi podniecacie?
Jechać na IV lige znajdzie sie napewno ktoś równie szybki i średni technicznie. http://www.lechia.net/index.php?opti...hii&Itemid=195 kolejny zawodnik którym niby sie interesujemy |
|
Jak zobaczyłem kadrę Wisły na dzisiejszym treningu to muszę powiedzieć, że wygląda to .... biednie, zwłaszcza że trzeba odliczyć Bruda z którym pewnie nie przedłużą, może Bieszczada któremu kończy się wypożyczenie no i Sobola. Nie widzę na liście Nalepy, czy on dalej w Termalice ?
|
Walczymy o utrzymanie ale fajnie...
|
Cytat:
|
Z tymi cudami odnośnie Genkova to poczekajmy. Przydały by się informacje czy za darmo , czy to wypożyczenie i czy przypadkiem np nie będziemy ponosić cześć kosztów utrzymania. W Wiśle wszystko możliwe - patrz Kirm.
|
Dokładnie coś czuję, że Genkova będziemy wspominać jako supersnajpera:)
|
Cytat:
Nie trzeba tak daleko wybiegać pamięcią aż do Clebera. Wystarczy sobie przypomnieć co 90% forumowych "ekspertów" wypisywało nt. Sarkiego zimą. |
Teraz Wisła równa się JEDNA WIELKA PROWIZORKA...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
oddać Genkowa za darmo to jednak porażka... mam nadzieję na normalny transfer a nie rozwiązanie kontraktu
|
Wygląda na to że jednak Sobolewski zostanie skoro uczestniczył w 1 treningu klubu..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:33. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl