![]() |
ja zagłosowałem na Boukhariego. Rios był u mnie 2gim wyborem.
|
Cytat:
|
Dobra przyznawać sie
kto zmanipulował sonde Bo nagle Wilk przez noc sie wzbogacił o 18 tys głosów:lol: A co do Pi Brozka to owszem najlepszym lewym obronca był -ale przez jeden sezon poźniej było już dużo gorzej - ale widze eskawuka teraz aspiruje do wybierania pierwszej 11 na mecz:rotfl: |
Cytat:
|
Obserwując sondę, przypuszczam, że ostatecznie wygra Serge Branco :lol: w ostatniej chwili, rzutem na taśmę.
|
popsuta ta ankieta i tyle.
|
Cytat:
rację macie, jakiś wałek |
He he he a moze z ta sonda jest tak ze najpierw wytypowali zawodnikow i potem im powiedzieli zeby sie szykowali. No i jako pierwszy uslyszal Rios ze to bedzie pewnie On, a On na to ze moze jednak nie, ze dlaczego On moze jednak ktos inny itd itp :rotfl: Wiec postanowiono ze teraz bedzie Wilk, ten poki co nic jeszcze nie powiedzial albo nadal nic nie wie wiec prowadzi :lol:
A tak serio to chyba faktycznie cos jest nie tak z ta sonda :-p |
Wczoraj po północy duuuuuza przewage mial Rios dzis juz Wilk na prowadzeniu kreca jak nic
|
|
Cytat:
|
Dlaczego nikt nie chce chatować z Gordanem Bunozą? : (
|
Cytat:
|
Chciałbym Milana,ale to raczej nierealne ;)
|
Cóż za wyścig - przy każdym odświeżeniu(sekunda, dwie) rośnie i jednemu i drugiemu między 3 a 10 głosów:>
|
Eheh normalnie relacja live ;d tylko niestety trzeba odświeżać ;p
|
Jaki wyścig- Wilk miażdży. Odświeżaj i patrz tylko na niego- jeden refresh = 2 głosy. I tylko jemu przybywa :lol:
Autohotkey o którym już pisałem jak nic! |
Rios dał sobie spokój a Czarek wymiata nadal;)
|
Ależ emocje były, jeszcze się trzęsę.
|
Wilk ciśnie dalej :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=95Hhf...layer_embedded Cytat:
|
Cytat:
sam pomysł ze sprzedażą biletów przez piłkarzy jest jednak naprawde dobry i na pewno będzie dla kupujących miłą niespodzianką |
Witam!
Mam taki mały problem, mój pulpit komputera jest strasznie smutny. Wiecie może czy są i skąd można ściągnąć jakieś fajne tapety Wisły Kraków tylko aktualne a nie z Markiem Zieńczukiem ani Baszczyńskim. Na stronie Wisły są tylko takie nie aktualne! Dajcie znać |
To co jest napisane na stronie SKWK, to pewnie znowu wymysł jakiejś "błyskotliwej" jednostki. Dla mnie Pietia od meczu z Barceloną w Krakowie (gdzie osiągnął chyba szczyt możliwości) stacza się coraz niżej. Wcale nie dziwię się, że przegrywa rywalizacje z Paljiciem, bo ten na LO prezentuje się co najmniej solidnie.
|
Ale panowie tutaj nie ma sensu zaczynac rozmowe na tema SKWK bo zrobi sie mega wojna i mega burdel.
Prawda jest taka z epoziom SKWK w wielu czynnikach jest ponizej jakiejkolwiek sredniej rozumowania przecietnego czlowieka ... |
Tak nawiasem, znów spojrzałem z ciekawości na ankietę na oficjalnej- Czarek się uspokoił :-)
Ciekawe czy ktoś go postanowi ścigać :D |
http://sokratesljoekelsoey.blox.pl/resource/magic.jpg
http://popularbiographies.files.word.../al-pacino.jpg Nie wiem, może mi się tylko wydaje - ale Żurawski jest podobny do Ala Pacino. |
Śmiech na sali, a nie głosowanie. Bunoza 180 głosów, z czego ponad sto moich...
|
Cytat:
|
Zapraszam na oficjalną, prawdziwa walka między Wilkiem a Riosem :lol:
P......ę, nie idę spać :lol: |
"Magic" na premierze Harry'ego Pottera :) Może zacznie czarować :)
Skąd wiem? Siedział obok xD |
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
ciekawe którzy to są w czerwonych znacznikach,a którzy w innych i co dokładniej tam sie stało, moze znowu przegrali 0-4 |
Cytat:
|
Obstawiam, że ktoś połączył newsy z tego i zeszłego tygodnia :rotfl:
|
Tak poki co nikt na to nie zwrocil uwage... ale jak Brozek utrzyma forme z ostatnich kilku meczow to juz nawet w tym sezonie ma szanse zeby wejsc do Klubu 100! Przed sezonem mial 80 bramek w 185 meczach... teraz dorzucil kolejne 6. Ale ten czas leci..
|
I dobrze trzeba wziąć piłkarzyków za mordy i nimi potrząsnąć jak nie dają 100%. Tylko nie wiem, czy na gwiazdorów taka motywacja w ogóle skutkuje. Ich tylko posadzenie na ławie/trybunach może zmobilizować.
|
Cytat:
|
Ostatnio na terningu Boguski w walce z Małym zerwał więzadła, więc nie przesadzałbym z tym minimalizmem :)
|
|
Cytat:
PS. Podobna sytuacja była z Maaskantem- "nie znam go", "znow anonimowy trener", "czemu nie ktoś z nazwiskiem" |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl