![]() |
Cytat:
|
Cytat:
jak pisałem każdy szuka czego chce. w wieku 19 lat ma niezły odbiór, bardzo dobre dalekie podanie, niezły strzał z dystansu. taktyki i lepszego czytania gry rywala uczy się, douczy. nie chce mi się go bronić, na początek niech do zimy pogra na tym poziomie |
można Gmochowi pozazdrościc że ma takich napastników jak Cisse i Govou
|
Chłopak w 13 kolejce pierwszy raz trafił w światło bramki przy strzale z dystansu. WOW gwiazda, liczy się powtarzalność...
Do tego studia mogli też zaprosić Buzałę, Cionka, Wilka, czy kogokolwiek innego. Chłopak jest mocno średni, przy naszym Wilku wypada słabiuteńko, fajnie że gra, szkoda że nie dostaje kartek bo na wślizgach i do tego głupich jeździ non stop. A pisanie o nim w kontekście Man Utd to raczej niesmaczny żart. Maluda by go obieg 4 razy a ten by z pierwszym wślizgiem wchodził. On jest spóźniony w naszej eklasie, z tempem emeryckim i co on by miał robić za granicą? |
Gdzie można pobrać wczorajsza Ligę z C+?
|
Cytat:
|
Naprawdę tak uważasz? Dla mnie on jest cały czas spóźniony, jak poza grą. Nie wiem czy tego można się nauczyć ale Wilk dla mnie lepiej się prezentuje, nie widzę w nim braków nie do nadrobienia, a ciągłe bycie poza akcją Borysiuka takim czynnikiem jest.
|
Cytat:
|
Cytat:
U nas Łobo tez gra równo i co z tego ?:-p Widzieałem wiekszosc meczów Legii, chlopak gra przecietnie nic wiecej. |
Ariel i Czarek to dwaj defensywni pomocnicy, ale całkowicie inni.
Czarek jezdzi na dupie cały mecz, typowy walczak nie odpuszczający nikomu. Gorzej z dokładnymi długimi podaniami czy konstruowaniem akcji,to chłopak który przerywa akcje przeciwnika. Idealny do spotkań pełnych walki. Zaangażowania mu nie można odmówić, jakby nie było kiedy Ariel był na 6 metrze bramki przeciwnika? Ariel to defensywny który ma kreowac gre. Jak nienawidze warszawskiej druzyny, tak tego chłopaka lubie, młody twardy, wygląda że duzo widzi, potrafi zagrac bardzo dobrą długą piłke, ale to raczej człowiek poruszający się w środkowym kółeczku. ale ile gusta tyle opinii |
Cytat:
|
Dla mnie to on jest 'dobry', bo po meczach zawsze pierwszy do zapodania "Warszawy". A dobry to może będzie kiedyś. Jego jedyną zaletą jest wiek. Jakby miał 26 lat to już dawno chcieliby go sprzedać, a tak się łudzą.
Ale nawet dla mnie porównywanie go do Wilka to słaby żart.. |
Cytat:
Zreszta, jakie to ma znaczenie, ja oceniam go piłkarsko, to że jest twardy to raczej jego atut. Do tego jest młody. Cytat:
|
Cytat:
1. Oczekują wybicia piłki na aut, gdy nasz leży 2. Biją brawo gdy nasz wybije na aut albo przestają ....ić na przeciwnika, gdy ten wybije. 3. Biją brawo gdy nasz wraca na boisko, bo jakiejś śmiesznej niby interwencji lekarskiej 4. Biją brawo gdy nasi oddają piłkę, przestają ....ić, gdy przeciwnik ją odda. |
|
Czesio wraca. Zieliński nadal czeka.
|
Czyli Widzew spada :)
|
Cytat:
|
Ekstraklasa. Michniewicz wraca. Ma być trenerem Widzewa
:shock: http://www.sport.pl/pilka/1,79004,86...m_Widzewa.html |
Czy taki szok? Kretek jest trenerem, który pracuje maks pół roku w drużynie. Pobędzie na karuzeli, pójdzie do Widzewa, a to do Katowic, zahaczy o Gdynię. Nie wybije się ponad pewien poziom.
Widzew wziął Michniewicza, bo potrzebował trenera z nazwiskiem. Michniewicz z kolei potrzebował pracy. Ile to on będzie analizował mecze Amici dla Weszło? Swoją drogą mamy nową ulubioną drużynę tego portalu. |
Nie wiem czy dobrze kojarzę, Borysiuk to ten kopacz, który strzelił jedną bramkę w lidze przez całą swoją "karierę" dotychczasową?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czesiu '711' wraca do gry.Sie dzieje
|
Czesiek potrenuje Widzew, wyleci. Wróci do weszło. Minie rok - zatrudni go Bełchatów. Potrenuje, wyleci. Wróci do weszło. Minie pół roku - zatrudni go Śląsk Wrocław. Potrenuje, wyleci. Wróci do weszło. Minie rok - zatrudni go ŁKS. Potrenuje, wyleci. Wróci do weszło. Minie 7 miesięcy - zatrudni go Piast Gliwice. Potrenuje, wyleci. Wróci do weszło...
...i tak do usranej śmierci. Ryśkowi T., Rafałowi U. wróżę podobną przyszłość. |
Cytat:
I jak polska piłka ma wyjść z dna... |
A oto moja tabela przedstawiająca aktualną formę drużyn.Do tabeli liczą się punkty zdobyte w 5-ciu ostatnich meczach ligowych.W przypadku jednakowej ilości punktów o miejscu decydują punkty zdobyte w ostatnim meczu ligowym ,a przy jednakowej ilości punktów w ostatnim meczu,o miejscu decydują punkty zdobyte w przedostatnim meczu ligowym itd..:
1.Legia 12 2.Śląsk 11 3.Wisła 9 4.Bytom 8 + 5.Lubin 8 x 6.Ruch 8 - 7.Lech 7 +x-+ 8.Pol.w-wa 7 +x-- 9.Korona 7 x-+ Jagielonia 7 x-+ 11.Arka 7 -+ 12.Górnik 7 -x 13.Lechia 6 14.GKS Beł 4 x-+ 15.Widzew 4 x-- 16.Crac 1 Myślę ,że ta tabela da trochę do myślenia szczególnie tym ,którzy w Jadze czy Koronie widzieli już mistrza. P.S.Za ewentualne błędy przepraszam -proszę o ew informację to wyedytuję. |
W Warszawie mają chyba powoli dość Skorży i zakupionej zbieraniny (wybieranej skądinąd przez Maciusia):
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,86...k_podstaw.html Coś czuję, że tam "na górze" w Legii niektórzy dostali ciśnienia po ostatnim meczu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl