![]() |
A wiadomo co dalej z Emmanuelem Kumah? Zostanie mu zaproponowany kontrakt czy już raczej go nie zobaczymy ?
|
To akurat dobre dla nas:
https://eurosport.interia.pl/klub-le...wy,nId,2652387 L objęta dozorem finansowym. Szkoda, że nie rok temu ;( |
Zaraz sie okaze ze Legia juz negocjuje z Kuba
|
Cytat:
|
Zastanawiam się jaki jest sens testowania (w naszej obecnej sytuacji finansowej) zawodników z jakąkolwiek kwotą odstępnego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może prywatny inwestor ?
|
Tu jest dalsza część o nadzorze finansowym: http://weszlo.com/2018/10/31/ffp-lit...-uwazac-legia/
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, teoretycznie, nam też to grozi. |
Panowie jeśli nie stać nas na 150 tys euro, zalegamy z wyplatami, kontrakty kończą się z 7 zawodnikami a jednym z a 1,5 miesiąca i my nie mamy żadnej umowy nowej z nimi to z czym do jakiegoś transferu. BIDA BIDA BIDA i jak ktoś się tu jednak zdecyduje zostać to chyba przez szacunek do Głowy lub klubu. Ja to bym zaczął zabawę kto pierwszy odejdzie z klubu. Chociaż wiem jeszcze wam się marzy nowy inwestor i piniadze ale to już było i se ne wrati.
|
Zebys sie nie zdziwil;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem czy znasz ale czy mi tu czołg jedzie?
|
Nie świruj pawiana, przecież nie napisze o zmianach tutaj na forum specjalnie dla ciebie.
|
ewentualny powrot Kuby ( nawet na pol roku) to strzal w 10 jesli chodzi o marketing i wizerunek klubu ...o poziomie sportowym nawet nie ma co pisac oczywiscie ( zakladaac brak kontuzji) ......to sie wydaje zbyt piekne zeby bylo prawdziwe , choc z drugiej strony Kuba to jedeyny pilkarz po ktorym mozna sie spodziewac nieprzewidywalnosci ...nawet gra dla dobra klubu za pare groszy ....pokazal nieraz ze jest wspanialym czlowiekiem , nienastawionym cale zycie tylko na kase
|
Zważywszy na kursy jakie LVbet proponuje na nowy klub Kuby to jego powrót jest praktycznie pewny. Żaden bukmacher by nie dał kursu 1.2 jeśli nie byłby niemal czegoś pewien.
Tym bardziej jeśli chodzi o jednego z naszych sponsorów. Podejrzewam, że przyjście Kuby do nas jest praktycznie przesądzone. Mnie to osobiście bardzo cieszy. /edit : Krzywy - chodziło mi oczywiście o kurs 1.3 - literówka. |
Wiadomo, że Kuba jest w stanie zagrać u nas za przysłowiowe grosze, ale też wypadałoby mu dać godną pensję i tym samym okazać szacunek. Przecież nie będzie tu grał za 10 tys. PLN :D
Taki transfer mógłby przyciągnąć dodatkowo jakiegoś sponsora większego.... Bardzo ciekawe to wszystko jest. Sporo osób coś plotkuje o nowym inwestorze, fajnie byłoby gdyby to wszystko było prawdą ale ja spokojnie poczekam do grudnia/stycznia. Za dużo już tych fikcyjnych zmian u nas zaszło. |
Z wysokością kontraktu byłbym ostrożny. Kuba jest zawodnikiem bardzo podatnym na kontuzje. Umiejętności i chęci do gry nikt mu nie odmówi, ale po ewentualnym przyjściu można się spodziewać zarówno gwiazdy ligi jak i zawodnika z kontuzją eliminującą go z gry na X czasu.
|
Cytat:
Wisła Kraków – 1.3 VfL Wolfsburg – 2.35 Inny niemiecki klub – 25.00 Inny polski klub – 51.00 Z tych możliwości rzeczywiście przyjście do Wisły jest najbardziej prawdopodobne. Największe szanse są na to, że odejdzie gdzieś na emeryturkę do Arabów, Chińczyków, Japońców albo do Donalda. |
Cytat:
|
Kuba jest na tyle medialna osoba że z łatwością znajdzie się sponsor który za udział w kampanii reklamowej pokryje jego kontrakt.
Zresztą media już dzisiaj piszą o takiej opcji. Uważam że jeśli Kuba ma wolę przyjść do nas już teraz to jedyna przeszkodą jest Wolfsburg i jego oczekiwania względem samego zawodnika. Ponadto dzisiaj media podają że 3 tygodnie temu Stolarczyk z Glowackim rozmawiali z Kuba w Katowicach. Być może jest coś więcej na rzeczy? Być może Kuba chce tez pograć ostatnie miesiące ze starymi kumplami Brozkiem i Wasylem? |
Kuba może podpisać już w styczniu problemem jest to,że trzeba będzie płacić aby przyszedł już teraz chyba,że Wolfsburg pójdzie na rękę Kubie...
|
To raczej Kuba pójdzie na rękę Wolsfburgowi i zrezygnuje z kasy tam zarabianej.
|
On tam ma 2,5 mln euro rocznie, więc raczej zejdzie im z grubego kontraktu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego co wiem to w Niemczech płaci się w euro, ale może chodzić też o rupie indonezyjskie albo irańskie riale....
|
twitterki ćwierkają że z Philipem Lahmem w pakiecie :D xD
|
Cytat:
|
Cytat:
6znakow |
@ ashkeczup
przyjacielu piszesz z zapytaniem o walutę, a nie o wartość (4,5 - 2,5) stąd moja odpowiedź a co do obycia, wszystko jeszcze przed Tobą - nie rezygnuj z własnych marzeń..... jak mi zeskanowali kartę i wybrali kontrolnie 2 mln rupii indonezyjskich to w sumie ledwo 500 zł ukradli........ Pozdrawiam |
z roznych stron mozna uslyszec ze pol druzyny mamy juz rozebranej od stycznia.
ile w tym prawdy okaze sie w styczniu |
Cytat:
|
Docenicie jeszcze Pawła Brożka i po rękach będziecie całować, że zechciał tu przyjść i pokopać. A i Boguski stanie się legendą.
|
jest opcja ze dostaniemy pytanie czy pilkarze zachowają sie fair w stosunku do klubu czy nie. Pewne rzeczy zostały obiecane, ale wiemy jak jest z obiecankami, szczególnie gdy w gre wchodzi dobra kasa.
|
Wiadomo, że nic się nie dostanie(rozwiązanie kontraktu) lub będzie to symboliczna kwota(większe środki dla piłkarza za podpisanie kontraktu w ramach rekompensaty za brak pensji), typu 10 tys. zł. Nie zdziwiłbym się, gdyby po dzisiejszym meczu zaczęły wpływać wnioski o rozwiązanie kontraktów. W końcu mamy już grudzień i można zaklepać sobie nowy klub. Może zresztą jest to już dogadane(tzn. z ostatnim meczem w tym roku). Żeby zostali i pomogli do tej przerwy zimowej, a potem my już sobie jakoś poradzimy(granie juniorami czy zatrudnienie 3 ligowych Słowaków/innego szrotu).
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl