![]() |
od nastepnej kolejki wszystkie kluby robia kondolencyjna oprawe przeciwko uefie i popierajaca mega frajerstwo 7egii .....a tak na powaznie : WSTRZYMAJCIE SIE Z SZYDA I KOMENTARZAMI DO SRODY ..... mam dziwne wrazenie ze dla tych wiesniakow jeszcze nie wszystko skonczone ....1 odszczekam to jesli sie nie spelni
|
Cytat:
Rozumiem, że gdyby to zależało od PZPN to panująca obecnie histeria części mediów i skowyt pseudoekspertów cały czas powołujących się na casus Debreczyna to wszystko byłoby możliwe i PZPN odszczekałby taką decyzję... Chyba że założymy taką opcję: UEFA bojąc się skargi Celticu i ewentualnego odszkodowania rozstrzygnela wszystko z przepisami i obserwuje postawe Celticu. Ci podnoszą ręce i mówią że niczego od UEFA nie chcieli i dostali to dość niespodziewanie ,nie wiercili dziury w brzuchu więc może by tak... małe sciencie fiction:) |
Cytat:
|
Werdykt z Lozanny bedzie za kilka miesiecy, więc herbata po obiedzie. Kilka precedensow jednak trzeba wziac pod uwage, glownie chodzi o sytucje Vojevodiny.
|
Cytat:
|
Jesteście w .... nudni :)
Kara jest? Jest. To rozgrywki UEFA? Tak. Odwołać się można ? Można. Cokolwiek to zmieni? Nie. No i ..... Może tak zajmijcie się swoimi sprawami :) Jedni i drudzy... Zęby ....a bolą. Jedni kibice Legii bez sensu się spinają a drudzy kibice Wisły zachowują się jak ciule z KSP albo Amiki. |
Najlepsze jest to jak teraz wszyscy dziennikarze, eksperci czy szmaty pokroju Romana Koseckiego płaczą jak to skrzywdzono Legię, że regulamin w sumie można było nagiąć, że jak to, że zgodnie z regulaminem walkowera dostali. A jak trzeba gnoić polskich kibiców to ci wszyscy szmaciarze się powołują na regulaminy, prawo, dokładają jeszcze represji z dupy wziętych i jakoś żaden się nad losem kibiców nie użala. Wtedy się nikt nie zastanawia czy może skrzywdzono i źle potraktowano kibiców jak np milicja ich wozi pół dnia wokół miasta, w którym ich drużyna gra mecz, po to aby ci nie zdążyli wejść na część/całe spotkanie, jak się zamyka trybunę czy stadion za byle gówno, jak się ludziom daje niesłuszne zakazy stadionowe, jak się dalej chce zaostrzać prawo względem kibiców. Dlatego .... w dupę tym hipokrytom, niech cierpią a my się cieszmy, że Legia to nasza kosa i możemy mieć w dupie te sytuację albo się z tego śmiać i cieszyć.
|
Cytat:
|
Cytat:
kolego, nasza kosa sa parchaTe scierwa ... i Amika Poznan ....7egia to wrog, a to duza roznica ...ZAPAMIETAJ !!!! |
Cytat:
a że nie jestem i do tego mam wredny charakter to oczywiście beka choć tak po ludzku to żal mi tych przepłaconych grajków(nie pomyślał bym że to napiszę) a szczególnie waszego prezesa.Dał dupy, zatrudniając tych a nie innych ale co najbardziej dziwi - jako jedyny od razu był w stanie przyznać się do błędu. Wasza kierowniczka pomyliła zawody bo podeszła do sprawy jak typowy polityk - wypierając się wszystkiego, męska część nie lepsza, powyłączała komórki a Leśny wziął to na klatę.Nie bił piany, nie .......ił głupot - Łysy od nas, na bank zaczął by .......ić o spiskach itp. Szacun dla prezesa;). Swoją drogą, kompromitacja o tyle większa że wygląda na to że nie trzeba było niczego liczyć, wystarczyło przeczytać papir który uefa wysłała. |
Był burdel w papierach to teraz wyp....ć z LM do Kazachstanu , i nauczyć sie przepisow na pamięć!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Emj10 jak tam, podasz ten przykład innego zespołu, którego w analogicznej sytuacji potraktowano inaczej niż Legie ?
|
O niczym takim nie pisalem. Zwracalem uwage jedynie, ze było kilka przykladow z historii, gdzie również dochodzilo do tego typu uchybienia.
Chyba ze znajdziesz taki moj cytat, ale nie znajdziesz, bo takiego nie było więc starsz się mnie wmanewrowac w tlumaczenie z tego czego nie napisalem. |
No i nic się nie zmienia :)
Celtic gra o LM Legia o LE i tyle. Jedni nie zasługują na LM bo sa chujowi, drudzy też nie bo mają nieogarów w strukturach. Może za rok mistrz Polski ogarnie pewne sprawy i nie będzie ani kobietek z łapanki, ani kolorowych fajnych chłopaków, łysych z odzysku i całej reszty cyrku. Ja sam bym się śmiał bo jest z czego. Trzeba być ostro najebanym by coś takiego puścić. Pamiętajmy jednak że Celtic jebie z całej naszej ligi i nazywa nas podludźmi :) Nas ....a wszystkich. Niech ta liga będzie chociaż pod względem organizacyjnym profesjonalna :) Ja jestem starym trepem i mam swoje myśli. Chciałbym trzy mocne drużyny w pucharach. Jak nie el LM to grupa LE. Bo skończymy jak ten jebany Celtic. |
Cytat:
|
Nie zegnaj tylko się doucz jaka jest sciezka odwolawcza i wiecej nie pisz glupot. Zapewniam, ze w srode nie zakonczy się sprawa. Moze w srode przeprosisz, choc znajac zycie smiem watpic.
|
Cytat:
|
Mnie natomiast zdziwi gdyby cos zmienilo się po odwolaniu do Komisji Odwolawczej UEFA, gdyz walkower wg. przepisow zostal slusznie przyznany. Natomiast dalsze odwolania ze slynnym CAS w Lozannie w roli glownej moga przyniesc ciekawe kwiatki. Na to jednak poczekamy do jesieni. Oczywiscie jeśli nastapi odwolanie do powyzszych organow.
Poza tym ja i napinka? Raczej obalanie bzdur. |
Cytat:
|
Ciesze się ze tak się o nas martwisz i dobrze nam zyczysz, ale watpie w taki jakze pozytywny obrot sprawy dla kibicow Wisly troszczacych się o Legie przez kilka stron tego tematu ;)
|
Nie wiem czy słyszeliście ale UEFA a raczej jej komisja dyscyplinarna wydając wyrok na 2 godziny przez losowaniem sama naruszyła swój regulamin. Chodzi bowiem oto iż klub ma wiedzieć w jakich rozgrywkach gra na 12 godzin przed losowanie a tu były tylko 2!, jest to zatem błąd proceduralny, który może skutkować unieważnieniem decyzji Komisji.....
|
Tak sobie myślę, że skoro teraz jest tyle płaczu, że Celtic jest niehonorowy bo nie zrzekł się gry w dalszej rundzie skoro wg boiska nie powinien, to jak by zostało uznane odwołanie Legii, i ona jest tak honorowa, to powinni się zrzec gry z Mariborem, bo on jest nierozstawiony. A wyniki i boisko tak zweryfikowały Legię, że powinni grać z kimś rozstawionym.
Wydaje mi się, że to jest bardzo wbrew zasadom Fair Play. |
Cytat:
|
7egia zagra w tym roku w LM- zobaczycie
|
Cytat:
odszkodowanie tak około 60 baniek |
a może widzisz. trojmecz. Maribor celtowie
i warszawiaczki |
Nie będzie żadnego anulowania czy zmiany decyzji. Na cholerę ktoś się łudzi,czy pisze eseje na ten temat.
Szczerze to mi to zwisa co z nimi zrobią,niech ich nawet do intertoto przeniosą. |
[QUOTE=El'kabat;1372059]Nie będzie żadnego anulowania czy zmiany decyzji. Na cholerę ktoś się łudzi,czy pisze eseje na ten temat.
Szczerze to mi to zwisa co z nimi zrobią,niech ich nawet do intertoto przeniosą.[/QUOTEdokładnie gadki bońka to słodkie pierdzenie dla plebsu |
Niby jakim prawem Legia miałaby wejść do LM? Odpadli bo złamali regulamin. Trybunał w Lozannie nie będzie patrzył czy Bereszynski grał 3 min czy 90, tylko na regulamin i to że zawodnik w ogóle nzalazł sie w wyjściowej 18 mimo że nie powinien. A regulamin w tym przypadku sprzyja Celtom więc komisja w Lozannie nie może podjąć innej decyzji.
Ciekawi mnie też jak miałoby wyglądać pismo odwoławcze Legii? Odwołujemy się od decyzji komisji bo Bereszyński grał tylko 3 min więc mimo że złamaliśmy regulamin to prosimy o zmianę wyroku:D I cytat z Platiniego: – Zibi, tam nie ma żadnej furtki. Nic. Regulamin nie przewiduje żadnej innej kary niż walkower. Jest nam bardzo przykro… Ponadto pamiętajmy, że to nie jest tak, że orzeka UEFA i że Platini może tym ręcznie sterować. Orzeka niezależna Komisja Dyscyplinarna . |
Konferencja nowych sterników Legii. Koralik jakiś taki przybity gdzie ta jego rezolutność...Boguś nic się nie stało hej Boguś nic się nie stało...Głowa do góry juz drugi raz tak się nie skompromitujecie. Mioduski ma pretenscje do Celticu że Ci się nie odzywają i wręcz za to że nie są za ...Legią w zaistniałej sytuacji... Co za debilizm.
Oczywiście relację z tego niesamowitego wydarzenia prowadzi Wesz(L)o z tęczowym Krzysiem na czele. Co do weszlo to jak myslicie wypuszczenie serii koszulek Fuck Uefa to takie jednoczenie sie w bólu z Losersami czy może chęć żerowania i zarobienia na sfrustrowanych kibicach Legii? Stanowski jest żałosny zawsze chce bezwzględnego przestzregania przepisow (np licencyjnych) a tutaj narzeka na regiulamin. Szkoda ze rok temu nie monitował do UEFA o jego zmianę... A poza tym ten martyrologiczny sposób przedstawiania Legii w obecnej sytuacji jest taki mdły że aż chce się ż.... |
Cytat:
A co do odwołań, to w UEFA nic nie dadzą, natomiast Trybunał w Lozannie wyda werdykt za kilka do kilkunastu tygodni. Wiadomo, że Legia nie zagra w el. do LM w tym sezonie, więc naprawdę nie opowiadajcie głupot. |
Cytat:
|
Patologia Legijno-Celitkowska osiąga apogeum...
Temat zamiast zamykac to otwiera się coraz szerzej... Myle ze Celtic poprotu powinien wygrac z Mariborem a następnie oddac miejsce Legii już w LM... |
Przynajmniej wyraźnie widać jakie osoby i które media sprzyjają Legii;)
|
Cytat:
|
Przypomina sobie ktoś w historii, aby kiedykolwiek jeden właściciel pisał do 2 płaczliwy list o "honorze i uczciwości", mimo, że ten 2 sam nie zachował się ani honoro, ani uczciwie wystawiając zawieszonego za karki zawodnika? Co z tegp, że to było tylko 3 minuty i mecz przesądzony. było go nie wpuszczać nie byłoby problemu. Gdyby sytuacja była o 180 stopni odwrotna, czy ten sam Pan Mioduski odpowiadałby na listy słane z Glasgow kiedy na stole nadal leżałoby 50 mln zł do zgarnięcia? Odpowiedź jest jasna - NIE. Gdzie w biznesie jest honor?
|
Cytat:
Zakrawa o kpinę fakt że Mioduski odwołuje się do honoru i sportowej postawy Celticu na stronie klubu któremu szefuje umieszcza wpis o zdobytym przez Legię mistrzostwie z 1993 roku które zostało kupione i formalnie należy do Lecha. O honorze mówi prezes klubu który to klub w przeszłości bez mrugnięcia okiem wykradał piłkarzy z innych klubów... Himalaje hipokyzji... |
Kompromitują się niesamowicie...
"najlepiej zarządzany klub w Polsce" :D Nie przypominam sobie, że byli tacy honorowi jak Jarzębak im bramkę uznał pół metra zza linii |
- Nie pozwolono nam wypowiedzieć się i zająć stanowiska w UEFA. To pogwałcenie wszelkich zasad. Komisja, która decyduje w takich sprawach, obraduje z trzyosobowym składzie. W naszym przypadku werdykt wydał jeden człowiek - powiedział prezes Legii Warszawa Bogusław Leśnodorski.
To naprawdę zaczyna przypominać gruby skandal korupcyjny... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl