![]() |
Orientujecie się o której jest dzisiejsza gala Ekstraklasy i czy będzie transmitowana ?
|
To zależy, które konkretnie. Jak są jakieś małe, rodzinne to moga być otwarte (jeśli właściciel siedzi za ladą). Te duże typu Pizza Hut na pewno zamknięte.
|
Cytat:
Na oficjalnej stronie nie ma żadnego info. |
Cytat:
|
chce wynajac serwer dedykowany pod lige, czy dalby ktos namiar na kogos oferujacego taką usluge? mile widziany wynajem czesci od kogos kto juz wynajmuje, aby bylo taniej
z gory dzieki za odpowiedz |
Cytat:
|
Jak zrobić zdjęcie z filmu ?? ?? Robie zdjęcie przez SubEdit i niechce wyjść.
|
Gdzie można oglądać kanał Orange Sport INFO ?? Mam Cyfre plus i nie wiem ? ;-/
|
Gdzie mogę zobaczyć terminarz meczów Polskiej Reprezentacji siatkarzy?
|
W których krakowskich lokalach można napić się taniego piwa?
|
Cytat:
|
Yakooza = 2 zł + "bonus" :D
|
Czy dalej macie problemy ze stroną i z forum??
E: U mnie to samo, nie wczytuje nawet avatarów, wszystko się krzaczy. Jako że ciężko się przedostać do innych tematów wrzucam linka na poprawę humoru http://www.youtube.com/watch?v=XqhzNpMrjoI (Wywiad z naszym Smokiem - nawet nie mogę zweryfikować, czy już było czy nie było:)) |
Cytat:
|
Cytat:
|
co oznacza rubryka "poleceni" w profilu użytkownika?
|
ilość ludzi którzy wpisali Twój nick podczas rejestracji jako polecającego forum...tak sądzę :)
|
a masz jakis pakiet internetowy wykupiony?
bo jak nie, to chyba do abonamentu ci dobija pobrane dane ja powiem na podstawie mojego abonamentu w erze. ja mam pakiet danych wykupiony i z tego pakietu pobiera mi wszystkie koszta z internetem(tj. w erze abonament sklada sie z czesci skladowych czyli darmowych minuty, i jeden taki pakiet minut wyminiłem na 50mega, i jeszcze ich nie przekroczyłem nigdy, a troszku sprawdzam stron) placac za neta płacisz za pobrane dane, tak samo z gg czyli za 1kb płacisz ileśtam nie wiem czy zrozumiales, bo sam sie gubie juz ;D no jeśli nie wykupisz, to zżera ponad abonament. czyli jak placisz 50zł za abonament, to nie wazne ile masz darmowych minut, za internet placisz dodatkowo |
Zna ktoś może jakiś dobry sklep komputerowy, gdzie mogę dostać coś takiego? http://www.allegro.pl/item640775297_...lacz_ak63.html
|
Gdzie można w Krakowie wypożyczyć sutannę?
|
Dziala wam expekt normalnie?
|
Ma ktoś z was gg na telefonie w sieci Orange na abonament?? Jak tak to jak sprawa z kosztami ?
|
Ma ktos moze z Was jakies kawalki zespolu Limbo ?:)
Byłbym bardzo wdzieczny,sry ale temat poszukuje mp3 nie wchodzi u mnie. |
Cytat:
oraz poszukuję programu do robienia motywów do SE po polsku |
Cytat:
NrDrużynaPunktyMeczeSetyMałe punkty 1.Brazylia00 - 00 - 00 - 0 2.Finlandia00 - 00 - 00 - 0 3.Polska00 - 00 - 00 - 0 4.Wenezuela00 - 00 - 00 - 0 Data Mecz 12.06.2009 VEN-FIN 13.06.2009 BRA-POL 14.06.2009 BRA-POL 14.06.2009 VEN-FIN 19.06.2009 BRA-FIN 19.06.2009 VEN-POL 20.06.2009 BRA-FIN 21.06.2009 VEN-POL 26.06.2009 FIN-VEN 27.06.2009 POL-BRA 27.06.2009 FIN-VEN 28.06.2009 POL-BRA 03.07.2009 FIN-BRA 03.07.2009 POL-VEN 04.07.2009 FIN-BRA 04.07.2009 POL-VEN 10.07.2009 FIN-POL 10.07.2009 VEN-BRA 11.07.2009 FIN-POL 12.07.2009 VEN-BRA 15.07.2009 POL-FIN 16.07.2009 POL-FIN 18.07.2009 BRA-VEN 19.07.2009 BRA-VEN |
Wiadomo, czy SKWK przygotowuje jakieś koszulki z okazji zdobycia Mistrzostwa!?
|
Cytat:
piwka kozackie :) |
Miałem na lapku MS Office 2007 wersje 30 dniowa, czyaby ja przedłuzyc to musze sciagnac Cracka czy jakiegos CDKeya, bo sciagałem pare cracków i nie chodziło tak wiec moze ktos ma
|
gdzie znajdę dokładnie terminy eliminacji LM w tym roku ?
|
Cytat:
i np tu- od pierwszej rundy aż po final 22/05/2010: http://www.uefa.com/competitions/ucl...id=788373.html |
Jakbym chciała ściągnąć sam filmik stąd http://sport.interia.pl/raport/wisla...-wisly,1316106 to jak to zrobić?Zdaje się,że to nie jest youtube...
Poleca ktoś jakiś program do tego albo coś? |
Spiewaja miasta, spiewaja wioski...
Nie macie nic innego do roboty niz spiewac anty ? W podstawowce chcecie zaimponowac ? |
Cytat:
|
Do ściągania video polecam Real Player.
|
GOM Player odtwarza wszystkie formaty video
|
Siema mam taki problem: zepsul mi sie windows movie maker i gdy chce go wlaczyc to wyskakuje mi blad i nie da sie wlaczyc. postanowilem calkiem go usunac ale pisze że nie można tego zrobic. a jak sciagam nowy program to pisze ze ten co jest zepsuty jest lepszy i nie ma otrzeby instalowania nowego. prosze was o pomoc. pozdro!
|
Cytat:
PS: zobaczylem ze to zupelnie inny folder (ten perchect) no i wywalilem z niego wszystkie pliki, po czym chcialem usunac ten folder Movie Maker, ale dalej dzieje sie to samo :/ |
Jak wkleić tabele z Excela do Worda w taki sposób, żeby była pionowo (na szerokość się nie zmieści) ?
Czyli chodzi o to żeby przy przeklajaniu "przekręcić" tabelę o 90 stopni ? |
Cytat:
Pio print screenem też się nie da. |
może print screenem? ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl