![]() |
Cytat:
Dzis widzimy wiecej tego jak wielka niekompetencja jest u wladzy w Wisle SSA. Ja moge sie domyslac ze klub kiedys nie byl lepiej zarzadzany niz obecnie. Chlop mial calkiem przyzwoita kariere, gral przeciw najlepszym, zarobil sporo. Co czekaloby go w Wisle? Gra co roku o LM (buhehe) i Zdzisek Kapka w tle? To co bylo z UCHE rozkladam na rowno miedzy nasz zarzad, zawodnika, managera. Jestem daleki od tego aby w jakikolwiek sposob pisac o "chujku" czy "strzyzeniu trawy zebami". Wnioskuje po tym jak potoczyly sie drogi Wisly i Kalu jestem gotowy stwierdzic ze to nigeryjczyk jest wiekszym profesjonalista. Uwazam ze Ty rowniez nie chcialbys grac w rozjebanej od srodka Wisle przeciw Ruchowi Radzonkow majac mozliwosc wystepu przeciw n.p: Betisowi. |
Przecież nie chodzi o to że odszedł z Wisły ale w jaki sposób odszedł.
Bez jaj że już nikt nie pamięta jak się gość zeszmacił. |
Cytat:
- Gwiazda Almeiri, świetne mecze w lidze Hiszpańskiej. Gole strzelane Realowi - Podstawowy piłkarz kadry Nigerii, gole na Mistrzostwach Świata w RPA -Obecnie lider strzelców ligi tureckiej? Jedyny obok Błaszczykowskiego zawodnik Wisły, o którym można powiedzieć że zrobił karierę na zachodzie. |
Ja do Uche żalu nie mam. Sam bym chyba na jego miejscu uciekł. Znaczy ja nie bo jestem kibicem Wisły , ale wiecie o co chodzi. Z resztą wiadomo chyab , że taki zawodnik chce się rozwijać itd. Zachował się jak ch... , ale jeśli będzie chciał wrócić do Wisły i przeprosi to powitam go owacjami na stojąco i będę głośno skandował jego imię
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niech ktoś powie że to tylko żart :shock: |
W takim razie ja przywitam Dolhe owacjami na stojąco jak wróci
|
Dudu Biton kolejne dwie bramki w barwach APOEL-u.
|
Cytat:
Pismak sobie napisać żeby łyknąć parę groszy za wierszówkę. Jeśli jednak to prawda to... chciałby zagrać... jak będzie miał 40 lat i już nie będzie kompletnie żadnego bogatszego łosia chętnego na usługi KU. Grajek oczywiście fantastyczny jak na nasze warunki, ale zawsze tak nie będzie. Jeszcze max 3-4 lata (gry u urasów, na Cyprze itp.) i do widzenia. |
Cytat:
pamietają, pamiętają jak odmawiał wyjścia na boisku i pokazał jaki jest naprawde |
Cytat:
|
Nie wiem czy już było, ale od tego roku nowe kluby mają Cantoro (powrót po rocznej przerwie), Nunez, Rios i Edno.
|
Maor Melikson spędził wczoraj 73 minuty na boisku w meczu Izraela z Portugalią (3:3). Zarobił w tym czasie żółtą kartkę.
|
jak tam się Maćkowi Żurawskiemu kręci interes z ciuchami ?
|
Wczoraj Biton strzelił swoją kolejną bramkę dla Apoelu.
|
No i co z tego? I tak jest za słaby na Wisłe... my mamy Genkowa
|
Cytat:
|
Garguła był na boisku to i o wygraną było zdecydowanie ciężej niż grając w 11
|
Cytat:
|
Paweł Brozek na wylocie z Recreativo
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html |
z pocałowaniem ręki go nam oddadza za darmo. Kwestia czy nas stać na kontrakt. Z drugiej strony jakie on może warunki kontraktowe dyktować mając za sobą 3 fatalne lata ?
|
Brożka za darmo nie chciałbym. Chyba, że 5tys złotych na miesiąc i jak odbuduje formę to przedłużony kontrakt na lepszych warunkach.
Ja bym na miejscu Wisły zgłosił się po Zubasa, ale po co. Lepiej zakontraktować jakiegoś capa. |
Biorąc pod uwage historie z Jovanicem to nie sądze by boss dał sie namówić na wyplucie 0.5 mln euro za Zubasa.
|
|
Cytat:
|
Paweł Brożek nie strzelił bramki od 994 minut. Teraz nie mieści się w kadrze meczowej. Skąd to przekonanie, że w obecnej formie jest lepszy od Genkova?
|
Cytat:
|
Cytat:
Należę pewnie i do tej "mniejszości", która oponowała wymianę Ilieva na Zieńczuka. Jakoś mi to nie urąga, wręcz przeciwnie. Jeżeli przed walką o LM chciałeś wzmacniać się Baszczyńskim, to serdeczne gratulacje i szerokiej drogi. |
Cytat:
A czy od Genkova? Inna liga, inny poziom, inna konkurencja wiec trudno powiedziec. Jednak jesli chodzi o odbudowe formy to Wisla jest dla Brozka idealna. Cvetanowi polecam Lokomotiv. Cytat:
|
Cytat:
mianowicie których? |
Cytat:
Czy błędy, które według Ciebie popełnił Cupiał, również w oczach Bogusława są jego własnymi błędami ? Może na bramkarzach BC się nie zna (jacek?), jednak zna się na pieniądzach i wie, że kasa została umoczona...raz przy transferze i dwa przy zerwaniu kontraktu. A że Zdzisiu tam się zaplątał, dlatego cały gnój rozszedł się po kościach. To niemal pewne, że prędzej powstanie akademia i ośrodek treningowy , niż Wisła przepłaci kwotę 500tys euro na Zubasa czy innego Na Name. A z reszta, Pareiko pokazuje, że można za darmo pozyskac dobrego bramkarza. Wystarczy tylko się rozejrzeć i pogrzebać. |
Cytat:
A Pareike podsunął pod sam nos Frankowski, wiec rozejrzenie i pogrzebanie nie miało tu nawet miejsca. Jakby nie Franek to dzis broniłby Miśkiewiczopodobny cyrkowiec. |
Cytat:
Jeśli to ma byc budowanie/utrwalanie Nowej Wielkiej Wisły to niecierpliwie czekam na efekty ! :) |
Cytat:
Grunt to kolego PODSTAWA. Tylko no silnych i zdrowych fundamentach zbudujesz coś trwałego. |
Ale gdzie u nas sa te fundamenty?
|
Przystojniak, który snuł się po boisku jak dresiarz po bazarze - Tomasz Frankowski
Najbardziej lubiany polski klub? Jagiellonia i Wisła Kraków. Najbardziej lubiany zagraniczny klub? Arsenal Londyn. Najtrudniejszy dzień w karierze? Podjęcie decyzji o odejściu z Wisły. Najbardziej podziwiany obcokrajowiec? Maszyna Messi i półmaszyna Ronaldo. |
^ hahahah najlepsze jest 'Spierdalaj, bo dam kartkę!' :)
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
Temat powraca jak bumerang, miejmy nadzieję że to tylko inwencja twórcza jakiegoś dziennikarzyny... Bo chyba najwięksi przeciwnicy Kulawika się zgodzą że z dwojga złego lepiej już nic nie zmieniać! |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl