Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

sedonh 14.06.2018 17:44

#NieDlaStolarczyka

czaro 14.06.2018 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1504738)
Czyli mamy zajebisty zarząd tylko ludzie wokół wilki. Aha.

Chcą dobrze, wychodzi średnio, debatować możemy nt. słuszności poszczególnych posunięć i potencjału. A teraz najważniejsze: DLA TS NA DZIŚ NIE MA ŻADNEJ ALTERNATYWY.

Chyba, że tą alternatywą jest wejść na forum i napisać: "Zarząd do dymisji!", "Wisła od nowa!". Jak macie tak pisać, to może na onecie? Chyba, że to ja pomyliłem adresy, ale myślałem, że tu będziemy rozmawiać na poziomie.

MB1906 14.06.2018 17:48

Czaro, jeśli w robocie chcesz dobrze a wychodzi średnio to jak to dalej wygląda? Alternatywy nie ma ale do ....y nędzy skończymy z ich usprawiedliwianiem pechem czy chęciąmi.

Blaszczu16 14.06.2018 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1504743)
Chcą dobrze, wychodzi średnio, debatować możemy nt. słuszności poszczególnych posunięć i potencjału. A teraz najważniejsze: DLA TS NA DZIŚ NIE MA ŻADNEJ ALTERNATYWY.

Chyba, że tą alternatywą jest wejść na forum i napisać: "Zarząd do dymisji!", "Wisła od nowa!". Jak macie tak pisać, to może na onecie? Chyba, że to ja pomyliłem adresy, ale myślałem, że tu będziemy rozmawiać na poziomie.

A z kim tu chcesz rozmawiac na poziomie, jsk co drugi to albo gimnazjalista, albo piszacy glupoty pod wplywem emocji. Nawet 7 kotow rozczarowal ostatnio.

Ned 14.06.2018 18:46

#NieDlaSedonh

sedonh 14.06.2018 19:19

https://imgur.com/a/2G4mf3e

Profesjonalizm, moi mili, profesjonalizm

serek.c2 14.06.2018 19:32

No i co w tym nieprofesjonalnego?

sedonh 14.06.2018 19:39

Klub może mieć w dupie zdanie kibiców, ale nie musi tego okazywać lajkując takie posty, to jakby Real polajkował komunikat o zwolnieniu trenera Hiszpanii

Vinci 14.06.2018 19:42

a może wpadliście już w taki amok, że czepiasz się wszystkiego, co tylko się da...nawet kto, co zalajkował. Jakby to było największym problemem.

serek.c2 14.06.2018 19:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sedonh (Post 1504772)
Klub może mieć w dupie zdanie kibiców, ale nie musi tego okazywać lajkując takie posty, to jakby Real polajkował komunikat o zwolnieniu trenera Hiszpanii

Zdanie kibiców? To nie moje zdanie, więc sorki...

sedonh 14.06.2018 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1504777)
Zdanie kibiców? To nie moje zdanie, więc sorki...

No cóż, tym razem jesteś w mniejszości drogi kolego patrząc na komentarze :)

serek.c2 14.06.2018 19:55

Na komentarze gdzie? :D

wolfy 14.06.2018 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sedonh (Post 1504780)

Internetowe komentarze nie są miarą nastrojów większości kibiców. To że masz dużo czasu wolnego i ładujesz płaczliwe posty jeden za drugim niczego nie zmieniają i o niczym nie świadczą.

sedonh 14.06.2018 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1504784)
Internetowe komentarze nie są miarą nastrojów większości kibiców. To że masz dużo czasu wolnego i ładujesz płaczliwe posty jeden za drugim niczego nie zmieniają i o niczym nie świadczą.

Za to wpisy na shoutboxie 10 użytkowników pewnie są lepszą miarą, co?

Dariook 14.06.2018 20:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sedonh (Post 1504780)

Moze w intenecie, gdzies tam w wirtualnym swiecie ale nie na stadionie...a to glownie tam i dla nich Wisla gra :)

KOMINEK 14.06.2018 21:01

Jestem zawsze na stadionie a mimo to jestem przerażony.
Jak przychodził Tadeusz Pawłowski większość z nas wiedziała, że to się nie może udać. zarząd twierdził inaczej. Nie chcę być złym prorokiem ale obawiam że teraz jest tak samo.

Jeszce zrozumiałbym gdyby chodziło o dyrektora sportowego. Z biedą bym to przyjął ale trener.

serek.c2 14.06.2018 21:07

I co - wesprzesz akcję #niedlastolarczyka z tego powodu? :D

KOMINEK 14.06.2018 21:16

Tak bo co przemawia za tym że był on trenerem

Od czerwca 2009 zadebiutował w roli trenera wraz z Leszkiem Pokładowskim poprowadził zespół rezerw Pogoni Szczecin. Jesienią 2009 prowadził drużynę juniorów starszych Pogoni. W sierpniu 2010 roku zastąpił Piotra Mandrysza na stanowisku pierwszego trenera Pogoni. 9 listopada 2010 roku został zwolniony z zajmowanego stanowiska.

Od 19 marca 2013 roku do 18 grudnia 2014 roku pełnił funkcję asystenta trenera Pogoni Szczecin - najpierw Dariusza Wdowczyka, a potem Jána Kociana.

wester 14.06.2018 21:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1504799)

Od czerwca 2009 zadebiutował w roli trenera wraz z Leszkiem Pokładowskim poprowadził zespół rezerw Pogoni Szczecin. Jesienią 2009 prowadził drużynę juniorów starszych Pogoni. W sierpniu 2010 roku zastąpił Piotra Mandrysza na stanowisku pierwszego trenera Pogoni. 9 listopada 2010 roku został zwolniony z zajmowanego stanowiska.

Od 19 marca 2013 roku do 18 grudnia 2014 roku pełnił funkcję asystenta trenera Pogoni Szczecin - najpierw Dariusza Wdowczyka, a potem Jána Kociana.

Tym bardziej jest do dziwne że Radek Sobolewski chce się dać podporządkować facetowi który startuje z niższego pułapu niż on. Kompletnie nie logiczne. Kto tu od kogo ma się uczyć i zdobywać doświadczenie bo nie jestem wstanie zrozumieć. To Radek będzie uczył Stolarczyka tej drużyny przynajmniej przez pierwszy okres. Jest to niewątpliwie chora sytuacja. Z pośród ten potencjalnej trójki Jop, Sobol, Stolarczyk musi rządzić ten o najmocniejszej osobowości, nie może być tak że odpowiedzialność za drużynę rozmyje się na 3 osoby.

sedonh 14.06.2018 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1504799)

"Będzie bardziej Wiślacko" :haha: :help:

regan 14.06.2018 21:46

Coż. Nasze władze oszalały ale może w tym szaleństwie jest metoda? :D

W sumie Kiko jak przychodził z 3 ligi to co by nie powiedzieć też były obawy, wielkie wizje upadku podśmiechujki że amator prowadzi Wisłe, poł piłkarksiej Polski szydziło, że jak to trener z 3 ligi moż3 prowadzić zespół ekstraklasy itd.

A okazało się że nawet jako tako sobie poradził, bez rewelacji ale nie zawiódł.

Co by nie powiedzieć posunięcie z Kiko było równie szalone jak to teraz ze Stolarczykiem.

Nasi decydenci widocznie mają stalowe nerwy :D

Oby się to szaleństwo udało. Życze tego Wisełce!

sedonh 14.06.2018 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1504803)
Coż. Nasze władze oszalały ale może w tym szaleństwie jest metoda? :D

W sumie Kiko jak przychodził z 3 ligi to co by nie powiedzieć też były obawy, wielkie wizje upadku podśmiechujki że amator prowadzi Wisłe, poł piłkarksiej Polski szydziło, że jak to trener z 3 ligi moż3 prowadzić zespół ekstraklasy itd.

A okazało się że nawet jako tako sobie poradził, bez rewelacji ale nie zawiódł.

Co by nie powiedzieć posunięcie z Kiko było równie szalone jak to teraz ze Stolarczykiem.

Nasi decydenci widocznie mają stalowe nerwy :D

Oby się to szaleństwo udało. Życze tego Wisełce!

Tylko, że jednak Kiko parę klubów w życiu seniorskich już wtedy poprowadził a Stolar...został wyjebany z seniorów po 3 miechach.. wg mnie to jednak większe szaleństwo, można się zastanawiać dlaczego nie postawiliśmy na Paszula czy kogoś z 1 Ligi, naprawde nie chcą przyjść do Wisły? Wolą kisić się w niższej klasie niż pokazać się Polsce całej? Mi się wydaje, że to jednak kolejny raz kolesiostwo zadecydowało...

it 14.06.2018 22:02

No i przyjmując Kiko mieliśmy tylko spór z Wdowczykiem.
Teraz mamy do opłacenia dwa kontrakty trenerskie i dwa spory sądowe...

Aż się przypomina: "Zapłacimy, zapłacimy! Film zrobi na zlecenie instytucja i zapłacimy. Rachunki mam z Cepelii na dwieście osiemdziesiąt tysięcy - zapłacimy. I nie sprzedamy misia żadnemu muzeum nawet Narodowemu za milion!"

felipe 15.06.2018 00:08

Pogubili się.

Patryko 15.06.2018 00:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wester (Post 1504801)
Tym bardziej jest do dziwne że Radek Sobolewski chce się dać podporządkować facetowi który startuje z niższego pułapu niż on. Kompletnie nie logiczne. Kto tu od kogo ma się uczyć i zdobywać doświadczenie bo nie jestem wstanie zrozumieć. To Radek będzie uczył Stolarczyka tej drużyny przynajmniej przez pierwszy okres. Jest to niewątpliwie chora sytuacja. Z pośród ten potencjalnej trójki Jop, Sobol, Stolarczyk musi rządzić ten o najmocniejszej osobowości, nie może być tak że odpowiedzialność za drużynę rozmyje się na 3 osoby.

Ależ całkowicie logiczne, Radek nie chce zapłacić głową i spaleniem kariery przy dość prawdopodobnej wtopie całego przedsięwzięcia.

silver03 15.06.2018 07:30

Bardzo ciekawa postawa biorąc pod uwagę, że Radek był jedną z przyczyn pożegnania Carrillo. Jestem niemile zaskoczony jego decyzją. Dziwie się też zarządowi, że na klęczkach nie poszedł przeprosić się z Kiko, jego powrót byłby jednym z logiczniejszych obecnie posunięć.

_ukoL 15.06.2018 07:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1504843)
Bardzo ciekawa postawa biorąc pod uwagę, że Radek był jedną z przyczyn pożegnania Carrillo. Jestem niemile zaskoczony jego decyzją. Dziwie się też zarządowi, że na klęczkach nie poszedł przeprosić się z Kiko, jego powrót byłby jednym z logiczniejszych obecnie posunięć.

Problem tylko w tym, że nie ma żadnych gwarancji, że Kiko by tu wrócił. Nawet gdyby wrócił to jaką mamy pewność, że w pełni angażowałby się w pracę z piłkarzami? W ogóle to sytuacja na tyle kuriozalna, że nie przypominam sobie, by w profesjonalnej piłce kiedykolwiek miała miejsce. Chyba, że się mylę? :>

sedonh 15.06.2018 07:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1504843)

Co Ty lepiej zatrudnić kolegów

funkykoval 15.06.2018 08:29

sedonh

problem jest taki, że to nie są koledzy z podwórka, szkoły czy od wspólnego chlania w barze, to są osoby które coś dla Wisły Kraków zrobiły, i którzy chcą coś dla tego klubu jeszcze zrobić, a nie tylko rwać kasę.....

Jakiś czas temu był najazd na klub, że olewa byłych zawodników, nie próbuje angażować ich w życie klubu po zakończeniu kariery....

Pytania do zarządu są 2 - sprawa kontraktu Carrillo i sprawa Junco - tutaj i tylko tutaj oczekuję konkretów. Reszta dotyczy zarządzania klubem i każdy właściciel klubu (a jest nim TS !!!) może to robić w sposób jaki uważa za słuszny - zwłaszcza, że to oni jako z jednej strony przedstawiciele właściciela z drugiej jako zarząd klubu mają pełną wiedzę o stanie klubu - wyciąganie głodnych kawałków w postaci czy wzrosło zadłużenie etc niczemu nie służy......
Tak samo kibice mają możliwość zadecydować czy kupią karnet czy nie....

TOMEK 11 15.06.2018 08:34

hahaha, to jak to było? teraz już tylko jednemu trenerowi płacimy? nie jednemu, a czterem

https://twitter.com/MateuszMiga/stat...89248058363905

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl