![]() |
Mecz słaby? Wg mnie w drugiej połówce Jaga grała klepke na wysokim poziomie i parchy goniły piłke....
|
Druga połowa lepsza od 60 minuty. Pierwsza godzina to straszna padaka.
|
Cytat:
Z mojego punktu widzenia, czyli patrzac jako kibic, marzy mi sie aby wreszcie wynalazki typu Wodzisław, Bełchatów, Gliwice, Polonia W. itp razem ze swoimi kurnikami spadły. Żeby w najwyższej klasie rozgrywkowej grały kluby z dużych miast, z zapleczem kibiców (Kraków, Śląsk, Warszawa, Wrocław, Bydgoszcz,Gdańsk,Szczecin itp itd na ładnych pojemnych stadionach. |
Cytat:
Cytat:
|
hmmmm... Odra jak osiągnie remis to będzie dla niej git. Nie mas dziś Mauro, może tylko na Onyczkę liczyć. Choć w sumie to sam Onyszko im przynajmniej połowę punktów zdobył w tej rundzie.
A co do Pasiaków to jest naprawde słaba drużyna. To że Wisła z nimi przegrała ( nie oni wygrali tylko Wisła przegrała), to będzie ich największy sukces piłkarski w tej połowie wieku. Najwiekszym będzie postawienie nowego stadionu takiej drużynie ( ale to już nie na temat ). |
Co to za złotousty komentuje ze Smokowskim mecz GKS - Odra ?
|
Jak do Pasów przyszedł Orest Lenczyk, twierdziłem że spokojnie utrzymają się w ekstraklasie. Faktycznie, na jesieni grali nieźle.
Ale dziś zobaczyłem Pasów w meczu z Jagą... Wygląda to dramatycznie. Mniejsza o poziom meczu. Komentujący ten mecz Iwan (oczywiście - komentujący złośliwie) trafnie zwrócił uwagę, że zawodnicy Pasów w ogóle nie podejmują walki! Drużyna jest przygaszona, nie ma lidera na boisku. Zawodnicy są bez formy. Niezawodny jest tylko Cabaj - regularnie zawala im bramki, dziś było podobnie. Pasy nie miały ani jednej klarownej sytuacji bramkowej, a po stracie bramki siadła im psychika. Orest jest w bardzo trudnej sytuacji. Powoli dochodzę do wniosku, że mogą mieć problem. Jeśli szybko nie nastąpi przełamanie, sytuacja będzie dramatyczna. Tym samym Pasy mogą być pierwszym zespołem w historii polskiej piłki nożnej, który spadnie dwa razy pod rząd z ekstraklasy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@AS82 przedstawiał się ten człowiek mówiący przez nos, ale zapomniałem |
Oni we wszystkim byli pierwsi i najlepsi.
A niech spierdalają, a mrówki giganty wyżarły im nowy stadion. |
Niech Oderka wygra. :D
w tej chwili przegrywa z Gieksą 1:0 |
Moim zdaniem sa spore szanse na to aby Cracovia spadła. I tego im ycze :D Spadli w tamtym sezonie wiec to frajerstwo ze sie utrzymali przy zielonym stoliku. Spojrzcie sobie na ich terminarz, naprawde nie jest latwy. Tyle ze kandydatow do spadku jest wielu i jakby tak rozpatrzyl terminarze Piastow i innych Arek to pewnie wyjdzie na to ze w tych ostatnich 7 kolejkach wszyscy kandydaci do spadku nie beda miec latwo. Napewno sie ciekawie zapowiadaja bezposrednie mecze ych ktorzy beda sie bronic przed spadkiem do I ligi, a bedzie tych meczow bardzo duzo :)
|
Cytat:
Pięknie się święta zapowiadają, jest duża szansa że parchy się szybko nie podniosą. Zresztą znając ich mentalność, zaraz poleci donos do Wrocławia że taki paralityk Cabaj i pół smiesznej niby drużyny handlują meczami. Wiele bym dał, by zobaczyć minę "profesora filipiaka", po zauwazeniu faktu, że drugi rok z rzędu bez " klubu 100 kupujących mecze" nie da się utrzymac w lidze. Serdecznie wam zyczę z okazji świąt pasiaste ****y, wszystkiego najgorszego i ligi do której zostaliście stworzeni w 1907 roku. To jak Jaga zażartowała z "zapełniającymi wszystkie stadiony", spodobało mi się najbardziej z dzisiejszego dnia. |
Niestety może być tak , że teraz Piast .....nie dostanie licencji i trzeba będzie czekać kolejny sezon na spadek pasiastego niedorozwoju. Oprócz poziomu dzisiejszych popisów kopaczy, żałosne było kwilenie grupki ich kibiców niczym zdychającego prosiaka.
|
Cytat:
|
Moze ktos wylaczyc tego geja co komentuje mecz GKS`u z Odra? Jak ja tego goscia nie moge sluchac jak pokazuja obu to dostaje tym rozowiutkim kolorem(kto normalny daje rozowa koszule do marynarki?!) kolorem koszuli po oczach. Pol monitora sobie musialem zaslonic kartka by go nie widziec...
Grrrr.... kogo ten C+ ma? |
jeszcze piękniej by było, jakby dostali od nas w derbach czwórkę do zera i żeby się icki całkowicie pogrążyły! :D
|
Gwiaździsty uświadomił mi scenariusz, którego nie brałem pod uwagę. Rzeczywiście "profesor" może znowu załatwić utrzymanie. Kosztem Piasta właśnie - już słychać jakies pomruki że Piast nie dostanie tej całej "licencyji".
|
z lokalnego "Joemonstera"
Cytat:
niech się profesorek Piasta nie tyka bo miarka się przebierze i zaraz jego klubik dostanie od prokuratury solidny wpierd ... |
Cytat:
Cytat:
ooo... ładny gol Cetnarskiego. .. i 3:0 Nie taki Pan Zdzisław straszny jak go malują. Wchodzi przyszly ekskadrowicz Smudy : ))))) |
Cytat:
PS: Obyśmy tego Nowaka ściągnęli latem, w końcu za darmo może przyjść. Kolejny dobry jego występ i 2 bramy. |
Wiecie kto komentuje mecz GKS-Odra ze Smokowskim ?
|
Widać ile dają Odrze byli Wiślacy: Cantoro i Kowalczyk :)
(oprócz dobrej gry dają jej pewnie trochę kibiców - zanim Cantoro przyszedł do Odry, to typowałem ich - w końcu - do spadku, a teraz trzymam za nich kciuki, bo nie chciałbym, żeby Mauro zleciał :) ) |
Piter116 Juz wiem. To jest ta Parchowska **** Krzysiu " Serek Homo" Przytula...
|
|
Cytat:
|
fragment opisu bramki Jezierskiego z ekstraklasa.tv :D
"....Cabaj w swoim stylu fatalnie odbija lecącą prosto w niego piłkę .." :D Po tym meczu wszyscy przeciwnicy Pawełka mogą sobie powiedzieć że nie jest tak źle.Mogło być gorzej. :D:D |
Orest to chyba nadal myślami po naszej stronie Błoń. Jak tak dalej będzie mu szło to puści parchy w dół.
Może będzie jakaś sprawiedliwość... |
I patrzcie teraz. Gdyby derby rozstrzygnęły się na naszą korzyść to my mielibyśmy teraz pół stówy pkt(7 przewagi nad drugim miejscem), a parchy były by w strefie spadkowej...
Ech... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl