![]() |
Cytat:
|
Witam mam taki problem, po podłączeniu kabla od głośników do komputera w głośniku strasznie trzeszczy myślałem ,że to wina kabla lecz po podłączeniu słuchawek trzeszczy w słuchawkach. Mam takie pytanie czym są spowodowane te trzaski jak je można usunąć ... :)
|
wie ktoś do kiedy będzie giełda narciarska w Rotundzie?? tzn czy będzie jeszcze za 1,5 tygodnia?
|
Czy bilety autobusowe na " Szwagropol" można kupować w tych samych kasach, co bilety na standardowe autobusy PKS-u?
|
Jaki jest próg po którym nie dostanę już zwrotu podatku? Jak to wygląda? Liczy się to od przychodu czy od dochodu?
|
Cytat:
:) |
podziękował :)
|
Prosiłbym o linki do sciagniecia 18 odcinka serialu Przez 24 godziny. Prosze o linki a nie o strony na ktorych moze to byc
a i oczywiscie chodzi mi o 6-sty sezon |
Jaki inny dokument potwierdzający tożsamość można wpisać do wniosku o nadanie NIPu w przypadku osoby niepełnoletniej? (czyli nie ma dowodu, paszportu, prawa jazdy)
|
Cytat:
http://rapidshare.com/files/204489252/06.18.part2.rar http://rapidshare.com/files/204510382/06.18.part3.rar http://rapidshare.com/files/204521127/06.18.part4.rar z lektorem |
Pytanie "komputerowe":
na kompie miałem zainstalowany program do zdjęć ACD See 8. Został przez przypadek usunięty. Gdy ściągnąłem go raz jeszcze pojawia się komunikat o jakimś kodzie. Pytanie co zrobić by to działało jak dotychczas bez wykupywanie jakiejś licencji. Wybitny "komputerowiec" ze mnie nie jest więc proszę o w miare jasną pomoc. Dzięki. |
posiadam Mozille Firefox wczoraj wyłączyłem komputer dzisiaj urochamiam i patrze, że nie mam w mojej przeglądarce żadnych zakładek :| mógłby ktoś powiedziec, czy da sie je przywrócic jakoś ? moze przez przywracanie systemu czy cos?
|
Help!
Poszukuję dobrej osoby, która mogłaby "powycinać" mi określone fragmenty z piosenek ... bo ja jednak nie ogarnim tego zbyt dobrze :) Jak coś to prosze o prv! EDIT: akcja "przygarnij kropka" zakończona sukcesem, chętnych aż za dużo ;) Narazie po małej instrukcji od kolegi próbuję sobe poradzić sama jak nie to odezwe się do tyc osób na prv. Dziekuję za chęci :) |
Cytat:
pozdr. |
Chcę jutro oddać krew na Kubę Ławeckiego i czy te dane są aktualne?:
Cytat:
|
Cytat:
|
w neostradzie z liveboxem i TV jak kliknie sie na ikonke konfiguracja to otwiera sie taka stronka i przy instalazjii trzeba tam wyl.TV przez ADSL a pozniej mam go znowu wlaczac? bo tam nie ma nic napisane w tej instrukcjii? a wie ktos w ogole jak ustawic ta cholerna antene bo mnie krew zaleje zaraz ! i gdzie tam w menu wejsc zeby byl jakis pasek z sila sygnalu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak, tylko pełnoletnie
|
Ktoś się orientuje czy w CK Browar można oglądnąć meczyk (mają C+)?
|
Cytat:
|
Ma ktoś jakieś namiary na hurtownię odzieżową ??
Potrzebujemy z kumplami kupić bluzy bez nadruku typu "Fruit Of The Loom" nie koniecznie tej firmy.... allegro nie wchodzi w grę gdyż wolimy się upewnić i przy zakupie przymierzyć te bluzy :D. Proszę o jakieś namiary w KRK. Piona! |
Autobusem 304 do Wieliczki mogę jechać na normalnym ulgowym bilecie miejskim ?? czy muszę kupić aglomeracyjny bilet ?
|
Czy orientuje się ktoś czy w sklepie na hali będą vlepki ?? ( jaka seria ?)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Odcinek 18, Przez 24 godziny (sezon 6)
Cytat:
Tak więc podbijam |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl