![]() |
Cytat:
Masz dostęp do strefy zamkniętej pewnego forum bukmacherskiego? :> A kontakt, możesz podać mi na pw, jeżeli możesz. I uważaj też komu dajesz, bo buki nie spią :rotfl: Już jednego takiego znam co się dzielił z bukmacherem :rotfl: EDIT: Campbell (6) v Wattana (3) - 5.0 x 4j |
Racja,buki maja teraz wtyki raczej we wszystkich wiekszych forach i spolecznosciach.Ale tego tematu tak bardzo bym sie nie obawial ;)
|
Powiedzmy sobie szczerze i otwarcie, coś takiego jak FIX czy nawet Insider nie istnieją w publicznym obiegu i nigdy istnieć nie będą. Dlatego zdajcie sobie sprawę, że jeśli ktoś Wam chce sprzedać FIXa to jest zwyczajnym oszustem.
Dostęp do FIXów, o ile w ogóle takowe istnieją obecnie, ma bardzo wąska grupa ludzi, która na pewno nie wypuszcza tych informacji w świat. Podobnie jest z insiderami, czyli informacjami od prezesów, zawodników itd. To już nie te czasy, a samo pojęcie "insider" zostało stworzone przez naciągaczy, którzy w ten sposób ciągną kasę od naiwnych internautów wierzących w cudowne wyniki po wielkich kursach... |
powyzszy post swietnie podsumowuje temat. insidery obecnie to glownie takie typy, w ktorych dzieki wiedzy na temat podejscia do meczu/ kontuzji/ warunkow na boisku wykorzystuje sie wysoki kurs u buka , ktory tej wiedzy nie posiada. Ale ciezko o takie pewniaki :P
Na noc: Capitals, Boston, Sharks |
Swego czasu na forum dobretypy.pl był gość o nicku Mucha... Powiem wam szczerze, że gość dawał początkowo ustawki w ogólnodostępnym temacie i nieźle na tym się nachapałem. Teraz daje dalej tylko w strefie zamkniętej (podobno) w obawie przed szpiegami. A żeby się dostać do strefy zamkniętej naprawdę trzeba się bardzo udzielać na forum, a ja niestety na to czasu nie mam :) Gość dawał typy Ukrainy, Rosji, Węgier, z Polski nigdy nie dał niestety ;) Skuteczność 100% :) Nie zapomnę jak raz dawał typ na X a gospodarze HT wygrywali 3-0 na forum płacze jęki, a od 70min zaczęło się wielkie strzelanie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
W koncu na plus, bo ostatnie 2 dni z nhl były prawie same pudła (z tych ktore tutaj podawalem) |
Ty to strasznie mocno w ten Boston wierzysz hehehe :) odkad pamietam to w nhlu niemal zawsze na nich grasz:)
|
Cytat:
|
Tychy-Podhale 1 (1,6)
Skoro Podhale u siebie nie potrafiło zapewnić sobie awansu to myślę że w Tychach też im to się nie uda i o wszystkim zdecyduje niedzielna konfrontacja w Nowym Targu. |
Daje ktoś z was na dzisiaj taśmę jakąś?:)
Myślałem nad tym Tychy-Podhale 1 Wisla Krakow - Arka Gdynia 1 AC Ajaccio - Vannes OC 1x AC Le Havre - Dijon FCO 1 |
Korona - Polonia B. over2,5
Wisła - Arka 1 Fortuna D. - Greuther Furth 1 Ajaccio - Vannes 1 za 1zł w Betsafe, kurs bodajże 10,95 |
Dziś 2 kupony,jeden 4 fun czyli :
Wisła(-1) Arka 1 Lech Poznan - Cracovia Krakow 1 Eisbären Bremerhaven - Telekom Baskets Bonn 2 Clermont Foot - Stade Brestois 29 2 ako 11,36 0,5/10 drugi Wisła-Arka 1 Dusseldorf - Furth 1x ako 1.53 9/10 |
na dzis:
Ajaccio-Vannes 1 Volendam- Roosendaal 1 Dusseldorf-Gr.Furth 1 za 100 do wygrania 741 |
Wisła - Arka 1 na nasze gwiazdki już złamanego grosza nie puszcze
Le Havre - Dijon 1 Ajaccio - Vannes 1 Bohemians - Sporting 1 Leiria - Leixoes 1 Excelsior - TOP Oss 1 za 25 do wygrania 330 |
ja bym nie był taki pewny tej amiki i ległej nie z powodu tego że ich delikatnie mówiąc "nie lubię" ale grają z przeciwnikami którym punkty są potrzebne tak jak im ale jednak nie będzie o to lekko trochę się rozpisałem :P ale zobaczycie potwierdzą się moje słowa ;) a jak nie to nie zaglądne na forum przez jakiś czas ;p <lol2>
a na dziś WISEŁKA (0:1) 1 , Leiria 1 , Tarragona 1 , Volendam-Roosendaal over 2.5 oraz korona 1 |
Cytat:
|
widzę, że nasi nieźle udupili...
teraz nic tylko grać Lecha, Legie i Ruch. Motywacji im na pewno nie zabraknie... Na noc Buffalo i raczej Minnesote, chodź im nie ufam za bardzo.. |
Wisła musi w końcu się odblokować i wygrać. 0 bramek jak narazie w tym roku:( Trzeba teraz w weekend coś zagrać i odkuć:(
|
na noc stawiam under 5 w meczu Flames z Devils, na Buffalo ML, na Red Wings ML i Edmonton +1,5.
|
Kod:
52 Pilka nozna - 1.Anglia - Arsenal-Burnley |
Cytat:
Sirbobek Na pierwszy rzut oka Lyon na wyjezdzie-u zabojadow niespodzianki zdarzaja sie na porzadku dziennym,poza tym nie przepadam specjalnie za typowaniem wyjazdow,jedynie dla zabawy. |
Na dzisiaj:
Wolverhampton - Manchester United 2 VfL Wolfsburg - VfL Bochum 1 Hamburger SV - Hertha BSC Berlin 1 FC Köln - Bayern München 2 Borussia Dortmund - Borussia M'gladbach 1 Dep La Coruña - Tenerife 1 Ruch Chorzow - Zaglebie Lubin 1 Stawka 10 e.w 197 edit. dramat:( |
Skorzystam z tej analizy,raz się żyje i puszczę to za 20 zł:
Spotkanie: Unterhaching-Burghausen Typ: 2 Kurs: 4,78 Bukmacher: PinnacleSports Analiza: Na sobotę mam bardzo ciekawe spotkanie z trzeciej ligi niemieckiej. Jedenaste w tabeli Unterchahing zagra z dziewiątym Burghausen. Najważniejszą informacją są liczne kontuzje w zespole gospodarzy. Dostałem informację od zaprzyjaznionego typera z Niemiec, który powiedział, że gospodarze zagrają bez 4 kluczowych graczy. Co więcej zespołowi gospodarzy nie wiedzie się ostatnio. Nie wygrali już sześciu meczów z rzędu grając jakby bez motywacji - w końcu nie grozi im już ani spadek ani awans. Goście natomiast po serii nieudanych spotkań przełamali się i wygrali ostatnie spotkanie. Myślę, że jutro pójdą za ciosem edit.Nie ryzykowałbym grania na Real dzisiaj zakładając że czeka ich mecz z Lyonem a sami mówią że LM jest w tym sezonie priorytetem. |
Ruch - Zagłębie 1
Auxerre - Valenciennes 1 La Coruna - Tenerife 1 Alkmaar - Heerenveen 1 za 25 do wygraia 177.80 i tasiemka: Arsenal, Manchester Utd, Newcastle, Austria W., Salzburg, PAOK, Barcelona, Hamburger, Porto, Kaiserslautern za 25 do wygrania 263.30 pie***le, nie gram więcej polskiej ligi... oby niedziela przyniosła wygrane... |
Cytat:
Co myślicie o tym ? Werder - Stuttgart DW 2:1 St. Etienne - Lille DW 2:1 AS Roma - AC Milan DW 1:2 Stawka: 2zł Wygrana: 895.10 zł |
Cytat:
|
Co powiecie na :
Kavala - Aris 1 2.5 Almeria - Barca 10 3.25 Śląsk - Jaga 1 2.00 kurs: 16:25 tak za 25zł |
po wczorajszym niepowodzeniu na dzis:
Werder-Stuttgart 1 Lech-Cracovia 1 za 200 do wygrania 496 |
Cytat:
Cytat:
Myślę że ManUtd można zaryzykować na wyjeździe grają powinien być niezły kurs edit. nie ma dobrego kursu:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl