![]() |
Na oficjalnej jest już skład, chciałem tylko napisac o oszałamiającej wprost ławce rezerwowych jak na inauguracje rozgrywek pucharowych:
Cebanu,Janik,Cantoro,Czekaj,Mączyński,Burliga,Ćwie long Oby bez żadnych kontuzji |
Skład Wisły:
Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak - Paweł Brożek ławka: Cebanu, Janik, Cantoro, Czekaj, Mączyński, Burliga, Ćwielong Jedno duże zaskoczenie- brak Ćwielonga. Jak dla mnie zestawienie znowu asekuranckie, ale zobaczymy. |
Ale mamy imponującą ławkę rezerwowych :p Chociaż gdyby wszyscy byli zdrowi to wyglądałoby to całkiem inaczej.
|
Cytat:
a teraz do boju Wisełko ! Ide na Polsat :) |
Mi z tego wynika że Łobo na prawej obronie
Brożek Jirsak Kirim Sobol Diaz Mały Brożek Marcelo Jop Łobo Pawełek A może tam będzie Diaz zobaczymy |
Cytat:
|
Pawełek
Brozek Marcelo Jop Diaz Lobo Jirsak Sobol Kirm Malecki Brozek a nie tak ?;D |
Cytat:
Jeśli już, to prędzej styl gry i potencjał drużyny będą miały znaczenie przy wytyczaniu kolejnych kierunków działania. |
Kirm i Małecki jako ofensywni skrzydłowi, tak że jakby co łatwo przechodzimy z 4-5-1 do 4-3-3, a w środku Sobolewski, Jirsak, Diaz.
|
Ogląda ktoś studio przed meczowe w Polast Sport? Juz mi się podoba same intro :) i goście Smuda i Szymkowiak :) a TvP by weszło 5 min przed meczem :lol:
|
Tutaj ejst link do meczu jakby ktoś chciał studio zaczyna sie o 19.30 ;)
http://www.ebramki.pl/view,mecz-na-z...alin,5838.html |
Studio fajne, ale uparli się na tego Baszczyńskiego.
Baszczyński na pewno znaczący piłkarz, ja byłem za tym żeby go zostawić w drużynie, ALE teraz i tak by nam nie pomógł bo jest kontuzjowany. |
O nie ma Ćwielonga, tylko Jirsak jest ... No ciekawe ciekawe
|
Cytat:
To samo chcialem napisac, ale trzeba im przyznac ze nawet dobrze mowia. Ciekawi mnie co w tym studiu robi Szymkowiak czyzby rozstanie z canal+?. Franz nawet dobrze`prawi choc jak zwykle ma problemy ze skleceniem zdania Ale do C+ to im jeszcze `wiele brakuje |
HEDu, masz swojego Jirsaka w pierwszym składzie. Zobaczymy co pokaże ta Nasza czeska perełka.
|
Ja podobnie jak HEDu wierze w Tomasa, chłopak ma szanse pokazać się wreszcie
|
Mówią prawdę, Tomas powinien być rozgrywającym, a nie podwieszonym napastnikiem. Zobaczymy jak to będzie.
|
Cytat:
Totalnie chybione ustawienie moim zdaniem :) Takim zawodnikiem podwieszonym powinien być ktoś o umiejętności dryblingu, lubiący dłużej przytrzymać piłkę. Takim zawodnikiem jest wlłąśnie Ćwielong. Jirsak z Sobolem w linii. Myślę, że trener to zauważy, ale ściągnie znowu Tomasa jako winnego słabej gry ofensywnej. |
Głupie gdybanie. Może gramy 4-3-3 i Jirsak, Diaz, Sobol bedą srodkowymi
|
Cytat:
|
Doszło do zmiany na boisku jak zauważyłem - Brożek na prawej obronie, Diaz lewa, Jirsak środek, a podwieszony Małecki, tak zauważyłem
|
Cytat:
A na bierząco: Jop profesor, Kirm to będzie najlepszy skrzydłowy ligi...no i widać, że się pomęczymy tak samo z tą Levadią jak nasi poprzednicy. |
Jop jak narazie gra bardzo dobrze. A Kirm jest zaajebisty.Narazie tyle chciałem napisać
|
Kirm będzie lepszy niż Kosowski - mówie Wam :)
|
Na razie Kirm i tylko Kirm. Reszta bieda
|
Niechce nic mówić ale forma wakacyjna, no póki co to piach jak diabli...wstyd żeby z Levadią jeszcze remisować....
|
Cytat:
|
Kirm ajjjj
|
Blisko ale widać,że prawą noga tez dobra
|
Zieńczuk by przekladal na lewa;];]
|
Czeska perełka pierwszy do zmiany i Jop.
No jaja |
Stawiam jednak na Łobo do zmiany ...
|
Wstyd ,żenua.......!!!!!!!!!!!!!!
|
0-1.......... :lol: Jop twoja mać
|
I po robocie 0-1 ;/
|
brawo Jopik :( brawo skauci Legii
|
No to ładnie
|
O ****a mać Levadia bedzie sie tera zbronić
|
6-0
8-0 :lol: może zejdziecie na ziemie i nabierzecie na przyszłość pokory. Cóż z tego że to liga Estońska skoro z Newcalste czy Crvena Zvezda Belgrad grali jak równy z równym.. |
No ekstra piłka.
Ekstra transfer Jop. I co, nadal twierdzicie, że bez transferów podbijemy Europę ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl