![]() |
12 miał. z Transfermarktu.
|
kto wie jak Paweł Brożek się czuje ? bo wczoraj mówili, że sobie coś naciągnał i jego występ dzisiejszy jest wątpliwy, ale widocznie wszystko juz ok...
|
Nie jestem pewien czy to dobre miejsce, ale jak podaje oficjalna Łukasz Burliga awansował do kadry pierwszego zespołu.
http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4920 To dobry pomysł moim zdaniem. Chłopak się wyróżnia wśród swoich kolegów, to może być kolejny impuls do pracy nad sobą i robienia postępów. Trzymam kciuki. |
Popieram. Brak zawodników ? Lepiej w takiej sytuacji dać szansę wyróżniającym się juniorom, niż po raz kolejny ściągać darmowego drewniaka i opłacać mu wysoki kontrakt.
|
Na pewno dobry pomysł. Burliga strzelał bramki w ME, szanse, które dostawał w PE wykorzystywał, czas dać mu szansę trenowania z pierwszą drużyną, a kto wie, może i debiutu ligowego. Najbliższe mecze mogą być bardzo ciężkie, ale równie dobrze mogą rozstrzygnąć się na naszą korzyść przed przerwą.
|
Co się stało, że nasz Diaz powołania do kadry nie dostał, ma ktoś może jakieś info ?
|
Trzeba sie cieszyc ze wreszcie Skorza siega po kogos "swojego" ,bo Burlidze nic tak bardzo nie pomoze w karierze jak wlasnie obcowanie z seniorami,w kazdym razie lepszy nasz Burliga niz kolejny Branko czy Stanko z niewiadomo jak wysokim kontraktem,
|
|
Na rundę powinien być gotowy. Przerwa u nas długa.
|
Ups nie ten temat :P
A zeby offtop[a nie bylo, szkoda gGlowy, ale po to Marcelo kupilismy zeby mial kto go zastapicm w takiej sytuacji :) |
http://www.wisla.krakow.pl/galerie/2...etr_losowy=275
Bednarz gdzie te transfery ? :lol: |
Cytat:
:lol: kozackie zdjęcie :rotfl: Bednarz się rysunkami u nas w klubie zajmuje :rotfl: |
Grzegorz Kmiecik:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam. Mam nietypowe pytanie. Nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi. Mianowicie chodzi mi o pamiętny mecz w Atenach w którym Wisełka przegrała 1:4 :(.
Chodzi mi o wydarzenia które miały miejsce w przerwie meczu oraz związane z tym limo pod okiem Tomka Frankowskiego. Słyszałem różne rzeczy. Czy ktoś mi może powiedzieć co tam się faktycznie stało? Czy może to tylko teoria spiskowa i Franek nabawił się tego lima w walce powietrznej z przeciwnikiem? Wie ktoś?? TYLKO WISLA |
Cytat:
|
Cytat:
Kolejny artykuł o Gołosiu ... |
W sprawie Gołosia pięknie widać, jak kolejne portale internetowe twórczo przetwarzają info o Gołosiu.
Jeden już przegiął, pisząc "Piłkarz Wisły walczy ze śmiertelną chorobą". Nie lubię nadużywania tego terminu. Borelioza może być śmiertelna, gdy jest nieleczona. U Gołosia została zdiagnozowana odpowiednio wcześnie, jest leczony u najlepszych specjalistów (warto podkreślić, że Wisła jako klub zawodnika spisała się bez zarzutu) najlepszymi dostępnymi lekami. No i Konrad to młody, świetnie wysportowany mężczyzna. Wszystko wskazuje na to, że wkrótce powróci do zawodowej gry w piłkę, pytanie tylko czy kiedykolwiek powróci do reprezentacyjnej (czy on taką miał?) formy. W każdym razie życzę Konradowi wszystkiego dobrego. Zawsze go lubiłem - może umiejętności miał za małe na Wisłę (choć nie powiedział jeszcze ostatniego słowa), ale ambicji i pracowitości nigdy u niego nie brakowało. |
Jak ploty to ploty :D
Podobno nasz poprzedni prezes-niedoj...k Mariusz Heller zostanie zięciem Cablemana. |
|
http://www.weszlo.com/news/1855
Artykul o naszym trenerze bramkarzy,mozna wziasc to za glupi kawal,ale tez moze byc cos w tym. |
Cytat:
Nie wiem jak można być zadowolonym z bramkarza, który odbije piłkę jak siatkarze do tego nie wie co się dzieję gdy jest wrzutka itp. Coś mi się zdaję, że Ilie nie wiadomo jakby się starał to i tak Juszczyka numeru dwa nie pozbawi. Mam ogromną nadzieję, że kontrakt z Juszczykiem nie zostanie przedłużony. Praca pana Kazimierskiego doprowadziła, że wszyscy 3 bramkarze popełniają proste błędy. |
czytając ten artykuł zastanawiam się co ten Kazimierski jeszcze w Wiśle robi..?zero efektów jego pracy,coraz gorsza forma bramkarzy nie napawa optymizmem,można powiedzieć,że ma ciepłą posadkę.
mam również nadzieję jak kolega powyżej,że pozbędziemy się tego bramkarzyka Juszczyka bo patrzeć na niego nie mogę.obdarzmy trochę większym zaufaniem Illie i dajmy mu szansę na trochę dużej niż jeden mecz w pucharze ekstraklasy a jestem przekonany,że słabszy od Pawełka nie jest. |
"Piotr i Paweł Brożkowie - Miłość czekała pod choinką"
Gdy ważny mecz czeka Wisłę Kraków lub reprezentację Polski, przed telewizorem siadają wszyscy ich najbliżsi. Od kilku lat dwóch ulubionych piłkarzy częściej widują na szklanym ekranie niż w rodzinnym domu. Piotr i Paweł nie mieszkają z rodzicami odkąd skończyli 15 lat. Na każde święta czekają z niecierpliwością. To jeden z niewielu okresów w roku, kiedy wszyscy mogą spotkać się przy jednym stole. Jak Paweł nie został strażakiem? Komu Piotrek nie zrobił nigdy krzywdy? I dlaczego święta Bożego Narodzenia to okres, który na zawsze zmienił ich życie? O tym wszystkim opowiadają specjalnie dla Was. Całość w "Magazynie Futbol", który w grudniu kosztuje jedynie 1,99! http://www.magazynfutbol.pl/images/s...r-MF26_200.jpg |
dziś w porze popołudniowej spotkana cała drużyna Wisły w hotelu. Spytany Marek Zieńczuk czy Wisła wygra odpowiada: Wygramy, tak wygramy. Trochę bez wiary i nadziej w głosie ale skupiony był na nie wylaniu herbaty ;P
PS: patrząc na Dawidowskiego i jego sposób bycia krew zalewa... PS 2: hotel Novotel, podobno podpisywali pamiątki na aukcje WOśP |
jaki ma sposob bycia bo ja nie wiem ?
|
Cytat:
wychodzi z hotelu, wsiada do swojego chryslera wyjeżdża z parkingu i staje sobie na środku ul. Kościuszki jak święta krowa i czeka aż dołączy do niego swoim audi Gołoś, ludzie na niego trąbią a on ma to najzwyczajniej w d***. Może i ma pecha i nie jego wina, że przy każdym kopnięciu piłki łapie kontuzje no ale najzwyczajniej w świecie mu się w d*** poprzewracało. |
Cytat:
|
Gramy dla Arka z Wadowic!
Cytat:
Dodam, że niektóre ozdoby są wyjątkowe :P Warto licytować i zobaczyć "zdolności plastyczne" Wiślaków, a przede wszystkim pomóc Arkowi! Bombek jest w sumie 8. |
http://sport.interia.pl/raport/pawel...a,1221868,5651
O Pawle Brożku. Na dole młodzi Wiślacy się śmiesznie wypowiadają :-) |
|
W grudniowej Piłce Nożnej PLUS ankietę Adama Godlewskiego wypełnił Patryk Małecki.
http://iv.pl/images/3guu2r6m7jgsb7eg0jj2.jpg |
Pierwsze aukcje na rzecz Arka
Gorąco zachęcamy do wzięcia udziału w akcjach charytatywnych na rzecz Arka Warchała! W dniu dzisiejszym rozpoczeły się dwie pierwsze aukcje: Bombka z autografem M.Skorży >> Bombka z autografem Clebera >> Gorąco zachęcamy do licytacji! Wkrótce kolejne aukcje! |
czy ma ktoś może link lub skan z wczorajszej pierwszej części rozmów z Mirkiem Szymkowiakiem z GK?? Dzisiaj czytałem cz. 2 i bardzo fajnie się to czyta :)
|
|
6 nowych aukcji na rzecz Arka!
Wystartowało 6 nowych aukcji, z których dochód przeznaczymy na leczenie i rehabilitację Arka. Do sprzedazy trafiło sześć kolejnych bombek choinkowych. Tym razem podpisali się na nich: - M. Baszczyński >> - R. Boguski >> - A. Głowacki >> - P. Małecki >> - M. Pawełek >> - M. Zieńczuk >> Zapraszamy gorąco do licytowania! Bądźcie czujni, bo to nadal nie koniec naszych aukcji! Nowych właścicieli "poszukają" jeszcze m.in. bombka z autografem B.Zająca, koszulka meczowa Wisły z autografami, koszulka Reprezentacji Polski z autografami, płyta M. Steczkowskiej ... SKWK |
A nie Justyny Steczkowskiej?
|
Nie, Magdy. Justyna nie ma za wiele wspólnego z Wisłą.
|
Żmijka,
zmień opis aukcji bo na każdej "Cleber złożył na bombce choinkowej swój autograf..." no chyba ze za Głowę czy Zienia też Cleber podpisywał ;-) |
Ooo dziękuję! Brawo za spostrzegawczośc (tzn czytanie całości), bo 3 osoby "sprawdzały" opisy i nikt nie zauwazył ;]
A co do podpisywania się za kolegę, to przez lata zbierania podpisów od naszych kopaczy widziałam już i takie "akcje", więc może by to nawet nic dziwnego nie było :lol: Szczególnie jeden był dobry w podpisywaniu się "za kogo tylko chcesz" :rotfl: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl