![]() |
Chłopak się pyta poważnie a Wy sobie jaja robicie. Ja Ci powiem tak: najlepiej to zajmij miejsce, które masz na bilecie, bo po co mają Cie spotkac różne (nie zawsze miłe) sytuacje. Ja w zeszłym roku byłam na meczu z kolegą z Gdańska i jakiś facet (stały karnetowicz, który ma karnet na D juz od tyyyyylu lat - z pewnością :P) bardzo nie ładnie nas wyprosił. Więc najlepiej idz na miejsce z biletu, ew. potem sie przesiądziesz.
I do tych co piszą o D: skoro nie ma biletów na ten sektor to jak ma tak zabrac znajomych? Tyle ode mnie :) |
Cytat:
Z innej beczki: na E w ciagu ostatniego roku kiełbaski widziałam tylko przed meczem lub w czasie przerwy na tarasie. W ciągu ostatniego roku w czasie meczu nikt się nie posilał!!! Nie róbcie z E piknikowców !!! |
Byłem 20 minut temu w WŚ i dostałem na KK bilet na D. Tak wiec jak komuś zależy to niech rusza dupsko na R22 bo pewnie niedużo zostało :D
|
Na D została 'mała ilość biletów' i tylko na KK
|
Cytat:
|
Ciekawe czemu Nasz Klub podał informację, że nie będą dostępne bilety na trybunę D, skoro, jak się okazało, są dostępne dla posiadaczy KK ;/ Mogli zaznaczyć, że jest ich niewielka ilość, ale że są... W każdym bądź razie pewnie się już kończą, więc szybciutko, szybciutko...;)
|
Jak sytuacja z biletami na E? Są jeszcze?
|
Mam kolegę w fan clubie , który nie może iść na mecz i oddaje mi bilet. I tu pojawia się moje pytanie. Czy muszę wchodzić wejściem dla fc i czy potrzebny mi będzie jego pesel albo inny dokument czy może poprostu wchodze tak jak zawsze bez zadnych dokumentow ?
|
Cytat:
Są nawet na D. ***** Ale jak zwykle to samo, będą płacze, że jeden z drugim nie dostał biletu, ale tak to jest jak się chodzi dla przeciwników a nie dla Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
pytanie czy będą jeszcze jutro? mała ilość została tzn? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale chyba nie ma wolnych na D, tylko dla osob z KK :P
|
będzie szansa kupić bilet za 10 złotych przed sobotnim meczem ?
|
Mam pytanie czy we Wrocławiu na meczu Sląsk-Wisła będą pozprowadzane bilety na mecz Wisła - Ruch w Chorzowie na stadionie śląskim ???
|
Cytat:
|
Kupie bilet na D albo na E info na priv albo gg 1070080
|
wymienie bilet z E na D (ja mam na E).
info na priv lub gg 3846876 moge tez sprzedac ten bilet na E i kupic na D od kogoś osobno |
Jest szansa kupienia biletu na jakikolwiek sektor w dniu meczu????
|
kupie bilet na sektor D, potrzebuje dla kibica Śląska Wrocław! priv
|
Sprzedam bilet na E - grzecznościowo, więc pisać tylko na gg: 2131350
|
Były jeszcze dzisiaj te resztkowe bilety na D dla posiadaczy KK?
|
Byłem dzisiaj wieczorem i mówili że resztkowe bilety na D skończyły się wczoraj ale udało mi się kupić na D bo jakiś gość zwrócił. Na E jeszcze dużo biletów zostało i pewnie w sobotę będzie można spokojnie przed meczem kupic
|
czyli można jechać w sobotę w ciemno i kupi się bilet bo jak tak to jutro na pociąg się bilety kupi..? Ktoś wie ile już poszło biletów? W jakich godzinach można dzwonić do WŚ?
|
Czyli jak będę np. 4 godziny wcześniej przed meczem to uda mi się spokojnie jakikolwiek na E kupić bilecik ?? :)
|
Cytat:
Pozdro. |
Są jakieś sektory buforowe czy coś takiego? Ile jest biletów dla kibiców Wisełki?
|
Cytat:
|
czy w WS mozna za bilety zapłaci karta płatniczą? Ile % prowizji "zdzierają" ?
|
Wiadomo ile poszło biletów na najbliższy mecz? Ostatnio na SKWK pisało, że schodzą dość szybko, czy więc można spodziewać się kompletu?
|
Mi o dziwo wczoraj udało się kupić bilet na D w WŚ. Chociaż sprzedający mówił że niema już, a chwilę później wręcza mi bilecik na D
|
sprzedam 2 bilety na E
za 60zl gg.7174520 |
Kupie 2 bilety na D!
PRIV Daje 40zł za jeden |
Kupie bilet na D [35zl] PRIV!!
|
Cos czuje ze niestety kompletu nie bedzie - a szkoda :(
|
Ale myślę że sporo ludzi będzie. D full to i na E dużo więcej. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale A i B chyba też już FULL
|
srutututu.. i znów boki D będą puste, gdzie by weszło jeszcze z kilka setek osób...
praktycznie każdy stoi na trybunie, krzesełek jest 5672 ale spokojnie mogliby do kas wrzucić nawet o tysiąc biletów więcej zawsze jak jest oficjalne info że będzie full na stadionie to wchodzę, patrzę i na każdym z sektorów jest jeszcze sporo miejsca mam nadzieje że na sektor dla przyjezdnych też były sprzedawane bilety.. jeśli nie to utwierdzi mnie tylko w przekonaniu że zarząd nic nie myśli. |
Ale to sa przepisy, a że ktoś woli na schodach stać niż na D1 rzad 1 miejsce 1 to sie wcale nie ma co dziwic
|
Sprzedam bilet na D 40zł . Kontakt GG: 5864544
nieaktualne |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl