![]() |
Cytat:
Cytat:
Tak więc nie jest powiedziane, że będzie na 100% zagraniczny. Równie dobrze przyjdzie jakiś Polak i powiedzą, że nikogo wartego uwagi nie znaleźli. Zresztą nie pamiętacie jak było z Wilkiem i Bednarzem, w przypadku I-szego Jarosz mówił, że nie ma tematu. Drugi zaprzeczał temu dopóki nie został przedstawiony oficjalnie. |
Boniek powinien być prezesem naszego klubu. Jeśli miałby być dyrektorem sportowym, to też byłbym szczęśliwy. Nie ma lepszego fachowca i znakomitszego nazwiska w polskim światku piłkarskim. Do tego kontakty z Platinim i wymiar marketingowy.
|
Pojawil sie temat Martina O`Niella. Juz nawet abstrahujac od mozliwosci rozpatrywania jego kandydatury, to troche dziwne jest ze Teraz O`Neill zrezygnowal na kilka dni przez rozpoczeciem rozgrywek, a takze w przypadku Celticu swego czasu niespodziewanie zrezygnowal z pracy w klubie.
Troszke dziwna zaleznosc ale coz kazdy ma swoje dziwactwa i moze to jest jego dziwactwo?:P. Co nie zmienia faktu ze gdyby on tutaj przyszedl, dla takiego nazwiska pojawialbym sie na stadionie niewazne jakim kosztem. |
Basałaj chyba sie nie spieszy z poszukiwaniami nowego trenera bo to wydatek, liczy że Kulawik sie sprawdzi.Ja też jestem zdania żeby dac Kuli poprowadzic zespół przez runde jesienną.Ciężko mi uwierzyc że zagraniczny trener coś więcej z tych graczy wyciśnie.
|
Nie chcielibyście takiego szkoleniowca ?
http://www.youtube.com/watch?v=GfClOSiww2w#t=0m22s Włączcie wyobraźnię i pomyślcie nad Julesem pomiędzy Wiślakami ;) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Właśnie Martin O'Neill zrezygnował z prowadzenia Aston Villi mozna go brac. :D
A Roy Keane lub Larsson to bylo by cos. |
Cytat:
Drużyna bez trenera, to jak krwawiący organizm z przeciętą tętnicą. Tu nie ma co się zastanawiać, czy się zagoi, albo, czy opatrunek uciskowy wystarczy - trzeba działać. |
Cytat:
A z AV zrezygnował, bo nie chciał się zgodzić na politykę "sell-to-buy", czyli żeby kupić, trzeba wcześniej sprzedać. Głównie chodziło o brak wzmocnień, a ponoć Milner jest blisko Manchesteru City. |
Cytat:
|
Cytat:
I chyba ten drugi powód odejścia przesądza, czemu nie przyjdzie do Wisły:-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam uważam że z pustego salomon nie naleje !!! Czytaj nie mamy pokolenia dobrych piłkarzy w Polsce a z zagranicy ściągnęliśmy przeciętniaków. Nam trzeba transferów ala Uche , Marcelo czy choćby Cantoro za najlepszych lat !!!...
Postawił bym obecnie w klubie wszystkie środki na wreszcie stworzenie odpowiedniego szkolenia młodzieży plus dobra Praca jeśli idzie o wyszukiwanie talentów czy to z Ameryki Południowej , czy w niższych ligach w Polsce. Co z tego że przyjdzie nowy trener tu trzeba mieć jakiś potencjał żeby coś stworzyć !! tego potencjału tu nie ma w tej drużynie są tylko karierowicze plus zbieranina podrzędnych grajków . Głowacki z Marcelo to była ostatnia siła o której można by oprzeć drużynę na walkę o Ligę Europejską !!!. Pozostali nie spełniają takich wymogów !!!. Jeśli zatem ktoś liczy że przyjdzie Simeone , Scala i nauczy ich grać to jest w błędzie . Ja nie mam już wątpliwości potrzebne jest nowe pokolenie graczy z inną mentalnością .. |
Cytat:
Cytat:
No chyba że plany poszukiwania zagranicą spełzną na niczym i okaże się, że będziemy mieć Czesia Michniewicza albo innego Okukę ;-) |
Cytat:
|
zbymak wiesz może co z nowym treneiro?
|
Cytat:
|
przeciez pismaki stad wziely nazwisko Simeone i Larssona
|
Czy ktos slyszał o informacji ze niby w czwartek konferencja z Kopunkiem i nowym trenerem?
I takie małe pytanie do Zbymaka ; Jak to sie dzieje że posiadasz niektóre informacje? Nie zaszkodzi Ci to? A przede wszystkim czy takie plotki na forum nie psują planów Wisle? |
Sorki, że wybiegam z tematu, ale mam pytanie.
Kim jest zbymak? To ktoś z zarządu Wisły, etc.? Jestem tu nowy więc proszę mi wybaczyć moją niewiedzę. |
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl::rotfl::rotfl: serio była taka teoria :P |
A jutro będą pisać, że "Martin O`Niell jest w kręgu zainteresowań Wisły" :D
Jakoś do poniedziałku chyba wytrzymamy, bo niby wtedy te 10 dni mija. Może będą jakieś konkrety. Oby się tylko nie skończyło na tym, że jeszcze przypadkiem Kulawik wygra kolejny mecz i postanowią go zostawić na stanowisku trenera... |
No właśnie, a`propos Bogdana Basałaja. I znów odbiegnę od tematu... :)
Janusz, komentator Orange Sport, to jego brat? Cytat:
I ma rację prezes, nie ma co się spieszyć do tej środy. Od piątku ma miało czasu. Jedna kolejka nam różnicy nie zrobi, zwłaszcza jeśli wygramy w niej mecz. |
Co prawda nie ma sie czym chwalic ale kiedyś w transferowych marzeniach wkleiłem link z transfermarktu bramkarza Standartu chyba Aragon a za jakis czas było o tym w przeglądzie:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl