![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Na poważnie: 10 złotych za kiełbasę z bułką to normalna cena jak na stadion. Nie wiem, ile teraz kosztują te pod Halą Targową, ale podejrzewam że podobnie. Natomiast żal, że tak mizerna jest ta oferta. W United Center można kupić niemal wszystko do żarcia i picia, a stoisk tak dużo że czeka się bardzo krótko. Nie mówiąc już o tym, że można się napić piwa. Za 10 dolców, ale jednak. Na piwo władze klubu nic nie poradzą, ale na poprawienie oferty gastronomicznej - jak najbardziej mogą i powinny. A już ta Cola bez bąbelków to są jakieś jaja. |
Bodajże we wczorajszym czy przedwczorajszym fuckcie była tabeleczka z cenami poszczególnych produktów gastronomicznych i ceny na Wiśle są jednymi z najniższych. Najdrożej na Legii i Lechu.
|
Dla mnie dziwne jest to, ze na terenie stadionu nie sprzedaje sie alkoholu. Tutaj w Anglii bylo by to nie do pomyslenia. Oferta gastronomiczna nie jest wcale tak ogromna, przynajmniej nie na West Ham, Arsenalu czy Wembley - hotdogi, hamburgery, "pizze" (takie nasze zapiekanki ale 2x mniejsze).
|
Mam takie pytanie pisał ktoś maila do klubu w sprawie tych naszych nowych plakatów, lub może ma jakieś informacje czy będą a może już są dostępne w sprzedaży?
Bo bardzo chętnie bym zakupił. Edit: Podziękował fialo za informację :) |
Cytat:
|
to super!!
|
Cytat:
|
|
Zapewne poprawia. Przynajmniej mam taka nadzieje
|
macie konta na facebooku to im dajcie znac ;p
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...trzostwo_9273/
Sobol chyba wycięty z innej ramówki i wklejony na siłę, rzuca się to w oczy ;) Dziwnie wyszedł na tej focie, wygląda jak bezradny piłkarz innej drużyny, a za jego plecami 6 Spartan z Wisły. Cytat:
Pierwsza z nich http://bp.wisla.krakow.pl/nl/nl103/i...g1680x1050.jpg |
Nikt mi nie wmówi, że ta kampania nie jest epicka. Ogromny krok naprzód w dziedzinie marketingu. Narzekaliśmy na to, że brak jest tam Polaków, a w linku aNouca macie wyjaśnione co i dlaczego. W pełni zgadzam się z takim sposobem pokierowania tym przedsięwzięciem. Najpierw przedstawienie nowych - później całej drużyny, jako jednego wspólnego kolektywu, walczącego o mistrzostwo. I to prawdziwie walczącego, o czym świadczą wojownicze miny na plakatach.
Wisłę widać w mieście. O ile w poprzednich latach mogliśmy się czepiać, tak od kilku miesięcy wszystko idzie w dobrym kierunku. Czekam na gadżety związane z kampanią, na pewno coś dla siebie wybiorę;) Marzy mi się taki Maor w rozmiarach jak na słupach ogłoszeniowych. Ciekawe w jakich miejscach będą rozlokowane billboardy. Może jakiś jeden wielki na hotelu Forum? To by było coś.. :) PS. Ale się białoczerwoni w....ią ;)) |
Cytat:
|
Idealnymi punktami byłyby też Galeria Krakowska i szkieletor, ale pewnie na ten moment to jeszcze byłby za duży wydatek dla klubu.
|
Pierwszy billboard zlokalizowany na ulicy Konopnickiej jak jedziemy w strone miasta to po drugiej strony jezdni. Z dużej odległości niestety czytelność mała
|
Ten gostek w krótkich włosach na I planie to Cikos? Bo za cholerę go nie mogę rozpoznać..
To jest chyba Sivakov....on sciął włosy! :shock: |
Nie wiem o ktory plakat ci chodzi, ale chodzi raczej o Maleckiego
|
Nie plakat, tylko na stronie Wisły, górny banner - Jest Melikson, Sobol i na I planie chyba Sivakov.
|
No i wlasnie Malecki!
|
Domello...to nie jest Małecki..on ma zupełnie inny kształt głowy...porównaj sobie nos i uszy tego gościa z góry ze "starym" Sivakovem z prawe...tak samo wyglądają...
|
to jest Małecki.
|
Oczywiście, że to Małecki.
|
Małecki. Nr z końcówką 9. Czyli Patryk, ma na koszulce 19.
|
2 Załącznik(ów)
Prosze.... maly dowodzik
|
To tak go sfotoszopowali ze nie jest do siebie podobny...
|
Całkowicie do siebie podobny :D nie wiem jak mogles go nierozpoznac.
|
Ciekawe czy ofensywa Marketingowa przyniesie jakieś skutki dziś. gdyby było z 18 tys to bym sie zdziwił:D i pokłonił przed dyrektorem ds. marketingu:)
|
Cytat:
Na pierwszym planie to Małecki numerek na spodenkach ..9 brakuje 1 = 19 :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl