![]() |
tak, o 9:00.
|
Cytat:
Sorry ale jak do III się ludzi podostawali ze 130 pkt to jakoś mi się nie wydaj żeby w XIII był próg 140 pkt. |
Ja sie wybieram teraz na mechanika do zsm2 ;p jak tam w ogole . bo słyszałem że tam zbytnio sie nie prują ale lepiej żeby wiecej naszych było :)
|
To już jutro :) mam nadzieję,że będzie dobrze ! ;p
|
Powodzenia dla młodszych koleżanek i kolegów od tegorocznych maturzystów :)
|
Dobra rada, przede wszystkim dokładnie i na spokojnie czytajcie i analizujcie polecenia.
Dwa razy pomyślcie zanim coś napiszecie, powinno być dobrze ! |
Cytat:
|
Powodzenia bracia i siostry!:D
|
Cytat:
słyszeliśmy to 25 tyś razy.. :P ja tam najpewniej czuje sie z angielskiego ktory sie niestety nie wlicza.. jak pech to pech..:P najgorzej z majcy bedzie..:P w imieniu 3klasistow... nie dziekuje:D |
ja osobiście polecam XI LO
90 % szkoły to Wisła, reszta to Hutnik (który w tym roku kończy edukację :)) jakby ktoś miał jakieś pytania to na priv :) powodzenia ! |
Podejść na luzie! Ja po totalnym olewaniu gim przez 3 lata, humana napisałem na 42, a majce na 25 - co mnie pozytywnie zaskoczyło. Test nie jest trudny, zwłaszcza część humanistyczna, która głównie polega na dokładnym czytaniu tekstów :) Powodzenia!
|
Cytat:
ogólnie odradzam XILO :-P |
Pytanie: Angielski się wam nie liczy? I czy następnym rocznikom będzie sie liczył?
Powodzenia! |
A ja juz po :) he:D
w sumie to łatwe było- ale nie zapeszać:P |
w tamtym roku chyba łatwiejsze było :D
|
Aha o ****a to dla mnie mega trudne było... Za dużo dla mnie hisotrii i plastyki . Na **** to komu?! Rozprawka łatwa to fakt.
|
Ja też już po szczerze to myślałem ze trudniejsze będzie ale jest dobrze oby tak dalej brakło mi miejsca na streszczenie ;dd
|
Yyy ciekawe kto wymyślił te pytania do obrazka :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Rozwaliło mnie też pytanie o sposoby LEGALNE z tą gminą... Czyli w łapsko nie pasowało ? :) |
Dla mnie tez łatwe, jedynie pytania z plastyki mnie trochę zbiły z dobrego humoru, i głupie pytania do wiersza ;/
Jak zobaczyłem temat rozprawki to banan na ryju :D nie spodziewałem się tak łatwego tematu :D:D |
a streścić to trzeba było ten tekst o Samie i Frodo,nie ?
|
nie, o salomonie
|
niemożliwe, mam nadzieję że nie zabiorą wszystkich 4 punktów ;/
|
Może wezmą tylko za błąd rzeczowy, oby, bo masz trochę głupią stratę pkt.
|
oby oby, ale na forum edukacja gazeta przeczytałem że odejmują punkt więc 3 do zdobycia
|
Co?? Nie żartujecie ? ja też Tolkiena streściłem... No to pięknie. Jak mogłem tego nie zauważyć?! Więc 1 odejmą?
|
A kiedy będą już testy w necie?? Bo chce sprawdzić na ile pkt mogę liczyć :D
|
Prawdopodobnie 1 odejmą. Klucz do otwartych jest elastyczny,ustalają go tak naprawdę dopiero przy porównaniu wszystkich prac. Testy w necie pojawią się jeszcze dziś na pewno.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl