![]() |
WF jest spoko.
cwiczenie na wf to złooooo! :D |
Cytat:
|
Oj tak zdecydowanie. Sam WF problemem nie jest. Ostatnie ćwiczenia doprowadziły jednak do trwałego urazu kręgosłupa (tzn tak mi się wydaje xD ) bo od poniedziałku plecy mnie tak napierdalają, że ledwo siedzę :P
Madzia nie jest jest kwiatem lotosu, tylko Białą Gwiazdką z Nieba :) :D |
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...yjazni,1214785
Nie wiedziałem, że Wilk to taki fenomen. Piłkorz, koszykorz, murorz, tynkorz, akrobata. |
Cytat:
No i widzicie spłoszyliści Madzię, nie wiem czemu ale jak sie pojawiła to przyponiała mi się historia z pewnego forum gdzie kolo podawał sie przez 2 lata za laskę nawet foty wysyłał (oczywiście nie swoje) chyba nawet wybrali ją(go) na miss forum ;p |
u nas na wf od września dwie złamane ręce i złamany nos :D
sport to zdrowie, najszybciej prowadzi do śmierci. jak to mawiał mój wychowawca w gimie. |
no nie wiem gdzie macie spoko wf, ale moja babka na studiach co nas uczy na oprócz tego pilates ( dla nieświadomych odmiana jogi)
|
Cytat:
|
U nas zawsze Wfman rzucał piłkę i się goniło =) stare piękne czasy...
|
Cytat:
a co do tego dżina to raczje chyba alladyn |
Cytat:
|
pusik, pusia, pusiek, jak dobrze pamietam cos w tym rodzaju
|
Cytat:
|
Cytat:
|
chyba każdy ma takie wspomnienia z gimnazjum i liceum :D
|
Też mam takie ciulaste wspomnienia ze szczeniackich gimnazjalnych lat. W LO trochę lepiej, ale też bez rewelacji. Czasem zazdroszczę paru osobom z klasy, że wynaleźli sobie jakieś absurdalne kalectwa , których ja nie posiadam :P
|
jak dla mnie podstawówka i gimnazjum to super czasy bo ekipa była wybitnie piłkarska, jak ktoś nie interesował się piłką to nie miał życia. Granie przed lekcjami, na lekcjach, po lekcjach.To były czasy ;) Aaaa Lo to już taka zbieranina...i nawet z wuefem lipa, bo zmuszany do gry w siatówke byłem..zaaal
|
A ja tam wolę se na libero albo na rozegraniu pograć :D
|
A to u mnie było na odwrót :P W SP. i Gim. nikt nie potrafił grać w piłkę :lol: W jednej klasie tak się trafiło, że byli jacyś piłkarze :D A w LO, to już bomba oprócz mnie w klasie 3 grających w klubach i kolejnych trzech prezentujących poziom wyższy niż przeciętny :D Jeden z klasy nawet z Wisły i drugi w klasie równoległej :D
|
Cytat:
Ale wycieczki i tak były najlepsze, zarówno w gimie jak i w LO... Oprócz nauczycielek nikt nie mówił że alkohol to zło :> |
U mnie podobnie jak u Szymka w Gim cala klasa praktycznie gdzies kopała i do tej pory chlopaki kopia, a w Technikum tez graja ale mniej :P nie chce sie nikomu
|
Cytat:
WF to dobro! |
to co tylko jeden kolega widzi dziewczyne na D3? :-/
|
Cytat:
nikt mnie nie wystraszył. to dziwnie Ci przypomnialam ;] poprostu nie mogłam wczoraj byc i tyle. ;D ale już jest wielki powrót. |
Wódko ma,Wódko ma któż bez ciebie sobie w życiu rade da!!! Ładnie dziś wyglądała ta posłanka
http://www.onet.tv/28962,4451,1,4195...0,0,wideo.html a Wam zdarzało sie w takim stanie iśc pracy lub na zajecia szkolne ??? miłosnikom mocniejszych trunków polecam ten teledysk http://pl.youtube.com/watch?v=1qSWSxC0zhc |
Cytat:
|
Ja chodze do LO i u mnie wuef to masakra..Chłop mówi że nie mamy prawa nic robić bez jego zgody i ciągle u wychowawczyni siedzi i się żali :/ Najlepszą lekcją jest geografia , nikt nie ma książki ani zeszytu (no , może poza kilkoma dziewczynami ;) ) , każdy je , pije , czyta prasę albo uczy się , na telefonach leci muzyka a pani siedzi ucieszona że te kilka dziewczyn ją słucha :D i każdy ma same 5 i 4 :D Na sprawdzianie da się siedzieć z ściągą na całą ławke a ona nic xD
|
Cytat:
telefoniku używam owszem w przewie,informujac tych ktorzy nie moga ogladac o wyinku i atmosferze. :-D pasuje? |
Cytat:
87>88 I nie grzesz więcej. |
Weeekend!!
Piątek tygodnia koniec i początek jak śpiewał pewien kielecki Karzeł :D I parafrazując pewnego niedoszłego rapera Ułaha browary dwa :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl