![]() |
Nie gwarantuje ale zawsze jak byłem na PE stali z biletami, jeden wezmie 10, drugi 20 zł
musisz się dobrze rozglądać..albo oni Ciebie namierzą :) |
no to może te dzieciaki do lat 12 też będą chciały zarobić bo mają całkiem za darmo :D
|
Kiedy będzie wolna sprzedaż biletów?
WAŻNE |
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4668
piszą jedynie: "posiadacze kart kibica mogą zakupić wejściówki w sklepie "Wiślacki Świat" (w godz: 11:00 - 16:00), a potem również w kasach stadionu. |
zamienie bilet z sektora E na bilet z sektora D ??? ktoś chętny ???
|
Witam bilety dzisiaj będą w sprzedaży od godzinny 11 dla osób nie posiadających kart kibica?? thx
|
Podbijam powyższe pytanie. Trwająca teraz sprzedaż jest tylko dla osób z KK?
|
Wszyscy mogą kupować. Potrzebny tylko pesel.
|
są bilety bo wybieram sie na mecz z ok Wadowic i Myślę ze kupie bilety
|
Kupię bilet na D.
|
Dziś jadąc ze swojego osiedla w autobusie słyszałem jak kilku znajomych mi icków rozmawiało o dzisiejszym meczu i o tym , że kolega załatwił im bilety na D. Spytałem się jednego potem czy go przypadkiem nie po.......i*o, mówił, że jest za... nikim a sam biega ze swoim bratem w koszulkach Cracovii po osiedlu a tu taka niespodzianka. Tak więc jak już kolega wyżej nadmienił jak zobaczycie dziwnie zachowujące się osoby w kontrowersyjnych sytuacjach boiskowych to żebyście sie nie zdziwili...
tak ku przestrodze. |
na pewno dużo biletów wykupili fani Cracovii...pewnie będą siedzieć incognito rozsiani na trybunach
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Do czego by to doszło.To 'ku przestrodze' powinno być skierowane chyba bardziej w ich stronę to raz a dwa to jeżeli zobaczycie 'dziwnie zachowujące sie osoby' jak już napisałeś to sie tym (albo raczej nimi)zajmijcie w jakis sposób.:shock: |
Cytat:
500, tyle ze 110 idzie na D3. Bojcie sie! |
Co wy to wogole wypisujecie.
Temat jest inf o biletach a nie o tym ile pasiakow odnajdziemy dzis na D. Swoja droga niechcialbym byc w skorze takiego wyczajonego. Cytat:
|
Wczoraj po 15 pani w kasie powiedziała mi że nie ma już biletów na D i sa ostatnie 2 na E. A tu teraz info. trochę sie wkurzyłem bo potrzebowałem większą ilość... no i kupiłem na B:(
|
Wogóle dziwna sprawa, wczoraj ok 17 powiedzieli mi ze jest duzo biletów na D i nie ma na A,B i E a tu sie okazuje ze są na E
|
Pewnie założyli, że x% karnetów nie przyjdzie i złożyli zamówienie do drukarnia na bilety. Nie wiedzieli jakie bilety uda się wydrukować na czas, to uzupełniają informacje na bieżąco. Taka moja hipoteza:)
Cieszyć się z tego co jest, bo ja byłem przekonany, że ceny podniosą. |
Odstąpię karnet na Piasta na D za 25zl.
|
Cytat:
|
Moim zdaniem na 100 % będą bilety na D a cena jeżeli niemasz KK to oczywiście 35 zł.
|
Witam, chciałbym zadać typowe pytanie nowicjuszowskie. Cóż nie jestem chyba za bardzo dobrze obeznany w temacie, ale czy bilety dla młodzieży do 16 roku życia włącznie za 10 zł będzie jutro można kupić w Wiślackim Świecie 2 godziny przed meczem (pytanie takie dla pewności :pobity:).
|
Cytat:
|
kolejne jakżeż grinhornowe pytanie pod tytułem: GDZIE dokładnie są te kasy xD?
|
Cytat:
|
nie no, tak szczerze to żart, jedynie mam nadzieje, że jakieś bilety będzie można kupić za 10 zł :-D:-D:-D
|
dzwd jak nie wiesz to sie nie odzywaj , są bilety po 10 zł do lat 16 przed meczem 2 godziny.
|
Ale znając życie wparuje po nie pare osób i będzie po nich :|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl