![]() |
Da się jakoś spolszczyć Kasperskiego?Czy muszę odinstalować angielska wersje i zainstalować PL?
|
Jedzie ktoś dzis do Firebis do Podstolic? Z racji tego ze nie bardzo mam jak odebrac rac a przesylka raczej nie wchodzi w gre musze liczyc na kogos kto kupi mi je przy okazji... Oczywiscie nie bezinteresownie :P
prosze o kontakt pw |
Nowy (2008r.) Seat Cordoba 1.4 ile moze miec najwiecej kM? Taka normlana wersja, nie przerabiany, ulepszany, itd? Bo z tego co patrze po aukcjach itd, to ok 85 kM, a moze wiecej?
|
Jest taka możliwość w erze żeby przelać kasę z mojego konta na konto kogoś innego?
Jeśli tak to jak się to robi ? |
Cytat:
|
Witam poszukuje szablonu do Power Pointa z widokiem na hotel. ( ogólnie tematyka hotelowa)
Jak ktoś byłby tak dobry i zarzucił jakimś linkiem to będę wdzięczny. :) Zależy mi na czasie. |
Cytat:
|
Jutro mecz zaczyna się o 17, od której można wchodzić na sektory ?
|
Pewnie jak zawsze 2 godz. przed meczem.
|
gdzie znajde kursy kantorowe walut z zeszłego roku? od sierpnia do grudnia... każdy dzień.
|
Potrzebna mi dokładna mapka na wyprawę rowerową. Poleci ktoś ;)
|
http://www.youtube.com/watch?v=Rz3eNmU7NQM
czym jest na początku narysowany ten tatuaż? W "Kulcie" też tak robią? Bo myślałem nad białą gwiazdą ale zależy mi żeby była równa. |
pozdrowionka
jutro będzie WAZNY dzień!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
nie! wlasnie chodzi o kantorowe :)
|
poszukuje dużego zdjęcia pucharu za mistrzostwo polski
http://i42.tinypic.com/96wz09.jpg |
zabalowalem wczoraj troche.... zna ktos jakis sposob na palacą rure ?
|
Zna ktos jakis sposob jak najlatwiej i bez szkody usunac naprasowanke z koszulki ?
|
Cytat:
Dobrym sposobem, lecz nie smacznym jest kawa rozpuszczalna z cytryną :) |
do usunięcia
|
Gdzie w hucie jest zegarmistrz czynny w sobotę ?
|
Dostałem dorywczą pracę w gastronomii przy wydarzeniu kulturalnym. Gosciu chce ode mnie NIP rodzica, numer konta bankowego, PESEL rodzica i gdzie sie rozlicza w jakim urzedzie. Mam mu podawać te dane? Przeciez one są prawnie chronione.... Moze to jakoś wykorzystać?
|
Czy ktoś, z tu obecnych, ma może jakieś doświadczenia z budową domu w systemie kanadyjskim? Albo zna kogoś kto taki dom budował?
|
ma ktoś namiar na jakąś firmę która zrobi smyczki z mojego projektu tanio i dobrze? :)
|
ma ktos gdzies wszystkie Wiślackie Piosenki w mp3?
|
Cytat:
|
Takie hipotetyczne pytanie: o której mniej więcej można spodziewać się piłkarzy na Rynku ?
|
Mam takie nurtujące pytanie:
Jak to możliwe, ze Legia może wyprzedzić Wisłe, jak traci do niej 3 pkt, a Wisła ma lepszy blians spotkań |
Cytat:
|
a kto Ci taki farmazon przewinął? to nie możliwe przecież
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie martwcie się, tabelka nie będzie potrzebna :p |
Podobno jakis dym pod stadionem jest, wie ktos co sie dzieje ?
|
wie ktoś czy jest ten lelebim czy nie ?? bo nie wiem czy iść pod stadion czy czekać na nas(was) na rynku
|
Cytat:
ma ktos gdzies wszystkie Wiślackie Piosenki w mp3? (60stron tematu Wiślackie Piosenki przeszukiwał nie będe!) |
Cytat:
|
Wie ktoś czy jest dzisiaj otwarty Kokoszop i Chrom?
|
Cytat:
|
wie ktoś gdzie mogę znaleźć listę wszystkich wykonawców polskiego hip hopu ?
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl