Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

dj_ibutti 14.11.2010 11:46

Na razie Cleber czeka na dodatkowe wyniki badań. Ciągle chce grać.

miodzio 14.11.2010 12:43

Z tego co się orientuję, Cleber był na meczu z Legią więc ważne ze nie jest przykuty do łóżka =)

Kris Dee 14.11.2010 13:07

http://img228.imageshack.us/img228/6210/cleber.jpg

Jonasz 14.11.2010 13:27

miałem podobną kontuzję jak Clebi latem tego roku, po wypadku na rowerze. Poprawa była po zabiegach i potrzebny był czas - ok. 2 miesięcy, żeby minął ból i w miarę sprawność. Powinien raczej wrócić, chyba, że ma uszkodzenia kręgów - jeśli tak, to słabo to widzę.
Na zdjęciu widać, że jest w kołnierzyku ortopedycznym.

pawel20 14.11.2010 14:15

na ktorym sektorze siedzial Cleber?

szymon222 14.11.2010 14:34

gniazdo...

rafil 14.11.2010 15:09

od kiedy gniazdo to osobny sektor? raczej na młynie :D

tomo 14.11.2010 19:01

Taka ciekawostka:
Na Polsat Futbol w ramach Ajax TV pokazywali 10 najlepszych bramek Zlatana z czasów jego gry tamże. Na paru ujęciach widoczny Boukhari, nawet przy jednej bramce asystował. To z czasów kiedy jeszcze dużo więcej biegał ;)

wolfy 14.11.2010 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sebanop (Post 1011049)
A czy nikt z Was szanownych forumowiczów nie łączy dobrej gry Mario ze zmianą trenera bramkarzy?? Może Kurdziel to jest dobry specjalista i pomaga Mariuszowi bardziej niż poprzedni trenerzy....

Myślę, że to może mieć wpływ na postawę Mariusza.

Mario Nh 14.11.2010 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 1011310)
Taka ciekawostka:
Na Polsat Futbol w ramach Ajax TV pokazywali 10 najlepszych bramek Zlatana z czasów jego gry tamże. Na paru ujęciach widoczny Boukhari, nawet przy jednej bramce asystował. To z czasów kiedy jeszcze dużo więcej biegał ;)

Dokładnie, sam pamiętam tego zawodnika z z bardzo dobrej gry w Ajaxie. To był najlepszy okres w jego karierze.

:-)

neq. 14.11.2010 19:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1011332)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sebanop (Post 1011049)
A czy nikt z Was szanownych forumowiczów nie łączy dobrej gry Mario ze zmianą trenera bramkarzy?? Może Kurdziel to jest dobry specjalista i pomaga Mariuszowi bardziej niż poprzedni trenerzy....

no dokładnie, mam nadzieje że wreszcie doczekaliśmy się dobrego trenera bramkarzy<chciałbym>, ale Jovanić też pewnie nie jest "bez winy" z tym wzrostem formy u Mario bo teraz Pawełek ma większą konkurencję niż młody i zdolny Kurto ;)

murray 14.11.2010 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1011332)

Też tak myślę, ale obecna dyspozycja Mariusza jest pochodną kilku czynników. Po pierwsze, ogromna w tym rola trenera Kurdziela, po drugie ściągnięto Jovanica, po trzecie Pawełek ma poparcie trenera, a po czwarte kończy mu się kontrakt. Ale akurat to ostatnie ma chyba najmniejszy wpływ na postawę naszego bramkarza. Wracając do Jovanica, to jaki by on nie był, jest sporą konkurencją dla Mariusza. Nawzajem się nakręcają, może nie w takim stopniu jak Dolha i Pawełek, ale widać, że konkurencja ma niebagatelne znaczenie.

Wiślak709 14.11.2010 20:14

No Mario ostatnio w formie...

jagoda 14.11.2010 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1010984)
Napisałem to w temacie meczowym, napisze i tu: oby Małecki z Brożkami "psuli atmosferę" w naszej szatni jak najdłużej.

Ja jednak myślę, że debilizmem jest psioczyć od lat na Pitrka Brożka a potem go chwalić.

Od kilku lat piszesz, że Piotrek jest boiskowym kaleką i za pyskówkę ze Skorżą powinni.....

Mimo wszystko jestem zdania, iż Piotrek piłkarsko i pozapiłkarsko jest za słaby na Wisłę i powinni go jak najszybciej pożegnać. (oczywiście sprowadzając piłkarza, który nie będzie gorszy na jego pozycję)

wolfy 14.11.2010 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jagoda (Post 1011396)
Od kilku lat piszesz, że Piotrek jest boiskowym kaleką i za pyskówkę ze Skorżą powinni.....

Jakiś cytacik, czy może lecytynkę? Bo nie przypominam sobie mojego psioczenia na Piotrka, a o Skorżę to już w ogóle...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez murray (Post 1011361)
Też tak myślę, ale obecna dyspozycja Mariusza jest pochodną kilku czynników. Po pierwsze, ogromna w tym rola trenera Kurdziela, po drugie ściągnięto Jovanica, po trzecie Pawełek ma poparcie trenera, a po czwarte kończy mu się kontrakt. Ale akurat to ostatnie ma chyba najmniejszy wpływ na postawę naszego bramkarza. Wracając do Jovanica, to jaki by on nie był, jest sporą konkurencją dla Mariusza. Nawzajem się nakręcają, może nie w takim stopniu jak Dolha i Pawełek, ale widać, że konkurencja ma niebagatelne znaczenie.

Bardzo możliwe, że złożyło się na to wiele czynników, ale trzeba też pamiętać, że Pawełek i w Odrze, i za Stingaciu w Wiśle grał naprawdę dobrze. Dopiero za Kazimierskiego obniżył loty.
Nie sądzę, żeby Kurdziel był jakimś niesamowitym trenerem, ale być może wystarczył po prostu przeciętny i normalne treningi, żeby z Mariusza wydobyć jego atuty?

jagoda 14.11.2010 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1011399)
Jakiś cytacik, czy może lecytynkę? Bo nie przypominam sobie mojego psioczenia na Piotrka, a o Skorżę to już w ogóle...

Nie psioczenia na Skorżę tylko sytuacji w której Brożek naciupał Maciejowi w jednym z meczów...

Nie wiem ilu "wolfy" jest na tym forum, ale jeden jechał co mecz po Piotrze gdy grał na lewej obrnie.

Tak samo jak teraz jedziesz po Bunozie, że jest "piłkarską kaleką" (z czym się zgadzam) tak za czasów pierwsze jedenastki jechałeś po Brożku. Nie chcę mi się kopać, ale wystarczy najechać na nick i poczytać wcześneijsze wypowiedzi.. nic prostszego. Możesz spróbować.

wolfy 14.11.2010 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jagoda (Post 1011403)
Nie psioczenia na Skorżę tylko sytuacji w której Brożek naciupał Maciejowi w jednym z meczów...

Nie wiem ilu "wolfy" jest na tym forum, ale jeden jechał co mecz po Piotrze gdy grał na lewej obrnie.

Nie chce Ci się szukać, co? Więc Cię zmotywuję - jesteś kłamcą.

A w sytuacji, gdy Piotrek nawrzucał Skorzy broniłem akurat ... zawodnika. Tak, tak - jako jeden z pierwszych uznałem, że czas Macieja w Wiśle minął, m.in. ponieważ przestał sobie radzić z zawodnikami.

Ostro się rzucasz, prowokujesz, ale może lepiej znajdź sobie inny cel?

brylant17 14.11.2010 21:08

Mały w Nszrot

"Bzdurą jest to, że Polscy piłkarze jak i zagraniczni piłkarze trzymają się osobno:Dziennikarz no, ale zagraniczny się cieszyli a wy poszliście w drugą stronę Mały:Nie to jest bzdura cieszyliśmy się razem jako drużyna,dawno nie wygraliśmy z Cracovią"-Mały podsumował to po meczu z Cracovią

wolfy 14.11.2010 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1011413)
Mały w Nszrot

"Bzdurą jest to, że Polscy piłkarze jak i zagraniczni piłkarze trzymają się osobno:Dziennikarz no, ale zagraniczny się cieszyli a wy poszliście w drugą stronę Mały:Nie to jest bzdura cieszyliśmy się razem jako drużyna,dawno nie wygraliśmy z Cracovią"-Mały podsumował to po meczu z Cracovią

No to teraz jak "Mały" strzelił bramkę to go "zagraniczni" obskoczyli jakby planowali gwałt zbiorowy. Patrykowi było duszno, reszcie też pewnie nie będzie się to śnić po nocach ( chyba :lol: ), ale trzeba było pokazać że nie ma podziałów, żeby mendy się wreszcie odczepiły. Serio, ludzie...
Tak się tworzą plotki, a później żyją własnym życiem.

Jak Bunoza gubi krycie to nie dlatego, że go koledzy nie lubią, tylko - bo jest po prostu słaby. Żurawski i Frankowski nie pałali do siebie jakimiś gorącymi uczuciami, a stworzyli najskuteczniejszą parę napastników swoich czasów. A znane są przecież przypadki piłkarzy, którzy się po prostu nienawidzili i grali ze sobą - z sukcesami.

Janas kiedyś, kiedy Legia mu się rozjeżdżała, a piłkarze po prostu nie mogli na siebie już patrzeć wezwał ich żony i pokazał im premie jakie są jeszcze do zdobycia. Legia zakończyła wówczas sezon na pierwszym miejscu:>

Dla wielu z obecnych jej piłkarzy Wisła to klub ostatniej szansy - jeżeli nie poradzą sobie u nas, czeka ich ostry regres finansowy i sportowy. Tak więc nawet gdyby im "stara gwardia" przed każdym meczem sikała do butów, to i tak większość z nich zacisnęłaby zęby i walczyła o swoje sportowe życie. Taki Rios z łatką gościa, który nie poradził sobie w polskiej lidze będzie miał przed sobą drogę w dół. Branko - wiadomo, kiedy go podpisaliśmy był bezrobotny. Cikos - Zilina go nie chce, spuścił swój poprzedni klub... Boukhari - on nie jest na sportowym zakręcie, tylko stoi już nad przepaścią. Chavez - pewnie ostatnia szansa na przebicie się do europejskiej piłki ( czyli - pieniędzy ).

jagoda - akurat wiem już wystarczająco dużo, aby dać Ci wieczystego ignora. Masz czas żeby pisać paszkwile, ale kiedy ktoś powie "sprawdzam" to nagle dziecko płacze:lol:
Nie należy karmić trolli.

jagoda 14.11.2010 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1011409)
Nie chce Ci się szukać, co? Więc Cię zmotywuję - jesteś kłamcą.

A w sytuacji, gdy Piotrek nawrzucał Skorzy broniłem akurat ... zawodnika. Tak, tak - jako jeden z pierwszych uznałem, że czas Macieja w Wiśle minął, m.in. ponieważ przestał sobie radzić z zawodnikami.

Ostro się rzucasz, prowokujesz, ale może lepiej znajdź sobie inny cel?

słowo kłamca z twoich ust (czy tam palców) brzmi równie śmiesznie jak "dałbym plaskacza" (sytuacja bronienia Pawełka po sławnym fucku)

niestety nie mam czasu na szperanie i kopanie w postach sprzed kilku tygodni (za dużo tego naskrobałeś), jak będziesz miał żonę, dziewczynę czy tam narzeczoną oraz inne obowiązki (czytaj: rodzicie nie będą wyręczać) to zrozumiesz, że nie każdy ma czas skrobać dzień w dzień po pare godzin na forach.

Akurat miałem w pamięci Brożka, Bunozę i teraz ten wpis o psuciu atmosfery więc napisałem :D

brylant17 14.11.2010 21:30

Ha mały o transferze do Legiunii :*^^ "Zżyłem się z kibicami Wisły i jest mi tutaj dobrze i nie mógłbym im tego zrobić by przyjść do Legii" Fakt i wszystko jasne :)

Zapomniałem

Powiedział też, że jest przywiązany do braw klubowych

tomo 15.11.2010 04:53

Jak dla mnie informacja o transferze Małeckiego do Legii, czy też same takie pogłoski to te z cyklu talibowie w Klewkach. Ciekawe jest to czy jego gadka to nie jest specjalnie pod publiczkę by przypucować się trochę wszystkim jaki to on nie jest ... .

rafil 15.11.2010 16:52

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...6519748012.jpg

Ciekawe kogo zobaczył? :)

Marwell 15.11.2010 16:59

Jak to jest, że w zestawieniu 11 kolejki wg. www.sport.pl ( GW ) z drużyny Wisły jest Bunoza i Paljic a nie ma Sobolewskiego lub Chaveza? Wiem, że to subiektywne zestawienie ale Bunoza nic ciekawego poza poprawną grą nie pokazał.

PANDEM0NIUM 16.11.2010 08:25

Zastanawia mnie jak to naprawdę jest z naszymi zawodnikami. Taki Bunoza w oczach jednych jest piłkarskim łamagą by w oczach drugich być obiecujacym młodym obrońcą z pewnymi brakami ale do wyćwiczenia. Paljic z koleji dla jednych nie ma nic oprócz szybkości a dla drugich jest jednym z lepszych transferów do klubu grajacy z zaangażowaniem i w dodatku na nie swojej pozycji. Cikos do niedawna był obrazany tutaj na tym forum by teraz z koleji stać się następcą Baszcza. Rios na poczatku nazywany był wielkim talentem by teraz w ogóle nie istnieć w świadomości kibiców (patrz składy na Zagłębie). Jirsak był wielkim niewypałem transferowym Bednarza a teraz większość z nas nie wyobraża sobie by miało by zabraknąć miejsca w podstawowej 11 na mecz z Zagłebiem. Jovanic na początku był lepszy od Pawełka (nie popełnił ani jednego babola) by teraz nie powąchać murawy od 3 miesięcy.

Jak to z nimi naprawdę jest?

it 16.11.2010 08:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1012183)
Zastanawia mnie jak to naprawdę jest z naszymi zawodnikami. Taki Bunoza w oczach jednych jest piłkarskim łamagą by w oczach drugich być obiecujacym młodym obrońcą z pewnymi brakami ale do wyćwiczenia. Paljic z koleji dla jednych nie ma nic oprócz szybkości a dla drugich jest jednym z lepszych transferów do klubu grajacy z zaangażowaniem i w dodatku na nie swojej pozycji. Cikos do niedawna był obrazany tutaj na tym forum by teraz z koleji stać się następcą Baszcza. Rios na poczatku nazywany był wielkim talentem by teraz w ogóle nie istnieć w świadomości kibiców (patrz składy na Zagłębie). Jirsak był wielkim niewypałem transferowym Bednarza a teraz większość z nas nie wyobraża sobie by miało by zabraknąć miejsca w podstawowej 11 na mecz z Zagłebiem. Jovanic na początku był lepszy od Pawełka (nie popełnił ani jednego babola) by teraz nie powąchać murawy od 3 miesięcy.

Jak to z nimi naprawdę jest?

Mam nadzieję, że tak jak zawsze być powinno.
W danym momencie gra lepszy, a to kto jest lepszy, widać po każdym tygodniu treningów.

KoPer 16.11.2010 12:55

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._morza_nie_ma/

fajny wywiad z Chavezem. Oby były z niego ludzie!

lucas1906 16.11.2010 12:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KoPer (Post 1012274)

Świetny, ułożony człowiek. Ma swoje priorytety, których się trzyma. Ja też liczę na to, że zostaniesz tu wiele lat. :)

Dawidka 16.11.2010 13:18

Teraz , zarówno po zobaczeniu jego gry , jak i po tym wywiadzie jestem pewny na 100% że Chavez nieumyślnie nadepnął tego kopacza z GKS-u Bełchatów.
Chavez na daną chwilę jest najbardziej wartościowym wzmocnieniem jak na moje oko. Nie chcę się rozmieniać na drobne przy jego ocenie , po prostu takich ludzi nam trzeba i uważam że on może być jeszcze o wiele lepszy.

PANDEM0NIUM 16.11.2010 14:04

Obserując jego zachowanie na murawie, wywiady oraz sposób bycia stwierdzam że z Osmana to taki ciepły miś i zarazem bardzo religijny człowiek. W meczu z Legią był jednym z najlepszym na murawie. Doskonale pamietam jak Legionisci odbijają się od niego jak od ściany. W pamieć zapadła mi jedna sytuacja gdy został uderzony w tył głowy przez Pawełka i kopnięty przez jednego z legionistów w twarz i to w jednym momencie. Osman został zniesiony z boiska po to by zaraz wstać, otrzepać się, wrócic na boisko i delej wykonywać powierzone mu zadania. Tak samo w II połowie kilkakrotnie został nieźle poturbowany ale widać ze to twardy chłopak, jak pisałem na poczatku taki trochę misiowaty ale bardzo dobry obrońca. Ja się tylko boję o jego słabą zwrotność i szybkość. Bo widać że siłą biję innych z naszej ligi na głowę. Przypomina mi trochę Mousse Outtare z Legii (kto go pamięta?)

arti 16.11.2010 14:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1012306)
Obserując jego zachowanie na murawie, wywiady oraz sposób bycia stwierdzam że z Osmana to taki ciepły miś i zarazem bardzo religijny człowiek. W meczu z Legią był jednym z najlepszym na murawie. Doskonale pamietam jak Legionisci odbijają się od niego jak od ściany. W pamieć zapadła mi jedna sytuacja gdy został uderzony w tył głowy przez Pawełka i kopnięty przez jednego z legionistów w twarz i to w jednym momencie. Osman został zniesiony z boiska po to by zaraz wstać, otrzepać się, wrócic na boisko i delej wykonywać powierzone mu zadania. Tak samo w II połowie kilkakrotnie został nieźle poturbowany ale widać ze to twardy chłopak, jak pisałem na poczatku taki trochę misiowaty ale bardzo dobry obrońca. Ja się tylko boję o jego słabą zwrotność i szybkość. Bo widać że siłą biję innych z naszej ligi na głowę. Przypomina mi trochę Mousse Outtare z Legii (kto go pamięta?)

Ciota+Ouattara - 2 czarne wieże z sezonu w którym zajęliśmy 8miejsce.Potem O uciekł do Kaiserlautern. Pamiętam mecz Wisła-Legia 0-0 - głownie Kuba szarżował, Legia trzeszczała, ale mudżiny na spółę z bramkarzem stopowały wszystko.
Wracając... życzyłbym sobie takich dwóch wież w obronie Wisły.

gdzies w innym wywiadzie powiedział, że poza zakończeniu kariery piłkarskiej ma zamiar zostac pastorem. I takiego człowieka Komisja Ligi zdyskwalifikowała za brutalność...
:foch:

@FraMat
Uważasz, że tamto zdarzenie było przypadkowe czy celowe - i w związku z tym jesteś zdziwiony tekstem o pastorze?

FraMat 16.11.2010 14:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KoPer (Post 1012274)

gdzies w innym wywiadzie powiedział, że poza zakończeniu kariery piłkarskiej ma zamiar zostac pastorem. I takiego człowieka Komisja Ligi zdyskwalifikowała za brutalność...

emjot 16.11.2010 15:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1012309)

chodzi Ci o Komisję L(e)gii??
to przecież dla nich norma :lol:

FraMat 16.11.2010 16:39

Dla tych, którzy jeszcze nie czytali o powolaniu Chaveza (bynajmniej nie do kadry Hondurasu):
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...b411&_ticrsn=3

Marszałek 16.11.2010 17:11

Gołym okiem było widać,że Chavez wtedy nadepnął na faceta przez przypadek. Starał się uciec z nogą i akurat tamtej swoją podjechał i tyle. Dopatrzyć się w tym umyślnego faulu,to naprawdę trzeba mięć nie lada fantazje.

Żeby on z tego powołania nie odmówił gry w niedziele. Jeden przypadek już taki był.

Z drugiej strony ciekawe czy jakieś dysputy religijne prowadzi z Bukharim:) On ponoć też lekko zafascynowany jest swoją religią.

TS Girl 16.11.2010 17:26

Ach... jak teraz czytam te wszystkie zachwyty i przypominam sobie niedawne jęki, że Chavez to dno, skoro Maaskant nic mu nie daje pograć, były nawet teorie, że specjalnie próbuje to ukrywać w wywiadach i takie teksty pojawiały się nawet przed debiutem Osmana (!), to teraz mnie tylko pusty śmiech ogarnia, nic więcej.

Forumowa hipokryzja, zawsze i wszędzie.

E: Chavez po prostu nie był optymalnie przygotowany do rozgrywek po Mundialu, Maaskant wielokrotnie to podkreślał, wcale nie przegrywał z nikim rywalizacji - po prostu musiał poprawić kondychę itp.

wolfy 16.11.2010 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1012309)

Wiem, że zostanie to pewnie odebrane jak napinka, ale...
Chavez raz pechowo(?) nadepnął zawodnika - wiadomo.

Borysiuk gra jak drwal, zahamował/zniszczył karierę Boguskiemu - zero reakcji.
Komorowski fauluje jak debil, wcześniej czy później albo zrobi komuś krzywdę, albo sam zostanie przejechany przez którąś ze swoich ofiar - Komisja L(e)gii ma klapki na oczach.
O Vrodjaku pisał nie będę, bo i po co?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS Girl (Post 1012413)
Forumowa hipokryzja, zawsze i wszędzie.

Chavez miał być pewnym punktem obrony, kimś kto postara się zastąpić Głowackiego i Marcelo. Gdy przyszedł, długo nie mógł wygrać rywalizacji z Kowalski i Bunozą, a to coś mówi. Do tego miał w międzyczasie katastrofalny występ w ME.
Sam zresztą mówi w wywiadzie, że był bez formy.
Teraz gra dobrze (od trzech meczy), więc i recenzje zbiera lepsze.

Marszałek 16.11.2010 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1012453)

Bo tak to jest. Dziewczynę oszukasz, brata oszukasz, US oszukasz, siebie oszukasz, ale nas nie oszukasz. Wszystko widzimy i sprawiedliwym okiem ocenimy:)

wolfy 16.11.2010 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1012461)
Bo tak to jest. Dziewczynę oszukasz, brata oszukasz, US oszukasz, siebie oszukasz, ale nas nie oszukasz. Wszystko widzimy i sprawiedliwym okiem ocenimy:)

Z tą sprawiedliwością to bym nie przesadzał:D
Daleki byłbym od gloryfikowania Chaveza, choć miałem co do niego naprawdę spore oczekiwania. Niemniej - na chwilę obecną nasz najpewniejszy obrońca, do tego dobry:>

PANDEM0NIUM 16.11.2010 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1012453)
Chavez miał być pewnym punktem obrony, kimś kto postara się zastąpić Głowackiego i Marcelo. Gdy przyszedł, długo nie mógł wygrać rywalizacji z Kowalski i Bunozą, a to coś mówi. Do tego miał w międzyczasie katastrofalny występ w ME.
Sam zresztą mówi w wywiadzie, że był bez formy.

To nie o to chodzi że nie mógł wygrac rywalizacji z Kowalkskim i Bunozą. TS GIRL ma 100% racji. On przyjechał do nas kompletnie nie przygotowany fizycznie. Do tego dodajmy jeszcze to że był nieprzygotowany taktycznie do gry w Europie + aklimatyzacja. Te trzy rzeczy złożyły się na to że nie występował od początku. Zresztą sam Chavez w wywiadach dla honduraskich mediów wielokrotnie podkreślał że nie jest jeszcze gotowy fizycznie po mundialu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl