![]() |
1 0 7 0 0 .
|
Jeżeli chodzi o sektor C na Derby, około godz. 13:00 zostały bilety na sektory C1 i C5, reszta wyprzedana, a ludzie ciągle przychodzą.
|
Spora kolejka w południe, wychodziła niemal poza teren stadionu, teraz (tj. ok godziny 14.30) ludzi mniej, ale cały czas mała kolejka przy kasach się utrzymuje. Bilety na C powoli się kończą
|
Proszę o kontakt na priv osobę, która wyrobiła kartę kibica Podbeskidzia przez ich system internetowy.
|
Cytat:
zajmować pozostałe sektory, ma być full stadion i miazga! |
kumpel chciał kupić bilet na C ale niestety już nie dostał.
|
Teatr Bagatela w Krakowie wprowadził właśnie bardzo prosty i fajny system internetowej sprzedaży biletów. A może nasz klub powiązany przecież z tym teatrem osobą Rzecznika Prasowego skopiowałby i odkupił od Bagateli ten system ? ;-)
|
Cytat:
|
nie wiem co się stało... ale bilety się pojawiły i kupił, może była jakaś rezerwacja albo coś. w każdym razie teraz trzeba czekać na komunikat klubu czy coś zostało ;)
"W momencie gdy biletów na sektor C zabraknie osoby chcące zaangażować się w doping proszone są o kupowowanie wejściówek na dolne lub górne części narożnika D i B. Chcielibyśmy, aby w poniedziałek 30 kwietnia również i te sektory brały aktywny udział w dopingu." ........ |
Cytat:
|
0 9:30 już kolejeczka z 5 osób pod stadionem, bilety na C szybko zejda dziś :p
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...or_c_na_derby/
biegiem po bilety! :D |
jak odchodziłem od kasy to na C został jeden bilet. Ja kupiłem sobie na narożnik B bo potrzebowałem 2 i tam też już ostatnie miejsca
|
Na C koniec, teraz na narożniki kupować na narożniki.
|
o 13.20 zeszly ostatnie 4ry bilety na C:P
|
Fajnie ze komunikat o 400 pozostalych biletach na C pojawil sie o godzinie 10.58:/ Jakby nie mogli zrobic tego wczoraj wieczorem po zamknieciu kas:/ I tak samo dzisiaj... od mniej wiecej 13 nie ma juz biletow na C a komunikatu rzadnego na stronie:/ Nie mam pytan wogole...
|
Cytat:
http://i39.tinypic.com/1z4gz15.jpg |
No i co z tego? Nie ma biletow na C to kup na naroznik i krec tam korbe, no chyba ze bilet na C potrzebny Ci jest tylko do lansu, to wtedy faktycznie- przejebane.
|
na G tez musi byc korba przynajmniej na srodku
|
Nie chodzi mi o fakt ze nie moge isc na inny sektor ale o dezinformacje w klubie. Nie wszyscy zagladaja na strone skwk. Ja np nie zagladam i wczoraj nie zagladnalem akurat na forum do dzialu bilety. A na oficjalnej bylem wlasnie zagladnac czy cos pisza o biletach.
fst moglbys sie powstrzymac od takich osobistych wycieczek do czlowieka ktorego nie znasz... Chcialbym sie wybrac na C poniewaz chodze tam ze znajomymi ktorzy maja karnety a ja nie poniewaz nie moglem byc na wszystkich meczach. |
Cytat:
|
Widze ze sie nie zrozumiemy chyba. Mam pretensje do klubu poniewaz to on prowadzi sprzedaz biletow i to klub powinien albo moglby dzialac troche szybciej w udzielaniu informacji. Ani nie potrzebuje biletow do lansu ani znajomi sie nie obraza... tylko nie o to chodzi no ale coz...rozumiem ze w dzialaniu klubu nie ma nic nienormalnego skoro jedynym winnym jestem ja bo nie zajzalem na strone skwk...
|
Bardzo dobrze że koniec biletów na C kto miał kupić to kupił...płaczcie teraz na forum ,przecież stadion za mały:)
Ludzie ogarnijcie się skoro nie udało Wam się kupić biletów na C to znaczy że tam nie jest Wasze miejsce i należy się z tym pogodzić.(Bez napinki ) |
Wszyscy Ci ,którym nie udało sie kupic na C niech zepną lepiej dupsko i leca do kas żeby zdazyc kupic na G.
Bo wiekszosc teraz bedzie kupowac na G i narozniki. Na G mysle ze maks w pon sie też skonczą. |
hehe może efekt paniki spowoduje rekord frekwencji?;D
|
Mam nadzieje, że kibole wykupią B,D,G do poniedziałku, wtorku... a potem mniej radykalna część kibiców z reszty stadionu dopełni rekordu frekwencji, czyli zjawimy się w 33 000 :D
|
I znowu pewno bedzie pyta z dopingiem, znowu pojawia sie Janusze na C3 i ogolnie na calym mlynie...co ma byc to bedzie.
Kto nie kupil na C niech teraz nie placze, po pierwsze te osoby co sa stalymi bywalcami maja karnety a pozostale osoby ktore karnetow nie maja to kupuja bilet na C zawsze jak sie sprzedarz rozpoczyna poniewaz wiadomo ze na taki mecz jak z zasrancami bilety zejda zaraz. Kupowac na narozniki i G i tam krecic korbe. Trzeba bylo patrzec na SKWK a nie teraz plakac. |
Mam taki problem z biletem, może ktoś powie co można zrobić. Mianowicie, byłem dzisiaj kupić mi i mojej dziewczynie bilety na Derby i na Śląsk, najpierw kupiłem bilety dziewczynie na derby na sektor B i na Śląsk na C, i wszystko ładnie. Później kupuję dla siebie i mówię, "Na derby na B i na Śląska na C", a chłop z kasy mi sprzedał na obydwa mecze na B, zorientowałem się, jak już odszedłem od kasy, no i wracam i mówię, jaka zaszła sytuacja, a facet z kasy mi mówi, że już nic się nie da zrobić. Jak jest na prawdę? Da się zamienić sektory? Mieliście taką sytuację?
|
Kiedyś się dało... A teraz albo znowu lecą w chuja, albo cie kolo zrobił w bambuko, chyba, że zanim wróciłeś nie było biletów na Sląsk na C :D
|
przyjmijmy taką zasadę: gdziekolwiek stoję DOPINGUJĘ !, nieważne A,B,C,D,E przecież tam wszędzie jest nasza Wiślacka Święta ziemia! patrzymy co zapodaje młyn i jaazdaa!!
|
ile ma być żydów? 1000 czy 1600?
|
1000
znaki |
haha nawet na derby nie umieja sie zebrac w 1600 juz ich smieszna zgoda z warszawy jest lepsza niz oni
|
To jest chyba ze względów bezpieczeństwa, by była większa strefa buforowa.
|
Cytat:
Cytat:
|
To samo co wyżej w formie wizualnej.
http://img848.imageshack.us/img848/1425/bilu.jpg Czerwona linie - kończą się Czarne - brak. Jak widać miejsc jeszcze pod dostatkiem. |
Wszyscy na derby!!
|
Wszyscy niezdecydowani do kas bo podejrzewam ,ze takiego dopingu i atmosfery jeszcze na Reymonta nie było jak będzie w derbach. Do tego Bóg da i będziemy świętować ostatnie derby hehehe
|
Cytat:
|
Szkoda że nie będzie ich 1600 i mały buforek xD
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl