![]() |
Cytat:
|
Grałem przeciwko niemu i miałem okazję widzieć już jak gra kilka lat temu, bo do Wisły trafił z klubu z małej miejscowości blisko mojej. Spory potencjał, ale zobaczymy jak to pójdzie. Warunki fizyczne jednak w futbolu seniorskim odgrywają kluczowe znaczenie.
|
no i jak z tym sparingiem ?
|
Był wystarczy poczytać
|
3-0 i Hat trick Valencii
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W najnowszym oświadczeniu Wisły padają ciekawe szczegóły akcji 12 bohater - m.in. koszt przedrundowego obozu przygotowawczego w Turcji - 146790,50 złotych. Rzadko mamy do czynienia z takimi szczegółami funkcjonowania klubu, więc interesujące.. dużo? mało? Ciekawe jak wyglądają koszty innych ekstraklasowych drużyn na zagranicznych obozach.
|
Nie wiem, na ile taki obóz wyceniałbym, ale jak przeczytałem że 148tyś... tyle dni, drużyna + sztab, takie warunki... to pierwsze wrażenie było "tylko tyle?" :)
|
Cytat:
|
A to akurat wcale nie jest dla mnie takie oczywiste i doceniam tą informację. Więc z mojej strony duży plus dla zarządu za jawność w temacie.
|
też mi sie wydaje że to mało
|
Cytat:
|
Czy ja wiem czy mało? Zawsze grupowe wycieczki wychodzą taniej niż dla 1-2 osób, wychodzi gdzieś 4500-5000 na łebka za obóz.
|
ale to nie wycieczka, musza miec zapewniona konkretna infrastrukture , to chyba nie sa zwykle allinclusive w podrzednym hoteliku u ciapatych
|
Kebabów też tam raczej nie wsuwają (mam nadzieję, że mają zapewnionego profesjonalnego kucharza i dietetyka).
|
W sumie to i tak 3x mniej niz wyjazd pucharowy...na który nas nie stać :lol:
|
Kiedy Wisełka rozpoczyna przygotowania do sezonu ?
|
19 czerwca
|
Oboz w Polsce czy za granica?
|
Za pewne w Myślenicach
|
Pojedziemy na obóz za granicę jak zarząd znajdzie dobrego Groupona.
|
Ale po co za granicę jak warunki są dobre a przerwa krótka? Nie rozumiem, po to właśnie mamy bazę w Myślenicach, żeby nie robić wycieczek krajoznawczych latem.
|
Cały okres przygotowawczy Wisła spędzi w Myślenicach
|
I git. Ośrodek mamy klasa, a jest na co wydawać....
|
Przecież teraz nikt z polskich drużyn nie jeździ na obozy zagraniczne w lecie. Wręcz przeciwnie, Cypr/Izrael i inne ośrodki przyjeżdzają do nas.
Nie te czasy co kluby fundowały swoim zawodnikiem niepotrzebnie wakacje. |
dla mnie byłoby nonsensem wydawać w pip kasy na zagraniczne wojaże skoro u nas wszystko jest tip top i pogoda nie najgorsza
|
Pogoda nawet jest gorsza na południu Europy. Po co dusić się w potwornym upale podchodzącym pod 40 st?
Z tego co mówił Kiko 2-3 sparingi mogą być poza ośrodkiem w Myślenicach. Start przygotowań już za tydzień. |
Tylko jeśli chodzi o sparingi, czy będą godni rywale tutaj na miejscu?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl