![]() |
a ja mam taki o to problemik...
Od czasu do czasu zamiast znaczka zasiegu pojawia mi sie na telefonie znaczek polaczen pakietowych. Nieraz podczas dzownienia wyskakuje komunikat ze zawieszono dane pakietowe a po polaczeniu ze odwieszono. Sprawa jest taka ze ja zadnych danych pakietowych nie chce bo nagle mi wyrosl rachunek an niby 80 zl a to zostalo policzone ja za skorzystanie z przeslania dancyh przez intenet a ja tego wcale nie robie... Co ja mam zrobi?? Chodzi o telefon Nokia N96 |
Zapewne musisz się rozłączyć z połączeniem internetowym. U mnie w Niokii N73 po prostu wchodzę w menadżera połączeń jak jest jakieś połączenie w tym menadżerze to klikam rozłącz i gitara.
|
http://www.youtube.com/watch?v=OF-lk...eature=related co to za nuta w tle?
|
Czy ktoś posiada i mógłby się na chwilkę dosłownie podzielić się kontem premium z rapida. Jadę do Szwajcarii i chcę ściągnąć mapę do GPS ale waży ponad 1gb więc trochę mi się będzie ściągać na free user. Jak ktoś byłby tak uprzejmy pisać na prv.
|
Cytat:
|
Gdzie mozna kupić najtaniej race w Krakowie?
|
Wie ktoś może cy kasy w urzędzie skarbowym podgórze (na Wadowickiej) są otwarte do 13 czy do 14??
|
markokrk, urwa zmień ten podpis. Siebie ośmieszać możesz, ale od Reymana to ty się odp********. Żeby wiślak rozsiewał propagande drugiej strony błoń. Koniec świata.
|
Cytat:
|
Robienie z Reymana antysemity to nie porozumienie i bezczeszczenie jego nazwiska. Cały ten cytat pochodzi z "Wyznania mojżeszowego" Voglera. Cytat,w kontekście ówczesnych relacji, niesamowicie przekłamany. W dwóch zdaniach dwa kłamstwa. Rekonstrukcję rozmowy Reymana z Rosenfeldem polecam przeczytać w Encyklopedii klubów Gowarzewskiego, a nie na wikipasach.
|
Wetnę się:
„Cracovia goszcząc Wisłę rozgromiła rywala 4:1, ale nie wynik jest tu ważny. Otóż w 83 minucie czwarte trafienie dla „pasów” uzyskał Józef Kubański. Kapitan WP i zespołu Wisły, Henryk Reyman miał wątpliwości, czy uczynił to zgodnie z przepisami i próbował interweniować u sędziego, ale ten, po krótkiej wymianie zdań – nakazał Reymanowi opuścić boisko! Arbitrem był nie byle kto, bo sam Zygmunt Rosenfeld z Bielska, właściciel hotelu, uważany za członka elity polskich sędziów – dość powiedzieć, że od 1922 aż do końca kariery w 1935 obecny był w meczach wszystkich finałów MP, rozgrywek PP i ekstraklasy, a w 1924 znalazł się na liście FIFA. Reyman próbował skłonić Rosenfelda do zmiany decyzji, ale gdy napotkał jego sprzeciw, po kilku słowach zamienionych z innymi piłkarzami Wisły (…) – drużyna opuściła boisko (…) a Henryk Reyman nie kopnąl już piłki na boisku. (…) Ze strzępów zasłyszanych opowieści udało mi się zebrać przypuszczalny przebieg rozmowy, która miała tak dramatyczne reperkusje. Otóż Reyman miał żądać, by także sędzia na boisku nie zapomniał, że jest oficerem Wojska Polskiego, a gdy ten zbagatelizował uwagę odpowiedział, że „nikt w tym kraju, a zwłaszcza byle sędzina, nie będzie ubliżał polskiemu oficerowi”. |
+Mam taki problem. Używam Worda 2007 i chciałbym aby tekst był pisany od samej góry, bez żadnego nagłówka i bez żadnej stopki. W edycji nagłowka i stopki dałem aby wynosił on 0cm odlegóści od góry strony i... i nic :/ Jest tak samo... wiecie może co zaradzić?
|
Cytat:
|
Dzięki!! Zadziałało!
|
Cytat:
|
Mam mały problem bo mam filmik na komie i jak go zgrywam na kompa to jest odwrócony do góry nogami i jak go obrócić aby był prosto ! ?
Z góry dzięki |
Witam
Nie wiem czy wypada pytac ale spytam :P Po meczu z Legia wiadomo w jakim nastroju był nasz gniazdowy Guli. Pisał ze mysli o rozstaniu sie z ta funkcja na meczu ze Slaskiem. Czy cos wiadomo na temat decyzji Guliego, ma odejsc, czy juz Mu przeszło? Daj Bog zeby sie opamietał i zostanie. Postarajcie sie na meczu ze Slaskiem i nawet jakby chciał odejsc to Mu to wybijcie z głowy dopingiem. Moze "Guli z Nami kibicami"? :P :D |
Wiecie jak się zwie ta czcionka http://wislakrakow.com/forum/customa...tar30952_3.gif
|
A ja mam pytanie Czy jest wogóle jakaś Flaga i czy są kbice w Łodzi i woj.łódzkiem??
|
Byla kiedys taka stronka gdzie mozna bylo sprawdzic ilosc wpisow danego slowa w google..
Pamieta ktos adres??? |
Cytat:
|
Dajcie namiary na jakieś Wiślackie knajpy w pobliżu R22, gdzie byłaby szansa na mecz ze Śląskiem (czyli transmisja z Canal+). Myślicie że da radę wejść do którejś bez rezerwacji? Pozdrawiam
|
Restauracja U Wiślaków Jama Yakuza:)
|
Chcę się zamienić z gościem z FC biletem oczywiście obaj mamy na inne sektory i tu pytanie czy będe miał problem z wejściem na stadion bo wiadomo że do biletów z FC trzeba podać imię nazwiski itd.
|
potrzebujesz dowod tozsamosci:)
|
Chciałem przerobić plik Avi na dvd, ściągnąłem program do tego. Po odinstalowaniu tego programu, plik avi w programie Subedit niechce sie odtwarzac, tzn nie ma obrazu, a dźwiek jest. Co jest tego przyczyną ?? ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
swoj dowod. legitka dowod osobisty:) poprostu przykladasz ten dowod do kamerki przy bramkach dla FC:)
|
wisnia tu sie mylisz:) FC maja inne wejsciowki. nie posiadaja kodu kreskowego i przez normalna bramke nie wejdziesz:) jedynie na mecze szlagierowe takie jak legia czy derby sa normalne:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nom ale niech sobie wezmie dowod osobisty bo trzeba przylozyc zdjeciem do kamery:) mnie tak raz nie chcieli wposcic.. to wlazlem na miesieczny od busa:D
|
Ja raz w życiu wchodziłem na biletach FC i normalnie bilet kasowałem jak zawsze... heh:) No może masz rację:) i żadnych zdjęć nie przykładałem.
I Dobra koniec Dyskusji bo zaraz bana dostane... ja jakoś boje sie tego a potrzebuje tego konta teraz POZDRO:) |
nie no to ja wchodze na kazdy mecz na FC:) dobra koniec OF pozdro:)
|
Cytat:
|
gdzie mozna kupic tanio race?
|
re_set już chyba ostatnie pytanie, straszny dylemat mam z tym aparatem.
L310W czy Sony DSC-S980 ? Pozdrawiam |
pozostalabym przy tym samsungu, aczkolwiek parametry maja zblizone, wiec jesli np wzgledy estetyczne przemawiaja za sony to mozesz kupic- wystarczy spokojnie do robienia calkiem przyzwoitych zdjec.
rowniez pozdrawiam :) |
Cytat:
http://firebis.pl/?p=p_2&sName=strona-glowna |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl