![]() |
Cytat:
Wolfy: Cytat:
Mówimy natomiast o konsekwencji Jarosława. Zamiast przeciąć temat to ten dalej puszcza jakieś bajki w stylu do 30.06 wydam oświadczenie, sytuacja jest dynamiczna, nie wiem jaką nogą wstał Pan Wojciech itp itd. A ludzi oprócz tego, że to żenuje to także wk***ia. |
Cytat:
A jeśli ktoś czyta, traktuje to poważnie a potem się denerwuje - jak to niby o nim samym świadczy? |
Cytat:
|
KOMUNIKAT KLUBU
Oto nastał nam piękny, choć nie słoneczny (hehe) dzień 1 lipca . Dlatego informujemy Was drodzy sympatycy klubu, że piękny dzień nastał. Piękność tego dnia podkreśla fakt, iż nie doszło do wrogiego przejęcia naszego i waszego klubu. Pięknie więc ogłaszamy nowe otwarcie. To oznacza radosną wiadomość, że dalej pełnię władzy będzie dzierżyć nasz ukochany Prezesek. Aby uszanować to nowe otwarcie oraz w celu wyeliminowania wszelkich niejasności chcemy ustalić zasady oceniania Prezeska: 1. Prezesek ma prawo wygłaszać dowolne stwierdzenia, zapewnienia czy też , jak wy to mówicie kocopoły 2. Natomiast Wy nie macie prawa rozliczać go z tego co powiedział, szczególnie wtedy kiedy oczywista jest rozbieżność między słowem a czynem, wytykać braku logiki, czepiać się treści tłitów czy mijania się z prawdą. 3. Zakazuje się też jakiejkolwiek krytyki, szczególnie wtedy jeśli jest ona uzasadniona. Ale nowe otwarcie to też nowe cele. Doszły do nas słowa Waszej krytyki, iż kiśniemy w pierwszej lidze. Dlatego też chcemy to zmienić i zapowiadamy zasadniczą zmianę- spróbujemy powalczyć o ligę drugą. Na koniec jedna podstawowa zasada- pamiętajcie, że jeśli coś nam nie wychodzi to tylko dlatego, że jest to wina WK AUUUU URA, URA, URA. ŁUBU DUBU |
Cytat:
Bo on ci tak powiedzial? Skoro tak często jesteś w kontakcie z Pinokiem i omawiacie przebieg rozmow to zapytaj co z umorzeniami pożyczek. Przypomnę, że Wisła placi już milion złotych z tytułu odsetek od tych pożyczek. A może to o te odsetki chodzi? Hmmm |
Ale ja z Tobą baranie nie rozmawiam :)
|
Nieswiadomie pokazales, ze jestes pelikanem, ktory lyka wszystko jak leci :-)
Alez to jest smutne, ze takie marionetki rzadza stowarzyszeniem liczacym ponad 3 tysiace czlonkow. Ja to chyba zaraz kupie to czlonkostwo zeby na waszej grupie pokazac jakim jestes pelikanem i dyletantem. Co oni na ciebie chlopie maja... |
Śmiało, zapraszam do Stowarzyszenia, pośmiejemy się :)
Jak już pisałem (komu się chce może sobie te kilka stron wstecz przewinąć) i co podtrzymuję nadal, nie znam szczegółów rozmów, bo w nich udziału nie brałem, a - UWAGA - wg wyłącznie mojej opinii nikt warunków nie do przyjęcia Kwietniowi nie stawiał. Nie wierzę w to zwyczajnie, uważam że na kłamstwa Kwiecień by jednak zareagował. Z drugiej strony rozumiem, że ktoś może twierdzić inaczej i uważać, że takie warunki stawiane są. Tyle, że to też jedynie wyłącznie opinia tej osoby, jak np. "starego dziada", a nie żaden fakt (jak sam "stary dziad" przyznał swoją opinię opiera na przekazie osób trzecich, które raczej WK nie są ;)). Moja opinia jest taka, ktoś inny widzi to inaczej - tak krótko pisząc. Jeśli nie jesteś w stanie nadal tego pojąć, to cóż... Dobrej nocy! |
Czyli poniewaz tobie sie wydaje, ze cos nie mialo miejsca, to z tego powodu stanowczo nie pozwalasz innemu forumowiczowi wyrazac wlasnego zdania, popartego informacjami, ktore posiada.
Aha. Plyniesz jeszcze bardziej. Proponuje kilka dni urlopu, zero internetu. Taki reset pomaga. Bo to co tu tworzysz to kompromituje cie na calej linii. Ja sobie moge pisac ze jestes dla mnie dnem i zerem. Jestem anonimowym forumowiczem. Osobie, ktora pelni istotna role w stowarzyszeniu i reprezentuje ponad 3 tysiace ludzi, zwyczajnie nie wypada schodzic ponizej pewnego poziomu, co robisz regularnie. Pomijam juz, co oni musza na ciebie miec, zeby bawic sie w takie gownotresci jakie tu uprawiasz. |
Nie głuptasku, wspomniałem jedynie, że to nie jest fakt, a jego opinia, którą swobodnie może przedstawiać i jak widać bez przeszkód to robi :)
|
Ale jak mozesz stwierdzac, ze to nie jest fakt, skoro nie bierzesz udzialu w rozmowach?
|
Może ustalmy czym dla Ciebie jest fakt? Jeśli jest to np. opinia oparta na zasłyszanych plotkach, których nie możesz w żaden sposób zweryfikować czy udowodnić, to wycofuję się i przyznaję rację. Dobranoc :)
|
Odwracasz kota ogonem.
Twierdzisz, ze to co pisze Stary Dziad nie jest faktem, czyli Ty musisz znac fakty, zeby moc oceniac co jest faktem a co opinia. Ale nie znasz faktow, bo nie bierzesz udzialu w rozmowach. Wiec na jakiej podstawie oceniasz czy cos jest faktem czy opinia?:-) Widzisz... nie wchodz w dyskusje z kims inteligentniejszym od ciebie, bo sie pograzasz. |
Podstawa antytez serka wobec "faktów" starego dziada to:
Cytat:
|
I czego w tej wypowiedzi nie rozumiesz?
Kolega stary dziad gdzieś usłyszał jakieś ploteczki i je tutaj opisuje, ja sobie luźno dyskutuję i piszę tutaj to, co uważam w temacie. Obie wypowiedzi, tak moja jak i kolegi, to po prostu żadne fakty :) Antytezy :D |
Problemem jest to, czego ty nie rozumiesz...
|
Najważniejsze, że Ty rozumiesz czym są fakty :D
|
Jesli ktos tu ma z czyms problemy to zdecydowanie ty. To ty nie znajac faktow, odmawiasz komus prawa do ich przedstawiania. Nie wiedzac z kim rozmawial i skad ma informacje :-) Bo one nie sa zgodne z twoim wyobrazeniem rzeczywistosci (albo raczej tego jak pinokio rzeczywistosc ci przedstawil) i basta :-)
Ale pograzaj sie dalej :-) |
Nie próbuję nawet dyskutować, w końcu jesteś inteligentniejszy :D
|
Prawda jest taka, że na "fakty" starego dziada odpowiadałeś kategorycznie, a okazuje się, że prawdopodobnie tak jak i stary dziad poruszasz się w sferze przypuszczeń i informacji z drugiej ręki. Twoje fakty nie różnią się zatem w niczym od faktów starego dziada.
Co do antytezy, to tak... Istnieje takie słowo. Do dzisiaj nie przypuszczałem, że może zostać uznane za zabawne. |
Cytat:
Tak, moja opinia w poruszanej sprawie, to nie żaden fakt. Podobnie jak kolegi starego dziada. Cieszę się, że jednak to zauważasz ;) Ps. nie słowo, a jego użycie mnie rozbawiło ;) |
Dyskusja z Tobą przypomina rozmowę ze starszym, nie ma co ukrywać inteligentniejszym bratem Drozda.
|
Mnie dyskusja z Tobą po prostu bawi ;)
Miłego dnia! |
Przestańcie proszę, bo mi się popcorn kończy. :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
Now dzień, nowa zapowiedź. Tym razem eksperymentu po którym otworzymy nowy rozdział w naszej historii. Szkoda, że prezes nie zauwazyl, że eksperyment to prowadzimy od kilku lat. Z marnym skutkiem.
|
Mam poważne pytanie, co do faktów.
Ponieważ 30 czerwca zakończył się kolejny rok obrachunkowy, czy ktoś coś wie na temat realnego wyniku finansowego? Ja wiem, że skoro dopiero się zakończył to trzeba dać czas aby księgowość poksięgowała i wyliczyła. Ale przecież w klubie na pewno mają rozbudowane systemy controllingowe ( no bo przecież muszą mieć, nieprawdaż?) i są w stanie z dużą dokładnością określić wynik. No więc jaki ten wynik? Wczoraj Prezesek w tym goalu nawet się nie zająknął na ten temat. |
Cytat:
Wypuści bilans pewnie jakoś przed Bożym Narodzeniem to się dowiesz..:) |
Powiem tak, obrzydliwym jest jakiekolwiek bronienie takiego patałacha jak Zaskroniec. Nawet jeśli ktoś powie jakaś półprawda na jego temat, czy "fakt" na podstawie domysłów. Bronienie takiego pajaca bo ktoś coś źle interpretuje lub myśli po swojemu, to jak jakiś syndrom sztokholmski.
Gościu co robi syf z Wisły i .......i cyklicznie głupoty to jest wstyd dla każdego kibica Wisły i tym bardziej wstyd i żenada żeby takiego niedojeba bronić bo ktoś o zgrozo źle się wypowiedział lub jakaś nieprawdę napisał bo mu się coś wydaje. Nie chcę się znęcać nad Serkiem ale w pierwszej kolejności to byś się wziął za prostowanie głupot Zaskrońca... |
do usuniecia 10 znakow.
|
Serek a przy negocjacjach z Urferem byłeś?
|
Cytat:
CYRK. A jak info o tym światłym ESKPERYMENCIE gruchnie, to JAK ZWYKLE okaże się, że to jakieś kompletne gówno, zmiana organizacyjna czy premiera jakiejś gówno EJ AJ aplikacji do wyszukiwania piłkarzy. Ale cóż, łyknęli urfera, łyknęli plan trzyletni, łykneli DATA DRIVEN CLUB, łyknęli Alfonsa z Kostaryki, łyknęli Kwietnia. Nie ma takiej pierdoły w którą brawoszefy nie uwierzą XD |
Cytat:
Ale tak chciałem , bardziej oficjalnie. Zastanawiam się jaki pomysł ma Prezesek na załatanie tej dziury. No bo piniędzy nie ma, co wybrzmiało z wczorajszego wywiadu. Myślę, że pójdzie w kierunku sprzedaży pakietu akcji ( ale niewielkiego, tak aby nic nie zakłóciło jego królowaniu). Bo jak popatrzymy historycznie to trio uzyskało akcje za grosze. Natomiast już Nowak, Adamczyk i Łanoszka zapłacili za pakiet 11% akcji bodajże 5 milionów. Czyli taki pomysł plus wpływ z karnetów i być może ze sprzedaży Rodado da efekt w postaci przywrócenia płynności na jakim takim poziomie. I można będzie kolejny roczek poprezeskować w świetle kamer. I być guru swoistej sekty. |
Niestety nasz prezesek ma tylko jedna umiejetnosc - potrafi bardzo dobrze manipulowac ciemnym ludem. Dletego jest tu gdzie jest, bo umiejetnosci w zarzadzanu to nie ma zadnych.
Cytat:
Nie da sie czytac tych typow na twitterze |
Ciemny lud ciemnym ludem, ale mnie zastanawia za co dali się sprzedać tzw. kumaci z sektora C... O foodtruck'u już słyszeliśmy, ale to chyba była ściema.
|
Cytat:
A teraz pomnóż od 3 do 4 tysięcy biletów na finał PP na dolny łuk dystrybuowanych przez wiadome środowiska gdzie z klubu wyszły za 120 a do kibiców doszły po 200. Robi wrażenie? Tłumaczy? A to jeden przykład. Pisał tu o takich rzeczach niejaki GrassSnake ale specjalny wątek podobnie jak kilka innych nie podobających się obecnym władcom forum wyleciał. Przynajmniej ja nie mogę znaleźć. A sporo tam było ciekawostek o Jarosławie i jego osiągnięciach. |
Eksperymentem na skalę światową jest to, że Królewski zarządza klubem piłkarskim tak, jakby zarządzał cyrkiem.
|
Cytat:
Ani Ty. ani ktokolwiek inny gdyby robił takie jaja jak one, ale miał przy tym trochę oleju nie ogłosiłby wcześniej niż to konieczne, że mimo extra wpływów z pucharów udało mu się poprowadzić klub na minus kilkanaście baniek rocznie. Co do łatania dziury to mam nadzieję, że zdoła sprzedać obiecującego reprezentanta u ileś tam Krzyżanowskiego za 1,5 może 2 mln zł. Zawsze coś. Niech kombinuje- dzwoni do muska i innych kolegów. Jak to mówią: masz głowę i ch. więc kombinuj. |
Cytat:
Temat z WK myślę, że zamyka temat poważnego inwestora, który wejdzie w Wisłę, zanim ta upadnie pod ciężarem swojego zadłużenia. Nikt normalny już raczej nie kupi spinów z jakimś potencjalnym, ciekawym pomysłem. Bo co to może być? Texom kupi 5% akcji? |
Kolejny eksperyment autorstwa Krolewicza. Największym eksperymentem w dziejach tego klubu to jest fakt iż taki gość jest jego właścicielem i kiedy nastąpi totalne jebniecie tego wszystkiego.
|
Farmazonicie co najmniej od 3 lat jak to w kolejnym wszystko pierdyknie, a Królewski tylko się z tego śmieje, bo nic takiego nie ma miejsca.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl