Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

DJ Hazel 02.05.2009 17:00

wiecie co...ja jestem załamany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sami jesteśmy sobie winni!!!!!!!!!!!!!Nie chce mówić ale mistrzostwo chyba papapa:(

Kyno 02.05.2009 17:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DJ Hazel (Post 718961)
wiecie co...ja jestem załamany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sami jesteśmy sobie winni!!!!!!!!!!!!!Nie chce mówić ale mistrzostwo chyba papapa:(

A jak za tydzień wygramy z Legią, to co wtedy powiesz ?

sagan42 02.05.2009 17:02

nie wierzę, to jakiś koszmar.... jeszcze samobój !!!!!

tylko_na_kilka_dni 02.05.2009 17:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 718958)
To jest to czego Skorża nie umie wpoić naszym grajkom, czyli gry do końca.

za to Urban potrafi. Przypominam, ze bramke zdobyl jakis baran z ŁKSu.

JacobusTSW 02.05.2009 17:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jasnyGwint (Post 718953)
buahahaha, wszyscy potrafią wygrywać w doliczonym czasie tylko nie my.

http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=515912 przypomnij sobie ten mecz, a potem mów, że wszycy potrafią, a my nie...

Ogryzek 02.05.2009 17:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dubi (Post 718960)
szlak człowieka moze trafić ... ale sami sobie jestesmy winni! powatrzam,sami sobie jestesmy winni.
Legia jedzie do nas po remis, zagra z kontry.chyba nikt temu nie zaprzeczy.

Niekoniecznie - jeśli Lech wygra z Ruchem jutro a za tydzień ze Śląskiem to remis Legii też nic nie da, będą musieli walczyc o wygraną bo inaczej łyknie ich Lech.

Ale mimo wszystko lepiej żeby Lech zgubił punkty jutro a My musimy liczyć tylko na siebie i grać o zwycięstwo. Szkoda tego remisu z Piastem....

Stavanger 02.05.2009 17:06

Dobra, dobra, tylko moi drodzy Wiślacy nie popełniajcie samobójstwa. Legia, grając kompletny piach zgarnęła 3 punkty dzięki jakiemuś Sierantowi w 94 minucie. Tak samo Arka może Fojutowi dziękować z 1 punkt. Bez Rzeźniczaka i z taką grą Legia się nie zamuruje bo wie, że ją Wisła wkręci w ziemię i zleje aż równo!:)

killzone 02.05.2009 17:06

Cos czuje ze w lecie Siernta zoabczymy w Legii :lol:

No coz pobawilismy sie w Wielkopolan, jednak mysle ze za tydzien mimo obecnosci Choto powieziecie nas z 3,4-0 Taka prawda. Nie wierze w to ze z taka gra uda nam sie zremisowac. Wiadomo ze wszytsko jest mozliwe, ale nie teraz i nie w takiej formie jakiej jestesmy.

Jutro dobrze by bylo gdyby Lokomotiv Wronki zremisowal z Ruchem, ale tez znajac zycie bedzie braka z 93 minucie ;)

I nie martwcie sie, jestescie najblizej MP ;)

DJ Hazel 02.05.2009 17:07

Kyno nawet jeśli wygramy z Legią to co nam to da jak Lech będzie wygrywał wszystko do końca fuksem?!!!!I powiesz że sami nie jesteśmy sobie winni?!

Stavanger 02.05.2009 17:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 718977)
Cos czuje ze w lecie Siernta zoabczymy w Legii :lol:

No coz pobawilismy sie w Wielkopolan, jednak mysle ze za tydzien mimo obecnosci Choto powieziecie nas z 3,4-0 Taka prawda. Nie wierze w to ze z taka gra uda nam sie zremisowac. Wiadomo ze wszytsko jest mozliwe, ale nie teraz i nie w takiej formie jakiej jestesmy.

Jutro dobrze by bylo gdyby Lokomotiv Wronki zremisowal z Ruchem, ale tez znajac zycie bedzie braka z 93 minucie ;)

I ty kibicujesz Legii? Wiara w drużynę to podstawa. Ale ogólnie to ładny piach na Ł3 daliście, ale taka piłka. Tak samo w Gdynii było.

wygladajacyzzachmury 02.05.2009 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 718977)

ta , pojedziemy do Łodzi oddamy 56 strzałów i będzie remis 1:1 znając życie to samo w Gdańsku

jak dla mnie jak wygramy z Legia to daje nam to tyle , że nie spadniemy na miejsce poza Uefa. ****y do kąta ja chce na waaaaakacje!

Ogryzek 02.05.2009 17:11

Tak do gorących głów - mecz meczowi nierówny - jak czytam takie "powieziemy ich 3-0" to mnie śmiech ogarnia. Kiedy ostatnio wygraliśmy z Legią łatwo miło i przyjemnie?

Legia grała z ŁKS o 3 punkty żeby się nie zmęczyć, ale na nas zmobilizują się jak zwykle i nie odpuszczą więc wyluzujcie. Ja 1-0 dla nas biorę w ciemno:)

sagan42 02.05.2009 17:11

nastepna kolejka jest decydujaca
kto powygrywa ten zostaje w grze

Polonia Warszawa - GKS Bełchatów 9 maja, 14:45
Wisła Kraków - Legia Warszawa 10 maja, 17:00
Śląsk Wrocław - Lech Poznań 9 maja, 16:15

jeszcze tego brakuje zebysmy na 6te miejsce spadli !!
ja tam sie boję, żeby Bełchatów nie wygryzł nas z EUROPA LEAGUE !!!

AS82 02.05.2009 17:12

Popatrzcie na tebele ejsli wygra Odra (poki co prowadzi 1-0) i Lechia to mamy dwóch kandydatów do spadku :D
Tego szczescia co Amice i Legii moze nam zabraknac w ostatecznym rozrachunku na koniec ligi.Mistrz bylby czyms extra,ale patrzac na obecna sytuacje to gra w Pucharach to podstawa a wiec musimy być na pudle.

Aro1234 02.05.2009 17:15

Najlepiej, jakby naszą ligową "wielką" trójkę pogodził Bełchatów. Nikt nie zasługuje na Mistrza... ;]

Gordian 02.05.2009 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 718958)
To jest to czego Skorża nie umie wpoić naszym grajkom, czyli gry do końca.

A .......isz jeden z drugim. Już was się czytać nie da :evil:. Tak Legia jak i Lech czy Wisła do ostatnich sekund atakują, tak samo mają wrzutki i tak samo strzały rozpaczy. Problem polega na tym, że te dwie pierwsze, w tym sezonie, sezonie mają szczęście i im wpada wszystko, a Wisła tego szczęścia nie ma.

eMTe 02.05.2009 17:16

Ruch wcale nie jest bez szans w meczu z Lechem. Jest to ostatnia drużyna, która pokonała pyry w lidze i drużyna, która w tym tygodniu wygrała na Łazienkowskiej. Po za tym dla nich punkty są również bardzo potrzebne, więc nie odpuszczą. Lech gra u siebie gorzej niż na wyjazdach. Pewnie do 90 minuty będzie się męczyć Leszek, a na w 93 strzeli farfocla : /

killzone 02.05.2009 17:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Stavanger (Post 718980)
I ty kibicujesz Legii? Wiara w drużynę to podstawa. Ale ogólnie to ładny piach na Ł3 daliście, ale taka piłka. Tak samo w Gdynii było.

Tak kibicuje Legii od bardzo bardzo dawna, ale to co widze teraz co sie dzieje ze stylem gry to naprawde nie napawa mnie optymizmem. Niestety nie wygralismy u Was od 97r. w tym czasie zdolalismy 2 razy zremisowac(2002 i 2006).

AS82 02.05.2009 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 718990)
Najlepiej, jakby naszą ligową "wielką" trójkę pogodził Bełchatów. Nikt nie zasługuje na Mistrza... ;]

No i wtedy Cupiałzwolni Skorże i zatrudni Ulatowskiego :D

Kibic_1906 02.05.2009 17:24

Jaki Toudi z tego Sieranta , stoi jak sierota piłka w niego wpada a zresztą szkoda gadać..Ja tylko nie wiem z czego sędzia 4 min doliczył bo wcale przerw nie było w grze takich długich.

unpredictable_wislaczka 02.05.2009 17:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez franas (Post 718981)
I już najbardziej skrzywdzone kundelki szczekają o jakiejś niesprawiedliwości życiowej :/

????

Na pewno nie możemy mówić,że my nie gramy do końca,bo im bliżej końcowego gwizdka,tym coraz mocniej naciskami. A brakuje tylko tej piłki w siatce,tak jak wczoraj niestety :/
A jutro kciuki za Ruch,bo mają szansę wygrać

Stavanger 02.05.2009 17:48

Nie ma co przeżywać meczu Legii. I nie ma co mówić, że Legia ma superfarta. Ta bramka to ewidentny samobój gracza ŁKS, a nie cudowna akcja Legii w ostatniej minucie. Mają nad nami 2 punkty przewagi, jak Lech wygra jutro będzie miał tylko jeden. Spójrzcie na plan 27. kolejki. Lech jedzie do Wrocławia, Legia gra z Wisłą. Więc wszystko się jeszcze zmieni.

For_FuN_ 02.05.2009 18:01

Frankowski to jest klasa sama w sobie...szkoda, ze ma takich partnerow ;), ale asyste i tak zaliczyl.

koyoot 02.05.2009 18:13

O ja .......e, jaki dramat robicie... Ludzie to przeciez caly mecz utrzymywal sie wynik 0:0. Gdyby nie to ze chwila dekoncentracji takim wynikiem zakonczylby sie mecz! Nie wyrokujcie jeszcze Mistrzostwa poki co Wisla ma 2 pkty straty do Legii i nic absolutnie nic nie wskazuje jakbysmy mieli stracic mistrzostwo bo walka jest do konca o to. Opamietajcie sie troche , ludzie...

Grisza1 02.05.2009 18:16

Tydzien temu my bylismy w siodmym niebie, dzis oni, za tydzien kolej na nas:) I tak bedzie do konca, Ktos z 5 zespołów tego mistrza zdobędzie. A kto? Dziś to wróżenie z fusów i tyle. Trzeba miesiac wytrzymac i juz.

felipe 02.05.2009 20:25

Jutro dwa mecze.
Co ciekawe - każdy wynik jaki padnie jutro będzie miał jednocześnie plusy i minusy - bo ew potknięcie Lecha lub Polonii (świetna wiadomość dla nas) oznacza pogorszenie sytuacji Lechii.

Idealnie zatem byłoby, gdybyśmy mieli dwa remisy.

madenn 02.05.2009 21:09

załamałem się kiedy usłyszałem wynik meczu Legii , ledwo bo lewdo ale to oni sa blizej ( teoretycznie) mistrzostwa , tak jest kiedy nie wygrywa się z Piastem

Arkas 02.05.2009 21:54

Cóż jak pech to pech. Kiedyś to my strzelimy gola pod koniec. Choć raz już nam się to udało kiedy graliśmy z Odrą na wyjeździe.
Lech musi choć raz mieć jakąś wtopę, bo jeśli nie to lipa straszna.
I Wisła za tydz jeśli nie wygra to też nieciekawie bo Bełchatów coś ostro jedzie.
4 kolejki do końca a o mistrza walczy 5 drużyn... Żebyśmy tylko nie wypadli za tydzień z tego grona...

diablo885 02.05.2009 21:57

Arkas- nie wypadniemy.. Legia jedynego dobrego zawodnika jakiego ma to Iwanski i nie koniecznie jest w formie tylko dobrze wykonuje stale fragmenty gry, tak to reszta druzyny gra piach

MatMario 02.05.2009 23:19

Zaczynają się kolejki cudów. Jagielonia przgrywa z Odrą i cudowna reanimacja Arki. Z 3:1 robią remis 3:3 a to co zrobił Fojut to dla mnie czyste s****ysyństwo! Najpierw podał do Nicińskiego a później strzelił sobie gola sam w 93 min. Już nie uwierzę w takie coś, dla mnie ten koleś sprzedał mecz, na bezszczelnego, na chama...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl