![]() |
A powedz tylko czy to ktos w miare perspetywiczny/czy stary i czy z wolnego transferu czy za gruba kase....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wole przeczytać na oficjalnej i być w siódmym niebie niż teraz tylko czekać jak jutro potwierdzą.
Ps.Zbymak i macios,jak będą te transfery to dlaczego teraz a nie wcześniej. |
W tym temacie można trochę rozmyć?
To ja powiem, że śmiałbym się, gdyby tym grajkiem z zachodu był Darek Dudka. :-) |
Cytat:
|
Cytat:
Zbymak - nie pisz juz nic wiecej bo robisz ludzia nadzieje a przeciez sam piszesz ze "Mozliwy jest taki scenariusz" a oni mysla ze to jest na 1906% pewne |
Ja tam bym chciał Ronaldo może stary może ma lekka nadwagę ale by tak dawała czadu u nas :D A przecież w Brazylii dużo nie zarabia. I to nie jest ani wschód ani zachód bo prawie w tą i w tą tyle samo dlatego myślę że to musi być on :D
Do tego jak by się udało zakontraktować Raula mielibyśmy atak marzeń oboje chwilowo bez kontraktów nic tylko podpisywać <haha> |
wiec o ktorej godzinie mozna spodziewac sie konferencji prasowej?
|
Cytat:
|
Cytat:
Pożyjemy zobaczymy :) |
Widzę, że dzisiaj połowa towarzystwa ma z głowy przespaną noc :D
|
Cytat:
|
Stawiam,że to będzie Roger:P
|
Hehhe no pocisną Zbymak teraz połowa forum nie będzie spać :P . Jesli bedzie budził kontrowersje to sadze że jest to nie najmłodszy zawodnik i bedzie to Polak.
|
Zapowiada się ciekawie :D
|
Niee no kurde kontrowersje :(
Uche połączony z Dudką o twarzy Dolhy image Beto :D |
Ja mam jedno pytanie.Kiedy konfa czy cóś??
|
Cytat:
|
Roger mi sie nie widzi
|
Cytat:
|
Jeżeli ma wzbudzać kontrowersje to musi to być zapewne jakiś były zawodnik Legii lub Lecha.Roger??Saganowski??Mięciel??Reiss??:D a może Marcin Żewłakow??;>
|
Cytat:
|
Jakby to był Uche to miazga :D ja *******e,uruchamia mi sie neo kidd :] a mialem sie nie dac wciagnać w to,czuje skonczy sie banem na miesiac :). niech przychodza sami najlepsi :D ot co.
|
Zbymak juz stop bo patrz co narobiles :foch:
|
O wiem już zastanowiłem się to na pewno Jest Mario Lewandowski nasz nowy boiskowy król :D Boże proszę dajcie sobie już spokój. Miałęm tego nie robić ale napiszę wam transfery.
jutro Raul wtorek M. Lewandowski środa o dziwo nie Makinwa tylko Joe Cole przegrał zakład z Basałajem o dwa laty gry w Wiśle za darmo!! A założy się o to że nie zagra ani minuty na mundialu. I udało nam się podkupić Lechowi Mido tak że LIGA MISTRZÓW W TYM ROKU NASZA!! OPANUJCIE SIĘ!! |
Żuraw wraca :D
|
Na TWSD jest artykul o transferowej ofensywie. Pisza, ze jutro moze dolaczyc nowy napastnik, ktory moze zostac nowym kapitanem druzyny.
Wiec pewnie Zurawski. |
ZBYMAK - twoje posty staly sie inspiracja dla redakcji i potwierdzaja to co pisales :P
Piszą że nowy napastnik może być jutro i moze zostackapitanem a więc ŻURAW wraca ;) |
Coś mi się wydaje, że może to być Maciek Żurawski. W sumie to przydałby się. Myślę, że mimo wieku w naszej badziewnej lidze stanowiłby o sile naszego zespołu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl