![]() |
Kolana ma w gorszym stanie niż Kmiecik... więc pasuje do Oldbojów ;)
|
Cytat:
|
Kiedy i gdzie kolejny mecz Naszej drużyny?
|
Chwila moment zaraz przecież Konrad Gołoś nie może grać w piłkę przecież ma problemy wtf?
P.s i Cleber może już grać dziwne.... |
I Szymek bez nóg też...
ludzie, Wy nie wiecie, jak "gra" się w oldbojach? |
Goły nie może trenować! Jeden meczyk tygodniowo nikomu krzywdy nie zrobi.
|
A gdzie nasi si Oldboje rozgrywają swoje mecze ?
Dziwi mnie , że Cleber gra ostatnio odmówił przecież Limanovii ze względów zdrowotnych. Było wyraznie napisane, że nie będzie grał bo zabronił mu tego lekarz. |
Cytat:
|
Kasperczak na dniach ma objąć jakąś reprezentację w Afryce, poleciał na rozmowy- info nieoficjalne ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sezon długi. Borussia będzie grać na wielu frontach. Błaszczykowski jeszcze zdąży się nagrać. Byle go omijały kontuzje i będzie dobrze. :-)
|
Panowie co z Singlarem?
|
|
Cytat:
O kurcze i jak po statach widac w podstawowym:) |
Ja bym wolał, żeby Kuba z Brożkiem grzali ławy. Wtedy można by zrobić podchody pod ich wypożyczenie :)
|
Cytat:
|
Brożka do Wisły? No nie wiem... wczoraj przeciwko Gruzji niewiele pokazał (najlepszy był moment gdy Peszko schodził z piłką z lewego skrzydła w pole karne i pozostali piłkarze wymieniali potem sobie podania przed linią szesnastki. Paweł stał za linią Gruzinów mając przed sobą tylko bramkarza i... obserwował z zaciekawieniem co koledzy wyczyniają. To, że podanie do niego było w tym momencie niemożlwe, pewnie nie wiedział).
Już widze jak gra na klepke z Maorem czy Ivicą...:rotfl: |
Cytat:
Brożek by nie pograł teraz u nas ? Bez sensu. Właśnie teraz miałby z kim. Nie płakałem jak większość gdy odchodził, widząc jego braki. Ale zmysłu do gry kombinacyjnej nigdy bym mu nie odmówił. A co z Rasiako podobnym Genkowem (to nie obraza, dla mnie są łudząco podobni piłkarsko) kiedy on wymieni jakąś klepkę z Ivicą czy Meliksonem ? :) |
Cytat:
Genkow do Rasiaka? eee, on do gry kombinacyjnej jest dobry, czasem nawet za bardzo kombinuje :rotfl: |
Cytat:
|
nie no Tofik teraz padlem , wiem zze na tym forum Brozek ma jakas wyjatkowa taryfe ulgowa , ale zeby porownywac go do Genkowa ? to sa inne swiaty inna pilkarska klasa napastnikow
dzieki bogu ze ten najgorszy chyba okres w ataku wisly nareszcie sie definitywnie zakonczyl |
Cytat:
|
Jak Pawłowi chce sie grać, jest zajebisty.
|
Cytat:
|
otoz to!
gdyby nie pawel-macham rekami i strzelam raz na 5 setek-brozek , marcin-jak mi trener podskoczy pojde do rogali-baszczynski i mauro-zwalniam kazacych biegac trenerow-cantoro to moglismy miec obecny poziom sportow-organizacyjny juz z Petrescu |
Brożek bardzo by się przydał, jest idealny do gry kombinacyjnej.. przypominam akcję jego i Błaszczykowskiego w LE z Feyenordem chociażby..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl