![]() |
|
Cytat:
Jakieś potwierdzenie, że z Robakiem się kontaktowali i odnośnie czego? Z tego co wiem to była wersja Weszło, że rozmawiamy z Robakiem. |
Cytat:
Edit: Darek, jedynie przytoczyłem cytat skąd pochodzi info. |
To Mateusz Świecicki jest wyrocznią ??
Pytam bo nie wiem, może jak coś dzienikarze piszą to jest to pewne. |
Albo była to podpucha Jego menadżera i chciał tym ugrać coś więcej z klubem, z którym naprawdę negocjuje.
Albo było coś na rzeczy, tylko Robak za paczkę fajek nie zgodził się grać - w sumie to może być Jego ostatni dobry kontrakt w karierze.\ Święcicki nie jest wyrocznią, ale Jacek "wodogłowie" B. też nim nie jest. |
Ten Bieszczad to jest jakiś żart? Przecież on się nie sprawdził w Sandecji, gdzie zrezygnowali z niego po paru miesiącach i sprowadzili Cabaja... Pyry oddają go bez żalu.
|
Cytat:
|
tak się składa że Robak by się przydał, taki Robak jest lepszy od Genkova, a tym bardziej od Sikora.
|
Cytat:
Mam wrażenie, że Genkov ostatnią rundę w większości przeleżał dupą na murawie, machając łapami i drąc się "Panie sądzio, oni mnie znowu przewrócili." |
Jesteśmy jak Legia... Wyciągamy najlepszego "perspektywicznego" gracza z Lecha...
|
Menadzer Genkova dostal zielone swiatlo na rozmowy z klubami z Turcji...
Kto ostatni gasi swiatlo ? (Jasne, ze nie gra teraz dobrze, ale niestety w zamian przyszedlby za niego zapewne jakis mistrz z V ligi Uzbeckiej, ktory od 2 lat nie gral w pilke. Wiec lepiej zeby jednak zostal) |
A co się stanie jak Bednarz sprzeda lub zwolni wszystkich graczy? Cupiał rzuci kasę i będzie druga Barcelona?? ;]
|
Bardziej Manchester City albo PSG ;)
|
Cytat:
|
Może jakiegoś syna szejka załatwi Bednarz... On (syn) będzie grał a szejk sypnie kasą na transfery... Jacku działaj!!
|
Cytat:
|
Cytat:
AC Milan też mówił niedawno że na 101% nie przyjdzie do nich Ballotelii, a dziś proszę oficjalne info że za 23 mln jednak tak :P |
e tam. jedyne co mowili, że za drogi, a nie że nie przyjdzie bo coś tam. ale zawsze powtarzali, ze jak city spusci z ceny to przejdzie i "do transferu daleka droga".
a u nas takie porownanie,bo szrot sprowadzamy, darmowy, o ktorego nikt sie nie bije, ktory nie gral w pilke wiele czasu itd... |
Jak Wilk przychodzil to tez chyba dementowali , a po za tym nie wyobrazam sobie rundy z samym Sikorskim,nawet pikniki nie kupia karnetu. Myslalem ze juz gorzej byc nie moze , jednak dla Jacka B nie ma rzeczy niemozliwych.
|
Transfer Robaka do Wisły będzie kretynizmem wszechczasów. Widać brak pomysłu na budowę zespołu.
|
Michael Owen negocjuje z Wisłą. Wypożyczenie do końca sezonu.
|
Cytat:
|
Oficjalna strona Wisły Kraków poinformowała że Jan Frederiksen nie zostanie piłkarzem Białej Gwiazdy a po tygodniu Fredziu podpisał kontrak z Wisła.
Lepiej sie wstrzymac bo jeszcze Robaka mozemy zobaczyć w Wisle. |
Ja myśle ze Jacek z wygladu to nawet wykapany szejk ,pomaluje jeszcze sobie czarną farbą brode i kupi nam Balloteliego.
|
Wydaje mi się, że o Gerarda Bieszczada możemy być spokojni. Przeszedł w końcu testy sportowe.
Do tego podebraliśmy go Amice. Tylko jakoś dziwnie media o tym nie trąbią... |
Cytat:
|
Z kół zblizonych do ministry sportu J. Muchy dochodzą słuchy, że Zdzisek Kapka podjął indywidualny tok treningowy i ma zamiar wzmocnić atak Wisły w tym sezonie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jednak najważniejsze w tym momencie to definitywnie zamknąć na korzyść sprawę powrotu Małego! |
O ile każde z ostatnich idiotycznych posunięć, jestem w stanie sobie wytłumaczyć czy to brakiem funduszy czy głupotą osób decyzyjnych w Wiśle, to sprawa tego Bieszczada mnie przerasta.
Lech nauczony przykładem Bereszyńskiego (czy jak go tam zwą) na pewno nie dopuściłby do straty kolejnego zdolnego zawodnika. Więc jeśli jego puszczają bez najmniejszego żalu, a mieli go przez kilka miesięcy u siebie, to co on sobą reprezentuje i WTF ta Wisła robi ?! Jedyne sensowne wytlumaczenie jakie przychodzi mi na mysl jest takie, ze Primel, ktory byl trenerem bramkarzy w Lechu, go pamieta i dostrzega w nim cos czego zaden inny klub i trener nie jest w stanie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:21. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl