![]() |
heh najpierw sURMA, teraz kOKOSZKA, to może dOLHA ? Pisałem to już wcześniej... zobaczycie, że krzysiu wróci na R22 w jakiejs roli w przyszlosci i bedziecie walic jana ze nie wiecie o co b....
|
a co z surmą , bo nie odnotowałem ?
|
został trenerem juniorów
|
Cytat:
|
Cytat:
Znowu tam.... |
Legia przebiła leszka?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeżeli tylko kasa od Legii za Carlitosa i Wojtkowskiego wystarczy na spłatę długu wobec miasta i pensje do końca roku to nic tylko ładnie zapakować i odesłać do stolycy.
Jesteśmy w takiej sytuacji, że Legia nie jest dla nas rywalem - zupełnie inne cele. Oni walczą o grupę LE my o przetrwanie... Takie czasy... |
Cytat:
Zresztą on jest ciągle młody i zaliczył zbyt mało meczy by się czymś szczególnym wykazać a na pewno stać go na więcej. |
To jasne to co piszesz najlepiej by został. Ale jeśli to czy go puścimy ma decydować o tym czy przetrwamy jako klub to wybór będzie prosty.
|
Cytat:
Małe prawdopodobieństwo że brak finalizacji transferu Kamila zdecyduje w jakiś znaczący sposób na funkcjonowanie klubu, choć oczywiście w pełni rozumiem te obawy. |
Cytat:
|
Car(L)itos rozumiem. Trudna sytuacja finansowa zrozumiem. Ale No do .... Wafla. Mam nadzieje, ze z tym Wojtkowskim to plotki a nawet jesli sie interesuja to zobaczą środkowy palec. To jest 'poki' co jedyny chłopak, na którym mozemy zarobić w przyszłości konkretne pieniadze. Duże większe niz jakies 1.5 mln euro.
|
Nie znam Wojtkowskiego i nie wiem co on ma w głowie ale bardzo prawdopodobne, że po otrzymaniu oferty ze stolycy i jej ewentualnym odrzuceniu przez nas zacznie mieć muchy w nosie i tyle będzie z niego pożytku.
Inna sprawa - taki transfer Wojtkowskiego byłby sygnałem dla jemu podobnych że warto przyjść do Wisły i trochę się wypromować. I idealnie wpisuje się w nową politykę klubu. |
Cytat:
Ale jeśli jest rozsądny - to wie że ten sezon będzie jego. Niemal pewny plac i szansa na zabłyśnięcie. |
w kosmos.,.,
|
Cytat:
Ale najprawdopodobniej i to trzeba będzie przyjąć |
Co do Surmy, to nie chce mi się tego komentować. Ostatnie dni to ciągłe strzały we własne stopy.
Co do Kokoszki, to - moim zdaniem - Głowacki ma ograniczone możliwości i znajomości, a Wisła słabą pozycję negocjacyjną, stąd ten, a nie inny wybór. Słabe, ale chyba trzeba się z tym pogodzić, jeśli przyjąć, że to skutek braku doświadczenia dyrektora sportowego i problemów finansowych klubu. Mogli Urygi nie przeganiać rok temu, on nam żadnych numerów nie wycinał, znosił szyderę kibiców, grał jak potrafił. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Jezeli mamy kogos sprzedac zeby sie ratowac to sa to Carlitos i Arsenic, zaden Wojtkowski bo to bylaby kpina. Gosc ma 20 lat, kontrakt jeszcze na 2 lata, moze grac w nastepnym sezonie bardzo dobrze, dostawac wiecej szans przez co pojawia sie zainteresowani jego uslugami. A co teraz mozemy za niego dostac od Legii 100/200/300tys? bo ile on gral w poprzednim sezonie? ktos pisal, ze w 22 meczach ale pewnie nawet 200 minut nie osiagnal i oni maja potem zarobic na jego transferze zamiast nas? nie mozemy sobie na to pozwolic.
|
Wojtkowski lubi się z Carlosem stąd nie zdziwi mnie jego ewentualne przejście tam. Byłaby to większa szkoda niż Carlos, chociaż ....a jak o tym myślę że nasz goleador tam idzie to mnie .... strzela.
|
@wolfy
Carlitos to były cuda. Imaz cud. Llonch cuda. Dla mnie po prostu zawsze trafią się jakieś niewypały. Podobno Legia kupując Wojtkowskiego i tak by go chciała wypożyczyć do Sosnowca. Może więc sam Wojtkowski nie bedzie naciskał na transfer. |
Wiktoruk nie podpisze kontraktu z Miedzią, w której był ostatnio na testach. Teraz testy w Rakowie, ciekawe co jest na rzeczy. Kasa czy umiejętności? Ale chyba to drugie.
|
Cytat:
"a nie, czekaj". Cytat:
|
Cytat:
Przede wszystkim to Wojtkowski w tej kwestii ma póki co, niewiele do powiedzenia. Jesli natomiast jestesmy w tak tragicznej sytuacji, ze musimy go sprzedać- to po prostu moze trzeba zastanowic sie czy nie lepiej zacząć to wszystko od nowa. Bo za pol roku/rok nie bedzie kogo sprzedać a i tak długi nie znikną. Myśle, że większość kibicow Wisły nie ma ochoty oglądać konania klubu a'la Widzew czy Ruch. |
Cytat:
|
O co właściwie chodzi ze Surmą? Pamiętam że rzucił koszulką- z czego się jakoś tłumaczył. Pamiętam że poszedł do ległej - ale już nie pamiętam czy uciekł czy bez spinek odszedł. Coś jeszcze?
|
hm.....mam trochę kasy na koncie.
Co, kogo moge kupic? swoja droga dziwne ze nie odzywaja sie ogarnieci ludzie teraz, z chęcia wykupu kart pilkarzy. |
Z tym Wojtkowskim to bym się nie zapędzał za bardzo... gość jest połamańcem, co go pchną to on upada z kontuzją, także na niego tak specjalnie bym nie liczył w tym sezonie. Ale mam nadzieję, że mimo wszystko stanie na nogi i powalczy o fajny zagraniczny kontrakt... dajcie spokój, legia to ogóry...
|
Cytat:
Teraz jesteśmy po prostu biedni. Poza tym, z obecnym czynszem za grę przy Remonta 2.5 mln rocznie to sobie możemy pomarzyć o szybkim wyjściu z długów. A jak wyladujemy w 4 lidze to przez 3 lata nawet nie pomarzyny o grze na Reymonta. |
Wojtkowski to mega talent dla mnie. Trochę za mało szans dostawał. Moim zdaniem powinien teraz cały sezon grać i dopiero go sprzedać. Nie możemy wszystkich do 7 puścić.
|
Ciekawe czy na Carlosie jeżeli pójdzie do Legii zaciąży klątwa Krzysia M. - chcę do Ligi Mistrzów, chcę pograć w pucharach, chcę ..... Mam przeczucie, że tak właśnie będzie....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl