Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

tofik 21.01.2013 19:16

Nie poradzi sobie w Legii bo tam go będzie opieprzał Ljuboja.xd Jakby się przejmował takimi rzeczami to może kończyć kariere.

domin_czyzyny 21.01.2013 19:36

Biton to taki "koń trojanski". NIECH IDZIE DO LEGII, TO BYŁABY ŚWIETNA WIADOMOŚĆ!

Ładnie opakowany z zewnątrz, pięknie prezentujący się na filmach, strzela na nich piękne bramki to prawda (jego jedyny plus). Ale prawda jest taka, nie potrafi grac kombinacyjnie, jest wolny, pewnie chce zarabiać dużo kasy, blokuje miejsce innym, jest obcokrajowcem z wielkim kinolem. Byłem pewien, że w Standardzie nie zrobi kariery.

Ja za nim nie tęsknie, owszem pamiętam i widziałem Jego bramki - najwięcej sprawiła mi radości ta strzelona Twente na wyjeździe, chociaż chwilę mogliśmy się czuć u tych patałachów górą.

Lysy 21.01.2013 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1295587)
Biton to taki "koń trojanski". NIECH IDZIE DO LEGII, TO BYŁABY ŚWIETNA WIADOMOŚĆ!

Szkoda, że Genkovem się nie zainteresowali :-)

pierdek18 21.01.2013 20:45

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...la_Krakow.html

kolejny przykład "profesjonalizmu" łysego.....

westersyl 21.01.2013 21:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pierdek18 (Post 1295597)
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...la_Krakow.html

kolejny przykład "profesjonalizmu" łysego.....

To Wisła ma przesłać certyfikat czy związek ? Nie wiem jak to jest do końca.

Cytat:

Jakby się przejmował takimi rzeczami to może kończyć kariere.
Przynajmniej we Francji jak Daniel brał się za trenerkę to go wywalano w Legii jest inaczej. Takie rzeczy jednak nie wychodzą do mediów może dlatego nie rozumiesz ale Biton nie dogadałby się z Ljuboją na boisku i jestem tego 100% pewien.

arti 21.01.2013 21:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1295591)
Szkoda, że Genkovem się nie zainteresowali :-)

Możnaby wtedy za Genkova ściągnąć jakiegoś snajpera z prawdziwego zdarzenia... np. Zahorskiego:haha:

JrQ- 21.01.2013 23:59

Na siłę próbujecie stworzyć napastnika idealnego.
I co z tego, że Biton nie ma szybkości, jak ma inne ważne cechy: świetny strzał, umiejętność gry w polu karnym.
Np. Genkowa przewyższa niestety w każdym elemencie gry (no może poza grą głową - nie piszcie, że w bronieniu, napastnik nie jest od bronienia)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ooona (Post 1295568)
Zachowujesz się tak, jakby to było Twoje prywatne forum.
Naucz się "facecie" szanować zdanie innych. Kobiet także, tu nie obowiązuje szariat.
Dla mnie obaj są tak samo słabi jak Ty i ten Twój intelekt.
Bez odbioru!

bez spiny - po prostu wkurzają dziwne, tendencyjne opinie, poparte nieprawdziwymi faktami
personalnie nic do Ciebie przecież nie mam ;)

Lysy 22.01.2013 00:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1295604)
Możnaby wtedy za Genkova ściągnąć jakiegoś snajpera z prawdziwego zdarzenia... np. Zahorskiego:haha:

Lub bardziej na czasie obecnej polityki... Frankowskiego :foch:

Wojtas 22.01.2013 00:11

Ludzie mowicie ze Biotn słaby.Ok moze tez nie dokonca sie sprawdzil ,ale u nas swoje gole strzelał.

ale hola hola,przypomnijcie moze kto u nas gra w jego miejsce?

Sikorski? ktory potka sie o pilke

Boguski?-ktory potka sie o pilke

Genkov? ktory o pilke sie nie potyka,bo cały czas lezy

...

sami widzicie ze jedn Bioton bylby lepszy niz cale to trio -pasujace do Izolatora Boguchwała.

leyzer87 22.01.2013 00:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1295625)
sami widzicie ze jedn Bioton bylby lepszy niz cale to trio -pasujace do Izolatora Boguchwała.

Od Izolatora to proszę się odpierwiastkować. Każdy kto widział jak wygląda ich murawa i jak wygląda nasza powinien rozumieć o co mi chodzi.

arti 22.01.2013 09:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1295625)
Ludzie mowicie ze Biotn słaby.Ok moze tez nie dokonca sie sprawdzil ,ale u nas swoje gole strzelał.

ale hola hola,przypomnijcie moze kto u nas gra w jego miejsce?

Sikorski? ktory potka sie o pilke

Boguski?-ktory potka sie o pilke

Genkov? ktory o pilke sie nie potyka,bo cały czas lezy

...

Jakby pojawiło się info, że wraca do nas do 90% forumowiczów by się cieszyło. A tak to wg wielu jest zdrajcą i cieniasem, który nie poradził sobie w jakże słabym Standardzie.
W takiej formie jak 1,5 roku temu (1,5r... a jak to się wydaje dawno..:/ ) i z kilkoma sensownymi partnerami to spokojnie strzela te 15 czy nawet 20 goli w lidze. Czy to mało?
Cóż... czasy się zmieniają, kiedyś spokojnie wygrywaliśmy rywalizację o grajków z L (np. Tata, Olo, Szymek), dziś (oby chwilowo) musimy się oblizywać:(

cfa 22.01.2013 09:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1295624)
Lub bardziej na czasie obecnej polityki... Frankowskiego :foch:

Tyle, że ten Frankowski mimo wszystko zawstydza większośc ligowych napastników ^^
A Legia weźmie go góra na pół roku bo przecież podpisali Bereszyńskiego z amikorza :)

Lukasz 22.01.2013 15:28

Hehe no nie moge. Według SE, nasz były piłkarz, RadoMatu zapłacił za sex 1700 zł.

http://babol.pl/kat,1025465,title,SE...l?ticaid=5fee0

Gazeta pisze także o udziale w aferze popularnego "RadoMatu". 25-letnia Klaudia G. z Ostrołęki twierdzi, że odbyła z nim stosunek. - Spotkanie trwało krótko, tj. odbyłam z nim stosunek seksualny i on zapłacił mi za to (...) Faktycznie on dał mi za seks 1700 zł - cytuje modelkę "SE". Próbowaliśmy skontaktować się z Radosławem Matusiakiem, usłyszeliśmy jedynie pocztę głosową.

willow 22.01.2013 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1295702)
Hehe no nie moge. Według SE, nasz były piłkarz, RadoMatu zapłacił za sex 1700 zł.

http://babol.pl/kat,1025465,title,SE...l?ticaid=5fee0

Gazeta pisze także o udziale w aferze popularnego "RadoMatu". 25-letnia Klaudia G. z Ostrołęki twierdzi, że odbyła z nim stosunek. - Spotkanie trwało krótko, tj. odbyłam z nim stosunek seksualny i on zapłacił mi za to (...) Faktycznie on dał mi za seks 1700 zł - cytuje modelkę "SE". Próbowaliśmy skontaktować się z Radosławem Matusiakiem, usłyszeliśmy jedynie pocztę głosową.

Ja pierdziu, ale sknera... ;)

El'kabat 22.01.2013 23:58

1700zł to juz dupy we franticu sie bardziej cenią :rotfl:

piter116 23.01.2013 15:10

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...m_jedna_rzecz/

Cytat:

A najpiękniejsze i najgorsze wspomnienie?
Najlepsze to na pewno dwa gole w derbach – pierwszy dał nam mistrzostwo, a drugi pewność, że zostaniemy jedyną drużyną z Krakowa w ekstraklasie.

gypsy 23.01.2013 18:53

Nietypowy gość na wczorajszym sparingu Wiślaków ;)
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...56337185_n.jpg

KrzychooR 23.01.2013 21:01

To ma być Ilie Cebanu? Robi kariere w Rosji?

TOMEK 11 23.01.2013 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KrzychooR (Post 1295820)
To ma być Ilie Cebanu? Robi kariere w Rosji?

jacuś załatwi powrót tego Buffona wschodu:rotfl:

Karherop 23.01.2013 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TOMEK 11 (Post 1295822)
jacuś załatwi powrót tego Buffona wschodu:rotfl:

i po co ta kpina ? lepszy "Buffon " wschodu, niż bufon na forum

Troche szacunku do obcokrajowca który przez 2 lata u nas praktycznie nauczył się perfekt polskiego i zżył z klubem jak mało który zawodnik na jego miejscu . Życzyłbym sobie takiego podejścia do sportu jak Illie u każdego naszego 'zagranicznego' zawodnika . Nie doznalibyśmy na pewno tylu porażek i nie musielibyśmy żądać wyrzucenia połowy graczy z drużyny .

KrzychooR 23.01.2013 21:28

Nie chcę być złośliwy ale gracze którzy w Wiśle grzeją wiecznie ławę łatwiej uczą się języka polskiego niż Ci którzy grają często... Ilie i Milan są podręcznikowymi przykładami... Mają chyba więcej czasu na integrację w klubach...(nie piłkarskich)

tofik 23.01.2013 21:45

Jest to bramkarz.Jeszcze może się łudzć, że teraz nabiera doświadczenia a po 30 jego kariera "odpali" :)

Proud 23.01.2013 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1295823)

Troche szacunku do obcokrajowca który przez 2 lata u nas praktycznie nauczył się perfekt polskiego i zżył z klubem jak mało który zawodnik na jego miejscu . Życzyłbym sobie takiego podejścia do sportu jak Illie u każdego naszego 'zagranicznego' zawodnika . Nie doznalibyśmy na pewno tylu porażek i nie musielibyśmy żądać wyrzucenia połowy graczy z drużyny .

Do tego moim zdaniem posiadał umiejętności dzięki którym byłby obecnie naszym pierwszym bramkarzem.

Wojtas 23.01.2013 23:52

Cytat:

Porównajcie chociazby Ilie do Kirma i przy tym leniu Ilie to wzór.

cfa 24.01.2013 08:19

Andraż bidulek nie mógł się z nikim dogadac nawet po angielsku, chyba posługiwał się jakimś zapomnianym dialektem ...

TOMEK 11 24.01.2013 09:09

Cytat:

był hujowy.m bramkarzem to po pierwsze i najważniejsze, a że robił to co powinien w kwestiach pozasportowych i dzisiaj mamy mentalnych i moralnych patologów w składzie to ich możemy piętnować, chwalić normalność?

arti 24.01.2013 09:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TOMEK 11 (Post 1295854)
był hujowy.m bramkarzem to po pierwsze i najważniejsze, a że robił to co powinien w kwestiach pozasportowych i dzisiaj mamy mentalnych i moralnych patologów w składzie to ich możemy piętnować, chwalić normalność?

Trenerzy tak ocenili, a jak było naprawdę?
Trela i Kaczmarek też dostali kopa swego czasu, a dziś chyba byśmy nie płakali jakby ten Trela przyszedł do nas.

szprotson 24.01.2013 09:45

czym różnił sie Pawełek przed przyjściem do Nas od Treli teraz? Czym ?

mistico 24.01.2013 11:17

Trela ? Mało mamy w kadrze piłkarzy "jednej rundy" ? :)

TOMEK 11 24.01.2013 11:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1295855)
Trenerzy tak ocenili, a jak było naprawdę?
Trela i Kaczmarek też dostali kopa swego czasu, a dziś chyba byśmy nie płakali jakby ten Trela przyszedł do nas.

i dziwnie nie poznali się na nim w 11 klubach?

http://www.transfermarkt.de/de/ilie-...ler_42300.html

błagam...

arti 24.01.2013 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mistico (Post 1295877)
Trela ? Mało mamy w kadrze piłkarzy "jednej rundy" ? :)

On dopiero zaczął.
Każdy miał kiedyś pierwszą rundę.
Potem szedł w górę (a Wisła pluła sobie w brodę), zatrzymywał się na jakimś poziomie albo spadał.
Trafić piłkarza jednej rundy i podciągnąć go, żeby zagrał 10 lepszych - piękna sprawa.
Jeszcze lepiej (taniej) znaleźć takiego, który u nas zagra tą pierwszą rundę i kolejne na wysokim poziomie.
A skończy się pewnie powrotem Pawełka w lecie :D:D

cfa 24.01.2013 11:57

A ja się zastanawiam czy na tą chwilę mamy trenera bramkarzy ? :> Jacek tnie koszty więc kto wie ...

adus1906 24.01.2013 12:05

ktoś tam ich zawsze potrenuje na treningu ;p Jacek może doszedł do wniosku że po co płacić trenerom jak może sam iść trenować i więcej zarabiać :D

_ukoL 24.01.2013 12:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 1295882)
A ja się zastanawiam czy na tą chwilę mamy trenera bramkarzy ? :> Jacek tnie koszty więc kto wie ...

Można obciąć koszty przecież. Bramkarze sami się rozgrzeją, a potem do klatki. Jak w meczach A-klasy. :haha:

adus1906 24.01.2013 12:09

no i niech całą klubową karierę grają ciągle w tej samej koszulce jak już mówimy o A- klasie xd :D

R33 24.01.2013 12:14

Nie wiem czy pasuje. Bo to nie jest aspekt sportowy:

http://www.cgm.pl/aktualnosci,28110,radek_majdan_rozpoczyna_kariere_ muzyczna,news.html

Cytat:

Radek Majdan rozpoczyna kariere muzyczną

The Trash wchodzi na scenę

The Trash – efekt połączonych sił popularnych polskich muzyków i producentów współpracujących z czołówką polskiej sceny pop/rock, w który dodatkowo zaangażował się niegdyś popularny sportowiec, a dzisiaj gitarowy wymiatacz. Dzięki bezkompromisowym, energetycznym kompozycjom połączonym z odważnymi tekstami skutecznie wymykają się skostniałym ramom polskiej branży muzycznej. - czytamy w oficjalnym info - Żywiołowość, rockowy pazur i pełne charyzmy występy na żywo to ich wizytówka. Nadchodzi nowa jakość! Nadchodzi The Trash!

Skład:

Piotr Konca – gitara/voc
Gitarzysta zespołu Ira, The Trash. Współpracował z z takimi artystami jak Patrycja Markowska, Magda Femme, Sylwia Wiśniewska, Justyna Steczkowska i inni.

Sebastian Piekarek – gitara/voc
Gitarzysta Patrycji Markowskiej, The Trash. Wspólpracował z takimi artystami jak Doda, Kasia Kowalska, Ira, Wojtek Pilichowski, Daab i inni.

Radek Majdan – gitara
Popularny sportowiec, który piłkarskie korki postanowił zamienić na gitarę i wzmacniacz, a przedmeczowe zgrupowania na trasy koncertowe. W zespole The Trash rozpoczyna swoją przygodę z profesjonalną muzyką.

Marcin Kleiber – bas
Gitarzysta basowy Dody, The Trash. Współpracował z takimi artystami jak Kasia Kowalska, Dogbite, Orbita Wiru, Geisha Goner i inni.

Radek Owczarz – perkusja
Perkusista Patrycji Markowskiej, Edyty Bartosiewicz, The Trash. Współpracował z takimi artystami jak Kasia Kowalska, Wojciech Pilichowski, Jerzy Połomski i inni.

adus1906 24.01.2013 12:20

Majdan na gitarze ;p mógł się zgadać z dodą może by go wzięła jako starego dobrego "znajomego" :P

ooona 25.01.2013 01:19

No i Dudu sobie w Legii nie zagra.
http://transfery.przegladsportowy.pl...990,1,971.html
Wcale się temu nie dziwię>

mitmichael 25.01.2013 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ooona (Post 1295963)
No i Dudu sobie w Legii nie zagra.
http://transfery.przegladsportowy.pl...990,1,971.html
Wcale się temu nie dziwię>

Nie zagra bo ma isc do APOEL-u
http://transfery.przegladsportowy.pl...038,1,972.html

gooro33 25.01.2013 21:58

Melikson właśnie wyszedł na ostatnie 20 minut...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl