Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

kreseq 09.11.2010 18:59

GW podaje ze on go PRZEPROSIL, wiec gdzie to niby spiecie? Jesli po przeprosinach to recydywa od zarzadu jak sam zarzad podobno "pouczyl" zawodnika.

Ten szmatlawiec sie stacza totalnie.

zbymak 09.11.2010 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez iiYama (Post 1008163)
Wychowawcy zatkali chociaż szkrabom uszy?

Najpierw go przeprosił z odleglosci 2 metrow a potem jeszcze pozdrowil z 20 metrow slowami ku,ped

Gwiaździsty 09.11.2010 19:12

Przyjście na trening tego pismaka z GW-na można odebrać tylko jako jego ewidentną prowokację. Pewnie szukał pozywki na nastepny temat. Szkoda, że zamiast wypisywać co powiedział Mały nie znalazł się nikt kto by sprawę załatwił odpowiednio. Trzeba było tego RoManowego pajaca wyprosic z treningu, tłumacząc mu za rogiem by juz wiecej na teren Wisły nie przychodził.

PvD 09.11.2010 19:16

Gwiaździsty w obecnym świecie dotyczy to również tego na Wiśle. osoba X do Y powie co myśli o osobie Z np Z to ch..... ale gdy spotkają się w trójkę albo XzZ (siema jak leci, a spoko a u ciebie) lub YzZ (ty co tam ciekawego w świecie, zobaczymy co dziś na konferencji, masz nowego laptopa? zajebisty sprzęt gdzie kupiłeś) to głaszczą się po główkach wszyscy. Gdyby ktoś chciał zrobić porządek z dziennikarzami plującymi na Wisłę (pomijam sprawę z Małym) to by zrobiono. Tylko nie ma odważnych.

7 kotów 09.11.2010 19:17

To Jaworowi sie dostalo ?
Hehehheee... dobrze tak fantascie.

“dziennikarz” jak z koziej dupy trąba. Kłamca porownywalny do tego cymbala z PS co zmyslil wywiad z Mijailoviciem.

Po mordzie powinien dostac, a nie po uszach.

Tak sie wlasnie zastanawialem czy “pj” w podpisie artykulu o ATAKU to nie Jawor.

Brawo Maly.

PvD 09.11.2010 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1008186)
To Jaworowi sie dostalo ?
Hehehheee... dobrze tak fantascie.

“dziennikarz” jak z koziej dupy trąba. Kłamca porownywalny do tego cymbala z PS co zmyslil wywiad z Mijailoviciem.

Po mordzie powinien dostac, a nie po uszach.

Tak sie wlasnie zastanawialem czy “pj” w podpisie artykulu o ATAKU to nie Jawor.

Brawo Maly.

Kocie nie sądziłem, że staniemy po tej samej stronie :)

Tak Piotr Jawor znany jako PJ :)

Kiedyś też o mało nie zdecydowałem się mu liścia sprzedać ale uszanowałem miejsce jakim jest pawilon medialny:lol:

Gwiaździsty 09.11.2010 19:37

Najgorsze jest to, że przecietny kibic nie wie że taki PeJe własnie obok niego przeszedł, bo gdyby wiedział to odpowiednio umilił by mu zycie na stadionie i obiektach Wisły. A tak to bezkarnie może przenosic i rozsiewać insekty z ul. Kałuży. Jeszcze prezesunio Basałaj bieże go w obronę. Szkoda tylko, że kibice Wisły nie mogą liczyć na taka obronę prezesa po POZnaniu*. Byłego działacza Ekstraklasy S.A. zresztą.

picasso 09.11.2010 19:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1008197)
Najgorsze jest to, że przecietny kibic nie wie że taki PeJe własnie obok niego przeszedł, bo gdyby wiedział to odpowiednio umilił by mu zycie na stadionie i obiektach Wisły. A tak to bezkarnie może przenosic i rozsiewać insekty z ul. Kałuży. Jeszcze prezesunio Basałaj bieże go w obronę. Szkoda tylko, że kibice Wisły nie mogą liczyć na taka obronę prezesa po POZnaniu*. Byłego działacza Ekstraklasy S.A. zresztą.

kto go zna niech trzaśnie fotkę,skan i na forum.moze mu sie co kiedy przylepi
i nie wystarczy tutaj fotka przedstawiająca "męski organ plciowy w stanie spoczynku",choć podejrzewam,ze podobieństwo byłoby jak wśród blźniaków jednojajowych.

PvD 09.11.2010 19:52

http://www.dailymotion.pl/video/x99u...nikarz-g_sport

iiYama 09.11.2010 19:55

RoMan

http://static.goldenline.pl/user_pho...9d482_huge.jpg

wierny 09.11.2010 19:57

5 sekund w Google ;)
http://www.dailymotion.pl/video/x99u...nikarz-g_sport

pan_premier 09.11.2010 20:01

a co PJ robi/robił nie chce mi sie szukać?

picasso 09.11.2010 20:03

patrząc na tą parę rozumiem już słowa piosenki "było ich sześciu,potem dwunastu...."
z drugiej strony trzepnąć takiego gościa to mozna byc posądzonym o onanizm.

Gwiaździsty 09.11.2010 20:06

To chyba jakaś para ?

wolfy 09.11.2010 20:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 1008217)
a co PJ robi/robił nie chce mi sie szukać?

Pracuje w "GW", nie zawyża tam poziomu...

Fuks 09.11.2010 20:59

Ta, i dlatego ze o 800 widzów pomylił sie w artykule to piłkarz Wisły moze zachowywać sie jak idiota i prostak, i wyzywac goscia w kazdej mozliwej sytuacji , haha genialne.

Tez za gosciem nie przepadam, ale usprawiedliwianie Małeckiego w taki sposob jest żałosne. Nie moze sie tak zachowywac, i nie ma na ten temat dyskusji, na kogokolwiek by nie trafiło, tak sie takich rzeczy nie załatwia.

Kluvi 09.11.2010 21:06

Fuks a gdzie wolfy wskazał że dokładnie o to Małeckiemu chodziło?? On tylko pokazał skrawek umiejętności pana JP..

Worcester 09.11.2010 21:14

wyżej wklejone zdjęcie ukazuje Ro Mana z forum parchatych, który to twierdzi, że 3xWTSK na derbach to Wersal, natomiast powyżej 3 powtórzeń to już antydoping? To te same osobniki?

Fuks 09.11.2010 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kluvi (Post 1008252)
Fuks a gdzie wolfy wskazał że dokładnie o to Małeckiemu chodziło?? On tylko pokazał skrawek umiejętności pana JP..

A całość ma wiekszy sens? Wątpie. Pisze bzdury, niech pisze, jego prawo. My mamy prawo go nie lubic i sie z tym nie zgadzac. Ale usprawiedliwianie prostackiego zachowania Małeckiego w taki sposób jest głupie.

lorddavy 09.11.2010 23:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fuks (Post 1008338)
Pisze bzdury, niech pisze, jego prawo. My mamy prawo go nie lubic i sie z tym nie zgadzac. .

Za pisanie bzdur powinien zostac wywalony z gazety w której pracuje ale jeśli jego szef nie widzi w tym nic złego to dla mnie ta gazeta służyc moze jedynie do podcierania dupy w kiblu. Nie na tym polega wolnosc prasy, że każdy może zniesławiac kogo mu sie podoba. Więc to nie jest problem Małeckiego a raczej nierzetelnosci pismaka, która nalezy pietnowac a nie nazywac jego prawem.

polska.mysl.szkoleniowa 10.11.2010 01:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lorddavy (Post 1008344)
Za pisanie bzdur powinien zostac wywalony z gazety w której pracuje ale jeśli jego szef nie widzi w tym nic złego to dla mnie ta gazeta służyc moze jedynie do podcierania dupy w kiblu. Nie na tym polega wolnosc prasy, że każdy może zniesławiac kogo mu sie podoba. Więc to nie jest problem Małeckiego a raczej nierzetelnosci pismaka, która nalezy pietnowac a nie nazywac jego prawem.

Nie na tym polega ochrona dóbr osobistych w KC i etyka dziennikarska oraz Ustawa o Prawie Prasowym, że pokrzywdzony przez nierzetelne dziennikarstwo może naruszyć dobra osobiste sprawcy.

7 kotów 10.11.2010 06:51

Oczywiscie, ze tak.
A jesli ktos klepnie Twoja zone w tylek, to idziesz na policje.

ewcia 10.11.2010 08:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1008345)

Mały, przeproś panią z BP i wtedy "szacunek" za całe wydarzenie. :)

Mały przeprosił dosyć szybko.

lazy 10.11.2010 08:56

Widać że Małecki ma sporą grupę adwokatów i spowiedników rozgrzeszających go "bo przeprosił".
Prawda jest taka że zachował się jak pacan. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz niestety.

Kultury nie można nauczyć. Szkoda bo jednak zawodników Wisły pewne reguły obowiązują w ramach zasady "godnego reprezentowania klubu". Jeżeli ktoś z was uważa to za godne to ja się cieszę że znamy się tylko z forum.

Sobol kiedyś zrezygnował z rozmów z prasą. Da się?

PANDEM0NIUM 10.11.2010 09:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1008380)
Widać że Małecki ma sporą grupę adwokatów i spowiedników rozgrzeszających go "bo przeprosił".
Prawda jest taka że zachował się jak pacan. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz niestety.

Kultury nie można nauczyć. Szkoda bo jednak zawodników Wisły pewne reguły obowiązują w ramach zasady "godnego reprezentowania klubu". Jeżeli ktoś z was uważa to za godne to ja się cieszę że znamy się tylko z forum.

Sobol kiedyś zrezygnował z rozmów z prasą. Da się?

Nie porównuj tych dwóch sytuacji bo są zupełnie odmienne. Sobol to ukształtowany piłkarz, który założył już rodzine i któremu rozgłos nie jest potrzebny. Taki typ. Za to szacunek.

Patryk to młody piłkarz na dorobku dla którego ignorowanie prasy znaczy medialny niebyt. A co to znaczy w życiu prywatnym chyba nie musze pisać.

rafkur 10.11.2010 09:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1008390)
Nie porównuj tych dwóch sytuacji bo są zupełnie odmienne. Sobol to ukształtowany piłkarz, który założył już rodzine i któremu rozgłos nie jest potrzebny. Taki typ. Za to szacunek.

Patryk to młody piłkarz na dorobku dla którego ignorowanie prasy znaczy medialny niebyt. A co to znaczy w życiu prywatnym chyba nie musze pisać.

Akurat patrząc przez pryzmat ostatnich miesięcy dla Małego lepszy byłby medialny niebyt - ma taką a nie inną prasę na co solidnie zapracował. Pierwsze efekty już są np w postaci bana na reprezentację od Dyzmy. Jest grupa dziennikarzy, która tylko czeka na "wtopy" zawodników. Ok, można się bawić w celebrytę i hołdować zasadzie "ważne żeby pisali" ale na takie show może sobie pozwolić zawodnik który w każdym meczu błyszczy. Niestety na tą chwilę Mały gra źle a czasami wręcz tragicznie. Co z tego, że biega, walczy jak właściwie piłka u niego zazwyczaj z punktu widzenia drużyny oznacza straconą piłkę.

leyzer87 10.11.2010 09:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1008366)
Oczywiscie, ze tak.

?? Sorry, ale ja daję w ryj.:shock:

arti 10.11.2010 10:15

Mały się zadławi śniadaniem któregoś dnia jak tak będziemy w koło macieju na jego temat.

polska.mysl.szkoleniowa 10.11.2010 10:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1008366)
Oczywiscie, ze tak.

Ale tutaj chyba trochę inna sytuacja, bo nikt Małemu rodziny nie obraził - więc i powstrzymać emocje powinno (!) być łatwiej.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 1008394)
?? Sorry, ale ja daję w ryj.:shock:

Myślę, że tak często dajesz w ryj, że nie potrafisz już dostrzec ironii.

_

Wydaje mi się, że wszystko jest kwestią zachowania i wyboru pewnego modelu zachowania. Oczywiście, są sytuacje, kiedy białemu, młodemu mężczyźnie ze środkowej Europy nie przystoi inne zachowanie, jak po prostu dać chamowi w ryj, ale tutaj nikt nie obraził matki/żony/córki Patryka, a jedynie wypowiadał się krytycznie o jego grze, zachowaniu i polityce klubu. Często kłamliwie, ale to już zupełnie inna sprawa. Człowiek cywilizowany załatwia to w sposób cywilizowany, człowiek ulicy załatwia to, jak na ulicy. Rozumiem, że Patryk nie ma pretensji do statusu moralnego arystokraty, że raczej nie zapisze się na wieczorowy kurs savoir vivre; pewnie nie interesuje go prawo i etykieta dyplomatyczna, ale jako pracownik Wisła Kraków SA jest zobligowany do nienarażania dobrego imienia spółki na szwank. Trudno o bardziej pochopne zachowanie. Ja jestem w stanie zrozumieć jego emocje, mnie pewnie by rozrywało od środka w jego sytuacji - z tą jedną różnicą, że nie mam takich umiejętności i kondycji, więc nie zostałem piłkarzem oraz z tą drugą różnicą, że nie mam takiej wytrzymałości psychicznej, więc nie zostałem piłkarzem-prowokatorem. Jeśli Patryk też ma kłopot z utrzymaniem nerwów na więzi, to może powinien mniej się angażować w prowokowanie, a bardziej w grę. Na Kirma chyba nikt nie gwizdał?

MatMario 10.11.2010 12:01

No ale jeśli nic innego nie skutkuje? Piszecie, zrobić jak Sobol. I co z tego że drużyna zrobi jak Sobol ja taki PJ napisze z nimi "wywiad"?

lazy 10.11.2010 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1008424)
No ale jeśli nic innego nie skutkuje? Piszecie, zrobić jak Sobol. I co z tego że drużyna zrobi jak Sobol ja taki PJ napisze z nimi "wywiad"?

Jak to nic innego nie skutkuje? Czy Mały (lub Wisła) występowała do gazety ze sprostowaniami, zastrzeżeniami lub pozwami?

Jak się jest piłkarzem to jest oczywiste że prasa będzie oceniać jego grę. Czasem sprawiedliwie czasem nie, ale przed tym się nie ucieknie, to samo dotyczy polityków, celebrytów i wszystkie osoby publiczne.

A co do Sobola - wszyscy wiedzą że nie udziela wywiadów więc żaden dziennikarz nic nie wyprodukuje.

Skończmy ten temat bo usprawiedliwianie złego zachowania jest coraz bardziej żenujące.

aviatorGK 10.11.2010 12:35

Dobry artykuł o Małeckim: http://weszlo.com.pl/index.php/archi...-obowizek.html

Griszka30KR 10.11.2010 13:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aviatorGK (Post 1008432)

Jednakże jeżeli faktycznie Skorża chciał ściągnąć zawodnika Wisły, to olbrzymie brawa należą się Patrykowi, który kategorycznie odmówił.

Nie wiedza czy to prawda,ale wiedza ,ze kategorycznie odmówił......co za banał :(

Robert_wislak 10.11.2010 14:01

weszlo.com.pl to podróba tego prawdziwego Weszło które słynie z pocisków na nasze bagienko, no ale wiadomość jest przepisana z gazety i gdyby to nie był fakt to można by po prostu powiedzieć, że jak ktoś chciał go nam podkupić to ten odmówił bo nigdzie nie ma zamiaru sie ruszać no ale to szmatławiec który przed meczem chce zarobić wiec ma dobra okazje do pisania głupot

PANDEM0NIUM 10.11.2010 14:02

Tutaj też o tym piszą

http://legia.com.pl/pl/29433,Skorza_...aleckiego.html

kreseq 10.11.2010 14:05

Bardzo dobrze ze Malecki nie chce grac w Legii :D Raz ze takie ruchy zazwyczaj sa klapa, dwa ze dla mnie on kojarzy sie tylko i wylacznie z Wisla, i trzy ze My juz mamy Rybusa i Paczka, trzeciego "hasającego" nie potrzebujemy :D

Griszka30KR 10.11.2010 14:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1008451)

Tak ,ale oparte na tym samym źródle:
Źródło: Fakt / własne
Przygotowane przez: Redakcja
Dodano: 2010-11-10 13:29:51

pirat.z.karaibow 10.11.2010 14:15

Tak, Filipiak chciał od nas Błaszczykowskiego.

lol

saklak1906 10.11.2010 14:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1008453)
Tak ,ale oparte na tym samym źródle:
Źródło: Fakt / własne
Przygotowane przez: Redakcja
Dodano: 2010-11-10 13:29:51

Jestem ciekaw czy sam Skorza wiedzial ze chec MAleckiego w Legi. Ten tekst dupy sie nie trzyma, tak Maciek nie wiedzial ze Malecki odmowi przejscia do Legii hahahahah.
I jeszcze kogos prosi zamiast samemu zadzwonic i przedstawic zawodnikowi wizje jego gry w nowym klubie.
Jak Skorza zacznie trenowac Cracovie w 1 lidze to tez napisza ze moze Brozia chcial ale ten odmowil.

Pisza zeby pisac a ze mecz juz w piatek to taki news ma rozglos i u nas i w Legii i w calej polsce.A reklama sie sprzedaje poprzez wejscia na strone.

qchar90 10.11.2010 16:22

http://www.weszlo.com/news/5837
dobry tekst o Małeckim
mam takie samo zdanie jak oni niech wypozycza go na rok np. do drugiej ligi angielskiej, moze tam wreszcie by dorosnął i dojrzal

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl