![]() |
GW podaje ze on go PRZEPROSIL, wiec gdzie to niby spiecie? Jesli po przeprosinach to recydywa od zarzadu jak sam zarzad podobno "pouczyl" zawodnika.
Ten szmatlawiec sie stacza totalnie. |
Cytat:
|
Przyjście na trening tego pismaka z GW-na można odebrać tylko jako jego ewidentną prowokację. Pewnie szukał pozywki na nastepny temat. Szkoda, że zamiast wypisywać co powiedział Mały nie znalazł się nikt kto by sprawę załatwił odpowiednio. Trzeba było tego RoManowego pajaca wyprosic z treningu, tłumacząc mu za rogiem by juz wiecej na teren Wisły nie przychodził.
|
Gwiaździsty w obecnym świecie dotyczy to również tego na Wiśle. osoba X do Y powie co myśli o osobie Z np Z to ch..... ale gdy spotkają się w trójkę albo XzZ (siema jak leci, a spoko a u ciebie) lub YzZ (ty co tam ciekawego w świecie, zobaczymy co dziś na konferencji, masz nowego laptopa? zajebisty sprzęt gdzie kupiłeś) to głaszczą się po główkach wszyscy. Gdyby ktoś chciał zrobić porządek z dziennikarzami plującymi na Wisłę (pomijam sprawę z Małym) to by zrobiono. Tylko nie ma odważnych.
|
To Jaworowi sie dostalo ?
Hehehheee... dobrze tak fantascie. “dziennikarz” jak z koziej dupy trąba. Kłamca porownywalny do tego cymbala z PS co zmyslil wywiad z Mijailoviciem. Po mordzie powinien dostac, a nie po uszach. Tak sie wlasnie zastanawialem czy “pj” w podpisie artykulu o ATAKU to nie Jawor. Brawo Maly. |
Cytat:
Tak Piotr Jawor znany jako PJ :) Kiedyś też o mało nie zdecydowałem się mu liścia sprzedać ale uszanowałem miejsce jakim jest pawilon medialny:lol: |
Najgorsze jest to, że przecietny kibic nie wie że taki PeJe własnie obok niego przeszedł, bo gdyby wiedział to odpowiednio umilił by mu zycie na stadionie i obiektach Wisły. A tak to bezkarnie może przenosic i rozsiewać insekty z ul. Kałuży. Jeszcze prezesunio Basałaj bieże go w obronę. Szkoda tylko, że kibice Wisły nie mogą liczyć na taka obronę prezesa po POZnaniu*. Byłego działacza Ekstraklasy S.A. zresztą.
|
Cytat:
i nie wystarczy tutaj fotka przedstawiająca "męski organ plciowy w stanie spoczynku",choć podejrzewam,ze podobieństwo byłoby jak wśród blźniaków jednojajowych. |
|
|
5 sekund w Google ;)
http://www.dailymotion.pl/video/x99u...nikarz-g_sport |
a co PJ robi/robił nie chce mi sie szukać?
|
patrząc na tą parę rozumiem już słowa piosenki "było ich sześciu,potem dwunastu...."
z drugiej strony trzepnąć takiego gościa to mozna byc posądzonym o onanizm. |
To chyba jakaś para ?
|
Cytat:
|
Ta, i dlatego ze o 800 widzów pomylił sie w artykule to piłkarz Wisły moze zachowywać sie jak idiota i prostak, i wyzywac goscia w kazdej mozliwej sytuacji , haha genialne.
Tez za gosciem nie przepadam, ale usprawiedliwianie Małeckiego w taki sposob jest żałosne. Nie moze sie tak zachowywac, i nie ma na ten temat dyskusji, na kogokolwiek by nie trafiło, tak sie takich rzeczy nie załatwia. |
Fuks a gdzie wolfy wskazał że dokładnie o to Małeckiemu chodziło?? On tylko pokazał skrawek umiejętności pana JP..
|
wyżej wklejone zdjęcie ukazuje Ro Mana z forum parchatych, który to twierdzi, że 3xWTSK na derbach to Wersal, natomiast powyżej 3 powtórzeń to już antydoping? To te same osobniki?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oczywiscie, ze tak.
A jesli ktos klepnie Twoja zone w tylek, to idziesz na policje. |
Cytat:
|
Widać że Małecki ma sporą grupę adwokatów i spowiedników rozgrzeszających go "bo przeprosił".
Prawda jest taka że zachował się jak pacan. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz niestety. Kultury nie można nauczyć. Szkoda bo jednak zawodników Wisły pewne reguły obowiązują w ramach zasady "godnego reprezentowania klubu". Jeżeli ktoś z was uważa to za godne to ja się cieszę że znamy się tylko z forum. Sobol kiedyś zrezygnował z rozmów z prasą. Da się? |
Cytat:
Patryk to młody piłkarz na dorobku dla którego ignorowanie prasy znaczy medialny niebyt. A co to znaczy w życiu prywatnym chyba nie musze pisać. |
Cytat:
|
Cytat:
?? Sorry, ale ja daję w ryj.:shock: |
Mały się zadławi śniadaniem któregoś dnia jak tak będziemy w koło macieju na jego temat.
|
Cytat:
Cytat:
_ Wydaje mi się, że wszystko jest kwestią zachowania i wyboru pewnego modelu zachowania. Oczywiście, są sytuacje, kiedy białemu, młodemu mężczyźnie ze środkowej Europy nie przystoi inne zachowanie, jak po prostu dać chamowi w ryj, ale tutaj nikt nie obraził matki/żony/córki Patryka, a jedynie wypowiadał się krytycznie o jego grze, zachowaniu i polityce klubu. Często kłamliwie, ale to już zupełnie inna sprawa. Człowiek cywilizowany załatwia to w sposób cywilizowany, człowiek ulicy załatwia to, jak na ulicy. Rozumiem, że Patryk nie ma pretensji do statusu moralnego arystokraty, że raczej nie zapisze się na wieczorowy kurs savoir vivre; pewnie nie interesuje go prawo i etykieta dyplomatyczna, ale jako pracownik Wisła Kraków SA jest zobligowany do nienarażania dobrego imienia spółki na szwank. Trudno o bardziej pochopne zachowanie. Ja jestem w stanie zrozumieć jego emocje, mnie pewnie by rozrywało od środka w jego sytuacji - z tą jedną różnicą, że nie mam takich umiejętności i kondycji, więc nie zostałem piłkarzem oraz z tą drugą różnicą, że nie mam takiej wytrzymałości psychicznej, więc nie zostałem piłkarzem-prowokatorem. Jeśli Patryk też ma kłopot z utrzymaniem nerwów na więzi, to może powinien mniej się angażować w prowokowanie, a bardziej w grę. Na Kirma chyba nikt nie gwizdał? |
No ale jeśli nic innego nie skutkuje? Piszecie, zrobić jak Sobol. I co z tego że drużyna zrobi jak Sobol ja taki PJ napisze z nimi "wywiad"?
|
Cytat:
Jak się jest piłkarzem to jest oczywiste że prasa będzie oceniać jego grę. Czasem sprawiedliwie czasem nie, ale przed tym się nie ucieknie, to samo dotyczy polityków, celebrytów i wszystkie osoby publiczne. A co do Sobola - wszyscy wiedzą że nie udziela wywiadów więc żaden dziennikarz nic nie wyprodukuje. Skończmy ten temat bo usprawiedliwianie złego zachowania jest coraz bardziej żenujące. |
Dobry artykuł o Małeckim: http://weszlo.com.pl/index.php/archi...-obowizek.html
|
Cytat:
Nie wiedza czy to prawda,ale wiedza ,ze kategorycznie odmówił......co za banał :( |
weszlo.com.pl to podróba tego prawdziwego Weszło które słynie z pocisków na nasze bagienko, no ale wiadomość jest przepisana z gazety i gdyby to nie był fakt to można by po prostu powiedzieć, że jak ktoś chciał go nam podkupić to ten odmówił bo nigdzie nie ma zamiaru sie ruszać no ale to szmatławiec który przed meczem chce zarobić wiec ma dobra okazje do pisania głupot
|
|
Bardzo dobrze ze Malecki nie chce grac w Legii :D Raz ze takie ruchy zazwyczaj sa klapa, dwa ze dla mnie on kojarzy sie tylko i wylacznie z Wisla, i trzy ze My juz mamy Rybusa i Paczka, trzeciego "hasającego" nie potrzebujemy :D
|
Cytat:
Źródło: Fakt / własne Przygotowane przez: Redakcja Dodano: 2010-11-10 13:29:51 |
Tak, Filipiak chciał od nas Błaszczykowskiego.
lol |
Cytat:
I jeszcze kogos prosi zamiast samemu zadzwonic i przedstawic zawodnikowi wizje jego gry w nowym klubie. Jak Skorza zacznie trenowac Cracovie w 1 lidze to tez napisza ze moze Brozia chcial ale ten odmowil. Pisza zeby pisac a ze mecz juz w piatek to taki news ma rozglos i u nas i w Legii i w calej polsce.A reklama sie sprzedaje poprzez wejscia na strone. |
http://www.weszlo.com/news/5837
dobry tekst o Małeckim mam takie samo zdanie jak oni niech wypozycza go na rok np. do drugiej ligi angielskiej, moze tam wreszcie by dorosnął i dojrzal |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl