![]() |
Teraz dzieci spać nie będę mogły i rano się obudzą i będą mieli mokro :)
|
Były legionista (Janczyk lub Roger) albo jakiś zawodnik po trzydziestce. Konferencja prawdopodobnie o 13/14 (jak zwykle...).
|
Kiepsko u mnie z geografia, ale od kiedy Grecja (Roger) czy Bułgaria (pedał = Karadzow?) to zachód ?
|
Zbymak,
Cytat:
Czyli co, jakiś ogór (wg Ciebie)? |
Janczyk chyba odpada bo wydaje mi się że znowu go gdzies wypozyczyli do innego klubu.
Ale co tam czekamy!!! Wszyscy!!! i nie robic już syfu bo i tak się dziś nie dowiemy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hugh Hefner zbankrutuje.
|
Krzynówek ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dajcie spokój... Wszystkim zycze miłęgo tygodnia.... :]
Nawet jakby Wam Zbymak napisał to byście nie uwierzyli...:) a to początek:) |
może Matuszczyk
|
Cytat:
RIVALDO :rotfl: edit: dajcie już spokój, bo się pogrążacie ;) |
ja podpisałem kontrakt z Wisła :P hehe nie no panowie naprawdę poczekajcie do jutra.
Obejrzyjcie sobie mecz Argentyna - Meksyk a potem szybko lulu i już będzie poniedziałek :P sory za OT :P |
maciOs, patrząc na naszą aktywność transferową w ostatnich latach - mamy prawo być sceptyczni.
|
No to zaczynamy zbrojenie. Tyle płaczu i błota co sie na tym forum wylało...
Ale po tych dzisiejszych wiadomościach życie staje się piękniejsze!!!!!!!!!!!!!! |
Dajcie spokoj, koniec strzelania poczekajcie ta jeszcze jedna Noc ;d
|
Milinković opuszcza Koszyce
MFK Koszyce oficjalnie już potwierdza, że Marko Milinković opuści klub. Pomocnik nie wyruszy jutro z drużyną na zgrupowanie przed nowym sezonem. Z informacji zawartej na stronie klubu z Koszyc wynika jasno, że Serb zmieni w najbliższych dniach barwy klubowe. - Marko Milinković wyjeżdża zagranicę. Trener Djurović wie, że nie będzie mógł liczyć na tego zawodnika w najbliższym sezonie, więc nie zabiera go na zgrupowanie - informuje Štefan Tarkovič, dyrektor sportowy klubu. Przypomnijmy, że od przynajmniej kilku tygodni mówi się że Serbem interesuje się nasza Wisła. Sam zawodnik był już nawet w Krakowie... http://wislasoccer.com/news_item_11404.htm |
A tu tak- MIrek Szymkowik powraca do piłki noznej podpisał 2 letni kontrakt z
Wisłą Kraków <lol> |
Zdymak mialem się nie dać wciągać w te gierki,ale jedna sprawa nie daje mi żyć ,napisaleś,że jutro nowym zawodnikiem nie bedzie obrońca,a każdy kolejny piłkarz po tym co przyjdzie jutro ,będzie od niego lepszy,to zakladając,że przyjdzie jakiś dobry gościu do pomocy[drogą dedukcji mysle ze to pomocnik skoro Makinwa jest dogadany] to jak dobry bedzie musial byc ten obronca ktory do nas przyjdzie? zakladam ze przyjdzie skoro nawet Jarosz to obiecał :).
|
Aż miło popatrzeć że wszyscy znów są w skowronkach..a niebezpieczny poziom syndromu "Cupiał won!" znów obniżył się do niskiego pułapu.. zobaczymy na jak długo.
Ja stawiam na Milinkovica albo na tego rezerwowego z Auxerre. Pozdrawiam wszystkich. Ave Wisła. |
Czyli jutro przychodzi........ w wtorek Milinkovic sroda Makinwa czwartek.....Mozliwy jest taki scenariusz
|
A co jak to bedzie Helton ? ;d
Nie no ma nie byc ogor to ja bardzo bym chcial zeby byl to Milinkovic ! |
w czwartek djurovski i git
|
Faza mnie chwyta jak to czytam. Zbymak całe forum jest twoje jak to się sprawdzi.
Nie śpie całą noc :) |
mysle ze Kokoszka, a macios dal zmyle
|
Czyli 4 transfery w tym tygodniu ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie uwierzycie :] Bedzie tyluu samo sceptykow co entuzjastów... Czekajcie cierpliwie... Zbymak dałes juz info to wstrzymaj sie teraz... Nie daj sie ciągnąc za język jak dziecko... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl