Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

fialo 08.08.2014 13:42

Nie żałuję ich, mam to w dupie, logiczne że zycze im wszystkiego najgorszego, ale niech to sie odbywa na zasadach sportowych. Zasady, to ogolnie slowo klucz w tej dyskusji. Kara finansowa by spokojnie wystarczyla. A, że polskie kluby = kibice, oprawy i wszystko to, czego UEFA Mafia nienawidzi, to mamy taki efekt, że ich wyruchali bez skrupułów.

Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd, nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum. Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".

PS.

Skoro wstąpiły w was nowe siły, po odpadnięciu 'najwiekszego wroga' z LM, dziękując za dyskusję, uprzejmie przypominam, że żydy grają dziś o 18, można spożytkować nadmiar energii ;)

Kocur 08.08.2014 13:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez speedfashion (Post 1371678)
Ja mam takie nieśmiałe pytanie do kibiców Legii, którzy tu zaglądają.

Nie przydałby się Wam prawnik? Mamy tu takiego jednego...

W sumie dobrze że nie gramy w pucharach bo nie zdziwiłbym się jakby naraz na boisko wbiegło 12 zawodników ;)

vabanq 08.08.2014 13:49

Los oddał to co wziął wielokrotnie nam i innym drużynom grającym przeciw Legii w lidze. Nie przypadkowo prawie 80% ligowców twierdzi, że na stadionie legii gwiżdże się pod gospodarzy, to po 1sze.
Po 2gie Legia jest sama sobie winna; to nie uefa dala dupy tylko legia. uefa mogla ta sytuacje odpowiednio zinterpretowac, ale zinterpretowali przepisy- a wg. nich w takiej sytuacji decyzja moze byc jedna-walkower. I oczywiwscie tez uwazam, ze to nie idzie z duchem sportu, ale coz, taki mamy klimat. My tez pare raze dostalismy od uefy w dupe i warszawiacy nas nie zalowali, wiec i ja ich nie zaluje.
A po 3- za pyche i nastawienie legionistow w nasza strone wypada mi tylko napisac: HAHAHA.
Tyle w temacie.

krwawy 08.08.2014 13:53

Frajerstwo dekady, może hejtować należy się nam.
Awans Lechii do LM w przyszłym roku to chyba większy śmiech niż nasz walkower.

For_FuN_ 08.08.2014 14:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1371661)
Posłuchaj pajacu z Barcelony.

Against Modern Football. Fuck UEFA.

Mówią Ci coś te dwie świete zasady ultrasow z całej Europy?! ....y z UEFA zabijają futbol na naszych oczach, papierki ważniejsze niż boisko, a banda paziow się głupio cieszy. Legii życzę jak najgorzej ale zasady kibicowskie są jasne: na pierwszym miejscu AMF !! Później lokalne animozje, zresztą z kim ja rozmawiam większość z was stadion widzi w TV. Dziś Legia jutro Lechia pojutrze Wisła. Ta mafia na każdego coś znajdzie. Dla nich liczą się tylko srebrniki. We care about money.

Fuck UEFA!

Czyli mam nadzieje, ze nie chodziłeś na mecze Wisły, kiedy ta rozgrywała mecze pod egidą UEFA? Jeśli tak nienawidzisz tej organizacji, to chyba nie dajesz nabijać im kieszeni? Obyś był konsekwentny w działaniu. Bojkot UEFA, to bojkot UEFA i tego się trzymaj. W dodatku powinieneś kibicować przeciwko Wiśle, kiedy próbuje dostać się do tych elitarnych rozgrywek, tzn. LM, bo przecież jak to? Brać pieniądze od UEFA i stracic honor? Musisz protestować, głośno i wyraźnie.

P.S - A potem taki prosi, jak to kibole Legii dzisiaj: "Proszę, zignorujcie przepisy, przepuście nas dalej" :D.

domin_czyzyny 08.08.2014 14:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1371680)
Na dodatek wygrywa każdą sprawę, za którą się weźmie.

to ja proponuję Legi, aby poleciła go do UEFA i niech reprezentuję UEFE w tej sprawie ;-) Wtedy może Legi się uda ;-)

wiertar 08.08.2014 14:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1371681)
Nie żałuję ich, mam to w dupie, logiczne że zycze im wszystkiego najgorszego, ale niech to sie odbywa na zasadach sportowych. Zasady, to ogolnie slowo klucz w tej dyskusji. Kara finansowa by spokojnie wystarczyla. A, że polskie kluby = kibice, oprawy i wszystko to, czego UEFA Mafia nienawidzi, to mamy taki efekt, że ich wyruchali bez skrupułów.

Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd, nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum. Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".

PS.

Skoro wstąpiły w was nowe siły, po odpadnięciu 'najwiekszego wroga' z LM, dziękując za dyskusję, uprzejmie przypominam, że żydy grają dziś o 18, można spożytkować nadmiar energii ;)

Nie przesadzaj.. od dziesiatek lat jest takie przepis: gra nieuprawnionego zawodnika = walkower i nie wązne czy to c klasa czy LM, zagrał 5 minut czy 90. w tym przypadku popieram Uefa.
c klasowi "działacze muszą o tym wiedziec bo inaczej dostaną - 3 pkt i w dodatku kare finansową która stanowi nie raz 1/10 budżetu klubu, więc dlaczego kluby z "poważniejszej" pólki miały by być traktowane inaczej? przepis jest przepis i nic tutaj do rzeczy nie ma AMF i inne anty fifa/uefa

kws 08.08.2014 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1371690)
to ja proponuję Legi, aby poleciła go do UEFA i niech reprezentuję UEFE w tej sprawie ;-) Wtedy może Legi się uda ;-)

Słyszałem, że jest opcja z Łysym, ale w zamian my przyjść Miklas do Was. :D

Bierzecie ? (Wiem, Miklasa nie znacie, więc pewnie powiecie: a i owszem)

domin_czyzyny 08.08.2014 14:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kws (Post 1371676)
Pół żartem, pół serio... to skoro wy tez cierpicie za zatrudnionych w klubie działaczy (jednego konkretnie):
My mamy się cieszyć, czy wam współczuć z tego powodu ? :-P
Masz racje, dobrze wam, bo to wasz właściciel go zatrudnił, a nie kibice (wtedy bym współczuł).

Poważnie:

To zawsze są sprawy kibiców, bo oni dostają najbardziej. Piłkarz ma taką kasę, ze i tak go nie boli ten brak LM, więc mijasz się z prawdą.

Za błędy działaczy płacicie tez wy....prawda czy nie ?

Gdyby UEFA zamknęła Wam trybunę, stadion lub wydała 1000 zakazów to byłbym z Wami solidarny.
Gdyby ten działacz zamknął Wam trybunę, stadion albo wydał 1000 zakazów to też byłbym z Wami solidarny.

Jednak jeśli Wasz działacz lub działaczka popełnia błąd raczej w sferze piłkarskiej niż kibicowskiej, który jest w dodatku błędem 0-1, to mam Was w dupie. To tak jakby Wasz piłkarz nie strzelił karnego (albo 2 ) :haha::lol:

Cytat:

niestety nie, regulamin nakazuje walkower

Cytat:

Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd,

ja zawsze myślałem, że jesteś z Krakowa, ale jeśli masz do Wa-wy 400 km to musisz być z Zakopaca albo Nowego Sącza ;-)

Cytat:

nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum.

to tak jak ja. Mam L w "wielkim poważaniu", ale gdyby coś takiego przytrafiło się ....ie zza miedzy to co innego, wtedy radośc byłaby przeogromna ;-)

Cytat:

Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".

nie jest to zgodne z duchem gry, ale co zrobić. Celtic by ich pozwał do sądu i mieliby przejebane, musieliby wypłacać im rekompensatę, bo pewnie zamiana Celticu na Legie nie byłaby możliwa.
Prawo UEFA to jeden wielki burdel, z tym masz rację.

Bronex 08.08.2014 14:16

Jakim klubem jest Legia każdy widzi. Wszyscy ich szczerze nie lubimy. Na grę w pucharach trzeba popatrzeć całościowo. Tutaj każdy element drużyny musi być w pełni profesjonalny i swoją lekcję odrobić. Cóż z tego ,że 6-1 w dwumeczu, jak ktoś inny przysnął i Legia straciła 13,5 mln złotych ot tak. Za 2 minuty gry nieuprawnionego piłkarza taka strata. UEFA ma takie przepisy i tyle. Teraz wyobraźcie sobie ,ze taki czyn karzą finansowo. Groteska. Każdy klub by te kary olewał i płacił haracz.

palikot 08.08.2014 14:17

Cytat:

PS.

Czy wstawianie zawieszonego zawodnika odbywa się na zasadach sportowych?
Nie wiedzieli? Zapomnieli? Pomyłka? No sorry, ale czy to Uefa się pomyliła, czy Legia?
Właśnie bardzo dobrze, że wykluczają. Jaką kare finansową preferujesz? 15 tys? 50? 100 000? I co zaraz każdy bezkarnie sobie będzie zawieszonych zawodników wstawiał, bo stwierdzi, że sam awans do LM się na tyle opłaca, że .... tam z karą. Walkower jest ewidentnie adekwatną karą. Nie wolno grać w 12 na 11. Nie wolno nie przyjechać na mecz i nie wolno aby zawieszony piłkarz grał. To są zasady sportowe. Ty chcesz, żeby Legia była uprzywilejowana. To nie są zasady sportowe.

Po drugie nie mieszałbym spraw kibicowskich do zasad gry w piłkę. Sorry, ale takie denne nadużycie, że śmierdzi mi takich ślepym, fanatycznym podejściem. Też UEFĘ nie trawię, ale trochę obiektywizmu trzeba zachować. Legia została ukarana walkowerem, my mamy radochę, ale obiektywnie trzeba przyznać, że winę ponoszą oni i pretensje mogą mieć tylko do siebie. "Miałeś chamie złoty róg..."
I tyle

rafkur 08.08.2014 14:18

Teorie spiskowe. .......enie. Kretyni nie potrafią czytać przepisów. Tak to jest jak gość w złotym łańcuchu i rozpiętej do pasa koszuli na spółę z idiotką chcą wchodzić na salony. Dalej ziemniaki sadzić albo wziąć się za żniwa bo ulewy idą a nie udawać "wielki świat".
PS Na kolejnym meczu radzę pokazać jeszcze większego wała Uefie, z pewnością spojrzą przychylnym okiem.
Kiedyś ich były idol użył w odniesieniu do naszego meczu z Barceloną określenia "walka gołej dupy z batem" - idealnie pasuje do dzisiejszej sytuacji. W relacjach kibice Legii vs Uefa aktualnie po rewanżu mamy wynik 1:3. Czekamy na ciąg dalszy.

dzollo 08.08.2014 14:20

1 Załącznik(ów)
Ciekawe podejscie do tematu na ponizszym zdjeciu...hahaha

Janusz 08.08.2014 14:24

Cytat:

Po takim czymś to nawet śmiać mi się z Legii nie chce. Tak zgolić frajerów z celticu a potem dostać w ryj przy zielonym stoliku to tragedia :/ Szczególnie, że kiedyś tam jacyś Węgrzy czy Bułgarzy w podobnej sytuacji dostali tylko karę finansową.
Obleśny prezes prawnik dał du.y, widać za głupi jest. Przecież on jako prawnik który zrobił karierę (na plecach dziadka dziekana prawa UW, ale zawsze) na pewno nie raz wygrywał z tymi co "mieli racje" ale mieli tez prawników z mniejszymi układami. Powinien zrozumieć. Nowoczesny futbol polega nie tylko na grze w piłkę ale na odnowie biologicznej, wykorzystaniu osiągnięć medycyny, organizacji klubu, marketingu, i milionie różnych kwestii. Legia wyraźnie nawaliła.
A Bułgarom nie dali walkowera tylko kare finansową bo tam zagrał gościu nie wpisany na listę a nie zawieszony za kartki. Coś jak złapią faceta w samochodzie co nie miał nigdy prawka, a jak złapią takiego co ma zakaz prowadzenia pojazdów.

Cytat:

vabanq
Los oddał to co wziął wielokrotnie nam i innym drużynom grającym przeciw Legii w lidze. Nie przypadkowo prawie 80% ligowców twierdzi, że na stadionie legii gwiżdże się pod gospodarzy, to po 1sze.
Po 2gie Legia jest sama sobie winna; to nie uefa dala dupy tylko legia. uefa mogla ta sytuacje odpowiednio zinterpretowac, ale zinterpretowali przepisy- a wg. nich w takiej sytuacji decyzja moze byc jedna-walkower. I oczywiwscie tez uwazam, ze to nie idzie z duchem sportu, ale coz, taki mamy klimat. ...
A po 3- za pyche i nastawienie legionistow w nasza strone wypada mi tylko napisac: HAHAHA.
W pełni się zgadzam

mitmichael 08.08.2014 14:25

Hahahaha a jednak walkower, beka jak jasny pieron :rotfl: bo jakis idiota nie potrafi liczyc do trzech :lol: Ktos za to beknie, nie ma chuja :D Celtic załosny bo wystapi do UEFY o walkower ale Legia załosna jeszcze bardziej

kws 08.08.2014 14:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dzollo (Post 1371698)

Skoro my z nimi wygraliśmy 6:1, a z Wami ...5:0 w maju to gdzie Wy byście byli na takim rysunku ?

Naprawdę, wrzuć coś śmiesznego następnym razem :-/

Kocur 08.08.2014 14:26

Dobra, było o Legii kilka stron, olać.

Ruch ma ciekawy wyjazd :

Cytat:

Ruch Chorzów o fazę grupową powalczy z ukraińskim Metalistem Charków
Charków od Doniecka rzut beretem - mogą mieć wyjazd życia

palikot 08.08.2014 14:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dzollo (Post 1371698)

Idiotyczne podejście....
Co jest złego w tym, że laska rucha się z facetem? Po to mają piczki, żeby to robić.
Co innego, gdyby w miejsce kobiety był koleś, lub odwrotnie był ustawiony, wtedy można uznać to za ciekawe podejście...

tomek100 08.08.2014 14:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krwawy (Post 1371685)
Frajerstwo dekady, może hejtować należy się nam.
Awans Lechii do LM w przyszłym roku to chyba większy śmiech niż nasz walkower.

Nic nie będzie śmieszniejsze niż Wasze obecne frajerstwo: prowadzić 6:1 w dwu meczu i 4 minuty przed końcem wprowadzić Bereszyńskiego - co bardziej absurdalnego można sobie wyobrazić?

dzollo 08.08.2014 14:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kws (Post 1371701)
Skoro my z nimi wygraliśmy 6:1, a z Wami ...5:0 w maju to gdzie Wy byście byli na takim rysunku ?

Naprawdę, wrzuć coś śmiesznego następnym razem :-/

Mnie to np smieszy hahaha, i nikt mi tego nie odbierze...

Moglibyscie wygrac nawet 20:0 ale koniec koncow to to oni graja dalej.

kws 08.08.2014 14:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vabanq (Post 1371684)

Jest tylko jeden problem.....komu ten los oddał, Wam czy Szkotom ? Naprawdę, sądziłem że można tu prowadzić z Wami dyskusję na poziomie. Myślicie ?

Nie lepiej, aby w lidze Wam oddali sędziowie ?

kws 08.08.2014 14:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1371702)
Dobra, było o Legii kilka stron, olać.

Ruch ma ciekawy wyjazd :

Charków od Doniecka rzut beretem - mogą mieć wyjazd życia

Polecą samolotem ? (pytam powżnie)

mitmichael 08.08.2014 14:34

Trzech winnych całego zamieszania - klub, prezes, Vrdoljak za 2 niewykorzystane karne. I jeszcze nieuprawniony Bereszynski w Lechu maja pewnie teraz niezła polewke Legia zabrała im Beresia a teraz po zamieszaniu z jego osoba nie bedzie LM.

A co do Ruchu jeszcze moze sie skonczyc tak jak z Pilznem bo Metalist to dobra druzyna. Bedzie ciezko o awans ale jakies szanse zawsze sa

mr_kwolf 08.08.2014 14:37

Metalist Charków nie będzie grął u siebie.

Najprawdopodobniej we Lwowie.

domin_czyzyny 08.08.2014 14:39

W Amice Poznań to wszyscy dziękuję za taki obrót sprawy. Zresztą nie dziwię im się. Legia podjebała zawodnika Amice, to teraz niebiosa się na nich zemściły ;-)

karas1983 08.08.2014 14:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1371603)
No jak nie identyczna, to jak się mieli na niej oprzeć? Myślisz coś? :D
To są dwie różne sprawy i dwa inne przepisy o tym mówiące...
Legia wyleciała, bo grał zawodnik WYKLUCZONY!
Debreczyn dostał tylko karę finansową, bo grał zawodnik NIEUPRAWNIONY!

Dwie różne sprawy i przepisy osobne.

UEFA odrzuciła protest Bułgarów, uznając, że występ Mate nie wnosił niczego do tego meczu, bo wynik był już rozstrzygnięty wcześniej (Uzasadnienie UEFA: "Debrecen had no interest in fielding this player for the three last minutes of additional time, when the score was so clearly in its favour")!

wwf 08.08.2014 14:52

Jak znam życie to Celtic jeszcze awansuje do Ligi mistrzów. Dla nich to będzie dar od losu i do meczy z Mariborem pewnie podejdą troszkę inaczej niż do Legii. A jak tak jeszcze wyjdą z grupy to dopiero będzie płacz w Warszawie.

For_FuN_ 08.08.2014 15:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez karas1983 (Post 1371717)
UEFA odrzuciła protest Bułgarów, uznając, że występ Mate nie wnosił niczego do tego meczu, bo wynik był już rozstrzygnięty wcześniej (Uzasadnienie UEFA: "Debrecen had no interest in fielding this player for the three last minutes of additional time, when the score was so clearly in its favour")!

Zupełnie inne sytuacje i zupełnie inne kary.

"Przypadek kiedy gra zawodnik niezgłoszony jest trochę inna – obecnie reguluje ją art. 21 ust. 3 Regulaminu dyscyplinarnego UEFA. Zgodnie z nim walkower może zostać orzeczony, (ale nie musi – tu jest różnica) o ile drużyna przeciwna zgłosi protest."

Natomiast w przypadku Legii i piłkarza zawieszonego za kartki:
"Art. 21 ust. 2 Regulaminu dyscyplinarnego UEFA (wersja na 2014 rok) stanowi, że jeśli zawodnik, na którego nałożona została kara dyscyplinarna, wystąpi w meczu (po angielsku „participates in the match”), to jest bezwarunkowo orzekany walkower. Art. 21 ust. 4 lit a. stanowi, że walkower wynosi 3-0 na niekorzyść drużyny, która dopuściła się przewinienia."

szprotson 08.08.2014 15:04

i bardzo dobrze :)

nie spodziewałem sie takiej radości w tym roku z pucharów

0 22 08.08.2014 15:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wwf (Post 1371722)
Jak znam życie to Celtic jeszcze awansuje do Ligi mistrzów. Dla nich to będzie dar od losu i do meczy z Mariborem pewnie podejdą troszkę inaczej niż do Legii. A jak tak jeszcze wyjdą z grupy to dopiero będzie płacz w Warszawie.

W Warszawie nie ma płaczu. Jest w....ienie i chęć odwetu. Będzie pielęgnowana przez rok. A jak będzie trzeba to dłużej. Jazda z ....ami.

Zapraszamy UEFA na finał do Warszawy w 2015 :)

filemon 08.08.2014 15:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez karas1983 (Post 1371717)

Bardzo fajnie, ale to nie ma nic do rzeczy. To że jeden z czynników jest taki sam wcale nie sprawia, że wyrok ma być taki sam. Przykładowo, gdy dostaniesz mandat za picie wódki w miejscu publicznym, to co, gdy będziesz prowadził samochód i też pił wódkę to również masz dostać tenże mandat? Niektórzy zupełnie nie myślą przy tym kazusie Debreczyna.

radek2323 08.08.2014 15:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1371727)
W Warszawie nie ma płaczu. Jest w....ienie i chęć odwetu. Będzie pielęgnowana przez rok. A jak będzie trzeba to dłużej. Jazda z ....ami.

Chęć odwetu ? Za co ? Wasi włodarze dali dupska i tyle :)

silver03 08.08.2014 15:17

Smokowski właśnie powiedział, że jeśli Legia odpadnie z Aktobe to jej budżet nie będzie się domykał na kwotę 13mln zł.

emj10 08.08.2014 15:23

Chyba to oczywista oczywistość. Chodzi o kasę za awans do grupy LE.

felipe 08.08.2014 15:28

Sprzedać Bereszyńskiego do Benfiki i budżet się zbilansuje ;)

Lukasz 08.08.2014 15:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1371727)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1371734)
Chyba to oczywista oczywistość. Chodzi o kasę za awans do grupy LE.

Jak nie dojdziecie do finału LE, zwiększycie 'zobowiązania' o utracone przychody również z tego tytułu? :D

emj10 08.08.2014 15:40

Nie sądzę, aby było wpisane to w budżecie na ten rok, ale zawsze finał LE będzie finałem pocieszenia ;)

kws 08.08.2014 15:44

"11 października 2014 roku reprezentacja Polski rozegra mecz eliminacji Euro 2016 z Niemcami. Trzy dni później, 14 października, Polacy podejmą Szkotów. Oba mecze odbędą się na Stadionie Narodowym w Warszawie."

Ta historia ze szkotami, może mieć jeszcze kolejną odsłonę....będzie gorąco coś czuje, mimo że to październik :)

Glazik 08.08.2014 15:48

Teraz mozemy doceniac czesty brak zmian podczas meczow w wykonaniu naszego Smudzinio... :D
Naturalnie kibicowalem Celtikowi w tym dwumeczu ale decyzje uefa uwazam za sqrwys***o... wynik rzecz swieta!!! 5 minut kopacza w skali 186minut calego dwumeczu jest niczym.NIe mozna przystawac na uklady w mafijnej federacji..

1q2 08.08.2014 15:53

Co gorsze, przepis który za zwykłą pierdołowatą pomyłkę jednej osoby, może pozbawić klub kilkadziesiąt mln zł, czy kierownik drużyny który wykłada się na przepisie który powinna mieć w jednym palcu?

Jeden plus dla kibiców, jeśli przejdą tubylców, w LE zazwyczaj lepsi kibicowsko rywale, tańsze bilety, no i szansa żeby nie dostać w.......u w każdym meczu;)

Swoją drogą dużo tu gdybania i za szybko się tą Legię w LM widziało
Na dziś jedyna realna strata to kasa za wejście do 4 rundy ,dzień meczowy w 4 rundzie i punkty do rankingu.Reszta to teoria i melodia przyszłości.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:01.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl