![]() |
Cytat:
|
czy tylko mi niedziała strona www.o2.pl?
|
Cytat:
Nie przejdzie odpalanie rac. Za duzo niebieskich bedzie w poblizu. |
w sobote na którym sektorze będą "siedziały" Fan Kluby?
|
Cytat:
|
Szukam KONKRETNEGO nagrania z przyśpiewkami: "WISŁA KRAKÓW - BIAŁA GWIAZDA", "Biała Gwiazda na niebie się mieni" oraz "Po burzy Słońce wychodzi zza chmur" . Musi być bardzo dobre nagranie pod względem dźwiękowym. Z góry dzięki :-)
|
Cytat:
|
jakie polecacie kluby/puby w centrum żeby zarezerwować stolik na finał LM???
|
Cytat:
|
Cytat:
lub większy format: http://www.multikino.pl/krakow/aktua...okaz,1702.html |
Cytat:
Cytat:
http://emoty.blox.pl/resource/minibyebye1.gif |
Cytat:
działa..... |
Posiada ktoś jakieś materiały (linki, dokumenty) nt. zastosowania komputerów i nowoczesnych technik w sporcie?
|
Witam,
Czy mógłby mi ktoś podać link do RSS'ów od TWSD? :) Nigdzie nie mogę znaleźć... |
Czy kobieta w ciazy jest chroniona od pierwszego dnia ciazy?? TZN.czy moze zostac wtedy zwolniona czy juz nie??
|
Cytat:
Nie działa... |
Cytat:
o pracę (inna na niż miesięczna na okres próbny): nie. |
Jeśli umowa o pracę zawarta jest na czas określony (także na czas wykonania określonej pracy albo na czas próbny dłuższy niż miesiąc), a termin kończy się po upływie trzeciego miesiąca ciąży - taka umowa ulega przedłużeniu do dnia narodzin dziecka. Umowa wygaśnie jednak w dniu porodu, a Matka nie będzie mogła korzystać z urlopu macierzyńskiego ani wychowawczego. Będzie miała jedynie prawo do zasiłku macierzyńskiego po ustaniu ubezpieczenia.
|
Cytat:
|
A jezeli ta umowa trwa do konca roku 2010??
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/www/external.php?type=RSS2 jak masz telefon z obsługą RSS to też sobie wpisz ten adres i masz szybko newsy Wiślackie za nie więcej niż 20 gr. ;) |
Cytat:
:-p |
Cytat:
|
Cytat:
obecnie skupiłem sie na tych modelach Samsung ES15, ES55, NV4, PL50, S1070, P1000, L310W Wydawało mi sie, że najlepszą rozwiązaniem będzie PL50 albo L310W |
ma ktoś jakiś wzór podania o umorzenie opłaty za warunek??
proszę o p.w. |
Cytat:
z tych dwoch lepszy bedzie- moim zdaniem- L310W. Przede wszystkim ogniskowa i odpowiednik dla 35mm lepsze, poza tym czulosc iso tez ok, reszta 'dodatkow' typu programy lampy, nagrywanie filmow itd standardowa jak w kompaktach. co do samsungow sie nie wypowiem, fotografuje dwoma nikonami- s 80 i drugim, kompaktem z serii coolpix. Z obydwu jestem zadowolona, wiec akurat nikony moge z czystym sumieniem polecac. Moze np cos takiego- http://www.nokaut.pl/aparaty-cyfrowe...ctDescriptions ? |
Mam nastepujace pytanie. Jesl natomiasti ktos gral w COD 5 SP oczywiscie ^^
Mam ostatnia misje "ruskami" no i musze wejsc do Reichstagu, ale nigdzie nie mam miejsca ani jak wskoczyc zeby tam wejsc. Dlatego pytanie jest takie czy to blad gry? Badz jest jakies "magiczne przejscie"? Bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje! ^^ |
Jak dojdziesz pod główne schody, to musisz powoli wchodzic na nie i czekać na komendy tego rezkowa czy jak mu tam mama dała.On tam będzie się darł co chwile i potem przy ostatnim wale czekasz a on krzyknie chodź za mną, potem strzeli w cos mur sie zawali i otworzy przejscie.
|
Panowie Wiślacy, potrzebuje dwie karty Multisport. Może ktoś ma takie cuda w firmie i mógłby odsprzedać? :>
|
Bardzo dziekuje ^^ Jestes wielki :D Musze sprawdzic :P
|
Potrzebuję sprawdzonego sposobu na gołębie:
wie ktoś co zrobić by nie siadały na balustradzie balkonu i nie srały gdzie popadnie? Wiem, że mogę naszpikować ją gwoździami (oczy coś takieg), ale nie chciałbym widzieć muru berlińskiego co rano po obudzeniu... jest jakiś patent typu waleriana na koty? |
Cytat:
Albo takie coś: http://allegro.pl/item635068624_tasm...lebie_30m.html |
Cytat:
Aparat ma być dla żony. Która głownie patrzy tylko na wygląd, ja wolalbym połączyć wygląd z czymś porządnym. Do czego aparat? Do normalnych zdjęc. Na wakacjach, iprezach itp. Obecnie mamy coś takiego Pentax Optio 60 i najbardziej co nas wkurza to gdy robi zdjęcie trzeba złapać zielone światełko, na czerwonym nie da się zrobić oraz zdjęcia z lampą nie wychodzą najlepiej. Od znajomych widzieliśmy zdjęcia z lapmą i są lepsze. Cena tak do 550 złotych. Czyli mówisz, że z tych wszystkich najlepszy L310W ? A jak sie prezentuje Olympus FE-3010 Pytam z ciekawosći bo miałem w planach go kupić, ale żonie się tył aparatu nie spodobał. Ja przy kupnie patrzyłem najbardziej na ilość MP oraz na wyświetlacz aby był 2.7 Reszta to dla mnie niestety czarna magia, dlatego bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam |
Cytat:
co do wygladu- L310W chyba jest dosc neutralny... nie oceniam jednak, sama mam swojego nikona w obudowie z ciemnoszarej stali i sie sprzedawca dziwil, ze nie chce jakiegos innego bialego czy rozowego aparaciku, ktore sa tu cytat: "takie kobiece":P |
Cytat:
|
Czy dalej można kupować pakiety MultiPOP w Orange? Coś czytałem że podobno multipop ma zniknąć po tej ostatniej promocji Orange 29gr/min do wszystkich.
|
Gdzie, w Nowej Hucie zakupie książeczkę sanepidowską ?
|
Gdzie w Gdańsku blisko centrum/stare miasto/okolice plaży można kupić szaliki i koszulki Lechii ?
|
Cytat:
Jeśli już jesteś w centrum to nie lepiej się wybrać do sklepu Jako na stadionie? 5-10 minut tramwajem od Dworca Głównego. PS od Starówki do plaży to dość spory rozrzut :-) |
ok. dzięki
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl