![]() |
Cytat:
A winnym słabych wyników będzie oczywiście Maaskant/Moskal/Probierz/Kulawik. Jak zawsze. |
Cytat:
|
Cytat:
post w 20.02 i następne... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ludzie, nas na Bitona zwyczajnie nie stać. Nie przy kilkumiesięcznych zaległościach w wypłatach dla innych zawodników...
Dlatego cała ta dyskusja jest zwyczajnie DEBILNA. Pozbawiona jakiegokolwiek realnego kontekstu. Równie dobrze moglibyście spierać się o to czy brać Ronaldo, czy Fabregasa. |
No właśnie druga runda w jego wykonaniu powinna uciąć wszelkie spekulacje na ten temat. Jakby był takim uber napastnikiem to by w tej Belgii chyba trochę więcej grał. Myślę, że trener się na nim poznał.
|
biton to ten grajek który stał na połowie rywala bez zaangażowania ... Owszem strzelał ale nie po wypracowanych sytuacjach przez siebie a kogo? no właśnie kogo... I jeszcze kilkuletni kontrakt mu chcecie dać? wtedy tu już zupełnie by się nie ruszał "Czy się stoi czy się siedzi.. pieniądz się należy" - a jak pieniędzy brak to sprawę skierować do FIFA
Biton się nie sprawdził ! i już. W WIŚLE nie ma dla niego miejsca. |
Chciałbym żeby każdy zawodnik tak sie nie sprawdzał jak Dudu.:) A co to za argument że nie wypracował?.
|
O ile pamiętam to Biton potrafił też sam sobie sytuację wypracować i sam strzelić z daleka, więc nie przeginajcie....
|
Pomijajac, ze ten pomysl jest teraz nierealny to niesamowici sa niektorzy.. W ataku biega paralityk Sikorski, paralityk Boguski i cien pilkarza Genkov, klub sie posilkuje totalnymi anonimami zeby zwiazac jakos koniec z koncem, a tu znajda sie jeszcze tacy, ktorym sie Biton nie podoba :lol: Ludzie, modlcie sie zeby Wisla jak najszybciej mogla sobie pozwolic na taki dylemat Biton czy nie, na w ogole rozwazanie zatrudnienia takiego grajka. To bedzie znaczylo, ze jest juz bardzo dobrze w klubie.
|
Cytat:
|
zgadzam się z kolegą nestą... w obecnej sytuacji nie mamy co liczyć nawet na Bitona, więc gdyby mógł ktoś taki do nas przyjść, to byłby cud. można wszystko o nim mówić, ale nikt nie odbierze mu tych wszystkich strzelonych dla nas bramek. Sikorskiego zjadłby na śniadanie, Genkova w obecnej formie również.
|
http://www.warszawa.sport.pl/sport-w...ml#BoxSportTxt
Dudu Biton do Legii ? |
Legia się wzmocni jeszcze bardziej jak go wezmie...
U nas cisza ... |
Panowie a jak tam Maor wczoraj? Grał? Forme już załapał?
|
Cytat:
rezerwa |
Mi Dudu kojarzył się zawsze z Maćkiem Żurawskim - ten soczysty i dokładny strzał z dystansu, coś wspaniałego. Tylko Maciek był dynamiczniejszy i był lepiej wyszkolony technicznie, ale Biton miał identyczne uderzenie jak Maciek.
Oby nie poszedł do Legii. |
|
Cytat:
|
http://www.warszawa.sport.pl/sport-w...astycznie.html
Cytat:
|
Będzie mi autentycznie smutno jak go zobacze w Legii. Wiadomo, że to był tylko zwykłym najemnikiem, ale jednak dał nam trochę miłych chwil w ubiegłym sezonie. Znając życie to strzeli więcej bramek w tej rundzie niż Genkov, Sikorski i Garguła razem wzięci.
|
A tymczasem nasza była gwiazda Andraz Kirm rozegrał kolejny bezproduktywny mecz w barwach Groningen zakończony porażką 0-2. Jego obecny bilans to 16 występów i 0 bramek i 0 asyst. Forma jaką czarował u nas jak widzę podtrzymana:lol:
|
Najważniejsze, że liga nie jest corrupt, bo go gra, a nie siedzi na ławie :)
|
Byle nie do Legii,niestety takie czasy że nas nie stać nawet na Dudu Bitona,jak Legia go kupi to zrobi świetny interes bo grać potrafi i jest młody
Ledwo do nas wpadł a został najlepszym strzelcem,chyba miał 18 bramek we wszystkich rozgrywkach Legia spokojnie może mu dać kontrakt w okolicach 350tys € u nas takie kontrakty nie przejdą Ljuboja + Biton kontra Genkov + Sikorski :( Wywalili Bednarza i Legia odżyła w każdym aspekcie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kobieto - po raz drugi Ci piszę - nie znasz się, nie zabieraj głosu...
Żal czytać takie głupoty, naprawdę. Po czym wnosisz, że Biton jest słaby? |
Cytat:
Od razu mi lepiej. A już się martwiłem... |
Cytat:
|
Cytat:
Jak Pan widzi pierwsza 11 Wisły gdyby wszyscy byli zdrowi Cytat:
Dlaczego pamiętnej i dlaczego było to aż tak ważne. Z tego co mówił Moskal w ostatnim wywiadzie, to Małecki poczuł się urażony tym, że Moskal go nie uwzględnił go wtedy w swojej koncepcji i był to moment zapalny, który zapoczątkował niekorzystny splot wydarzeń zakończony odesłaniem Małego do Turcji. Widać było również , że Moskal bardziej cenił wracającego do zdrowia Genkova, niż najlepszego strzelca drużyny. Jak widać Moskal miał koncepcje z jednym napastnikiem zanim przyszedł do nas łysy wąż (bednarz pojawił się tu w marcu 2012) . |
Cytat:
Może dobijać gol Frankowskiego, może dobijać gol Baszczyńskigo, Brożka, ale jakiegoś chłopa co był tutaj z rok, coś tam kopał, co miał zarobić to zarobił i poszedł w .... jakoś Cię dotyka? |
Ja nie wątpie, że miał koncepcję z jednym napastnikiem, bo podobną koncepcję miał Maaskant, ale nie było tak, że Biton został przez Moskala posadzony na ławie i nie dostawał żadnych szans na grę - za Kazka dostał 90 minut z Górnikiem, Odense (gol), Polonią i Koroną. Rotacja to normalna sprawa i nawet jeśli w grudniu Moskal stwierdził, że woli Genkova to wcale nie oznaczało, że Dudu jest bez szans na grę. A znaczny regres formy zaliczył dopiero na wiosnę, kiedy już było jasne, że nie zostanei wykupiony.
|
Cytat:
|
Cytat:
:> |
Dudu to były świetny ruch Legii, zawodnik młody, perspektywiczny, ograny z super umiejętnościami za grosze, widać że w Liege sobie nie poradził co nie umniejsza jego aspektów sportowych. Nawet gdyby pojawił się w Polskiej Lidze jestem pewny że strzeliłby te 7-8 bramek minimum w sezonie. Mam nadzieje że wybierze FC Vaslui choć jest to mało prawdopodobne. Widziałbym go w Wiśle ale na wypożyczeniu jak wcześniej bo wykup mija się z celem po sezonie i tak chciałby odejść z przyczyn finansowych.
|
Cytat:
Generalnie mam wrażenie że to tylko medialna gierka aby wynegocjować więcej od jakiegoś innego klubu np Vaslui Dahan umieszczał już pilkarzy w Rumuni i jest chyba z tego zadowolony. |
Cytat:
Naucz się "facecie" szanować zdanie innych. Kobiet także, tu nie obowiązuje szariat. Dla mnie obaj są tak samo słabi jak Ty i ten Twój intelekt. Bez odbioru! |
Cytat:
Ljuboja NIESTETY ma obie cechy, potrafi mocno i soczyście uderzyć z dystansu, jak i wystawiać się na pozycje, dlatego nie wierzę, by mógł wygryźć Serba ze składu.. no chyba, że jest przymierzany na jego miejsce, wcale bym się nie obraził :-)) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl