![]() |
Orientuje się ktoś ile jest na tą chwile sprzedanych biletów? Jest już przynajmniej z 12 k sprzedanych?
|
gdyby do dziś było sprzedanych 12k biletów, to razem z karnetami dałoby to 23 tysiące. A do meczu jeszcze trzy dni, w takim tempie w piątek biletów by już nie było. Tak dobrze to nie ma, ale i tak powinno być przyzwoicie, pewnie ok. 6 tysięcy biletów sprzedanych, na meczu ok 23-24 tysiące ludzi.
|
Cytat:
A bardzo dużo osób bierze znajomych na mecze którzy woleliby sobie usiąśc, dopłacając 10 czy 20zł więcej. I dlatego takie osoby nie kupią biletu na G, bo tam wszyscy stoją. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale moim zdaniem zmiana miejsca z karnetu na pojedyncze mecze powinna być bardzo prosta i bezproblemowa. Ale to jak z przepisaniem biletu na inna osobę wymaga nieco elastycznosci ze strony klubu. |
Cytat:
Niestety ale taka sama sytuacja jest z zamianą osoby na wykupionym bilecie. Z tego co wiem to na Legii można na kilka dni przed meczem zmienić nawet osobę na wchodzącym karnecie, żeby miejsce nie było puste |
Cytat:
|
Mówiłem, że będzie dobra frekwencja? :)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...piatkowy_mecz/ Tak było w dniu meczu z Amiczką(Frekwencja 21100) Cytat:
Cytat:
|
będzie max 26 tysięcy (łącznie z Legią)
|
Do tej pory poszło niecałe 7000 biletów, więc jak na razie 10700karnetów, 7000 biletów, 1650 Legii więc na tą chwile jest koło 19,5 tys. Na meczu będzie 22-23 tysie.
|
Nie wiem na co komu te szacowania, czy będzie 20 tysięcy, czy 25... Ile będzie, to będzie. Mnie bardziej cieszy, że w kwestii marketingowej zaczyna się coś dziać (pomijając plakaty reklamujące mecz ;) ), chodzi mi głównie o tę dzisiejszą rozgrzewkę przed Galerią Krakowską.
|
Nie ma już biletów na sektor D.
|
Cytat:
ja się spodziewam 24-25 |
Cytat:
na D11-D12 nie ma, reszta dostępna |
Cytat:
|
jakby rozdali z 1000 darmowych biletów to pewnie tak a dali 3 na krzyż ;)
|
Cytat:
sam popierałeś :) |
Są jeszcze bilety na G?
|
Cytat:
|
na G zostało ostatnie pare sztuk
|
na G ponoć nie ma już :/
|
Cytat:
|
Prosta matematyka: jeżeli cinekw pisał że sprzedano 7 tyś plus legia i plus karnety to daje nam 19 tysięcy do środy(włącznie).Biorąc pod uwagę że dzisiaj(czwartek)sprzedadzą spokojnie z 2 tysiące to w piątek sprzedadzą 2 tysiące plus przed meczem to jest też 2 tysiące.Daje nam to działanie: 10700+1650+7+2+2+2=25 tysięcy na meczu.
|
Cytat:
-- Informujcie o kolejkach, itp a nie przewidujcie frekwencji , to bez sensu . |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/ |
Jedziemy!!!!!
Cytat:
|
Można powiedzieć, że 2/3 stadionu pełne... Plan Basałaja o 23 tys w koncu się ziścił :D
Razem z (L) jest prawie 22 klocki, no to trzeba liczyć, że frekwencja jutro nie wyższa niż 24 tys. Nie ma dramatu. |
na meczu z Legią od 1 do 85 minuty będzie średni 23 tysiące osób ;-)
PRAWIE jak "Plan Basałaja" |
Tak sobie myślę, dlaczego muszą być te głupie kasy. Nie można zakupić automatów biletowych takich jak są na przystankach mpk tylko ze zamiast karty miejskiej na kartę kibica?
|
Cytat:
|
nie no ja już mam bilet dawno, ale i tak po niego stałem a mnie to zawsze w....ia. No i żal mi osób które muszą stać do tych kilku okienek, jak można by jeszcze dostawić tak z 20 automatów tam na piętrze
|
Sprzedaży przez internet nie ma a ty tu a automatach... Poza tym to każdy kto chciał, to przyjechał wcześniej i w ogóle nie stał w kolejce.
|
Cytat:
Przy kasach 2-3 osoby |
Takie spostrzeżenie (gówno warte w sumie).
Wczoraj klub poinformował,że zostały bilety tylko na kilka sektorów o małej pojemności..a teraz okazuje się,że "tylko" 24 tys ludzi było na meczu.... sporo karnetowcow zatem wyparowało. |
Cytat:
troche przekręciłeś/aś. |
Liczba podana na meczu to ilość wykupionych karnetów + ilość kupionych biletów ?
Czy ilość osób które przeszły przez kołowrotek? |
"Vipy" raczej przez kołowrotek nie przechodzą. Tak samo się zawsze zastanawiałem czy do ogólnej liczby wlicza się dziennikarzy z loży prasowej, siedzących jakby nie patrzeć na osobnym sektorze wliczanym do ogółu jeśli chodzi o miejsca
|
Cytat:
|
Jaki jest widok z tych dolnych narożników? Warto tam iść za te 5 zł mniej?
|
To jest raczej sektor dla ludzi ktorych konfort ogladania nie jest najwazniejszy moim zdaniem
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl