Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Football Manager (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4721)

adikos1906 26.12.2011 08:52

Możesz ściągnąć stąd : http://www.centrumfm.org/grafika.html

A na jakich bazach grać? To zależy od Twojego komputera. Jeśli masz dosyć dobry to graj na dużych bazach danych, będzie więcej zawodników. Jeśli nie to lepiej grac na średnich ale żeby gra płynnie chodziła.

Pozdrawiam

arrosmay 26.12.2011 09:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szuman (Post 1204921)
mam pytanie. jak u was w grach po 2-3 sezonach wyglada Yann M'Vila? Gram ze znajomym przez internet lige francuska i u mnie prezentuje sie ponizej oczekiwan. Jakby ktos mogl zrobic screena i go tutaj wkleic to bylbym bardzo wdzieczny. Wesolych Swiat!

Styczeń 2015:
http://i41.tinypic.com/vemza9.jpg
Proszę ;)

szuman 26.12.2011 12:03

Wielkie dzieki. u mnie tak dobrze jeszcze nie wyglada ale moze to jest spowodowane tym, ze probuje go nauczyc grac jako srodkowy pomocnik? hmm no nic pora grac dalej.

Luu... 26.12.2011 14:03

spotkał się już ktoś z najnowszym patchem 12.1.1 ?

pelek 26.12.2011 21:45

Ja na takim zacząłem grać steam sam mi pobrał grę zaistalowałem dopiero wczoraj

IncognitoTSW 27.12.2011 17:47

W pierwszym sezonie Wisłą udało mi się dociągnąć do końca na 1 miejscu w tabeli. Natomiast rozbroiła mnie klasyfikacja strzelców, bo królem został... Andraż Kirm z 17 trafieniami, wyprzedzając M. Jankowskiego (16)...

Dudu 7 bramek, Cwetan 6 bramek, Maor 10 bramek

brylant17 03.01.2012 19:15

Głupie pytanie jak usunąć ligę? Jest mały + i przy ligach jak dam + to jest np. od 30.06.12 a jak minus to nic się nie dzieje wtf?

Wiślak88 06.01.2012 13:22

Mam 8 mistrzostw z rzędu, ćwierćfinały lm i półfinał le, a to ciągle amica jest "najlepszym" polskim klubem :/ też tak macie? zaczyna mnie to denerwowac.

Vitaliss 07.01.2012 18:17

podrzućcie jakąś dobrą taktykę do polskiej ligi. Gram Śląskiem.

surdut 07.01.2012 18:46

jestem po 4 sezonach Wisla.
1/4 LM
1/8 LM
1/4LM
i osttaio w finale bylem a LEch ciagle odpada w eliminacjach i to on jest najlepszym polskim klubem a moja reputacja zmienila sie przez 4 sezony o jakies 1-2%

El'kabat 17.01.2012 13:11

Jak mogę zobaczyc wszystkie mecze w sezonie klubu filialnego -Garbarnii w 1 lidze ?

Jest w ogole taka opcja ?

siekierski 17.01.2012 13:55

Oczywiście, że możesz ale to zależy czy masz "włączoną" pierwszą ligę, nieważne czy grywalna czy podgląd. Wtedy wchodzisz w kluby filialne -> Garbarnia a potem tak jak u siebie terminarz.

kubawislak 17.01.2012 15:42

Da się grać w 2012 Unią Tarnów?

siekierski 17.01.2012 23:36

Da sie, na cmrev.com masz dodatki i poszukaj tam niższych polskich lig, jest tam własnie takie pliczek, który pozwala grać drużynami z 3 ligi ;)

Glazik 18.01.2012 20:51

niech ktos sie odezwie na priv kto gra w FIFE MANAGER 11 ... mam pare pytan..

JOSE 841 18.01.2012 22:47

mała sonda gra /grał ktoś własnym( wykreowanym w edytorze) klubem np w polskich ligach ???

pelek 19.01.2012 11:36

Super Puchar zdobyty 3;0 nad legła i race się pojawiły:) czy na każdym meczu będą??:D

RecordAble 19.01.2012 11:41

Mam podobny problem do opisanych wcześniej. Po 4 sezonach gry Wisłą (4 mistrzostwa, 1/8LM, 1/4LM, 1/8PE) dalej mam słabszą reputację od Lecha, który dołował kilka razy w lidze a w pucharach to grał może raz za mojej kadencji. Może sama reputacja nie byłaby problemem w grze, ale niesie ona za sobą konsekwencje. Takie, że po 3 sezonie gdzie stopniowo z roku na rok kupowałem lepszych piłkarzy nie mogę przeskoczyć pewnego poziomu CA (specjalnie ściągnąłem GenieScouta, żeby zobaczyć CA najdroższych typów jakich mogę kupić) u piłkarzy. Da się ten problem jakoś rozwiązać czy to jest "wpisane" w tego FMa?

Pawlolek 19.01.2012 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1210740)
mała sonda gra /grał ktoś własnym( wykreowanym w edytorze) klubem np w polskich ligach ???

Ja, ale dawno temu. W wersji 07 lub 08.

^ po 4 sezonie wyprzedziła mnie Legia, która nawet raz w grupie nie była podczas gdy ja za każdym razem grupa LM, 1/8 LE, 1/4 i 1/8 LM. (po sezonie spadli oczywiście na swoje trzecie miejsce) .... wie o co biega z tym. Też mnie to w....ia sezon w sezon. I że potem niby taka drużyna jak moja stoi na przegranej pozycji w walce o wolnego piłkarza w walce z jakąś Spartą Praga (z całym szacunkiem dla tej realnej Sparty), która nie znaczy nic na europejskim polu. Coś nie tak zrobili, ale z drugiej też bawić się edytorem nie mam zamiaru.

M129 21.01.2012 15:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pelek (Post 1210834)
Super Puchar zdobyty 3;0 nad legła i race się pojawiły:) czy na każdym meczu będą??:D

Widze Ty też miałeś race :) . Mi tylko raz czy dwa się pojawiły podczas obecnej gry Lille czyli grudnia 2011 (wczoraj zacząłem).

pelek 21.01.2012 19:08

Widze Ty też miałeś race :) . Mi tylko raz czy dwa się pojawiły podczas obecnej gry Lille czyli grudnia 2011 (wczoraj zacząłem).

Na meczu z legła w lidze też miałem i to na razie tyle w tym temacie by było

slaskWKSslask 22.01.2012 00:19

Jakiś miesiąc nie odpalałem FM. Dziś chciałem włączyć, Steam się łączy, a po chwili pojawia mi się komunikat
" gra jest tymczasowo niedostępna, spróbuj później" . I tak cały czas. Co zrobić Panowie? Gra oczywiście oryginalna,pudełkowa wersja. Odpalana dziesiątki razy na tym kompie. Jakieś rady?

szczepek19 22.01.2012 00:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez slaskWKSslask (Post 1211621)
Jakiś miesiąc nie odpalałem FM. Dziś chciałem włączyć, Steam się łączy, a po chwili pojawia mi się komunikat
" gra jest tymczasowo niedostępna, spróbuj później" . I tak cały czas. Co zrobić Panowie? Gra oczywiście oryginalna,pudełkowa wersja. Odpalana dziesiątki razy na tym kompie. Jakieś rady?

może ACTA coś pokiereszowały ? :)

Pawlolek 22.01.2012 10:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez slaskWKSslask (Post 1211621)

Wbij w bibliotek na steam, naciśnij prawym na FM > właściwości > pliki lokalne > sprawdź spójność plików gry.

Powinno pomóc.

v Cieszę się :)

slaskWKSslask 22.01.2012 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pawlolek (Post 1211651)
Wbij w bibliotek na steam, naciśnij prawym na FM > właściwości > pliki lokalne > sprawdź spójność plików gry.

Powinno pomóc.

Wielkie dzięki, pomogło:)

slaskWKSslask 24.01.2012 21:55

A skoro już uruchomiłem to podzielę się wynikami. Czasu,aby spędzać przed FM'em wielu godzin nie mam, ale jak już gram to z pełnym zaangażowaniem we wszystkie aspekty funkcjonowania klubu. Od szlifowania treningu,taktyki po stałe fragmenty gry, szukanie juniorów , trenerów i odpowiednie numery zawodników na koszulkach;)

Gram 3 eci sezon Śląskiem. Idę jak walec przez Polską ligę, a już w drugim sezonie wyszedłem z grupy LM - co prawda słabej , ale jednak.

Klub mam w dobrej kondycji finansowej. I co mnie cieszy, można pokusić się o fajne transfery, dobrych zawodników do naszej ligi. Mi się udało skusić do gry Manuele Blasi ' ego i gra świetnie. Do tego w tym okienku wyciągnąłem z Rangersów (!) Johna Fleck'a.

Zauważyłem ,że pojawia się wielu regenów. Sam mam już 5 nastolatków z Europy zapowiadających się na mega gwiazdy. Dałem im wieloletnie kontrakty z wielomilionowymi kwotami odstępnymi. Klub się rozwija. Mam rok 2015. Cel na 2019/2020 - triumf w LM ! W tym czasie właśnie moi młodzieżowcy powinni zacząć grać na światowym poziomie;) Jako trenerzy świetnie się spisują - Patrice Loko, Jiri Jarosik, Darek Pietrasiak;)

M129 26.01.2012 18:04

Widzę, że kolega nade mną buduje potęgę ze Śląska. :) Ja próbuje stworzyć zespół liczący się w Europie z LOSC Lille. Obecnie zaczynam drugi sezon zaczęty od zwycięstwa we Francuskim Superpucharze, a poprzedni sezon to triumf w Lidze Europejskiej (po drodze m.in Atletico Madryt, Lazio i Roma) oraz zwycięstwo w Ligue1. Obecnie mam kilku piętnastolatków, którzy świetnie się zapowiadają oraz Nélsona Oliveire 20-sto latka zakupionego z Benficy Lizbony. Dawałem mu szansę ogrania się w pierwszym składzie i strzelił 9 bramek w 16 meczach. Jeleń przez drugą połowę sezonu grał regularnie w pierwszym składzie, ale teraz raczej będzie rezerwowym napastnikiem. Udało mi się wypożyczyć Gorana Pandeva, ale raczej będzie grał jako lewy skrzydłowy. Po 21 letniego Edena Hazarda zgłosił się Man City z kwotą 100mln zł. , ale sam Hazard nie chciał odchodzić. Teraz mam nadzieję na wyniki lepsze niż w tamtym sezonie, gdyż się solidnie wzmocniłem, ale pomimo zdobycia Superpucharu Francji tylko 2 remisy i 1 zwycięstwo.

Glazik 26.01.2012 18:54

gdzie kupie tanio FM12?

Jacha 26.01.2012 21:02

Najlepiej szukaj na Allegro ;)

kreseq 27.01.2012 13:16

Sprzedaz nowego FMa wzrosla w tym roku ze wzgledu na fajnie wprowadzane latki. Na piracie nie oplaca sie grac :lol:
Cieszy mnie to bo co jak co ale tak uzalezniajaca gre trzeba miec w oryginale.

PS: Zostawilem Legie i biore sie za Hull. W Polsce nie ma juz zadnych wyzwan.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl