![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bayer mnie tak powiózł, że bardzo to odczułem... :/ Barca izi Real izi, a Bayer nie potrafi koziołkom bramki strzelić... ;(
|
A mogło być tak pięknie http://www.efortuna.pl/pl/strona_glo...zuhPH3g%3D
|
Cytat:
|
Totenham - Everton - 1
Hanover 96 - Wolfsburg - 2 |
Co sądzicie o tych 2 meczach
PSV Eindhoven vs RKC Waalwijk 1 Milan vs Atalanta 1 stawka 100 zł ? Do wygarnięcia 48 :D |
Cytat:
|
Witam w ten słoneczny dzionek.Muszę pochwalić się Wam moimi ostatnimi "sukcesami" a więc tak to było:
Gra sobie Fiorentina -Milan i jest wynik 1-1 to ja stawiam 380zł w 91min. że będzie remis a tu Pato ładuje na 2-1 i kasa poszła w las.To przelewam 150zł. i stawiam że w meczu Leverkusen-1FC Koln padnie więcej bramek niż 0,5 i co znowu wtopa 0-0.I jestem czyściutki.Więc będę miał co odrabiać ale to już od poniedziałku.Nieźle mi poszło nie? |
Żeby mi sie przyjemnie oglądało finał pucharu ligi angielskiej, to zagram na ManUtd. Do tego tasiemiec na dziś:
Liverpool, Twente, PSV, Milan, Olympiakos, Szachtar, Galatasaray, Omonia. |
Polecacie jakis pewniak na dzisiaj ? :) za grubsza kase ? :p
|
ja na dzis dalem
Udinese-Inter 2 Juve-Palermo 1 Bayern-Hamburg 1 Lubin-Piast 1 za 100 do wygrania 907 |
Ja na dziś zagrałem na:
Olympiakos-Atromitos 1 Panionios-Panathinaikos 2 |
To mnie Śląsk przewiózł... Przecież mogli przegrać :lol:
Cytat:
|
Cytat:
źle ci nie życze, ale ile tygodni zajmie ci odrobienie takiej kwoty tym systemem? ja dzisiaj Genoa (juz trwa) , Liverpool, Sevilla, Porto |
Cytat:
Mi został bonus 40zł z bwin, miałem go obrócić 7 razy, więc obstawiałem sobie pewniaków...W 12 dni zrobiłem z tego 360zł grając przeważnie na live. Na 49zakładów miałem 8 błędów. Średni kurs ok. 1,35. W ostatnich dniach wtopiłem 210zł. Na 12zakładów 10 błędów!! Nie weszło mia nawet Vasco da Gama - Sousa z kursem 1,08:lol: Wczoraj wieczorem obstawiłem na live, że Barca strzeli następnego gola. Kurs 1,75. Nie minęło dosłownie 10s Malaga ładuje brame:evil: |
Trochę na ryzyko,ale nawet realne
Udinese - FC Internazionale 2 Villarreal - Dep La Coruña 2 Xerez - Espanyol 2 Paris SG - Marseille 2 Sporting CP - Porto 2 stawka : 5.00 PLN możliwa wygrana 571.59 PLN KUR... Roma w 90 minucie straciła bramkę z karnego. |
Jakie typy Panowie na dzisiejszy finał hokeja ?
USA-Kanada ? Rocco wypowiedz sie ;P Ty tu jestes mistrzem hokeja :D |
Cytat:
|
Genoa też mi zawaliła, a tak pięknie było:P
|
Genoa udupila dzis pare kuponow w tym min moj :(
|
Cytat:
nie gram tego meczu:D kibicuje USA,wiec nie chce stawiac na Kanade. jesli mialbym cos grac to over 5,5.ale jak mowie.. odpuszczam:) |
Dzis weszlo portland z nocy + liverpool+Karsiyaka ;)
|
Cytat:
|
Kusiło mnie by dać 2 na Lecha ,ale nie postawiłem bo wierzyłem,że przegra nawet powiem więcej pragnąłem by przegrał no ale wiadomo Lech to nie Odra.
|
Cytat:
|
Do 75 min Galatasaray remisowało i już miałem pisać, że weekend dp dupy... patrze po chwili a tu 4:1:D
Cytat:
Jakieś propozycje na jutro? Bo oferta dość uboga... |
No i dzięki grekom jestem 87 zł na czysto:)
Na jutro spróbuje: Nacional-Belenenses 1(zasugerowałem się tym że ten typ się tu przewinął na forum) Banik strzeli Metz strzeli |
mam pytanie bo napisalem do serwisu bah że nie dostałem żadnego maila z bonusem a oni do mnie że to nie oni tylko jakaś strona ajo.pl zrobiła tą promocje i że trzeba się tam zarejstrować wy macie tam konta Ci co dostali tego maila? bo ja już tego nie czaje :P pozdro :)
|
Ja mam tam konto i nic nie dostałem... :( Trudno bez 5 zł też się obejdzie ;)
Niektórzy piszą, że dostali maila bez kodu... Spróbujcie włączyć wyświetlanie obrazków w wiadomości powinno pomóc... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl