Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Delgado 22.05.2018 22:47

Panowie, ja odnoszę wrażenie, że niektórzy tutaj dali się ponieść propagandzie jaką w mediach forsuje pewien trenerzyna, który chwilowo nie ma sukcesów, bo objął klubik skazany na wieczną klęskę ;)

A tak zupełnie serio bardziej mnie martwi, ze odcinamy się od zawodników z Wisłą w sercu jak Mały niż to, że nie stawiamy na młodych Polaków, na których tak naprawdę nie stawia żaden klub w Polsce na dłuższa metę.

pepe72 22.05.2018 23:15

Tu jeszcze o tym czy kupować Polaków, czy szukać w Hiszpanii:

https://twitter.com/a_delimat/status/997911567738994690
Cytat:

Pierwotnie napisane przez twitter
Rok temu Bartosz Śpiączka spadł z ekstraklasy z Górnikiem Łęczna. Do jego ściągnięcia przymierzała się Wisła, ale finansowo nie była w stanie przebić Bruk-Betu, więc wzięła anonimowego Carlosa Lopeza

max TS 23.05.2018 10:44

Odnośnie szukania Polaków. Prawda jet taka, ze w tej części świata ludzie nie maja odpowiedniego materiału genetycznego do gry w piłkę. Nie mamy tych "kocich ruchów". Niemcy przeczą tej teorii, ale pamiętajmy ze oni na szkolenie wydaja setki milionów EUR.
W Polsce dużo łatwiej znaleźć kolejnego Śpiączkę niż Błaszczykowskiego.

tas de fleia 23.05.2018 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez max TS (Post 1502251)
Odnośnie szukania Polaków. Prawda jet taka, ze w tej części świata ludzie nie maja odpowiedniego materiału genetycznego do gry w piłkę. Nie mamy tych "kocich ruchów". Niemcy przeczą tej teorii, ale pamiętajmy ze oni na szkolenie wydaja setki milionów EUR.

Mam nadzieję, że to żart :P

tsw biała gwiazda 23.05.2018 11:11

Prawda jest taka, że dzieciaki wolą teraz siedzieć przez kompem lub konsolą. W większości jak dzieciaki grają w piłkę to może 2 razy w tygodniu jak rodzice zapiszą ich na treningi. Kiedyś to co weekend albo nawet wieczorem było koło mnie pełne boisko(nie orlik), teraz takie zjawisko to jest rzadkość. Pobudowali orliki i nawet na nich grać nie można, jak chcesz zagrać to musisz zadzwonić najlepiej miesiąc wcześniej i jak co to masz do wyboru dwa terminy. Należy się cieszyć, że niektórym chce się za marne pieniądze siedzieć w tej kanciapie przy orliku, tylko po to żeby dzieciaki pograły. Tylko może dwa orliki funkcjonujące cały czas widziałem i to jest chore.

ashkeczup 23.05.2018 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tsw biała gwiazda (Post 1502253)
Prawda jest taka, że dzieciaki wolą teraz siedzieć przez kompem lub konsolom. W większości jak dzieciaki grają w piłkę to może 2 razy w tygodniu jak rodzice zapiszą ich na treningi. Kiedyś to co weekend albo nawet wieczorem było koło mnie pełne boisko(nie orlik), teraz takie zjawisko to jest rzadkość. Pobudowali orliki i nawet na nich grać nie można, jak chcesz zagrać to musisz zadzwonić najlepiej miesiąc wcześniej i jak co to masz do wyboru dwa terminy. Należy się cieszyć, że niektórym chce się za marne pieniądze siedzieć w tej kanciapie przy orliku, tylko po to żeby dzieciaki pograły. Tylko może dwa orliki funkcjonujące cały czas widziałem i to jest chore.

Konsolą*

Nie wiń dzieciaków, bo ja wiem jak to wygląda, gdy nie mieszka się w Krakowie i nie ma orlików. U mnie w okolicy jest z 6/7 boisk-5, na których połamiesz nogi po 10 minutach gry, bardziej to na zaorane pole wygląda, niż na boisko, 1 płatne 100zł/h i 1, na którym nigdy nie można grać, bo trawa rośnie (z 5 lat już).

tsw biała gwiazda 23.05.2018 11:42

Cytat:

na którym nigdy nie można grać, bo trawa rośnie (z 5 lat już).
Nikt ciągnika nie posiada, aby przejechał i skosił? :D Ja mieszkam na obrzeżach Krakowa i przygotowanie trawnika nie jest problemem. Po prostu ludziom nie chce się poświęcić dnia na koszenie, aby przez 2/3 tygodnie dzieciaki pograły. Teraz to więcej w przedziale 30+ niż dzieci gra w piłkę na orlikach/boiskach. Na wieś jeździłem na wakacje to problemem nie było zrobić prowizorycznej bramki i grać na jakimś polu. Na asfalcie też się grało, czy chodziło na sks i obdarte kolana nie przeszkadzały. Raz miałem za dzieciaka podkręconą delikatnie kostkę, to mimo że kulałem dalej wolałem pobiegać za piłką, nic nie mówiąc rodzicom. Obecnie to chyba dużo osób woli szukać wymówki i narzekać jak to jemu źle, zamiast zmienić coś jeśli jest się w stanie.
Teraz taki off-topic złapaliśmy, więc może zakończmy dyskusję na tym.

FraMat 23.05.2018 12:11

kurna... za moich młodych czasów (jako że mieszkam w centrum) to się piłkę brało i szło grać na Błoniach. Nieważne czy trawa skoszona, czy przy bramkach klepisko

silver03 23.05.2018 12:16

aaa kiedyś to było lepiej

TIR_DO_SŁUBIC 23.05.2018 12:18

Dawniej starsi przychodzili, stawiali dwie kraty piwa o które grali i mówili "młodzi, wypierdalać". Teraz ten kiedyś młody nie miałby kogo wyrzucić.

Vinci 23.05.2018 12:44

Po tych waszych postach widać, że sezon ogórkowy ruszył :)
"za moich czasów itp...", chociaż ten wpis o braku odpowiedniego materiału genetycznego dla piłkarzy w tej cześci europy przebił moim zdaniem nawet niusa o akcji CBŚ... :)

xiondz77 23.05.2018 14:25

Ja wogole jestam zdania, ze na naszej szerokosci geograficznej nie mamy materiału genetycznego do pisania madrych postow. Zawsze mozna zatrudnic murzyna z kocimi ruchami jako Moda,ewentualnie Dariook moze porozmawiac ze znajomym karłem :D

kornd 23.05.2018 16:05

Cytat:

Czy pisząc "Jugoli", masz może na myśli Serbów?

Co takiego jest w Serbii, a co takiego w Chorwacji, że ludzie, którzy się tam rodzą pasują albo nie pasują do Wisły?
Radovanovic, Iliev, Jovanovic, Jovanic, Mitrovic. Okuka miał swoje sukcesy jak awans do fazy grupowej Ligi Europy, ale jednak pobyt miał nieudany. Mijailovic, może i był związany z Wisłą, co nie zmienia faktu że miał również zaburzenia psychiczne, a teraz kreuje się na komunistycznego zbrodniarza.
https://www.instagram.com/p/w8cphbyi...by=mijailovic5

czaro 23.05.2018 18:08

Ale jaki jest logiczny związek pomiędzy tymi przypadkami a tym, że każdy Serb nie sprawdzi się w Wiśle?

Czy może po prostu zostałeś rasistą?

Zanim ktoś wyskoczy z tekstem, że Serbowie to nie rasa, informuję, że różnicowanie ze względu na pochodzenie etniczne też jest współcześnie nazywane rasizmem.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez max TS (Post 1502251)

To też ciekawa wypowiedź.

max TS 23.05.2018 18:26

Widze moj post wywolal salwy smiechu. Mnie ciekawi to, ze w miare inteligetni ludzie nie dostrzegaja tego, ze otoczenie wplywa na rozwoj pewnych cech u zwierzat, roslin i ludzi. Jest to tak zwana ewolucja...
No chyba, ze to jest jakies forum skrajnie katolickie gdzie wierzy sie tylko w kreacjonizm- to przepraszam.

Jakbym napisal ze Polacy nie umia tanczyc, a Kubanczycy sa generalnie swietnymi tancerzami to minalbym sie z prawda?

wiesniak842 23.05.2018 18:39

Co tu sie odpierdala:lol: Kreacjonizm , rasizm:lol: Pora odpocząć.

FraMat 23.05.2018 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez max TS (Post 1502281)
Widze moj post wywolal salwy smiechu. Mnie ciekawi to, ze w miare inteligetni ludzie nie dostrzegaja tego, ze otoczenie wplywa na rozwoj pewnych cech u zwierzat, roslin i ludzi. Jest to tak zwana ewolucja...
No chyba, ze to jest jakies forum skrajnie katolickie gdzie wierzy sie tylko w kreacjonizm- to przepraszam.

Jakbym napisal ze Polacy nie umia tanczyc, a Kubanczycy sa generalnie swietnymi tancerzami to minalbym sie z prawda?

Weźże, weźże... jesteś senior member a takie testy wypuszczasz.
Ewolucja to się odbywa na przestrzeni wielu pokoleń.
Kreacjonizm? Nie jest teorią obowiązującą w katolicyzmie, ale raczej w pewnych amerykańskich religijnych ruchach ewangelikalnych.

Tyle wykładu. I tak za dużo.

Wróćmy do tematu.
Przypominam: Polityka transferowa Wisły.

domin_czyzyny 23.05.2018 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1502280)
Ale jaki jest logiczny związek pomiędzy tymi przypadkami a tym, że każdy Serb nie sprawdzi się w Wiśle?

Czy może po prostu zostałeś rasistą?

Zanim ktoś wyskoczy z tekstem, że Serbowie to nie rasa, informuję, że różnicowanie ze względu na pochodzenie etniczne też jest współcześnie nazywane rasizmem.

To też ciekawa wypowiedź.

Jprdle skąd tacy się biorą ? Chyba wprost z Czerskiej lub Wiertniczej...

Lemoniadowy Joe 23.05.2018 19:29

Cytat:

Oczywiście ze otocznie ma wpływ na to ze Polsce nie ma tyle dobrych piłkarzy co w innych krajach ale nie szukałbym w genach tylko w środowisku jako całości bo moim zdanie jesteśmy za bogaci aby dzięki biedzie rodziło się tu wielu dobrych piłkarzy i za biedni aby dzięki bogactwu szeroko rozumianemu posiadać zdrowe i zdolne sportowo dzieci.

Przykład pokolenie piłkarzy lat siedemdziesiątych jakie mieli trudne dzieciństwo w biedzie i jak to na nich wpłynęło ze byli jednymi z najlepszych na świecie .

bódyń 23.05.2018 20:16

Wg takiego rozumowanie to bogaci Niemcy powinni byc duzo gorsi niz Polska bo sa biedniejsi.
Nie ma jak budowac teorie bez faktow tylko tak po prostu (np tez o tancerzach)

czaro 23.05.2018 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1502285)

Nie rozumiem. Napisał, że nie chce Serbów w Wiśle, bo kilku się w Wiśle nie sprawdziło. Zapytałem, czy potrafi wykazać związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy serbskością a niepowodzeniem w naszym klubie, a jeżeli nie - to czy może po prostu wierzy w pecha albo nie lubi Serbów dla zasady.

To raz. Dwa, że ksenofobia to najbardziej prymitywna perspektywa patrzenia na świat. Trzy, że oglądanie rzeczywistości przez klisze Czerska/Wiertnicza bardzo ją spłyca.

Pozdrawiam serdecznie!

dziki 23.05.2018 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 1502288)
Oczywiście ze otocznie ma wpływ na to ze Polsce nie ma tyle dobrych piłkarzy co w innych krajach ale nie szukałbym w genach tylko w środowisku jako całości bo moim zdanie jesteśmy za bogaci aby dzięki biedzie rodziło się tu wielu dobrych piłkarzy i za biedni aby dzięki bogactwu szeroko rozumianemu posiadać zdrowe i zdolne sportowo dzieci.

Przykład pokolenie piłkarzy lat siedemdziesiątych jakie mieli trudne dzieciństwo w biedzie i jak to na nich wpłynęło ze byli jednymi z najlepszych na świecie .

Kiedys widzialem ciekawa prace doktorska, w ktorej autor udowadnial teze gloszaca, ze najlepsi pilkarze w roznych generacjach i roznych regionach pochodza z biedniejszych - lub tez mniej majetnych - rodzin. Wyroznial tam kilka krajow europejskich, kilka krajow Ameryki Poludniowej i Afryki. Ale to, ze historycznie duzo pilkarzy pochodz -i / -lo z biedniejszych srodowisk nie oznacza, ze tylko tacy osiagna sukces. W szkolkach Ajaxu, Barcelony, City czy Dortmundu pelno jest pilkarzy i z biednych i majetnych rodzin. Kwestia kluczowa jest mentalnosc, ktorej wielu dobrze urodzonym dzieciakom brak. Bo jezeli wszystko masz dostepne pod nosem w domu, a na boisku wygryza Cie szczyl z blokowiska, to albo reagujesz na boisku, albo unosisz sie, ze ten z blokowiska nie zasluguje.

W Polsce jest duzo mlodych chlopakow, ktorzy maja odpowiednia mentalnosc, talent i umiejetnosci. W wielu klubach brakuje pieniedzy, kultura organizacji nie jest nastawiona na mlodych, panuje umilowanie zwyciestwa (ale takiego odniesionego za wszelka cene, czytaj: na .... mam grac 17 latkiem, skoro wystawie Wojtka z 1967 i wygramy) etc. I tak sie to zmienia, kilka lat temu byla tragedia. Dzis w koncu pojawiaja sie akademie, wiecej chlopakow przebija sie zagranice, co oznacza, ze pojawia sie wiecej szans dla innych - wiadomo, marka sie buduje.

Krotochwila 23.05.2018 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1502285)

W starciu z którą częścią wypowiedzi kolegi poległeś? Bo wydaje się dość prosta do zrozumienia. Napisz, chętnie pomogę.

regan 23.05.2018 20:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1502291)
Nie rozumiem. Napisał, że nie chce Serbów w Wiśle, bo kilku się w Wiśle nie sprawdziło. Zapytałem, czy potrafi wykazać związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy serbskością a niepowodzeniem w naszym klubie, a jeżeli nie - to czy może po prostu wierzy w pecha albo nie lubi Serbów dla zasady.

To raz. Dwa, że ksenofobia to najbardziej prymitywna perspektywa patrzenia na świat. Trzy, że oglądanie rzeczywistości przez klisze Czerska/Wiertnicza bardzo ją spłyca.

Pozdrawiam serdecznie!

Przestań że chociaż tutaj używać tych lewackich wytrychów stygmatyzujących ludzi o odmiennym zdaniu. Chociaż jedna strefa normalności od kseno, homo, islamo i innych debilnych fobii a takze pozostałych antysemityzmów rasizmów i kolejnych głupot. Prosze Cię.

Po drugie sprawdź poprawną definicje rasizmu bo pierdzielisz głupoty.

A po trzecie każda nacja ma różne skłonności i predyspozycje nabyte To przejawia się również na boisku. Wiec przestań opowiadać bzdety.

Po 4 Chorwaci sa bardziej cywilizowani niż Serbowie na dodatek mają od nich lepszą piłkę ale też i od nas więc branie stamtąd piłkarzy zamiast z Serbii jak najbardziej ok. Oczywiście to nie zmienia faktu, że dobrym Serbem też nie pogardzimy.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krotochwila (Post 1502294)
W starciu z którą częścią wypowiedzi kolegi poległeś? Bo wydaje się dość prosta do zrozumienia. Napisz, chętnie pomogę.

Prawdopodobnie nie mógł czytać tych pustych lewackich wypocin o ksenofobii bo go oczy bolały.

TIR_DO_SŁUBIC 23.05.2018 20:54

Oho, zaczęło się wyzywanie od "lewaków". Bo napisał mądry post, używając zaawansowanego słownictwa, to już lewackie wytrychy? Czy Wy macie jakąś fobię, kompleks, że wszędzie LEWACTWO LEWACTWA TVN WIERTNICZA LEWACTWO?

Sezon ogórkowy w pełni! Życzę sobie żeby każdy tu trzymał poziom taki, jaki reprezentuje czaro. Przerasta większość.

Ja .......ę, co tutaj się wyczynia to głowa mała... Lewak bo mądry...

rafalek 23.05.2018 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1502295)
Po 4 Chorwaci sa bardziej cywilizowani niż Serbowie na dodatek mają od nich lepszą piłkę ale też i od nas więc branie stamtąd piłkarzy zamiast z Serbii jak najbardziej ok. Oczywiście to nie zmienia faktu, że dobrym Serbem też nie pogardzimy.

A to to przepraszam na jakiej podstawie wysnuty wniosek? Bo maja ladne morze i turysci do nich przyjezdzaja?

regan 23.05.2018 21:14

C
Cytat:

Pierwotnie napisane przez TIR_DO_SŁUBIC (Post 1502297)
Oho, zaczęło się wyzywanie od "lewaków". Bo napisał mądry post, używając zaawansowanego słownictwa, to już lewackie wytrychy? Czy Wy macie jakąś fobię, kompleks, że wszędzie LEWACTWO LEWACTWA TVN WIERTNICZA LEWACTWO?

Sezon ogórkowy w pełni! Życzę sobie żeby każdy tu trzymał poziom taki, jaki reprezentuje czaro. Przerasta większość.

Ja .......ę, co tutaj się wyczynia to głowa mała... Lewak bo mądry...

A co jest mądrego w twierdzeniu, że nie ma różnic między narodami, że zwracanie uwagi na różnice i stopniowanie ich jest określane ksenofobią? Bzdury ten gość pisze i tyle.

I to nie jest wyzywanie tylko określene pewnego sposobu myślenia np o tym że istnieje jakaś wyimaginiwana równość rasowa i narodowa i społeczna który ten pan wyznaje co oczywiście jest Gówno Prawdą :D

Ogólnie Chorwaci są lepsi w piłke do tego tańsi mają lepszą mentalność są bliźsi kulturowo i dla nas dają większe korzyści niż Serbowie. I to nie jest żadna ksenofobia ani rasizm tylko fakty otumanieńcy zaślepieńcy fanatycy równości ras i narodów :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 1502298)
A to to przepraszam na jakiej podstawie wysnuty wniosek? Bo maja ladne morze i turysci do nich przyjezdzaja?

Nawet jak się przejedziesz po tych dwóch państwach to zobaczysz kierunki. Serbia bardziej na wschód a Chorwacja na zachód. Ale to nie temat na takie dywagacje

czaro 23.05.2018 21:30

To trochę zabawne, bo ja tylko zapytałem skąd przeświadczenie, że żaden Serb nie sprawdzi się już nigdy w Wiśle.

Całą resztę dopowiedzieliście sobie Wy. Jeżeli chce sobie być rasistą, niech będzie, o ile nie czyni innym fizycznej krzywdy. Każdy ma jakieś preferencje, więc jeżeli jego uprzedzenia dotyczą akurat pochodzenia etnicznego, to jego sprawa. Ja natomiast uważam, że to trochę głupie i trochę obrzydliwe, zwłaszcza w kontekście Jugosławii, więc snuć z nim rozważań o Wiśle nie chcę. Po prostu pominę jego posty, albo wyloguję się z forum.

Szeroka definicja rasizmu, obejmująca pochodzenie etniczne jest powszechnie używana. Ok są też szowinizm narodowy czy ksenofobia. Nacjonalizm już niekoniecznie, bo to ideologia/doktryna polityczno-prawna; a do tego nie musi być bezpośrednio szowinistyczna.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1502299)
jakaś wyimaginiwana równość rasowa

Ale tutaj to ja wysiadam. Cześć!

snyrting 23.05.2018 21:33

Cytat:

Ogólnie Chorwaci są lepsi w piłke do tego tańsi mają lepszą mentalność są bliźsi kulturowo i dla nas dają większe korzyści niż Serbowie. I to nie jest żadna ksenofobia ani rasizm tylko fakty otumanieńcy zaślepieńcy fanatycy równości ras i narodów

Nie chce cię martwić, ale z takimi poglądami bliżej ci jednak kulturze serbsko-rosyjskiej ;)

szprotson 23.05.2018 21:55

opary absurdu unoszą się nad tym tematem :D
sezon ogorkowy w pełni :D

silver03 23.05.2018 22:22

Zaczyna się grubo :D

regan 23.05.2018 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 1502301)
Nie chce cię martwić, ale z takimi poglądami bliżej ci jednak kulturze serbsko-rosyjskiej ;)

No tak:
1)Ile zarobilismy na Chorwatach a ile na Serbach
2)Ile wydaliśmy na Chorwatów ile na Serbów?
3)Ile razy Chorwaci grali na roznych mistrzostwach i ile razy w LM i pucharach a ile Serbowie?

Bliżej mi jednak do kultury faktów ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1502300)

Ale tutaj to ja wysiadam. Cześć!

Jak brakuje argumentów to się wysiada :D

Skoro nie wolno różnicować ludzi na rasy narody itd. To trzeba postulować, żeby ściągać wszystkich po równo a nie widzę, żebyś postulował o piłkarzy Łotewskich... ksenofobie. Masz coś do Łotyszy? :D
Ciągle tylko ta Serbia i Hiszpania i Chorwacja. A Łotysze się czują zdyskryminowani!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1502307)
Zaczyna się grubo :D

Nie ma zmiłuj! :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1502300)
To trochę zabawne, bo ja tylko zapytałem skąd przeświadczenie, że żaden Serb nie sprawdzi się już nigdy w Wiśle.

Aa tak na poważnie bez śmieszkowania, wskaż proszę cytat, gdzie ktoś napisał, że każdy Serb się nie nadaje do Wisły? Bo ja nie mogę znaleźć.
Kolega napisał, żeby ogólnie trzymać się raczej od Serbów z daleka (bo mamy z nimi gorsze doświadczenia) co nie oznacza, że od wszystkich Serbów zwłaszcza dobrych i pożytecznych.

Przeinaczasz zdania tworzysz swoje interpretacje a potem doprowdzasz dyskusję do absurdu.

Następnym razem przeczytaj proszę dokładnie co chłopaki piszą i nie wplątuj tutaj tych swoich fanatycznynie- lewicowo nacechowanych epitetów nowej mowy bo ja tu chce mieć normalność :D

Hives4 23.05.2018 23:12

Ja piehdolę, człowiek wchodzi poczytać o transferach, a tu ciąg wysrywów kto gorszy - Serb czy Chorwat... To jeszcze forum o Wiśle czy już ławka dla idiotów pod monopolowym?

funkykoval 24.05.2018 00:54

Regan zacząłeś ten rok od bomby a teraz napięcie rośnie niczym u Hitchkocka.....
Pozdrawiam

jova 24.05.2018 01:29

Cytat:

otoczenie wplywa na rozwoj pewnych cech u zwierzat, roslin i ludzi. Jest to tak zwana ewolucja...

Różne offtopy się zdarzają, ale nie spodziewałem się zobaczyć dyskusji o lamarkizmie w temacie transferowym.

Laszi 24.05.2018 08:18

Proponuje założyć nowy temat: "My kontra reszta świata - dlaczego Polacy to najlepszy naród na świecie". :D

KOMINEK 24.05.2018 09:08

Podsumowując zamykamy temat bałkański i wracamy do rzeczywistej polityki transferowej .

DeadOrAlive 24.05.2018 11:41

Schodzimy na ziemię!

Llonch udostępnił na swoim profilu następującego tweeta:

https://twitter.com/pol_llonch/statu...181634053?s=19

Dzięki za walkę Pol!

dynek.pl 24.05.2018 11:44

A podobno Llonch miał przedłużać lada moment. Widać, że te wszystkie newsy z zapinamy czy inengo weszło FM to zwykłe łgarstwa.

mr_kwolf 24.05.2018 11:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1502343)
A podobno Llonch miał przedłużać lada moment. Widać, że te wszystkie newsy z zapinamy czy inengo weszło FM to zwykłe łgarstwa.

Niekoniecznie łagarstwa. Może dogadane już było, a Llonch zmienił zdanie albo dostał lepszą ofertę w ostatniej chwili. Nie przypadkiem na oficjalnych stronach informuje się tylko o podpisanych umowach, a nie "dogadanych".

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl