![]() |
Cytat:
Legia to miszcz, muszą być najlepsi. Maja najleprzego prezesa z warszawskich zespołów Exstraklasy, najlepszy skład, a i powody do śmichu dają najlepsze od wielu, wielu lat. :P |
Straszna to prawda, ale odkąd prezesem związku przestał być Listek, to UEFA zupełnie przestała się z nami liczyć....ja nie wiem co ten Boniek robi w tym PZPN, od czego on tam jest....a no tak, na wakacjach siedzi.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Strasznie niski poziom dyskusji. Ja się nie cieszę bo pamiętam jak nas UEFA zawiesiła przez zachowanie jednostki.
Nie ma też zamiaru ubolewać. To turniej UEFY, to ona ustala zasady i je egzekwuje. Ciekawe czy piłkarze Legii się z czegoś takiego otrząsną do meczu o fazę grupową L.E. |
Cytat:
|
Cytat:
Widzimy się za rok. A z Celticiem mam nadzieje wcześniej. |
Cytat:
|
Cytat:
Frajerstwo Legii dziś i idiotyzm Miśka wtedy to podobny kaliber szkód dla klubu. Tutaj chociaż zagraja o LE i beda mogli sprowac sił za rok. |
Cytat:
Osobiście liczę, że się w....imy i za rok gramy w IV el LM. Chyba, że nas ubiegnie w "wyścigu" Stjarnan Poznań albo Łukasik Gdańsk. |
Cytat:
|
Takie jest życie. Za błędy się płaci niezależnie od tego czy popełnia je sklepowa wbijająca na kasie absurdalną kwotę, czy pracownicy "profesjonalnego klubu" (dziś niestety to nie jest jakiś epitet, a cała prawda), którzy rozdają Celticowi w prezencie kilkanaście mln euro.
|
Cytat:
|
Ciezko az uwierzyc w tak glupi blad popelniony w takim momencie.....
Legia juz chyba blizej LM nie byla i nie bedzie.... Nie zal mi tylko tego wiejskiego szeryfa w niedopietej koszuli,ale nigdy nienalezy patrzec na ludzi z gory,bo mozna ich spotkac kiedy bedzie ,lecialo sie w dol. |
Lechia to raczej nie ten poziom, ale zobaczymy jak drużyna się pozbiera po tych kilku soczystych kopach w tyłek, które dzisiaj dostali wszyscy bez wyjątku.
|
Cytat:
Może za parę lat tak. Cytat:
|
Cytat:
Jakby sąsiad, który mnie w....ia od wielu lat wygrał 6-tkę w Lotto i wyprał sobie niechcący kupon ze skarpetkami to miałbym płakać ?!?!?! Ja bym leżał nieprzytomny ze śmiechu przez kilka dni :D |
Po takim czymś to nawet śmiać mi się z Legii nie chce. Tak zgolić frajerów z celticu a potem dostać w ryj przy zielonym stoliku to tragedia :/ Szczególnie, że kiedyś tam jacyś Węgrzy czy Bułgarzy w podobnej sytuacji dostali tylko karę finansową.
Ja rozumiem, że celtic liczy na duży hajs z LM ale stali się właśnie pośmiewiskiem Europy. A żeby jeszcze ten Maribor ich powiózł to dopiero będzie beka. |
Idioci wszędzie idoci kur..a takie są przepisy i basta
|
Widzę, że zbiorowa onanizacja, bo "największy wrog Legia Warszawa" odpadł w chorych okolicznościach.
Odwróć sobie jeden z drugim sytuację, w której Wisła gwalci poważnego wydawaloby się rywala 6-1, a później zostaje wyjebana przez organizację przestępczą, dbajaca tylko o stan swojej kasy. Dalej tak by było śmiesznie i przyjemnie? Przeciez to sie mozna pociac w takiej sytuacji. Barcelonę by tak wyruchali? Real Madryt? A no właśnie. |
Cytat:
Cytat:
Napisz list do Bednarza z oficjalna prosba aby nasz najblizszy mecz z L oddal walkowerem jako wyraz wspolczocia i gest solidarnosci dla L za odpadniecie z LM hahahahhaa |
Niektórzy piszą tak jakby Legia została wyrzucona nie z el. do LM a z LM. Jeszcze 4. runda była do pokonania, to gdzie Legia była najbliżej??? Puknijcie się w czoło. Najbliżej byli rok temu, kiedy wystarczyło nie stracić gola u siebie. Sfrajerzyli się wtedy i sfrajerzyli się dziś.
|
Za wszystkie przekrety z Polskiej Lidze. Karma wrocila. Zbiorczo za wszystko. (L)oosers
Rozjechanie Celticu i brak awansu Odpadniecie gorszym bilensem bramek przy niewykorzystanych 2 karnych. Cieniusi przeciwnik w nastepnej rundzie KUMULACJA !!! :lol: |
Cytat:
Js p.i.e.r.d.o.l.e ,skad sie takie becwaly biora ?!!! |
Kiedyś Franek Smuda mówił, że baba w klubie przynosi pecha, a my zamiast tę mądrość sobie przyswoić, robiliśmy z niego durnia… - z weszło
|
Cytat:
Najlepsza jest ich ta pewność, że za rok to już na 100 % będą w Lidze Mistrzów :D Jak by nas tak wyruchali, to gwarantuje Ci, że nie martwiliby sie w Warszawie, a jedna krzywa szczena to by pewnie nawet powiedziała, że się cieszy, bo On jest kibicem Legii Warszawa, a nie Wisły Kraków. CweLka nie zasługuje ani na wielką radość, ani na smutek z naszej strony. Gdyby to spotkało ....y z kałuży to rozumiem, że wtedy radość u nas powinna być ogromna. |
Cytat:
Against Modern Football. Fuck UEFA. Mówią Ci coś te dwie świete zasady ultrasow z całej Europy?! ....y z UEFA zabijają futbol na naszych oczach, papierki ważniejsze niż boisko, a banda paziow się głupio cieszy. Legii życzę jak najgorzej ale zasady kibicowskie są jasne: na pierwszym miejscu AMF !! Później lokalne animozje, zresztą z kim ja rozmawiam większość z was stadion widzi w TV. Dziś Legia jutro Lechia pojutrze Wisła. Ta mafia na każdego coś znajdzie. Dla nich liczą się tylko srebrniki. We care about money. Fuck UEFA! |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
hahhahaha to jest dobre.
|
Cytat:
PS. skoro tak Ci ich szkoda, wyrób kartę kibica L, a następnie kup karnet. |
Jasne żałujcie ich - "LM taki ch..." w naszą stronę nie pamiętacie, co??
UEFA jest mafią, to nie ulega żadnej wątpliwości, z tym że w tym przypadku wina leży wyłącznie po stronie Legii. Ten konkretny przepis jest jednoznaczny. UEFA aby pójść im na rękę w imię "ducha sportu" musiałaby go nagiąć, narażając się na przegraną i burdello w rozgrywkach po odwołaniu Celtiku. Takiego gestu i ryzyka na rzecz klubiku, który bruździ im na stadionach od lat a w zeszłym roku pozwolił sobie na oprawę skierowaną bezpośrednio przeciwko nim, na pewno nie byli gotowi ponosić. Przypominam również, że sprawki Legii to nie niewinne race i brzydkie okrzyki ale sprawy o wiele poważniejsze, w których trudno się solidaryzować (Wiedeń, Wilno). |
Scenariusz MOŻE być taki: Dostajemy się do LE.
Trybuny jednak muszą swoje zrobić: Race, f*ck uefa, regualrna bitwa na stadionie, Wilno II itd. Jak trafimy jeszcze na Szkotów, to zlituj się panie...będzie jak z Jagą albo i gorzej. Uefa nakłada karę na L.(wyrzuca nas na dwa lata albo więcej z rozgrywek europejskich). No to już będzie słabo, dla nas... na spadek z ligi mimo wszystko nie macie co liczyć :) ...ale kilka lat się będziemy zbierać...do kupy. |
Cytat:
|
Cytat:
i to tyle w temacie |
Cytat:
|
Cytat:
Jakie AMF? :D Nie wiem czy się zdążyłeś zorientować, ale tu mówimy o piłkarzu ZAWIESZONYM a nie o racach i kibicach? :D Tu chodzi o to, że grał piłkarz, który był ZAWIESZONY za kartki! Nie rozumiesz tego? Ma czerwoną - dyskwalifikacja 3 mecze. Sugerujesz, że ...., z kartkami? To może .... ze spalonymi, autami i innymi zasadami gry. Złamali zasadę i koniec. Mają regulamin i koniec, bo zaraz każdy by korzystał i w ch uja grał. Prawo to prawo. Nie ma możliwości obejścia, chyba żeby się im to opłacało, ale wtedy taki numer musiałby wystrzelić Real Madryt z jakimś słabeuszem, ale Legia to nie Real Madryt(koszty pójścia im na rękę się nie zwrócą), więc się trzeba z tym pogodzić i wziąć to na klatę jak mocni ludzie, znaczy Legia, w tej sytuacji bo ja mówię teraz ogólnie o naszej sile piłkarskiej jako całości. |
Cytat:
My mamy się cieszyć, czy wam współczuć z tego powodu ? :-P Masz racje, dobrze wam, bo to wasz właściciel go zatrudnił, a nie kibice (wtedy bym współczuł). Poważnie: To zawsze są sprawy kibiców, bo oni dostają najbardziej. Piłkarz ma taką kasę, ze i tak go nie boli ten brak LM, więc mijasz się z prawdą. Za błędy działaczy płacicie tez wy....prawda czy nie ? |
Ja mam takie nieśmiałe pytanie do kibiców Legii, którzy tu zaglądają.
Nie przydałby się Wam prawnik? Mamy tu takiego jednego... |
Cytat:
Na koniec jeszcze raz ponawiam retoryczne pytanie -skad sie biora tacy gamonie jak ty ?!! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl