![]() |
Ja nigdzie nie napisalem, ze z tego drewna nie da sie czegos wiecej wystrugac;) Mysle, ze z podobnego zalozenia wychodza "obserwujace go kluby z Bundesligi". Za ile sprzedalismy Bunoze?
|
Cytat:
|
Niby strzela bramki i wydaje się być solidnym obrońcą, ale nie ustrzega się katastrofalnych błędów w kryciu (polecam bramkę Pasquato z ostatniego meczu z 7). W tym wieku ma jeszcze do tego prawo, on jeszcze cały czas się rozwija, szkoda że raczej nie będzie nas stać na utrzymanie takiego grajka w szerszej perspektywie czasowej :(
|
Kto sprowadzał Arsenica? Przecież nie Junco. Ja czekam na pierwsze pieniądze zarobiona na sprzedaży ściągniętych przez niego piłkarzy. Na razie tylko Carlitos daje nadzieje na zarobek.
|
Cytat:
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...krakow/e3y0fl4 Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Myśle ,że gdyby była kasa rzędu 3mln E to by już chłopa na zimę nie było. |
Zoran to nasz najlepszy gracz a wy sie jaracie milionem
|
Cytat:
|
Wlasnie to mnie lekko zastanawia bo za potencjal to sie placi za zawodnika w wieku 18-21 lat, a nie 24. Lewandowski ile mial lat i jakie osiagniecia w naszej lidze i przede wszystkim w jakiej druzynie? No wlasnie. Jesli te plotki okaza sie prawdziwe to gonic poki sa chetni bo takich Arseniciow to na peczki. Z drugiej strony 1mln euro to sa grosze dla zachodnich druzyn, dla nas powazne pieniadze. Niestety.
|
Pewnie po ch.uj sprzedawać za 1 mln jak przecież drewno :D
Jak dają to brać i całować ręce. W takim wypadku trzeba sie zastanowić nad przedłużeniem Ivana, nawet na ławke lepiej żeby był w razie czego. |
Ivan ma wahania nastroju. Rano kochał Wisłę, popołudniu narzekał. No cojones.
|
Jeżeli takich Arseniciów to na pęczki to gdzie oni są i czemu nie grają u nas w klubie? Gość też potrzebował szansy i stabilizacji co teraz procentuje i nie powiedział bym, że nie jest łatwo znaleźć takiego piłkarza... Jak dla mnie w ostatnim czasie najbardziej perspektywiczny gracz który jeszcze sporo może się nauczyć.
|
Ilu Arseniciow chcialbys miec grajacych na srodku obrony, dziesieciu? To nie jest przypadek bo od kilku juz lat mamy podobne doswiadczenia z takimi zawodnikami. Bierzemy ich ze srednich lig, w miare mlodym wieku bo sa tansi niz pierwszoligowe polskie gwiazdeczki, dajemy im grac cos sie rozwijaja i opylamy. Guzmics, Brlek, Jovic, teraz moze Arsenic czy Halilovic. W sumie nawet nam sie oplaca prowadzic taka polityke.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
HAHA
ludzie wy jestescie chorzy czy jacy?? BASCHA - szklany bo jedna kontuzje na 3 miechy załapał IVAN - cienki szklany, uj ze gral przez rok bez urazu i nagle sie cos talo ARSENIC - drewniany... CUESTA - podobny do Buchalika... ja nie wiem... przeciez Ci zawodnicy to trzon zespolu - ponoc NIEDRODZY i bardzo solidni.. Nie kumam tej niechęci do Ivana. Zgadzam sie natomaist, ze prezentuje wyzszy poziom od Ryśka, po ktorym nie plakalem, mialem to gdzies, a zwykle sie rozczulam nad odejsciem solidnego grajka vide Donald... Głowa, Ivan moze Arsenic - przyjdzie jakas ciamajda i bedzie placz jak Wasyl kontujze zlapie, albo totalnie straci motoryke z wiekiem - bo na pl lige jeszcze styka... Cuesta najlepszy bramakrz od czasow dobrej rundy Ciezniaka Ivan bardzo dobry obronca.. Nie wiem czy tylko strach przed tym, ze znowu sie posypie kieruje Wami czy jakies inne wzgledy?? :/ Taaaa... Brozdek atmosfere robi, a tyle urew szło jak łapami wymachiwał na murawie... |
Cytat:
btw Nie będę płakał po Ivanie. Z czasem grał coraz słabiej. |
Z Carlitosem podobno dalej jakieś gierki menago
https://twitter.com/janekx89/status/992431891369353217 |
Tu jeszcze po Polakach w Wiśle:
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...kakuje/psppkhc |
Carlitos pójdzie za jakieś 2,5 mln Euro na wchod , za Arsenica niech wezmą z 1,5 mln rur z bonusami ładnie się u nas rozwinął .. trochę kasy nam wpadnie na długi . W przyszłym sezonie już będzie lepiej to wszystko wyglądało
|
Cytat:
|
2.5 euro za Carlitosa i 1.5 za Arsenica to bylby strzał w 10
|
Cytat:
|
Niech idzie w chu* i tyle . Janek pisał jakiś czas temu ze małego obserwują kluby z 2 Bundesligi i belgijskiej ekstraklasy . Może tez go chcą sprzedać ? Tylko pytanie za ile 200-300 tys euro ?
|
Cytat:
Jeśli było jakieś niedociągnięcie zarządu w tym temacie to będzie wielka kompromitacja. |
Cytat:
|
Pięknie rzucacie kompromitacjami na prawo i lewo. Kompromitacją to będzie ewentualny spadek Lechii w tym sezonie, bo coś mi się wydaje, że podstawowa 11 u nich zarabia podobne pieniądze, co u nas 30 osobowa kadra.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z zarabianiem, a raczej brakiem przelewów. W sumie podobnie jak u nas, tylko na większą skalę :)
|
Lagi mają, ale koniec końców te pieniądze dostaną.
|
Cytat:
|
Pamiętam jakąś teorię spiskową, że władze Lechii chcą spadku, bo wtedy ktoś się tam wycofa czy coś innego się stanie i dostaną jakąś ziemię na własność. Ale czy jest w tym prawda to nie wiem i jak dokładnie brzmi ta teoria spiskowa to ktoś inny musiałby opisać :P Trochę offtop się tu zrobił.
|
Cytat:
|
więc koniec offtopu
|
No to powrót do polityki transferowej ;)
Dukat: - Cuesta dostanie nowy kontrakt - Basha automatycznie przedłużony o rok - Gonzales pa pa - Llonch bliski przedłużenia, zostały detale - rozmawiają z 4 Polakami i z 5 obcokrajowcami, ale to nie znaczy, że 9 dojdzie - kadra ma być uszczuplona do około 23 graczy |
Llonch jeszcze miesiąc temu miał się zbierać z Krakowa, a teraz nagle bajlando i przedłużają. Oby, ale uwierze, jak zobacze info na oficjalnej. Co do Gonzaleza - ok, jesli zostaną Velez (zostanie jeśli bedzie chciał, niby kontrakt do 2019, ale nikt go pewnie nie bedzie trzymać na siłe) i Arsenic (zostanie jeśli nikt go nie kupi, a nie można tego wykluczyć). Powinniśmy uniknąć rewolucji w obronie, bo nie może ona skończyć się dobrze.
|
Myslicie, ze olanie Gonsalesa jest wynikiem jego operacji w ostatnim czasie? Chyba innej opcji nie ma bo sportowo sie bronil.
|
2 rozwalone kolana
gdy go podpisywaliśmy lekarze już ostrzegali o problemach zdrowotnych i tak długo wytrzymał Szkoda go ale to dobra decyzja Zarządu. Wasilewski, Velez, Arsenić, z czasem dojdzie na środek Sadlok i do tego potrzebujemy jakiegoś młodszego stopera, takiego na którym można zarobić. Zastanawia mnie bardziej inna rzecz, z kim się jeszcze pożegnamy poza Głową, Broziem, Cywką, Brlekiem i Ivanem. Dukat potwierdził tylko słowa Junco i Carrillo, że kadra zostanie mocno obcięta, a jednocześnie że będzie dość sporo transferów (4-5? poza Grabowskim i Suljiciem). |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl