![]() |
|
Cytat:
|
Małecki i nabranie pokory - to jest niemożliwe!!! prędzej Wisła awansuje do LM niż on spokornieje... a że LM nam nie grozi naszczęcie to o Małeckiego martwić się nie trzeba..
|
spokojnie, powrót Małeckiego to może być najlepszy transfer do Wisły w zimie. Na inne nie liczmy.
Oczywiście, jeśli Bednarz go nie wypchnie gdzieś indziej... za paczke fajek |
Wraca nasz Balotelii :) Fajnie że wraca ale szkoda że się mu nie udało
PS:Byle się go Bednarz nie przyczepił i wymienił na drugiego Sikorskiego |
Piłkarsko jak najbardziej Małecki by się przydał. Nie wiemy natomiast jak wpłynął na niego pobyt w Turcji czy trochę dojrzał i nabrał pokory czy przyjedzie dumny jak paw z tego gdzie i z kim miał okazje trenować, i co to on widział bo taka wersja też jest możliwe. Były już takie sytuacje gdzie piłkarze wracający z zachodu po zobaczeni trochę większej piłki zaczynali gwiazdorzyć. Czytając wywiad z Arkiem Głowackim można było odnieść wrażenie, że ludzie w Turcji bardziej się szanują (miedzy innymi fragment o tym, że młodzi usługują starszym) mam nadzieję, że Małecki wyniósł z tego lekcje.
Życzę wszystkim kibicom aby sprawdził się ten pierwszy scenariusz w przypadku ewentualnego powrotu Małeckiego bo taki piłkarz jest potrzebny jeśli jest w formie i gra z drużyną. Co do listy zawodników z którym warto przedłużyć umowę to dodam tu Czekaja, naprawdę duży postęp. A znak zapytania stawiam przy Łukaszu Burlidzę jednak zobaczymy jak będzie prezentował się na wiosnę, bo nie był w pełni sprawny w tej rudzie. Nie wiem do kiedy kontrakt ma Rafał Boguski, widać że się odbudował, ważne żeby zdrowie mu dopisywało. |
Cytat:
Tylko, że jego pokora minie po dwóch dobrych meczach. |
Powrót nie byłby mozliwy gdyby chcialo mu sie grac w Turcji a tak celowo palił glupa zeby mógł odejsc :)
To nie Maly chcial isc do Turcji tylko go tam wepchnieto to tak dla przypomnienia. chlopa z jajami nam trzeba, z charakterem a nie baby |
Jest to chłopak, którego serce bije dla Wisły. Liczę, że wraz z jego powrotem coś się ruszy, więcej ambicji. Może dzięki temu swojemu brakowi pokory wstrząśnie trochę drużyną i powie im co prezentują swoją postawą.
|
Byle się za bardzo nie panoszył. Przed odejściem czuł się zbyt ważny, zero pokory.
Jest tylko piłkarzem i przede wszystkim niech skupi się na grze. |
Pierwszy zimowy transfer jeszcze przed świętami na Reymonta Welcome back Wiślacki Balloteli i time to say goodbye Sikorski.W dobie kryzysu w ofensywie dobry prezent pod choinke dla Kulawika.Tylko ciekawe na kogo teraz Górnik sie zdecyduje Sikorski czy Garguła a może komplet??
|
Patryk - najlepsza gwarancja udanego bojkotu na wiosnę :lol:
Ci co go lubią i tak nie przyjdą a Ci co go nie lubią a mogli by przyjść nie przyjdą tylko pójdą żreć kiełbasę gdzie indziej. Zgodnie z zaleceniem Patryka. Dobra to żart był. Chociaż... Nie podpalałbym się, bo wszystkie strony tj. piłkarz, menadżer i klub będą dążyć do transferu. Tyle tylko, że o jelenia coraz trudniej. No to może wróci. Od strony piłkarskiej nieśmiało zauważę, że PM w fomie w jakiej odchodził bedzie jakimś tam wzmocnieniem jedynie w przypadku gry o utrzymanie. Może się oczywiście odbudować do formy jaką przentował w jednej najlepszej swojej połówce sezonu, czego jemu i wszystkim życzę. Tyle tylko, że od czasu pierwszego Kasperczaka coś takiego jak odbudowa formy zawodnika przychodzącego do Wisły to zjawisko równie rzadkie jak śnieg na Saharze (jedno było tylko takie zjawisko zbiorowego odzyskania formy po przyjściu Skorży). Co więcej zawodnicy którzy przychodzą grając bardzo dobrze zwykle zaliczają zjazd w dół. Przykład Garguły (nieudana odbudowa formy) czy Meliksona (zjazd po bandzie w dół) jest wielce wymowny. |
Z Burliga przedluzac?
A w jakim celu, za chwile bedzie mial 25 lat, duzo lepszy to juz nie bedzie no chyba ze mamy przyzwyczajac sie do obecnego miejsca w tabeli na dluzej :-/ |
Cytat:
|
Cytat:
Oby tylko łysy nie spróbował znowu gdzieś wypchnąć Małego... wszystkie członki by mu za to uschły. Mam nadzieję, że będą i kolejne dobre wieści. Wystarczy mi np. taka, że Rommell uciekł do Hondurasu, a Fredek poprosił o rozwiązanie umowy. Zaprawdę te święta byłyby o wiele weselsze. |
Cytat:
wymieniamy w lecie 15 piłkarzy ? beda nam spiewac time to say goodbye , jak zostaniemy z samymi juniorami i szrotem z zagranicy . dlatego nie zostaje nam nic jak liczyc na eksplozje talentu Burligi , Czekaja , Chrapka czy Szewczyka.. |
Należy sobie zadać pytanie czy ktokolwiek chce zatrudnić Małeckiego, skoro nawet środek tabeli w Turcji go nie chce. Dla Wisły chyba najlepszym rozwiązaniem będzie rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron.
|
18 nie, tylko 10 i zostaje Melikson
reszta (Wilk, Chrapek, Bunoza, Glowacki) zostaje do rotacji/ na ławke tak wiem, fantastyka to nie to forum ;) ale pomarzyc mozna, nic ponad to chyba nam nie zostalo |
Niewiem jak wy ale ja sie ciesze ze Patryk wraca chociaz jedno wzmocnienie !
|
A ja zaproponuje inny wariant. Zostawmy naszą młodzież (Czekaj,Szewczyk, Uryga,Wilk...), wyp.....zagraniczny szrot i sprowadzmy na rok , dwa byłych WISLAKÓW ( Baszczu, Kosa.......) jeszcze grających w ekatraklasie, żeby pokazali reszcie co to znaczy gra dla Wisły i być może taka mieszanka rutyny i młodości będzie wodą na młyn dla naszej jakości gry. Myśle ż Patryk że w takim zestawieniu też by się odnalazł
|
Cytat:
Sprawdź tabelę, obejrzyj jakiś mecz Wisły z obecnego sezonu (może być Zagłębie), potem wróć i przeproś resztę użytkowników. EDIT: Dam Ci wskazówkę - nie jesteśmy środkiem tabeli nawet w Polsce. |
Cytat:
Piłkarsko bardzo by nam się przydał pytanie czy znowu się nie obrazi na wszystkich? Przedłużenie kontraktu Burlidze "wiecznemu talentowi" traktuję jako bardzo ponury żart. |
W Wiśle w tej chwili jest chyba straszny bezwład albo łysy już pojechał nurkować.
0 komentarza w sprawie Małeckiego choćby. |
W sierpniu tego roku Daniel Brud został na sezon wypożyczony do I-ligowego ŁKS-u Łódź. Wisła Kraków skorzystała jednak z opcji skrócenia tego okresu, co oznacza, że pomocnik wraca na Reymonta 22.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...raca_do_wisly/ hahahhaha |
Haha brawo!
To już chyba wiemy jak będzie wyglądać "polityka" transferowa Wisly w najbliższym okienku.. |
Osobiście wolę przeciętnego Bruda niż opierdalającego się Meliksona
|
Plus jest taki, że Daniel Sikorski zyska swojego imiennika i najprawdopodobniej eksploduje jego talent!
Ciekaw jestem co Łysy kombinuje.. Po co nam w tej chwili słabiutki jak barszcz Brud. Przyznam, że oglądałem go w dwóch meczach 1 ligi i idealnie wpasował się w słabiznę jaką prezentował ŁKS pod wodzą Chojnackiego. Nie wiem.. może ma naciskać na Sobola, wygryźć ze składu i szykować się na pierwszą 11 w następnym sezonie? Albo Wilka ma zmusić, żeby "w....ucozasezon" się wreszcie skończył? Łysy, co ty kombinujesz? A co do Małeckiego - głupi jestem, ale po przeczytaniu jego wywiadu dla GK mam cichą nadzieję, że jego powrót do Wisły wyjdzie wszystkim na plus. |
Czyli już wiemy jaka polityka transferowa będzie w tym okienku, wróci Małecki, Brud.
Jeszcze "wzmocni" nas Nalepa i Jacuś będzie się zachwycał wzmocnieniami:) |
Cytat:
|
to już jest kpina, żenada, nie wiem jak jeszcze można to określić... Małeckiego jeszcze rozumiem ale brud...przecież ten chłopak nie ma pojęcia o grze w piłkę nożną... co za "inteligenty" człowiek go ściągnął... jeśli to łysy to oznacza że szykujemy się na 1 ligę....
|
Cytat:
Co za pojebany tok myslenia... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:38. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl