![]() |
Cytat:
1 karnet=1 kibic bo takie sa prawne wymagania. Nie podoba wam się? Zbierzcie 100.000 podspisów i zanieście do Sejmu jako projekt ustawy o zmianie ustawy o imprezach masowych... |
Cytat:
|
Cytat:
Średnią frekwencję trzeba wziąć chyba 18tys? Karnetów sprzedanych 10tys, wiadomo co z lożami? Jest zainteresowanie? Jak uważasz? Mamy wszystkie dane, żeby to obliczyć? |
Cytat:
No więc nie oskarżajcie klubu że ktoś coś wykasował. Tylko ktoś nieogarnięty(delikatnie rzecz ujmując) uwierzyłby w to że najpierw zamieścili news o jakichś zniżkach a potem to wykasowali. To były plotki, domysły, sugestie. nic oficjalnego na stronie nieoficjalnej. Zniżki dotyczą karnetowców. |
Cytat:
|
Nikt w klubie nie odbiera telefonu... Ani SK, ani WŚ, ani sekretariat.
A mam pytanie tego rodzaju - czy posiadając Vouchery na bilety na mecz z APOELem i na karnety na rundę jesienną muszę stać w kolejce czy jest jakieś osobne okienko dla ludzi posiadajacych Vouchery z firmy? |
Cytat:
|
Poszedłem o 11 . Kolejka do końca ogrodzenia przy Reymana. Wyszedłem o 15:30 po odstaniu swojego w obu kolejkach (4h na Apoel, 20min na Zagłębie). Jak wyszedłem kolejka była może 4-5m krótsza niż 4 godziny wcześniej. coś mam przeczucie, że najpóźniej jutro będzie po biletach.
|
Cytat:
A znasz odpowiedź na moje pytanie? |
JEST JEDNA KOLEJKA NA MECZ Z APOELEM ! NIE MA ZADNYCH PRZYWILEJOW ! OSOBNA KOLEJKA JEST PO BILETY NA MECZ Z ZAGLEBIEM (kasa nr.1)
|
A po karnety? Jest jakaś osobna kolejka?
|
Jak masz voucher to sobie podejdź jutro bez kolejki bo biletów już pewnie nie będzie :)
|
Cytat:
|
Nie moge dodzwonic sie do klubu, wiec zapytam na forum - moze ktos byl w podobnej sytuacji.
Chcialem kupic bilet dla swojego znajomego, ktory posiada Karte Kibica (a nawet karnet), ale wyjechal na urlop i zabral ja ze soba. Okazalo sie, ze w takim przypadku kupno normalnego biletu na nazwisko i nr PESEL jest niemozliwe, poniewaz KONIECZNE jest okazanie Karty Kibica. Moim zdaniem jest to nonsens, zastanawiam sie, czy to idiotyczny przepis, czy naduzycie ze strony tzw. kasjera. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
można kupić komuś bilet na LM nawet jeśli niemasz jego karty kibica . ja nie jeste z krakowa ale mam tam dziadka i normalnie kupił mi bilet
|
Raport z godziny 18.
Pod stadionem byłem o 14.30. Kolejka od "czerwonego hydranta". Po 3:40 dotarłem pod kasy. Kolejka nie skróciła się ani na metr tyle że chyba nie tak gęsta jak jeszcze kilka godzin temu. O godz. 18.10 można było jeszcze kupić bilety na C. ps. A osoby mocno przypadkowe w kolejce. Przede mną i za mną osoby które nie były na Wiśle albo pojawiają się raz na 2 lata. |
Można kupić karnet w dniu meczu w sobotę?
|
Fakt, potwierdzam. Ja sam o stałem od 10.30 do 14.00, 3,5 h stania, a niestety nie mam możliwości kupna karnetu, bo wyjeżdżam na pół roku za granicę. Ale trzymać w ręku bilet na C i oglądać tą wielgaśną kolejkę nieszczęśników bezcenne. Co do przypadkowości osób to zgadzam się z przedmówcą, sporo osób było takich co idą na jeden mecz na rundę, w dodatku wg. mnie bez sensu brak ograniczenia w sprzedaży biletów. Jak widziałem łebków, co szli z 20 biletami albo więcej, to aż mnie ręce swędziały. Powinno być max 5 biletów i już.
|
No ja sobie karnecik kupiłem postałem od 11:30 do 16:00 i bilet mam mimo iż do Krakowa mam sporo!Jeżeli Wisłe ma się w sercu to nie jest problem żeby wsiąść w autobus i przyjechać.Osób przypadkowych jest troche(jedna mówiła do telefonu cyt: ''To ja nie wiem co będzie bo kolejka jest duża więc nie wiem czy będe kupować na ten Limassol!!!
Ale jestem przekonany że ''nowi'' wkręcą się w atmosfere. |
Cytat:
|
Cytat:
Co jeśli na przykład z Zakopanego na mecz będzie chciało przyjechać 30 osób? 30 osób ma jechać specjalnie po bilet? |
Wczoraj kupiłem mojemu koledze bilet . Nie miałem przy sobie jego karty kibica bo wyjechał , przy kasie podałem pesel. Czy kolega na mecz ma wejść na kartę kibica czy na ten bilet ??
|
Cytat:
|
jak dla mnie 100 ostatnich postów jest do wysłania do działu marketingu/sprzedaży z prośbą o napisanie FAQ o biletach, bo panuje niesamowita niewiedza wśród ludzi, a wystarczyłoby napisać 30 pytań - 30 odpowiedzi.
|
Cytat:
Na Skonto kupowalem na sam pesel dla ojca (ma KK), przez bramke wchodzil normalnie na karte Poza tym, nie mialem przy sobie karty kibica na mecze ze Litexem i co ciekawe, juz mi nie chcieli sprzedac. Wiec maja tam taki burdel ze sami nie wiedza co... pewnie tylko im powiedzieli, ze kto ma KK to musi im dac |
Cytat:
Skoro masz bilet (papierowy) dla niego to myślę że powinien wejść , bo jak bilety z FC też nie są nabijane na KK tylko dostajesz papierowy , ale i tak KK trzeba mieć . Ale nie wiem dokładne to takie moje zdanie . |
Najwyrazniej niewiedza panuje tez wsrod sprzedajacych, skoro kamanwislak pisze, ze bez problemu kupil bilet bez KK, a mi dzisiaj po 4 godzinach stania odmowiono w identycznej sytuacji. Jakis ku**a kosmos.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl